3733

• Mu*][*h4pHu|{4
    ezer thx!
  • tehen_m
    soma.koth.hu/quake4

ott a mikőőő.txt-ben minden le van írva és minden ami kell ott megtalálható.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Valaki összeírhatná ,hogy mi kell ahoz ,hogy a koth.hu-n tudjak játszani.
    Letöltöttem rengeteg mindent ,de mindent bemásolva lehal a q4 vmilyen hibával.
    Szal 1 részletes lista patch ,mappok packok stb nem ártana mert a faq elég hiányos.ELőre is thx!
  • andriska
  • Csaba070
    Nekem is tetszik csak sehogyse hogy vegigjátsszam....
  • scorpeeon
    lehet h énis ilyen vagyok?
  • Fenrir
    Lehet hogy csak én vagyok ennyire gyengelméjű hogy nekem tetszett?

Elég korrekt volt benne a single rész, hangulatos és jól megszerkesztett pályák, állandóan kommunikáló ai-k és pörgős esemény.
  • tehen_m
    Idióta barom....
  • BlindMan
    ez a vliág legszarabb FPS-e amit valaha láttam...akkora igénye van a semmire,hogy az arcom leszakadt...LooL...veszik a bátorságot a készítők is...nem hogy meg kérdeznének egy jó pár embert...akikre rásózzák a gyorsan összedobott játékot,hogy mien ötletekkel tudnak előállni a játék élvezetessebbé tétele terén...ennyit a Raven softről meg az ID interact.ról...
    bocsánat ha valaki lelkébe gázoltam,de mostkaptam kézhez a játékot..és ki is hajítottam...nah mind1...sziasztok
  • TIBI

Sziasztok!Van itt valaki, aki a Quake 4-hez készít pályákat a Radiant-tal?Tudom, hogy van egy rakat ilyen jellegű oldal a neten, de az angol nyelvűeken nem találtam kellő segítséget a gondomhoz(konkrétan: folyton leak-error-t jelez az editor, ha leteszek egy visportal-t), a magyar oldalakon pedig alig van valami használható.Előre is köszi a segítséget!
  • WolfSK
    Igen, azt tudtam mi a probléma, csak már nem emlékeztem hogyan kell megoldani. Koszi szépen, megkeresem a cracket valami másik oldalon, mert nem tudom miért, de a alph4.uw.hu szlovákiából nem érhető el (ezért nem tudtam a faq-ot sem elolvasni) Köfi még 1x :)
  • Fenrir
    Miért írja ki indításnál hogy nem jó a CD-kulcs?
    Ezt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenőrzi a kulcsot.
    Tehát ha játszani akarsz, másold fel a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL féle cracket, és nem fogja ellenőrizni a kulcsot.

krekk
  • WolfSK
    A távoli kiszolgáló nem található

A(z) http://alph4.uw.hu/FAQ/quake4.html cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.

nekem ezt adja külföldről...
    irja már be valaki hogy mit csináljak azzal a fránya kulccsal. léccilécci
  • WolfSK
    akkor lécci másold már be ide a kérdésemre vonatkozó részt. köfi :o)
  • Zsoltika 007
    Csak neked nem.
  • WolfSK
    A faq csak nekem nem megy, vagy nem megy nem megy? :-)
    egyébként nekem is az inditasnal cd key problémám van most win reinstall utánn nem emléxem hogy volt mikor először kiolvastam a faqból. Most meg az oldal nem jelenithető meg...
  • DarkSidee
    Helo nekem ha bemásolom a quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-t akkor is kéri a cd-keyt ez mért van?
  • Csaba070
    Én csak azt nem értem, hogy átalakitás után miért nem olyan lettem mint LT Voss, a sebhelyes arcú...
  • JGTC
    én is megvettem keveset játszottam, aztán vissza Q3 arena multyra... :c
  • Natural
    vagy ha maga a játék lenne élvezhető. óriási csalódás ez a game. egy unalmas nap alatt végignyomtam, és csak néztem ki a fejemből hogy ennyi? nagyon rossz hangok, ötlettelen egysíkú és roppant unalmas. kb az ötödik pálya után már kitapasztalható az ellen, csak a fegyverek változnak. nem tudom miért nem lehett kicsit aktívabbra csinálni, vagy érdekesebbre. a q2-ön még a mai napok jókat szórakozok, de ezen?
  • Fenrir
    FAQ
  • priluki
    Hi,bocs de nekem is lenne egy sulyos kérdésem,installnál cd-key ez tiszta sor. Inditom a játékot és megint kér valami cd kulcsot,na it vannak a gondok...
    amugy dvd deviance
  • Devids Pro
    uake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL
  • Friday
    Hi
    Sorry hogy ezzel kapcsolatban irok,de megint kéri a cd kulcsot a qu4 játékban.
    Egyszer már megcsináltam majdnem végig is játszottam.SZal az lenne a kérdésem hogy meik/eket cracket másoljam be a quake 4 dirbe?(Quake.4.DVD.CRACK-DEViANCE,Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL,Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE)
  • steweee
    lehet nem volt ütős, csak az utóbbi idők egyik lejobb játéka volt saját műfajában. a fear a különlegessége miatt talán jobb, mert érdekesebb, de ennyi.nagyon jó kis game ez, elsőre izgi volt, másodszorra meg azért játszom végig hogy sosem mentek csak autosave és akkor vigyázni kell jobban a csatákban
  • JGTC
    Ha a multi élvezhetőbb lenne rajt mint a Q3-é akkor nem lenne itt pangás!!!
  • bigapó
    mindenki kijátszotta már. mondjuk én még mindig nem, de nem is érdekel annyira már...annyira nem volt ütős gém...
  • quakerman
    Mi ez a pangás!
  • JGTC
    sztem meg csak rendesen szét kell nézni és akkor meg lehet találni
  • steweee
    már végigvittem egyszer, de most újra, mentések nélkül. egy pár relytettebb helyet már felfedeztem amit elsőre nem felszerelésért, most ott tartok mikor átalakítanak, utána már egyedül a technikust hátrahagyva fel kell menni egy lifttel, rögtön utána nagy harc a teremben és a párkányon is. balra látszik két acélüveg ablak és mögötte két zöld ajtó + földön felszerelések. sehogy nem jöttem rá hogy lehet oda bejutni, ha jobbra továbbmegyek a párkányon és bemegyek ott az épületbe szintén nagy harc de utána már továbbjutok a történetbe, nem lehet visszajönni, pedig elsőre azt gondoltam lesz vhol egy csatorna ahol majd vissza lehet mászni.

szóval valaki rájött hogy hogyan lehet oda bemenni? nagyon kéne a segítség, mert mentés nélkül játszom, csak autosave, hogy izgalmas is legyen
  • netrunner
    Sziasztok, én is elakadtam.
    Amikor stroggá alakítanak és menekülnöm kéne, majd lelövik a hajót ami elvinne minket, a medikus társammal egy "orvosi szobába" jutok... de miután a medikust kinyírták én meg az ő gyilkosait nem tudok semerre továbbmenni, minden ajtó zárva van. Ez valami bug lenne?
  • bigapó
    szerintem is:) és persze kiegészítve, hogy ne legyen útban mikor bejönnek, mert különben beakadnak:) ja és, ha nem csinálnak semmit, akkor kezdje elölről a pályát, mert valszeg bug-ba futott (mint Én anno). egyébként lehet, hogy égő vagy mittomén, de még mindig nem vittem végig:))) 2 hónapig teljesen leálltam vele:) most apránként csinálom, kb a felétől folytatva.
  • haxoror
    Komolyan bekéne ezt tenni a FAQ-ba mert egy csomóan itt akadnak el.
  • haxoror
    felugrálsz a ládákon a tetőre, kiugrik egy lyukból egy strogg, lődd le aztán ugorj le ott ahonnan kijött. Ott lesz a kapcsoló.
  • Rambo 20
    Hi.Van egy kis bajom.Elakadtam azon a pályán amikor a hangárok fölrobbantása után visszajutok az osztagomhoz és az a feladat hogy robbantsuk fel a légelhárító bigyót.Elakadtam egy ajtónál.Ott megáll a 3 haverom és mondják hogy találjam ki hogy nyissuk ki de semerre nem tudok menni csak ezekben a járatokban.Nem tudnátok segíteni?
  • steweee
    hát eléggé érdekes a q és doom szériákhoz képest hogy ua gép mellett athlon 2800+ 1,5 giga 400as ram a videokártyát kicseréltem egy 9500-ről gef 6600 gt-re, és high qualityn minden yes kivéve árnyék fut jól, ha bekapcsolom az árynékokat mert azt első végigjátszásra nem voltak akkor már belassul, és nem is mondhatnám hogy szebb vagy jobb tőle. azért furcsa a dolog mert több mint kétszeres teljesítménynövekedés mellett ua beállításokkal is "csak" gyorsabb és folyékonyabb lett a dolog, ami valószínűleg a radeonokra való optimalizáltságot jelentheti, ami azért meglepő ennél a szériánál. vagy nem?

ultra highon is megnéztem, de inkább rondább mint szebb, bár ki is írja figyelmeztetésként hogy 500 mega videomemória kellene neki hogy jól menjen úgy. bár nem hiszem hogy sokat számítana, mert így is nagyon szép
  • kanosbika
    Tudna valaki messengeren küldeni egy mentett állást az "Aqueduct Annex" pályától????Majd megadom az msn címem.ELőre is köszönöm!!!
  • kanosbika
    Amúgy minden tökéletesen működik!!!!!!!!!!
  • kanosbika
    Sziasztok!Amikor elindítm a játékot,akkor azt írja ki,hogy "hiba a videobeállításodban"-tudtok segíteni,hogy mit csináljak?Kösz!
  • Doki17
    Ez le van írva a faq-ba olvasd el.