Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ID-nél mindig public test van...

remélem "kiszivárog" hogy a jónép is tesztelhesse <#vigyor1>

Hm,ezek szokás szerint meghülyültek vagy ez valós is lehet?

Quake 4 tesztet igérnek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Én is rá gondoltam de szarintem csak "érzéki csalódés". 😄

Next PC upgrade: 2022

Nagyon nem. De attól még ez tetszhet.

War. War never changes.

Istencsászár
1 kérdés doom3 bejött?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát arra is értettem... kicsit meglátszik,nem?

War. War never changes.

báttyó02
jah 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ehhe, van vmi hír ezzel a pre-bétával kapcsolatosan?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Istencsászár
😊)))))) annyi köze van a doom3hoz hogy az az engine más semmi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igen az, de eléggé Doom3 szagú.
Amúgy az elsõ képen van néhány érdekes textúra, pl csövek meg ilyenek.

War. War never changes.

Istencsászár
GYÖNYÖRÛÛÛ

Seth
Az nem a Vin Diesel az elsõ képen????? 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber

Maradék kép a Hardwireden.

Ment privi üzi
Maxtreme
Az nforsz fórum szerint nem kamu :-)

Na ebbõl mi lehet az igazság?
Maxtreme
Vázze elõtted írtam 2-vel.. 😊
Nem ártana néha visszaolvasni 😊
Tudom, késõ volt már 😄

And5
tudnal linkelni a forumhoz ?

soulhunter
szoval tudni lehet már valamit errõl a játékrol?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

báttyó02
edonkey-on van egy csomó verzió,600megástol 1,2gigásig...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
valaki valamit talált errõL?

Istencsászár
Egy igen érdekes hírre figyeltem fel, miszerint a Quake 4 egyik prealfa változata felkerült a világhálóra. Valószínûsíthetõ, hogy az E3-on bemutatott verzió lehet. A tettes minden bizonnyal a híres Souls of Anarchy hackercsapat. Fogadjuk ezt a hírt némi kétkedéssel mivel bizonyítékot én még nem találtam rá, és persze Tõletek is biztos távol áll az illegális fájlcserélõk használata...

Maxtreme
az csak 1 smylie volt.
A filenevet az nforce forumán olvastam.

És honnan vetted azt a fájlnevet?

A képet vagy mit belinkelnéd még egyszer?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Maxtreme

Ha valaki rálelelne esetleg... 😊

Maxtreme
Köhhöm...

Egy igen érdekes hírre figyeltem fel, miszerint a Quake 4 egyik prealfa változata felkerült a világhálóra. Valószínûsíthetõ, hogy az E3-on bemutatott verzió lehet. A tettes minden bizonnyal a híres Souls of Anarchy hackercsapat. Fogadjuk ezt a hírt némi kétkedéssel mivel bizonyítékot én még nem találtam rá, és persze Tõletek is biztos távol áll az illegális fájlcserélõk használata...

info by gamestar

Nem tûnik kamunak a dolog...

Quake.4.E3.PreBeta-SOA http://config.uw.hu/icon_twisted.gif[/img

Sgtfathi
Lesz vagy 2006-vége mire megjelenik! Kicsit mindig tolnak majd rajta<#buck>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Killgore
Ámen! Q4!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

grebber
Én nekem bejön.

M@TriX
hát a Quake II nálam elõkelõ helyen szerepelt, de ebbõl a videóból szinte egy az egyben a DOOM 3 feeling jön át. más semmi. csalódás. uff

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber

Zsolo007
Egy új videó:

Quake IV
Nos, ez mi is...? Öhm... szerintem nézzünk bele. Nevetségesen kicsi, bejiglisen brutálos. KATT!!!!

Forrás: Gamestar

Outdoornak meg ablakon atsejlo kockahegyek. Carmack mondta is anno, hogy kisse lehal az arnyekrendszer magas poligonszamokon.
a doomban 2x2 meteres szobak voltak es 1-2 ellenfel..
Davidus
azért ranknak bele ilyeneket mert nem bírja a motor

V9ykn8_TZL0

grebber
Akkor ebbe lesz normális single player.Fasza!!!

"Az Eurogamer nyilvánosságra hozta a nemrég beviharzott szkenneken megjelenõ betondurva szövegeket. Ennek alapján Quake 4 közvetlen folytatása a Quake 2-nek és órákkal az Q2 eseményei után kezdõdik. Megtörténik a második invázió. Az emberek ezúttal sokkal jobban felszerelkeznek és hihetetlen mértékben motorizálják magukat! Azonnal szóló és csapatos küldetésekbe zavarják a fõszereplõt. Reméljük társaink ideig-óriáig kitartanak a szörnyû Strogg ellen, akik szupergyorsan átcsoportosították erõiket, mivel találtak egy új Makront - aki valamiféle cyberdémon-szuperagy-megatábornok lehet - és kinyírásunkon munkálkodnak. Szabadtéren és komplexumok belsejében kommandózunk. Rengeteg vezethetõ jármû lesz - aaah!! képzeljétek el a kocsik belsejét DOOM3 technológiával! -, a készítõk célja volt, hogy lássuk, hatalmas katonai erõt mozgósítanak mindkét oldalon. Visszatér a blaster, géppuska, nailgun és a hûséges shotgun! A multiplayer hasonlít majd a Quake III Arenában látott megoldáshoz, jármûvek nélkül.

Spoiler!! Vigyázat, poénlövészet következik!: ahhoz, hogy a brutális Strogg vezérek ellen fel tudd venni a harcot, fel kell adnod nyizige izomzattal megáldott emberi testedet és iszonyú mûtétek után átalakítanak egy jó nagy dög és félig-gép Strogg-húsheggyé! Mutánssá váltan már sokkal nagyobb esélyed lesz legyilkolni a hatalmas Makron keményebb szolgáit. Kevés megszokott fegyver köszön vissza és a Raven rengeteg, teljesen új elgondoláson alapuló pusztítóeszközt akar bevezetni. Ezek temérdek upgradejei és a testedbe építendõ számos cyber-implantok mind-mind hidegen büntetnek majd! Szóval QUAKE 4 = MESSIÁS! MÁSZTHEV!"

Nocsak. Megse kell leirni a progit 😊 Kivancsi vagyok a doom3 motor hogy birja majd a gyurodest, ami az outdoort es a tomott csatateret illeti.
Davidus
nyomjátok

V9ykn8_TZL0

Csak nem akarom, hogy ennyit idegeskedj, megroviditi az eleted.
Krinyo
nc

Jolvan, mar leulhetsz.
Krinyo
nem fogok veled vitatkozni, ahhoz túl ostoba vagy.
2004. szept. 13. 22:00 | Privát | Válasz | #73
ez a lényege.
"mar bocs, de ez szinte full ugyanaz mint a doom3"
erre utal a doom3+1.
Érdekes módon rögtön utána irtad a baromságodat ok nélkül "hl1+1"

Esetleg, ha 10 szavas szokincseden tullepve leirnad a mondandod lenyeget, megkoszonnem. Nem igazan alkalmas gondolatok kozvetitesere 1 szo es egy smile jel. Kerlek aruld el, mitol mas ez a szitu mint a q es a hl kozott volt anno. A kiindulo engine azonos, es ennyi. A grafika ebbol adodoan nyilvanvaloan hasonlo lesz. (ahogyan a hl is hasonlit a q-ra) Informacio ami jott a Q4-rol az ez a par kep egy pre-alpha fazisbol. Ezekbol felelmetes kovetkeztetesi kepessegeiddel biztosan mar azt is tudod, milyen lesz a jatek.

A "kemeny" hozzaszolas kiotleset nem ejszakai virrasztassal es hosszas faradozas soran ertem el, hanem a pillanat muve volt. Pusztan arrol van szo, hogy nem itt vagyok egesz nap.
Krinyo
a hl1 q1 engine továbbfejlesztés nem a q2é
De látom még mindig nem érted a lényeget, csak jössz a "csakazértis belekötök" dumáddal.

Krinyo
látom egy nap alatt csak kiötlöttél valami "kemény" hozzászólást, grat

hl1 meg akkor q2+1.
Probalod parasztsaggal takargatni a primitivsegedet, ez kedves. Legalabb van nalad igeny a fejlodesre.
Davidus
Arra sem emlékszem már mi volt a DOOM3-ban nemhogy a Q2-ben😄

V9ykn8_TZL0

Krinyo
nem az eladásokra értettem