Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
War. War never changes.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
War. War never changes.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy az elsõ képen van néhány érdekes textúra, pl csövek meg ilyenek.
War. War never changes.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A képet vagy mit belinkelnéd még egyszer?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Egy igen érdekes hírre figyeltem fel, miszerint a Quake 4 egyik prealfa változata felkerült a világhálóra. Valószínûsíthetõ, hogy az E3-on bemutatott verzió lehet. A tettes minden bizonnyal a híres Souls of Anarchy hackercsapat. Fogadjuk ezt a hírt némi kétkedéssel mivel bizonyítékot én még nem találtam rá, és persze Tõletek is biztos távol áll az illegális fájlcserélõk használata...
info by gamestar
Nem tûnik kamunak a dolog...
Quake.4.E3.PreBeta-SOA
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Next PC upgrade: 2022
Quake IV
Nos, ez mi is...? Öhm... szerintem nézzünk bele. Nevetségesen kicsi, bejiglisen brutálos. KATT!!!!
Forrás: Gamestar
Spoiler!! Vigyázat, poénlövészet következik!: ahhoz, hogy a brutális Strogg vezérek ellen fel tudd venni a harcot, fel kell adnod nyizige izomzattal megáldott emberi testedet és iszonyú mûtétek után átalakítanak egy jó nagy dög és félig-gép Strogg-húsheggyé! Mutánssá váltan már sokkal nagyobb esélyed lesz legyilkolni a hatalmas Makron keményebb szolgáit. Kevés megszokott fegyver köszön vissza és a Raven rengeteg, teljesen új elgondoláson alapuló pusztítóeszközt akar bevezetni. Ezek temérdek upgradejei és a testedbe építendõ számos cyber-implantok mind-mind hidegen büntetnek majd! Szóval QUAKE 4 = MESSIÁS! MÁSZTHEV!"
Nocsak. Megse kell leirni a progit 😊 Kivancsi vagyok a doom3 motor hogy birja majd a gyurodest, ami az outdoort es a tomott csatateret illeti.
2004. szept. 13. 22:00 | Privát | Válasz | #73
ez a lényege.
"mar bocs, de ez szinte full ugyanaz mint a doom3"
erre utal a doom3+1.
Érdekes módon rögtön utána irtad a baromságodat ok nélkül "hl1+1"
A "kemeny" hozzaszolas kiotleset nem ejszakai virrasztassal es hosszas faradozas soran ertem el, hanem a pillanat muve volt. Pusztan arrol van szo, hogy nem itt vagyok egesz nap.
De látom még mindig nem érted a lényeget, csak jössz a "csakazértis belekötök" dumáddal.