Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
q2 eltünt szépen a süllyesztõbe.
A q1 sokkal népszerûbb
Odaadjam a Quake2 CD-t és leteszteli, hogy van nappali rész? Mert van bizony, nem is kevés... Pl. amikor egyik épületbõl a másikba nem lehet átmenni, mert leszakadt a híd és alúl meg egy tószerû (nagypocsolya) képzõdmény van, ahová az oldalsó lépcsõkön lehet lebaktatni. A víz közepén van egy kiálló karó, és rászegezve (áthúzva) egy halott kommandós (hangulat fokozás) , majd a vízben haladva balfelé egy kis járatban kell tovább haladni a csatornák felé. Ezen a részen gyönyörûszép nappali égbolt van a pályán, de sorolhatnám még...
Ejnye

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

az mas kerdes hogy szinte mindenki agyonbutitja a grafot hogy jobban lasson..
a HL-t élbõl imádom! Jobban, mint az IDs gammákat (bár azokkal is sokat nyomtam) szóval egyáltalán nem mondható el rólam, hogy a "csakazértisbelerugokahlbe" csoportba tartoznék. A HL-t meg te hoztad elõ: "magus leirta részletesen, olvasgass.hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag". Hogy jön ez egyáltalán ide?! 😊 nomindegy nekem vége!
Hogyafaszba ne lenne sötét?látsz ott nappali képet?
azt irtam hogy az engine és a képek alapán irtam azt hogy doom3+1!
Ki irt olyat hogy szar játék lesz?
Értelmezd már azt amit irtam!
Nem értem minek kell reflexbõl beirni egy "csakazértisbelerugokahlbe" dolgot amikor szó sem volt a hlrõl!
hogy jön ez egyáltalán ide???

szerinted a GTA-nak mondjuk milyen engineje van? szar! na és a játék milyen? fasza! ok továbbmegyek! szerinted a Unreal2-nek milyen engineje volt? fasza! a játék milyen? szar!
szóval... khm! kérem! Azért mert a Doom3 nem tolta ki az enginebõl kihozható maximumot még nem kell lebúgni. A HL motor sem ricegett teljes pompájában anno (de szép is lett volna 😛)
szvsz ezek alapján ugyanúgy néz ki.
Ez most nem arról szól mit favorizálunk.
De ez a fránya sötétség nem LOL... 3 dioptriát romlott a szemem a DOOM3 alatt. Ha ez lesz a QUAKE4-nél is akkor megvakulok.

magus leirta részletesen, olvasgass.
hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
QUAKE 4 SCANEK!
<2004. szeptember 13. @ 19:03 - ZeroCool>2004. szeptember 13. @ 19:03 - ZeroCool>
Jeeee bébi 😊 Még igen messze vagyunk az elsõ Quake 4-el ellátott magazin megjelenésétõl, egyes ügyes emberkék máris beszerezték az elsõ kópiákat. Ahogy az várható volt, ki is kerültek az elsõ scanek. Nos, egészen tetszetõs a grafika, de nekem valahogy nagyon Doom 3 fílingem támadt tõle. Ettõl még iszonyat komoly, már most látszik, hogy nagy terek is lesznek! Amint jön a többi, tudatom veletek.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
vagy