Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Az egy dolog hogy a quakereknek nem jött be, eladás szempontjából akkor sem volt bukás. Ez tény.

Krinyo
én is nevettem mikor a quakerek mondták hogy mekkora csalódás lett a q2.
q2 eltünt szépen a süllyesztõbe.
A q1 sokkal népszerûbb

GregSB
LOL. Ezen jót nevettem.

Fiam! Egyes, a következõ vizsgára készüljön fel jobban!

Odaadjam a Quake2 CD-t és leteszteli, hogy van nappali rész? Mert van bizony, nem is kevés... Pl. amikor egyik épületbõl a másikba nem lehet átmenni, mert leszakadt a híd és alúl meg egy tószerû (nagypocsolya) képzõdmény van, ahová az oldalsó lépcsõkön lehet lebaktatni. A víz közepén van egy kiálló karó, és rászegezve (áthúzva) egy halott kommandós (hangulat fokozás) , majd a vízben haladva balfelé egy kis járatban kell tovább haladni a csatornák felé. Ezen a részen gyönyörûszép nappali égbolt van a pályán, de sorolhatnám még...

Ejnye
Kandurex
Kiadtam a képszakértõ kollegának. Asszonta: "Feljavítottam, kielemzetem az 5 -s valószínûsége 75%" Legalább dolgozott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Hedgehog
ámen! amúgy is jobban érdekelnek a focis gammák! meghagyom ezt a vitát nektek "szakértõknek".

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

magus
ne hasonlits mar egy gta-t egy quakehez. gta szorakoztato jatek, amikkel hetekig jatszottam, a legbutabb grafika melett, de egy quake-nel, aminel mar evek ota jonnek, hogyiiigy, meg uuugy, meg amugy szep a grafika, meg fuu de jatekmenet, ahhoz kepest ez full ugyanaz amontirozott kep. Raadasul a QUAKE-nel, ami azert eleg nagy szo

The Hedgehog
tényleg az 😊 eh! mindegy addíg HL2-zünk 😛

M@TriX
bár lehet, hogy a jövendõmondó szólt belõlem, majd meglátjuk 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
igaz, a két kis pixel az a nullásé 😊, de tiszta hatosnak nézett ki 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Krinyo
az is egy nagy bukás volt!

Davidus
Az ötös. Nézd meg nagyítóval😊

V9ykn8_TZL0

The Hedgehog
hagymá' addíg lesz annyi lecsó anyag, hogy nem gyõzöd kapkonnyi' a fejed

M@TriX
engem ez a 4 karakter zavar: 2006. az még bazi messze van

The Hedgehog
jah pont ezt mondtam 😊

az meg a masik hogy van ilyen semmilyen minosegu par szkenn es mar mindenki osztja azt eszt hogy ilyen meg olyan lesz..
quake3 se vmi vakito vilagos megse volt vele semmi baj ..
az mas kerdes hogy szinte mindenki agyonbutitja a grafot hogy jobban lasson..
The Hedgehog
attól még lehet 😊

The Hedgehog
kérem én nem írtam azt, hogy te leszaroztad a gammát... csak egy példázattal éltem! az értelmezõkézségemmel semmi gond.

a HL-t élbõl imádom! Jobban, mint az IDs gammákat (bár azokkal is sokat nyomtam) szóval egyáltalán nem mondható el rólam, hogy a "csakazértisbelerugokahlbe" csoportba tartoznék. A HL-t meg te hoztad elõ: "magus leirta részletesen, olvasgass.hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag". Hogy jön ez egyáltalán ide?! 😊 nomindegy nekem vége!

Davidus
Majd kijön az RTCW2 ezzel az engine-el aztén ott majd hokizhattok a napra.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nappal nem is lesz mert Q2-ben se volt😊

V9ykn8_TZL0

Krinyo
a sötét az sötét, ne kezd el itt osztályozgatni a sötétség mértékét.
Hogyafaszba ne lenne sötét?látsz ott nappali képet?

Krinyo
nem értem mirõl beszélsz, keversz valamit.
azt irtam hogy az engine és a képek alapán irtam azt hogy doom3+1!
Ki irt olyat hogy szar játék lesz?
Értelmezd már azt amit irtam!
Nem értem minek kell reflexbõl beirni egy "csakazértisbelerugokahlbe" dolgot amikor szó sem volt a hlrõl!
hogy jön ez egyáltalán ide???

Davidus
Egyik képen sincs DOOM3 féle sötétség szal nemtom mirõl beszéltek.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez nem horror game lesz. A pörgõs játékmenetbe nem fér bele hogy ne látod a falat😛

V9ykn8_TZL0

The Hedgehog
reménykedjünk, hogy nem... de én is félek ettõl!

The Hedgehog
engine alapján ítélsz egy játékot? már bocs de pupák vagy!

szerinted a GTA-nak mondjuk milyen engineje van? szar! na és a játék milyen? fasza! ok továbbmegyek! szerinted a Unreal2-nek milyen engineje volt? fasza! a játék milyen? szar!

szóval... khm! kérem! Azért mert a Doom3 nem tolta ki az enginebõl kihozható maximumot még nem kell lebúgni. A HL motor sem ricegett teljes pompájában anno (de szép is lett volna 😛)

Krinyo
nem arról van szó hogy nem néz ki jól.
A képek alapján ismét egy sötét gém lesz, álá dúm 3.

Davidus
Csak a fegyverek csövébe lehet belekötni. Akinek a többi nem tetszik az vagy vagy

V9ykn8_TZL0

Krinyo
a képek és az engine alapján...
szvsz ezek alapján ugyanúgy néz ki.
Ez most nem arról szól mit favorizálunk.

The Hedgehog
Honnan a frászból veszitek, hogy ua. lesz mint a Doom3? Azért mert az engine miatt hajaz rá? Baromság! Szerintem ennyire elhamarkodottak ne legyünk csak azért mert egy másik játékot favorizáltok.

The Hedgehog
Öt kép után ne érezd megad ennyire okosnak!

The Hedgehog
szerintem sötét! legalábbis a képek nem arról tanuskodnak, hogy totál világos pályákon flangálhatunk... azért 1-2 ilyet benyomhatnának igazán. A nyílt terepet hiányolók úgy látszik megkapják amiért annyit sírtak bár remélem nem tyúkszemnyi terület lesz a szabad ég alatt. Mondjuk ahogy olvastam ha jármûvek lesznek akkor tuti nagynak kell lennie a nyitott pályarészeknek. Akkor LOL.

De ez a fránya sötétség nem LOL... 3 dioptriát romlott a szemem a DOOM3 alatt. Ha ez lesz a QUAKE4-nél is akkor megvakulok.

Krinyo
az a baj hogy hülye vagy ahhoz hogy megértsd a mondanivaló lényegét...
magus leirta részletesen, olvasgass.
hl1 és 2 között nincs sok közös grafikailag

HL1+1
Jo kepek, bar teny, hogy az emberek leginkabb muanyagbabukra hasonlitanak. Remelem csinalnak majd egy ChipKatonak jatekot is ezzel az engine-el.
Krinyo
doom3+1

magus
mar bocs, de ez szinte full ugyanaz mint a doom3. legalabb egy picit, nem sokat, csak egy picit valtoztatnanak rajta, azonkivul, hogy felvettek a gammat, az ellenfeleket szornyek helyett tarsakra csereltek. Legalabb a szineket vagy valamit. latom ez is singlere epit alapbol. Multijara kivancsi leszek egy 3 ev mulva.

HuAn82
Brutal!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Davidus
Meg a Raven nem ID. Õk tudnak játékot is csinálni😉 D3-ban ha nem lett volna sötét végig se viszem mert nekem egyedül az adta a feelinget. Ravennek nem kell ilyen eszközökhöz nyúlni hogy jó single fps-t csináljon😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
Quake1-2 se a tengerparton játszódott😉 Mindegyik képen van valami fényforrés.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szerintem egtyik képen sincs sötét.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
megbassza az ég, ha ez is olyan sötét lesz, mint a D3, látni is akarok a játékból valamit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
ehh...má megin alone in the dark

PSN ID.: Beegabor

Davidus
Na van pár nagyobb kép HW-n.

Csávón a textúra büntet!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az a baj hogy nem a jó kis kvékes húsgép szörnyek vannak a képen hanem emberek. Így tényleg kicsit D3 feelingje van😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
hmm

V9ykn8_TZL0

AMD Norbee

QUAKE 4 SCANEK!
<2004. szeptember 13. @ 19:03 - ZeroCool>
Jeeee bébi 😊 Még igen messze vagyunk az elsõ Quake 4-el ellátott magazin megjelenésétõl, egyes ügyes emberkék máris beszerezték az elsõ kópiákat. Ahogy az várható volt, ki is kerültek az elsõ scanek. Nos, egészen tetszetõs a grafika, de nekem valahogy nagyon Doom 3 fílingem támadt tõle. Ettõl még iszonyat komoly, már most látszik, hogy nagy terek is lesznek! Amint jön a többi, tudatom veletek.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

RelakS
vagy egyéb kiadványszerkesztõ 😛 (mivel még nem jelent meg az újság ezen száma)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fotósopp ?