Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
senki nemparázik csak utálom a láma cikkirókat akik nemis látták demár fikázzák..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dynamic
A Doom 3-at meg 94%-ra értékelte a Pc Gamer.No comment...
neozed
Én meg magasról le*****om, hogy mit írkálnak, majd meglátjuk és kész.
Jó lesz az.

Seth
ITT vannak megjelenési idõk. Mi a fene az a Quake4 special edition holnapi megjelenéssel ??? (usában)

PSN ID.: Beegabor

MrDevil
Ez csak egy kamu hír!!! Nem is tesztelte az újság a Quake 4-et még!!! Úgyhogy nem kell beszarni!! jó lesz ez!!

[Jakuza]
Most fogsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Seth
hát ja, ízlések és pofonok. A ravenben eddíg asszem még nem csalódtam

Istencsászár
loooool Doom3 nemvolt rossz 1ik felének Tetszett az igazi Doom fanoknak a másiknak nem...

Quake 4et meg nem az ID csinálja 😊))))))

ezmeghogy a szánalmas cikkirónak nemteccik és egyenesen rühelli azt a gémet amirõl méltozatik irni hát mitmondjak....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
"Futótûzként terjedt ma el a gaming-sajtóban a hír, miszerint az igen rangosnak számító PC Gamer pontozása alapján 70%-os összesített értékelést kapott a várva-várt Quake IV, mely kb. egy hét múlva debütál odakint. Ugyan semmit sem találtunk, ami "hivatalosan" megerõsítené ezt az információt, valamint a PC Gamer véleménye is csak egy a sok közül, mindenesetre érdekes dolog ez. Az elszabadult információk szerint, a tesztelõk pozitívumként az ütõs grafikát ,a folyamatos halom akciót valamint a Q3DM17 új grafikával való reinkarnálódását jelölték meg, negatívumként pedig a lapos játékmenetetet -és sztorit valamint a botok hiányát (a multiplayer módból) hozták fel. Vajon az id-nek sikerült egy nagy levegõvel egymás után két borzalmasan rossz játékot kiontania magából? Nemsokára megtudjuk... "

copy paste HC GAMER

grebber
Szerintem õ a grafikára gondolt.No meg ki tudja még mire 😄

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
bocs mester milyen volt a gém? hamár ugyis végigtoltad csaktudod😊))))))))))))))

[HUN]FaTaL
ut1 ctf rulez😄

http://goo.gl/gd6Zi5

I.C.ram
Annyira egy kaptafa ez meg a doom... meg se tudom õket különböztetni...
Hát engem nem nagyon érdekel mit tudnak kihozni a motorból,csak a multit ne basszák el....
Srácok! Nem kéne valami bannert összetákolni valakinek? Lassan kint van a játék, szóval idõszerû lenne...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ombika
Q2 anno rulez plane CTF !!!! <#worship><#worship>

[HUN]FaTaL
hát nekem már a q3 sem jött be de azért kipróbálom majd a gamét

http://goo.gl/gd6Zi5

ducati06

DUCATI FOREVER!!!

ducati06

DUCATI FOREVER!!!

ducati06

DUCATI FOREVER!!!

Kandurex
Remélem a Raven többet kitudott hozni a motorból, és a játékélményre is rá tudott dobni pár lapáttal.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ducati06
Végre aranylemezre került a legendás Quake sorozat negyedik, Doom 3 motor által hajtott epizódja, így már csak az Activision kiadón múlik, hogy a játék valóban a boltok polcaira kerüljön október 18-án!

DUCATI FOREVER!!!

Istencsászár
............. olvass vissza 1-2 hszt

Mikor jön ki a játék?

Mustang2005

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

grebber
Ha valaki talál fasza borítót egybõl szoljon 😄

En nagyon varnam a gamet,meg meg egy tucat jot ami mostanaba jon ki,de a gepigenyuk miatt felejtos szamomra.majd a cod2-vel meg jo lesz multiba,annak nem veszes a gepigenye.

Jimi Hendrix

Seth
dettó, de ki azért nem hagyom..😄

Nézd, a screenshotok/videok eléggé kétes érzelmeket váltottak ki... bennem legalábbis mindenképp.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Eh...
Mér ilyen kihalt ez a topik, ennyire nem várja senki ezt a gémet?

Istencsászár
tegnap óta tudjuk😄
sztem olyan mint a doom3on

Mustang2005
Milyen védelem lesz rajta?

grebber
Fõként single lesz.

hiba
En mar nem tudom kovetni <#idiota>
ez most fokent single vagy inkabb multi lesz?
A doom 3 ugye singli lett, mert talan az is volt legfokepp bar lehetett doomozni meg az okorban haloban is 386osokkal <#violent>
Aztan a Quake a quakeworld server/kliens reven es foleg az internet terhoditasa miatt uj dimenziokat nyitott meg es irtozatos mod megindult a multiplay.
Most ekkor a Quake 4 az mi lesz?

B@dsector
Ma megrendeltem az 576-nál <#eplus2> kötelezõ darab <#felkialtas>
jejeje <#nyes>

Istencsászár
'Quake IV' Goes Gold!
Posted by Rainier on Monday, October 03 @ 15:25:08 PDT

id Software, Raven Software and Activision announced that QUAKE 4 PC has entered manufacturing and will begin shipping to retail stores nationwide on Tuesday, October 18. QUAKE 4 enlists gamers in the role of Matthew Kane, a member of the Earth Defense Force's legendary Rhino Squad, to penetrate deep into the heart of the Strogg war machine and engage in a series of heroic missions to destroy the barbaric alien race.

Istencsászár
csak 1 kérés mi a fasznak van 2 quake 4 topic?😄

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mustang2005
A Quake 4 hivatalos oldala soha nem nyilik meg???

Az van odaírva hogy THIS SUMMER!?

JGTC
Ezt a game-et kötelességem lesz megszerezni!!!!!!<#nyes>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

fura hogy idáig csa 167 komment van a topikban
Pedig hatalmas quake scene vol magyarországon régen.
remélem ez a 4. rész is hasonló sikereket fog aratni

Aláírás

CrucifX
Duddits
Quake 4 borító képek - (pc xbox360) captainm - 2005.08.08. 09:30

A Gamespy emberkéinek sikerült levadászni az Activision fõhadiszállásáról pár Quake 4 borító képet, ami a kész produktum dobozát színesíti majd. A sok rajongó által készített logó tehát mehet talonba, mivel már hivatalos képanyaggal gazdagodhat bárki, aki megnézi a lentebbi linken a lapot.
Borító képek

A hivatalos magyar Quake4 IRC csati QNet-en:
irc.quakenet.org ---> #quake4.hu
Töltsd le, nézd meg, aztán kiderül <#idiota>

Találtam egy oldalt ahol letölthetõ Quake 4-et hírdetnek.
Fake?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Na, nem mintha nem "tesztelné" a F.E.A.R.-t is boldog-boldogtalan 😄

Remélem, hamarosan megkaparintunk egy ilyen görög betûs verziót, még ha bugos akkor is 😉

wow super!
(csak újabban divat a FEAR féle limitált béta ezért aggódtam)