3733

• alph4
    Jaja :) Quake 4 Bonus Disc (c) ID Software *DVD* MIRROR
    Tartalom: hogyan készült a Q4. Quake 2 és kiegészítők. E3-as bemutatók. stb.
    Szerintem hülyeség, de azért 1x megnézem :)
  • Glpetyus
    szépek :o
  • Árnyvadász
    Grafika az igen durvulens lett! Karaktermodel az szinte lemászik a képről annyira élethű. Waargghhhhh.... Legyen este és a strogg csőcselék pusztulni fog!!!!!!!
  • Árnyvadász
    Na egy újdonság időközben:

-Q4 Bonus Disc (DVD) is kigyütt :) /nforce/
  • EmThor
  • Kandurex
    Készítettem pár képet, frissiben még meleg: (1024X HIGH ALL)

(egyébként jó játék) (csak most dolgozni kell, pedig szívesen tolnám)

• alph4
    Csinálgatom a Quake 4 FAQ-t egyenlőre az alapok vannak benne. [b]Quake 4 FAQ[b]
  • JohnnySmith
    THX :)Mükszik :)
    Tegyük faqba sztem :)
  • musha
    aha, asszem ez az ultra high quality miatt volt ^^
  • geri15
    téker -.-
  • NeoMaN
    HÉ ABONYI TOMIKA!

Lökjé má szkrínsotot bazmeg, vagy még mindig a napköziben vagy? Nem mentek érted anyuciéák??
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • CalebJoe
    Nem értem csak akkor megy a játék ha az internet ki van kapcsolva ha bekapcsolom akkor állandóan kéri a cdkulcsot és tovább nem megy így ,hogy multizzak.
    Amúgy megy valakinek ultra high-en mert engem loading-nál kidob a windows-ba.
  • alph4
    Nálam még nem volt ilyesmi gond.
  • zso23
    Olyan csinál valakinél hogy ha zoom-olni akarok akkor meg fagy a játék...???
  • musha
    olyat csinált valakinek, hogy New Game-re kattintva 4-5 perc töltögetés után kib@sz desktopra és átállítja a monitort 60 Hz-re? vagy ez lenne a Master szerveres para?
  • grizzly21
    D3mat végigtoltam, RoE-vel félorát játszottam, mert unalmas volt, és ugyanaz mint a 3. aki ugyanigy van ezekkel az szerint mien a Q4?
  • EmThor
    de ezt a 192. stb ip cím letiltás akkor 4. lépés vagy hanyagolható és megy a multi?

tuti lesz jó kis mod multihoz, no para
  • EmThor
    2. cd key-el telepít, krekkel, vagy ha nem krekkel, akkor virtual cd hide, vagy antiblaxx

3. CD-Key ellenorzes kikuszobolese jatek inditasakor:

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

kiegesziteni ezzel a sorral: (notepad)

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
  • EmThor
    1. clonecd -> lehet majd peccselni ; deviance -> crack & enjoy
  • Aquir
    látom nem rossz a game=)
  • JohnnySmith
    Gondoltam...
  • PTW
    úgy sem fogadja el
  • Aquir
    wow 441!! üzi 1 napon belül:)
  • [Jakuza]
    Szedd le a Hamachi nevu programot,azzal lehet interneten emulalni LAN-t.
    Aztan helyi halozatos jatekot inditsatok el es maris tudsz multizni.
  • JohnnySmith
    Hagyd ki a kötőjelet :DDDD
  • PTW
    plíz heklp!

elindul, cd kulcsot kér, semmit sem hajlandó elfogadni, ott kezdődik hogy a cd kulcsok 5 tagúak itt meg max 4 et lehet megadni.... kezdek kicsit idegbeteggé válni
  • JohnnySmith
    Megfogtál....nem. Nem is láttam hogy mit kéne átírni...vagy hogy egyáltalán átkéne
  • Mentol
    Én még csak most szedem, de azért leírom a véleményem:
    Már rég vártam olyan FPS-t, ami nem multis(mert abból van egy rakás), hanem a SP-re van kihegyezve. A Quake4 esetében, ha jól emléxem, pontosan ezt hirdették. Ezért már nagyon várom, hogy kipróbálhassam, mégpedig a Doom3 miatti csalódásom miatt.
    A Doom3-at is nagyon vártam, aztán amikor elkezdtem játszani vele, egyből megutáltam. Annak ellenére, hogy ott is a grafikára lett kihegyezve a dolog, semmit nem látsz benne az általános sötétség miatt, és a karakterek is ilyen gyurmafigura-szerűek. Az ijesztgetés pedig nálam nem jött be(főleg hogy a pályák többsége tényleg csak egy nagy fekete árnyék)...

A fentiek miatt örülök pl.a SeriousSam2-nek(ami agyatlan lövöldözés a régi szép időkből, illetve a Gun c.készülő projektnek, ami talán egy kis felüdülést jelent majd a mostani felhozatal mellett.
  • NeoMaN
    cdkeyt kér mindenképp, csak ha le van tiltva, akkor masterserver nem basz be
  • NeoMaN
    naja, ki hogy látja
    nekem meg éppenhogy FEAR és Farcry a gáz, és Serious, Painkillah :) , ill. Doom3 jött be
  • EmThor
    host file-t a windows\stb könyvtárban átírtad?
  • JohnnySmith
    Letíltottam ettől függetlenűl kéri a cdkey-t... lol
  • Sgtfathi
    Nagyon élvezetes és akciódús a single része! Ja és megfelelö hardwerrel nagyon jól néz ki (Szebb mint a Doom3).
  • alph4
    Ki lehet írni, mint minden játékot...meg sz összes létező adatot
  • gangbang1
    a clone cd-s verziot ki lehet irni dvdre? vagy csak a deviset?
  • alph4
    Hát nekem nagyon bejön a single és a multi rész egyaránt!
    A single hasonlít a doomhoz, bár nem sokat játszottam még a quake4-el de jobban tetszik. Főleg hogy csapatársakkal kell nyomulni akik segítenek (CoD stílus :D)
    A grafika jó van optimizálva szebb mint a doom3 sztem, és simán alázza a FEAR-t, ami nem meglepő :)) A játékmenet nagyon jó, pörgös tunkolós :)

A multi nekem nagyon bejön, maradt szinte minden a régiben csak a grafika változott :)) Én nem is vártam mást, mivel lehet hogy a plusz dolgokkal elrontották volna. Így legalább maradt a régi quake feeling :))

Szóval érdemes megvenni, és nemcsak a multi miatt.
    Nagyon szupi kis game. :)

• Zsolo007
    devi, nem kell szórakázni blaxxal.

persze patchok szempontjából a clonecds jobb, szal a megoldás: cloncd-t szedsz le , és mellé leszeded a crackt, így a patcokat is fel lehet majd rakni, akkor is ha nem lesznek törve...
  • Zsolo007
    Az az igazság, hogy a single sem az igazi. Mikro a kvék 2 megjelent akkor még valóban csak annyi volt egy FPS, hogy mész előre egyre nagyobb szörnyekkel találkozol és azokat egyre nagyobb fegyverekkel ölöd meg. Manapság egy FEAR mellett ez édeskevés. És ez a 4. rész sajnos ilyen. Megyek előre nyomom a tűzgombot, fel se kell engedni annyian vannak, és úgy hogy minden golyó talál. Néha egy egy reload, meg új fegyver azt ennyi. A zeék elmennek, a hangok gyenguszok szerintem. És akkor marad a grafika. Hát ez nem sok.....Szal rendben van hogy nem multira hegyezik ki, de 2005ben már kevés az amit ez singleben nyujtani tud...

Ez a játék a tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet elbaszni valamit azzal, hogy csak a grafikára hegyezzük ki.....

Ha nincs FEAR biztosan másképp látnám a dolgot, de amellett ez egy kis hétvégi semmiség..
  • gangbang1
    Hali!

a clonedvd vagy a deviances verzio a jobb?:)
  • hiba
    Latom paran mar csalodtak a gameban, de par hete beszeltuk hogy akkor ez igazabol singlre van kihegyezve mint anno a qukake is az volt bar lehetett benne multizni, de a quakeworld tette adrenalin bombava a jatekot es inditotta meg a lavinat es nem ez volt az alapkoncepcio mondjuk igy alalkult epp az internet terhoditasa reven.

Meg nem probaltam ezt de en vmi doom 3-hoz hasonlot varok.
    Vagy az porgos volt?