Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN ID.: Beegabor
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Quake 4et meg nem az ID csinálja 😊))))))
ezmeghogy a szánalmas cikkirónak nemteccik és egyenesen rühelli azt a gémet amirõl méltozatik irni hát mitmondjak....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
copy paste HC GAMER
PSN ID.: Beegabor
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
DUCATI FOREVER!!!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Jimi Hendrix
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mér ilyen kihalt ez a topik, ennyire nem várja senki ezt a gémet?
sztem olyan mint a doom3on
ez most fokent single vagy inkabb multi lesz?
A doom 3 ugye singli lett, mert talan az is volt legfokepp bar lehetett doomozni meg az okorban haloban is 386osokkal <#violent>#violent>
Aztan a Quake a quakeworld server/kliens reven es foleg az internet terhoditasa miatt uj dimenziokat nyitott meg es irtozatos mod megindult a multiplay.
Most ekkor a Quake 4 az mi lesz?
Posted by Rainier on Monday, October 03 @ 15:25:08 PDT
id Software, Raven Software and Activision announced that QUAKE 4 PC has entered manufacturing and will begin shipping to retail stores nationwide on Tuesday, October 18. QUAKE 4 enlists gamers in the role of Matthew Kane, a member of the Earth Defense Force's legendary Rhino Squad, to penetrate deep into the heart of the Strogg war machine and engage in a series of heroic missions to destroy the barbaric alien race.
Az van odaírva hogy THIS SUMMER!?
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Pedig hatalmas quake scene vol magyarországon régen.
remélem ez a 4. rész is hasonló sikereket fog aratni
Aláírás
A Gamespy emberkéinek sikerült levadászni az Activision fõhadiszállásáról pár Quake 4 borító képet, ami a kész produktum dobozát színesíti majd. A sok rajongó által készített logó tehát mehet talonba, mivel már hivatalos képanyaggal gazdagodhat bárki, aki megnézi a lentebbi linken a lapot.
Borító képek
irc.quakenet.org ---> #quake4.hu
Fake?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Remélem, hamarosan megkaparintunk egy ilyen görög betûs verziót, még ha bugos akkor is 😉
(csak újabban divat a FEAR féle limitált béta ezért aggódtam)