3733

• quakerman
    Nekem is ez a gond:
    Megy csak rohadt zöld
    Optimális beállítások vannak, a menü jó, de amikor elindítom a single-t, már a videóban is a legtöbb dolog neonzölden világít.ÉS ez a csak fokozódik.
    Próbálkoztam, azzal is hogy mindent leveszek min-re de úgyse javult

HELP!!!!

• alph4
    Na megy a multi ezzerrel:

(5perc után meg megint nem engedett multizni :PPP)
  • DareHell
    Kéne egy kis help.
    Megy a game....jó is szép is csak rohadt zöld
    Optimális beállítások vannak, a menü jó, de amikor elindítom a single-t, már a videóban is a legtöbb dolog neonzölden világít.ÉS ez a csak fokozódik.
    Próbálkoztam, azzal is hogy mindent leveszek min-re de úgyse javult
  • XeeN
    Lehet, hogy nálam van a hiba, de az én konfigomon így néz ki a játék, ultra highon ...

A64 3800+, 1GB Ram, 6800GT. Grafkártya driver a legújabb. Van valakinek valami ötlete, hogyan tehetném szebbé a játékot?

Megköszönném, ha vki küldene egy ultra high-os Quake4Config.cfg-t.
    THX
  • gab1ka
    ölég jó a gém..mondjuk jó lett volna ha végre lefixálnának már valamit a grafikai beállításokon,mert nemsokára megint jönnek majd a console-bajnokok és szépen lecsupaszítják a játékot hogy vektorok között ugrálhassanak,eloszlatva ezzel az esélyegyenlőséget multiban
  • RelakS
    Aztán ezek alapján az emberek alapján állapítják meg, hogy a játékosok mekkora debilek. Meg az ilyenek állnak majd neki lövöldözni, hogy beleköltözött a tanárba a strogg, nem? :D
  • Mayday
    "ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van"

Jezusmaria, es ezeknek az embereknek keszitenek szamitogepes jatekokat? Megall az eszem. Ezt a szinvonalat... :(
  • alph4
    1280x1024 minden high-on. AA=OF, VSyinc=OF
  • Ombika
    Milyen felbontasban es milyen minosegben noymod very high?

• gallik
    Kipróbáljuk?
    Én tudtam indítani egy szervert, csak azt kéne kipróbálni, hogy lehet-e csatlakozni másnak.
  • alph4
    ELvileg tudok indítani internetes és dedikált szervert ahová fel tudtok csatlakozni gond nélkül.
    Majd ki kellene próbálni. Dedikálhoz nézek majd paracsokat, mert ott parancssorból kell indítani ha én is játszani akarok a szerveremen :)
  • gallik
    A multiban nem találok servereket, de ip alapján megy igaz?
    Ha valaki ki akarja próbálni, szóljon!
  • Methylisocloro
    Sajnos a hiba az én ízlésemben van, a Halflife1 volt az utolsó fps amit még szerettem. Sajnos a Quake4 is beállt a sorba mint az várható volt. Na mindegy ez már az én bajom ;)
    majd megnézem a haverom jobb gépén, de hanem lesz szebb akkor irgum-burgum
  • rage at work
    Nézd meg a COD2 demot. Abból kiderül...
  • Mester01
    Jajj....
  • rage at work
    Nem inkább a medic segítségével kell megmenteni egy katonát ? ...
  • STREEX
    Van egy olyan érzésem hogy te nem indítottad újra a játékot amikor átállítottad a graf ot low-ról high-ra.
  • RelakS
    FX5500? Készítheted a kötelet szerintem:)
  • Mester01
    Hát gyerekek nem tudom...
    Nekem single playerben és multiplayerben is akadozik sajnos :(((
    Azért remélem a CoD2 nem fog mert akor fölkötöm magam..
  • alph4
    Lehet hogy nálad ocsmány, mert low-on van minden de szerencsére nekünk szép fullon :))
    Szerintem jó feladatok, csak te nem vagy valami segítő kész...látom az életbe hogy ha valakinek vmi baja és te látod, akkor leszarod és még le is köpöd...szép
  • Árnyvadász
    Ocsmány grafika? Haha, eddigi legszebb program, csak nézd meg egy jobb gépen!

Vélemény: A program ISTENCSÁSZÁR!!! Én sem írok bővebben, ennyi elég is... Hent továbbképző kurzus, nagyszerű hangulattal és ámulatbaejtő látvánnyal. Uhh, de kurva jó lett! :D
  • Methylisocloro
    gameplay-ben Quake1 ezerszer jobb volt :(
    ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van
    ilyen ocsmány grafikát évek óta nem láttam :(
  • Rasti
    Szasztok.

Javitott crack-hez tud valaki linket adni ?
  • abonyitomz
    indít valaki egy multiszervert játszani ?
  • DonnieBrasco
    Majd ha meglesz végre, megnézem ultrán :)

DB
  • Maxtreme
    Azzal a géppel? Hát ez sovány. Minimum 200Fps-el kellene menni a gamenek.
  • alph4
  • BladeW
    Pentium I 200MMX-el 32mega rammal 1 megas S3 Trioval siman megy 8XAA/16xAF-al... Bar a nagyobb harcokban neha leesik az FPS 40 kornyekere.
  • Goliath
    Sziasztok!

Még egyszer megkérdezem.

Van akinek elindul ultrán? Mert nekem annyit csinál, hogy kétszer annyit tölt mint high-on, aztán a végén kidob winbe.

Esetleg valami megoldás??
  • uHs Gerzson
    Én most járok már a strog ember feldolgozó üzemében, itt aztán megmutata az iD milyen debil emberek dolgoznak nálunk mert egyszerüen frenetikus ahogy megvalositoták.
  • Maxtreme
    biza. Ezzel akarták fokozni a parás hangulatot. Szvsz inkább elbaxták vele :D
  • [NST]Cifu
    Viszont itt legalább alapból van elemlámpa a fegyveren. A Doom3 legnagyobb hülyesége az volt, hogy vagy fegyver volt a kezedben, vagy elemlámpa...
  • Ombika
    Ott a hiba Xbox 360-nal sohaaaaaaaaaaaa!!!
  • Ombika
    Full very High-hoz milyen vas kell?
  • Maxtreme
    Pár pálya teljesítése után azt kell mondjam, nekem tetszik
    Azt kaptam amit vártam. Frankó háborús, pörgős hangulat.
    A gépigénnyel maximáisan meg vagyok elégedve, nem szaggat, nem swapel.
    Ami nem tetszik az a néhol a Doom3-at is megszégyenítő sötétség. Pl az elég vicces hogy kint a szabadban 1ik sarokban hót világos van, a másikban még lámpával is el lehet tévedni :D

• rage at work
    1275 -ös hozzászólásban lévő crack ?
  • kabalthenbk
    akkor itt egy élő példa, mer én bizony 1.7es procival, 9600al és 512 rammal tolom...persze mondanom sem kell, h low-on van minden és 800x600. bár csúnya de végig fogom túrni!gondolkoztam h majd fejlesztek, de elég csúnyácska összeg jött ki, aminek a feléből inkább majd egy xbox360 lesz
  • Ombika
    udv!!

Nemtom ti hogy vagytok vele de en tobbet vartam joval tole!! :(
  • quakerman
    #1310 HELP!!!

HELP!!!
  • CzKaresz22
    SZiasztok

S akkor mivan ha mindent ugy csinákl az ember ahogy le van irva s ugyis kódot kér a gameban ??? Reinstall ???