3733
-
#1353 Nekem is ez a gond:
Megy csak rohadt zöld
Optimális beállítások vannak, a menü jó, de amikor elindítom a single-t, már a videóban is a legtöbb dolog neonzölden világít.ÉS ez a csak fokozódik.
Próbálkoztam, azzal is hogy mindent leveszek min-re de úgyse javult
HELP!!!!
-
#1352 Na megy a multi ezzerrel:
(5perc után meg megint nem engedett multizni :PPP) -
DareHell #1351 Kéne egy kis help.
Megy a game....jó is szép is csak rohadt zöld
Optimális beállítások vannak, a menü jó, de amikor elindítom a single-t, már a videóban is a legtöbb dolog neonzölden világít.ÉS ez a csak fokozódik.
Próbálkoztam, azzal is hogy mindent leveszek min-re de úgyse javult
-
#1350 Lehet, hogy nálam van a hiba, de az én konfigomon így néz ki a játék, ultra highon ...
A64 3800+, 1GB Ram, 6800GT. Grafkártya driver a legújabb. Van valakinek valami ötlete, hogyan tehetném szebbé a játékot?
Megköszönném, ha vki küldene egy ultra high-os Quake4Config.cfg-t.
THX
-
gab1ka #1349 ölég jó a gém..mondjuk jó lett volna ha végre lefixálnának már valamit a grafikai beállításokon,mert nemsokára megint jönnek majd a console-bajnokok és szépen lecsupaszítják a játékot hogy vektorok között ugrálhassanak,eloszlatva ezzel az esélyegyenlőséget multiban -
#1348 Aztán ezek alapján az emberek alapján állapítják meg, hogy a játékosok mekkora debilek. Meg az ilyenek állnak majd neki lövöldözni, hogy beleköltözött a tanárba a strogg, nem? :D -
#1347 "ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van"
Jezusmaria, es ezeknek az embereknek keszitenek szamitogepes jatekokat? Megall az eszem. Ezt a szinvonalat... :( -
#1346 1280x1024 minden high-on. AA=OF, VSyinc=OF -
#1345 Milyen felbontasban es milyen minosegben noymod very high?
-
gallik #1344 Kipróbáljuk?
Én tudtam indítani egy szervert, csak azt kéne kipróbálni, hogy lehet-e csatlakozni másnak. -
#1343 ELvileg tudok indítani internetes és dedikált szervert ahová fel tudtok csatlakozni gond nélkül.
Majd ki kellene próbálni. Dedikálhoz nézek majd paracsokat, mert ott parancssorból kell indítani ha én is játszani akarok a szerveremen :) -
gallik #1342 A multiban nem találok servereket, de ip alapján megy igaz?
Ha valaki ki akarja próbálni, szóljon! -
#1341 Sajnos a hiba az én ízlésemben van, a Halflife1 volt az utolsó fps amit még szerettem. Sajnos a Quake4 is beállt a sorba mint az várható volt. Na mindegy ez már az én bajom ;)
majd megnézem a haverom jobb gépén, de hanem lesz szebb akkor irgum-burgum -
rage at work #1340 Nézd meg a COD2 demot. Abból kiderül... -
Mester01 #1339 Jajj.... -
rage at work #1338 Nem inkább a medic segítségével kell megmenteni egy katonát ? ... -
#1337 Van egy olyan érzésem hogy te nem indítottad újra a játékot amikor átállítottad a graf ot low-ról high-ra. -
#1336 FX5500? Készítheted a kötelet szerintem:) -
Mester01 #1335 Hát gyerekek nem tudom...
Nekem single playerben és multiplayerben is akadozik sajnos :(((
Azért remélem a CoD2 nem fog mert akor fölkötöm magam.. -
#1334 Lehet hogy nálad ocsmány, mert low-on van minden de szerencsére nekünk szép fullon :))
Szerintem jó feladatok, csak te nem vagy valami segítő kész...látom az életbe hogy ha valakinek vmi baja és te látod, akkor leszarod és még le is köpöd...szép -
Árnyvadász #1333 Ocsmány grafika? Haha, eddigi legszebb program, csak nézd meg egy jobb gépen!
Vélemény: A program ISTENCSÁSZÁR!!! Én sem írok bővebben, ennyi elég is... Hent továbbképző kurzus, nagyszerű hangulattal és ámulatbaejtő látvánnyal. Uhh, de kurva jó lett! :D -
#1332 gameplay-ben Quake1 ezerszer jobb volt :(
ilyen hülye feladatot hogy mentsem meg a medicet, ki a szar akarja megmenteni? én ugyan nem, dögöljön meg ott ahol van
ilyen ocsmány grafikát évek óta nem láttam :( -
Rasti #1331 Szasztok.
Javitott crack-hez tud valaki linket adni ? -
abonyitomz #1330 indít valaki egy multiszervert játszani ? -
#1329 Majd ha meglesz végre, megnézem ultrán :)
DB -
#1328 Azzal a géppel? Hát ez sovány. Minimum 200Fps-el kellene menni a gamenek. -
#1327 -
BladeW #1326 Pentium I 200MMX-el 32mega rammal 1 megas S3 Trioval siman megy 8XAA/16xAF-al... Bar a nagyobb harcokban neha leesik az FPS 40 kornyekere.
-
#1325 Sziasztok!
Még egyszer megkérdezem.
Van akinek elindul ultrán? Mert nekem annyit csinál, hogy kétszer annyit tölt mint high-on, aztán a végén kidob winbe.
Esetleg valami megoldás?? -
#1324 Én most járok már a strog ember feldolgozó üzemében, itt aztán megmutata az iD milyen debil emberek dolgoznak nálunk mert egyszerüen frenetikus ahogy megvalositoták. -
#1323 biza. Ezzel akarták fokozni a parás hangulatot. Szvsz inkább elbaxták vele :D -
#1322 Viszont itt legalább alapból van elemlámpa a fegyveren. A Doom3 legnagyobb hülyesége az volt, hogy vagy fegyver volt a kezedben, vagy elemlámpa... -
#1321 Ott a hiba Xbox 360-nal sohaaaaaaaaaaaa!!! -
#1320 Full very High-hoz milyen vas kell? -
#1319 Pár pálya teljesítése után azt kell mondjam, nekem tetszik
Azt kaptam amit vártam. Frankó háborús, pörgős hangulat.
A gépigénnyel maximáisan meg vagyok elégedve, nem szaggat, nem swapel.
Ami nem tetszik az a néhol a Doom3-at is megszégyenítő sötétség. Pl az elég vicces hogy kint a szabadban 1ik sarokban hót világos van, a másikban még lámpával is el lehet tévedni :D
-
rage at work #1318 1275 -ös hozzászólásban lévő crack ? -
#1317 akkor itt egy élő példa, mer én bizony 1.7es procival, 9600al és 512 rammal tolom...persze mondanom sem kell, h low-on van minden és 800x600. bár csúnya de végig fogom túrni!gondolkoztam h majd fejlesztek, de elég csúnyácska összeg jött ki, aminek a feléből inkább majd egy xbox360 lesz -
#1316 udv!!
Nemtom ti hogy vagytok vele de en tobbet vartam joval tole!! :( -
#1315 #1310 HELP!!!
HELP!!! -
CzKaresz22 #1314 SZiasztok
S akkor mivan ha mindent ugy csinákl az ember ahogy le van irva s ugyis kódot kér a gameban ??? Reinstall ???