3733

• CzKaresz22
    SZiasztok

S akkor mivan ha mindent ugy csinákl az ember ahogy le van irva s ugyis kódot kér a gameban ??? Reinstall ???
  • BladeW
    Igen hogyne...
  • artschi
    Na, ha már így felébredtem, nyomok egy menet q4-et...
  • quakerman
    Megoldódott a zöld képernyő???

Nekem nemnagyon:(((

Ez mit jelent:
    1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
    2) Double-click on the Multimedia icon.
    3) Select the Audio tab.
    4) Click on the Advanced Properties button in the Playback section.
    5) Click on the Performance tab.
    6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
    7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.

NOTE: For Windows XP
    1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
    2) Double-click the Sounds and Audio Devices icon.
    3) Click the Volume tab.
    4) Under Speaker settings, click the Advanced button.
    5) Click the Performance tab. 6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
    7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.

• dashed_
    2 q3as palya van meg 1 quake 2es...
    ha jol vettem eszre
  • artschi
    Nemtom, csak nekem tűnik úgy, mintha a multipályák a q3 pályái lennének, csak doom 3 motorral? És nem csak a q3dm17 van ott, hanem pl. a q3 legutolsó pályája, a Xaero-s...
  • haxoror
  • rage
    Console, mint a Doom3-ban
    (CTRL-ALT-0)
  • rage
    Hát, azért CloneCD-s, hogy ne kelljen crackelni:-)
    De ettől függetlenül, ha ezt a verziót választja valaki, akkor ne felejtse el vagy a Host file-t átírni, vagy az exe-t blokkolni, de az ID szerverére ne menjen.
  • artschi
    egy aprócska megjegyzés: a CLONECD-s verzióhoz nekem nem kellett crack, bemountolva hagytam daemon-ban és tökéletesen megy anélkül is.
  • rage
    Megmondom őszintén, én az előzetes képek alapján nem sokat vártam ettől a játéktól, leginkább egy tök sötét Doom 3 koppintást néztem ki belőle.
    De meg kell mondjam, kellemes csalódás, messze nem olyan sötét, mint a Doom, miközben sokkal jobban él az egész, körülöttem a társaim, felettem dúl a háború, repülők, légvédelmi ágyú, minden robban - közben tök hangulatos a háttérben szóló zene. Valaki írta, hogy a hő hatására nem remeg a levegő - hát, nálam tökéletesen remeg. A szebb hatás kedvéért az erősen villogó helyeken a vsync-et érdemes bekapcsolni.

Szóval, nem lesz ez rossz, el lehet vele játszogatni.
  • artschi
    egyetértek
  • artschi
    Pázze, 563 üzenet reggel óta...
  • musha
    hmm, nekem 2.4-es procival 1 giga memóriával, egy `szutyok` 9600-assal simán megy high beállítással, 1024*768-ban, 4x Antialiasing-gal, csak az árnyékokat kapcsoltam ki, mert az valamiért a játékok 90%-át tönkrekjúrja nálam...
  • mucsácsó
    ééérdekessshhhh....
  • bundee
    a64 3000+ x600-al, meg 1 giga ram - megis erdekesen akadt 800x600-ban
  • Kandurex
    Egy hosszú litániát akartam írni a játékról, grafikáról, hangulatról, de végeredménybe ennyi jutott eszembe: FASZA!

Mondjuk 1024X high alatt ezt nem érdemes játszani (mert amúgy ám elég rondácska :D), de mivel ezt már egy sima közép kategóriás gép tudja, így gondolom a többség ilyen beállításokkal tolja.
  • bundee
    felraktam...

singli mod:

erdekes... talan ez a legjobb kifejezes - sotet, meg ugralnak ilyen szarok, meg lovok ezerrel, meg szaggat neha a jatek - de jopofa :)

cheat-et nem tud valaki veletlenul? :)
  • Kaszi46
    nektek a szerverlistában mutatja a szervereket? vagy csak direkt ip-vel lehetr csak csatlakozni? ha igen pár jopingü ip-t adhatnátok
  • Lacc
    Most alakítottak át stroggá. Uhhh... hát eléggé rosszul lettem a műtét közben :D
  • Newfronter
    Mert én leszedtem és elindítottam, erre a nod32 befigyelt.
  • Newfronter
    Fennt van a torrentoldalakon egy 34kb-os fájl, public server patch DE!! Ne szedjétek le, mert VÍRUS!!!!
  • EmThor
    jap :D
  • geri15
    van, te is azzal csináltad a lógód
  • alph4
    Mért, olyan is van?!
  • EmThor
    quake betűtípust tudtok adni? thx
  • Ombika
    Sec pec alatt megy nem ertem mit benazik itt sok lama!!
  • Lifeforce
    Nem akad ki az ellenörzésnél, de csak tört szerverre tudsz felmenni vele, amit magad is csinálhatsz mert azt is beleraktam.
  • geri15
    és ezzel minden frankón megy? szóval nem akad ki a serial ellenőrzésnél, felenged minden szerverre stb...?
  • Istencsászár
    többi lama nevébe is kösz bár nekem nemkell nemizgat...
  • Lifeforce
    Mi a szart baszakodtok a host fájlal?
    Szedd le a #1275 hozzászólásomban linkelt törést, és működni fog.
    Nem kell hostfájlban turkálni, nem kell tűzfallal szenvedni, meg semmi.
  • Newfronter
    Ha jól értelmezem ez a Public Server Patch azt jelenti, hogy fel tudok menni origi serverekre is? Tehát szinte semmiben sem különbözik az origi játéktól?
  • geri15
    tudommán
  • geri15
    és tényleg :D én kértem elnézést :D
  • sickb
    engem is leginkább a multiplayer része érdekel
    belenéztem a single rész be de egyáltalán nem tetszik

úgyhogy valaki kurva gyosan csináljon szervert és mondja meg hogy nemhivatalos játékkal hogy lehet joinolni:D
  • alph4
    Pedig az egy fájl, csak nincsen kiterjesztése!
  • kerek1224
    Hát csak hogy ne mindig a jajjgatás legyen:
    Install előtt beírtam a megfelelő sort a host-ba, sima Virtual Daemons-szal bemountoltam, nfo seriallal installáltam, FAQ cracket használtam, és minden oké.
    AMD64 3500+, 2G RAM, Geforce 6800GT, max beállítások, szaggatásmentes
    De a legfontosab: EZ VÉGRE EGY KIRÁLY JÁTÉK!!!!
  • tehen_m
    Ha megnéznéd láthatnád h ennek a fájlnak nincsen kiterjesztése!!!!
  • Lifeforce
    Akkor beírom, bár látom senkit nem érdekel.
    INNEN LETÖLTHETŐ az új crack amivel nem kell baszakodni.
    Beletettem a tört dedikált szervert, az "eredeti" exét a cloneoshoz és a javított deviance crackot.
    Holnap reggel törlöm onnan, úgyhogy szedje le akinek kell.
  • LoCk
    Hi all!

Olvastam a FAQ-t..uh.nem kell lebaszni, sőt már a FAQ olvasása előtt végignyomtam vagy 4 mapot.
    De!
    SZerettem volna elindítani a gamet, ugy 10 perce és kéri azt a kurva CD kulcsot.
    Mint már említettem játszottam a játékkal..

Amikor gameolok előtte le van tíltva a net...
    De most ez sem segít, sőt azt a sort is szépen beillesztettem a FAQ-ban leírt file-ba, de akkor is kéri a CD kulcsot..

Bár egyszer véletlenül ráindítottan Net-el is...

Mi lehet a megoldás!

Amennyiben lehetséges értelmes , megoldás válaszokat kérnék! tisztelettel!

Fakkolósok kíméljenek, kerüljenek!

THX!