3733
-
#1393 Q4 Special Edition megrendelve. -
rage at work #1392 Megnéztem este az Ultra High-t
P4 3.34GHZ, 2GB RAM, GEF6600GT
Mivel sűrűn 1-2 másodpercre is megakadt a kép, visszatettem high-ra
Nem véletlen írják arra, hogy 512 MB VGA memória ajánlott hozzá.
Az én 128 megás kártyám ehhez kevés volt.
Egyébként nem lett sokkal csúnyább high-on, de legalább nem akad :) -
rage at work #1391 * Windows 2000/XP
* Pentium 4 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ Processor
* 512MB RAM
* 8x speed CD-ROM drive and latest drivers
* 2.8GB uncompressed hard-drive space, plus 400MB for Windows swap file
* 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers
* 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
* DirectX 9.0c included
* 3D Hardware Accelerator Card required
* 100% DirectX 9.0c compatible 64MB
* Hardware Accelerated video card and the latest drivers
o ATI Radeon 9700
o ATI Radeon X300 Series
o ATI Radeon X550 Series
o ATI Radeon X600 Series
o ATI Radeon X700 Series
o ATI Radeon X800 Series
o ATI Radeon X850 Series
o NVIDIA GeForce 3/Ti Series
o NVIDIA GeForce 4/Ti Series
o NVIDIA GeForce FX Series
o NVIDIA GeForce 6 Series
o NVIDIA GeForce 7 Series
* Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) Supported
* Internet play requires broadband connection and latest drivers
* LAN play requires network interfaces card and latest drivers -
#1390 Nekem elsöre se sikerült felmennem szerverre, connect, majd Waiting for authorization és ott megáll a dolog :) -
#1389 sry gondolom már sokan kérdezték, de nem találom a topicban: mi a gém minimum követelménye? -
Mentol #1388 Eddig erről nem tudtam. Elvileg csak a videó driver van telepítve. Tudsz mondani ilyen refresh fixerre példát? -
abonyitomz #1387 kurva jó a FAQ!!!! grat zsolti -
#1386 Hogy te milyen sokat dolgozol.... :DDDDDDDDDD -
gab1ka #1385 mér csak a lámák használnal 1024es felbontást?én minden abba játszok,19"os monitoron még ígyis kevés -
#1384 na így már nekem is jo:) -
#1383 1024et csak a lámik használnak :pp ja és mellesleg ha igazítanád az sem ártana semmit az 1024-es júzereknek :) Ja és még1: a helyesírási hibákra figyelj ;) -
#1382 Nem igazítgatom :)), el lehet olvasni a szöveget az a lényeg 1024x786-ra csináltam mert az az általános felbontás :o) -
#1381 oké, most már látom a FAQ-ból szedhető, köszi! -
GrimReaper78 #1380 Az anizotropikus szűrés csak a távoli textúrákat teszi élesebbé, ergo attól nem lesz szebb a föld a lábam alatt :D -
GrimReaper78 #1379 1 GB RAM az megvan, kacérkodtam is az ultra high beállítással, de jött vmi büntetés, hogy ahhoz 512 mega VGA RAM kell. Már ha jól emlékszem, ugyanis ez hajnali fél 3-kor volt, ráadásul nem 1-2 sör után.
Na mindegy, akkor este majd kipróbálom az UH-t. -
#1378 jó a FAQ, csak 1280x1024-ben széthúzódik nagyon a háttérkép. Állítsd középre, és akkor jó lesz ;) -
gab1ka #1377 a talaj textúrái valóban csak ultra highon az igaziak,de ahhoz elengedhetetlen az 1gb ram..talán próbálkozz 8xazinóval,menet közben úgyse a talajt figyeled.. -
#1376 jó lett a faq-nak a kinézete... -
#1375 erre én is rohadtul kíváncsi lennék, mert ugyanezeket felraktam, és egy nagy büdös nulla van a szerverlistában. nincs tűzfalam se már, úgyhogy nem értem a dolgot. meg azt sem, hogy a Lifeforce által belinkelt - gyakorlatilag 1 db - exe (mert a másik 2 file az origi) az a Public server patch? ha igen, akkor nem működik nálam, ha nem, akkor valaki nyomhatna egy linket ahonnan lekapható... -
#1374 Frissült a FAQ + leírások modosítások. Olvassátok el! -
GrimReaper78 #1373 Tudom, hogy hülyeség, azért volt szmájli a végén.
OFF: jó az aláírásod, engem is az ilyenek irritálnak :D
ON: A föld textúrák nálatok is... hogy is mondjam... csúnyácskák? Mert High-on van minden, úgy a környezet, a karakterek, meg a fegyverek szépek, na de a föld... -
gab1ka #1372 ez sztem is így van..ha valami nem tetszik nem kell eröltetni..nem kötelező minden játékkal játszani -
#1371 hello
végignéztem pár hozzászólást, de nem találtam olyant amiben tört szerverről lenne szó bővebben
tud esetleg valaki?
ha írtátok elnézést -
#1370 tök mind1 vannak olyan "gémereknek " nem nevezhető lamak akiknek semmi sem teccik és fikázzák a gémeket mer ők tuti jobbra megtudnák csinálni... akkor halyrá senki nemtart vissza titeket.. inkább örüljetek hogy ingyen jácchattok ilyen kitünő gémekkel -
#1369 én próbálnám de nekem, mint ahogy már említettem(#1356) nem megy, ha tudnál esetleg segíteni szívesen nyomnék pár fragot veled:) -
#1368 Oldajuk meg a problémádat egy huszárvágással. Mostantól ne játsz vele.
Egyébként nem értem mi a baj a medic megmentésével. Sztem tök logikus feladat. Most nyilván nem annyira nagy durranás, de hát ugye a jtáék elején vagy, nem 5 percel rá mented meg a világot. Vagyis a Raven konyhába mindig is másodlagos a játékos. Könyned kiakpcsolódásnak kell tekinteni a Q4 -et és akkor nem csalódik benne az ember. Biztos, sőt 100%, hogy meglehetett volna nagyságrendekkel hangulatosabb küldetéseket kihozni, de ugye itt nem csak a készítő gárda, hanem a motor is hibádzik. Egyszerűen nem erre lett fejlesztve. A D3 = sötét folyosók, über árnyékolás és shader technika. Nincs normális fizika, amit ugye tudjuk, ha jó, a'la Half Life 2, akkor már más leányzófekvésként a játékmenetbe is lehet ÜDÍTŐ színfoltokat rakni. De, mive mondottam ez a D3, itt csötétre számíts, és parára, vagy arra se. -
Travelos #1367 a FAQ-ban remélem le lesz írva, hogy az az új két dolog micsoda pontosan, és mire való (Keycheck fix és Public Server patch), mert nem sok időm van a fórumot olvasgatni, és szeretném tudni mit milyen sorrendben kell felnyomni.
Köszi! -
#1366 A multiplayer módot próbálgassátok már ti is.
Mert nálam először ment de később már nem bírtam sehovasem csatlakozni! -
#1365 Akkor játszál multi fps-ekkel, a single játékokat meg felejtsed el, oks? -
bundee #1364 na hali
cheat meg mindig nincs, nembaj :)
szoval, levettem 640x480-ra, de meg igy is akad - HA a machine gun-nal megnyomom a jobbgombot, akar 10sec-re is befagy a jatek
kiprobaltam, mivan, ha lenyomva tartom - akkor bejon a tavcso, de ugyanugy fagyottan - lehet valami effect, ami kiakasztja a jatekot? utana ujra megy minden, porog az esemeny, stb... mashol nincs akadas -
#1363 Akkor kempelj be a sarokba és várj, ha már nem szeretsz játszani. Ugy legalább a játékmenet is hosszab lesz :DDD Én mondjuk ilyen embert nem is engednék gép elé... -
gab1ka #1362 melyik fps nem szól arról hogy ide menj vagy oda menj?ezek az úgynevezett küldetések..asszem -
mike369 #1361 ...bár hozzáteszem: nálam 5.7-es driver volt és azzal is ment, most felraktam az 5.10-est és azzal is minden ok. de ugyebár ahány gép... -
#1360 itt nem arról van szó hogy én kegyetlen vagyok, hanem arról hogy utálom amikor egy fps-ben ilyen baromságok vannak hogy ide menj meg oda menj - irányitott szar az egész
-
mike369 #1359 tudvalévő, hogy ez hülyeség. :)
quakerman: próbáld leszedni a drivert, takaríts ki utána valami cleanerrel és rakj fel egy régebbit, vagy egy omega drivert -
GrimReaper78 #1358 Akár.
Vagy próbálkozz korábbi driverekkel.
Esetleg vegyél inkább nVidia karit, tudvalévő, hogy a Doom3 engine azt favorizálja :P -
#1357 Vagyis tegyem fel újra a legújabb ati drivert? -
#1356 neked biztonsági másolatod van? ha igen hogyan hoztad be a szerver listát? nekem sajna nem talál 1 szervert sem! (clonecd-s verzio, lifeforce által belinkelt nodvd crackel, ip és játék exe tilttása nélkül. sp2es tűzfal) -
GrimReaper78 #1355 Akkor próbálkozz drivercserével. Ez nem részletességfüggő jelenség, hanem driver hiba. -
GrimReaper78 #1354 Kevés a RAM-od, azért akadozik. Mai játékokhoz már 1 GB minimum. ÉS a VGA is egy kissé sovány, hiába 256 megás.