3733
-
#3573 o bazz, én meg mit írtottam a szörnyeket :-) tényleg egyszerü volt igy már -
na ezt megsasolom . gondoltam vmi kinja van, mert ennyit nem szophatok má vele :-D -
Code92 #3571 kereken megmondom a frankót: a lergvégén vagy az agy és az energia közöti érintkezést lődd azt az áram izét és akkor egy idejig nem lesz pajzsa akkor 3-4 rakéta bele és grat végigtoltad a kvékk4-et -
#3570 hali, van egy hely ahol elakadtam sajna :( egy sötét kétszintes aréna, a közepén egy nagy vmivel, amit egy pajzs véd. asszem a nexus résznél van. vaz ott annyi szörny van, h mindíg meghalok. szét kell lőni vmit, v mire kell tüzelni, mert má kinyírnak ezek a genyákok -
#3569 Ezt nem probáltam de a Doom 3 ment Geforce Ti-vel, ennek is futnia kell! -
tehen_m #3568 Nem birod felfogni hogy elindul !!!!!!!! -
Code92 #3567 hát ember te aztán nagy vagy tudod eggyáltalán mi az a "gépigény"???? nah alapjáraton radeon 9800-tól indul el nah mármost a gf2 sokkal ggyengébb mint a radeon 9800 erről ennyit -
tehen_m #3566 Látom te nem értesz hozzá ...
GF2-vel is elindul ....
Miért ne indulna el? Mondj okot! -
#3565 ühüm látom értesz hozzá.
Gef 3 ti-vel nem indult el. -
Travelos #3564 hát nem is a történet a lényeg egy jó Quake-ben, de gondolj csak az első három részre, mindegyik forradalmi volt a maga nemében, de ez...ez egy középszerű valami..lesüllyedt a Star Trek Elite Force szintjére, nekem teljesen ahhoz hasonlít, meg még kicsit az Unreal 2-re. -
Code92 #3563 sztem nem rossz nekem teccett de az igaz h. ez sem a történeti szál és a változatosdságra gyúrt és a legnagyobb törtéti fordulat amitől hanyat kénevágódjunk az az h. sztroggok leszünk sztem nem lőttem le nagy poélnt mert már nem épp újj játék és mindenhol ezt monnyák h. ez mekkkora felss és hopp ki nem szarja le gyorsabban tudunk futni (ja ez télleg jó hamarabb lesz vége kb 20 másodperccel hihi). -
Travelos #3562 közben már ok, sőt már végig is toltam
gyerekek ez mekkora szégyen ez a játék, nem lett volna szabad kiadni ezt ezen a néven, katasztrófa gagyi -
Travelos #3561 sziasztok, felraktam a quake 4-et, majd az 1.3-as javítást
tudtok egy linket adni a crackhez? -
csoola #3560 az csucsmodern kari:P -
csoola #3559 régen a kis cerkával toltam kicsit, de most ujra nekilátok lehet az uj géppel:D -
tehen_m #3558 LOL.Még voodooval is elmenne. -
#3557 óó. Pi**ába. Pedig be szeretnék játszani vala. Na mindegy karácsonykor meglepem magam egy X1650PRO val. -
#3556 a VGA-d a gond...
Minimum 9800as kell neki -
#3555 Sziasztok nekem a Quake 4 elindul, de az összes textúra, meg modell, meg minden olyan.. zöld. ja zöldes az egész, Rad 9200-am van nem tudjátok mi a probléma?
köszi előre is -
#3554 es a serialt kell beirni "-" nelkul, nekem mukodik -
#3553 asszem> http://crackzplanet.com/get_78391_Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL_crack.html -
#3552 Rohadjon ki a beled -
#3551 februárban majd az új gépemmel nyomatom csak most celeronnal értelmetlen. -
#3550 Jobb későn, mint soha :) -
jim123 #3549 Most telepítettem fel a gépemre a quake 4-et és nekem nagyon tatszik.
-
DIÁKIGAZOVÁNY #3548 Szevasztok!Letöltöttem a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-t.CSak az a baj, hogy nem tudom, hogy mit csináljak vele.Valaki segítsen lécives! -
Zsolt01 #3547 Kérni kéri, de elvileg egyszer.
pl.: Internet leállítás után megadva kódot indulnia Kell !
#3478 De, ha pontosan ezt csináltad akkor is mennie kell ! (kódot egyszer meg kell adni) -
#3546 Vagy az nagy gond hogy elvileg eredeti???(TM)
de letöltve lett -
#3545 Esetleg valahol vami patch vagy vami normális crack?? -
#3544 Ugyan úgy kéri:( -
Zsolt01 #3543 #3478 -
#3542 Sziasztok!
Felraktam a Game-et de amikor indítom kér egy cd-kulcs-ot.
Ha le is blokkoltam a tűzfalat meg ha le is léptem a netről akkor is kéri.A telepítési kódot meg nem fogadja el mert be se fér...szedtem le hozzá crack-et is a GCW-ről de úgy is ezt csinálja.Ilyenkor mit lehet tenni?PLS HELP! -
steweee #3541 Install notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Unrar
2) Burn or mount
3) Install using the following serial: 9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT
4) Copy the crack from the DEViANCE dir on the DVD into game dir
5) Block internet connection from quake4.exe with your firewall
6) Play
-
MC Stich #3540 Hol van a CD-kulcs?
-
tehen_m #3539 Csak egy kicsit kell visszaolvasnod. -
#3538 és nekem nem tudsz segíteni? mér nincs FAQ ehhez a topichoz? -
CsőKujts #3537 Szerintem a lelked mélyén már te is tudod, hogy hülyeséget kérdeztél. :) Lehet, hogy valami baja van a gépednek videokártya rossz memoria alaplap stb... azt meg innen nehezen tudjuk megnézni milyen beállításokkal, hogy működik a géped. Vagy úgy gondolod itt ilyen félistenek tanyáznak? -
#3536 senki????? #3534 -
#3535 hiába megyek rá a multira de nem talll egy servert se ? kell neki vlmilyen frissités , modokat honnan szerezhetek? -
#3534 sziasztok.segítsetek most játszom először a játékkal a gépem szuper de van néha,hogy meg meg áll a játék.mit kell beállítani,hogy ne szaggasson???!!!kösz