3733
-
Attila 007 #1473 Sziasztok!Megvettem a játékot és az a kérdésem, hogy ATI vga kártyám van és 1024x768 on kb 60Hz n megy a játék menün belül nemlehet állítani rajta, mit lehet csinálni?Legújabb driver van fent.Köszi a válaszokat előre is -
Drizzthsz #1472 Public server patch után sem talált egyszer sem szervert, esetleg valami ötlet? Ilyenkor is tiltani kell az Id masterservert? Most tiltva van, de így talán nem is csoda, ha nem látja a szervereket, nem?? -
Friday #1471 De a cd keyt még akkor is kéri a játékban?Mert nekem már csak azzal van gondom. -
atwe #1470 Sziasztok nem tudtok olyan oldalt amin nem kell fizetni és rendesen le lehet szedni mert a smsweb kibaszott velem meg a ingyenes oldal is torent nem kell se dc rendes linket léci
Köszönök elöre mindent -
bundee #1469 3.46-os daemon gond nelkul megette az mdf filet (2.900.197.376byte) es antiblax se kellett -
Newfronter #1468 Ja a jelszóról annyit, hogy telepítésnél a RELOADED-os generátorral beírtam a kulcsot és kész. A multi patch után, olyan a játékod, mintha még a jelszó is eredeti lenne, hisz felenged a szerverekre. Kb 300-400 sever-t kellene látni. -
#1467 nekem a Doom3 Celeron (!) 1.7-esen ATi 9550 (400/270-re húzva) 512MB DDR rammal akadás nélkül futott 1024x768 mediumon!
A Quake 4 meg nem tom hogy fut mert még csak most jön a 3. CD! -
Newfronter #1466 Megy a multi az origi szerverekre fellépve. Először a host fájlból ki kell törölni azt a sort, illetve a tűzfalból is ke kell szedni, mert már nem kell blokkolni. De nekem olyan hibám volt, amikor feltettem a multipatchet, hogy nem indult el a játék és befagyott. Újraraktam a játékot, sőt még registryből is töröltem, amit tudtam. Felraktam, aztán multi patch-t és felléptem a szerverekre, igaz volt egy 15mp-es Authorization felírat, de utána elkezdte tölteni a pályát. A punkbusteres szerverekre nem léptem még fel, gondolom ehhez fel kell raknom azt...
Szóval akinek baja van a multival, az szedje ki a hostból illetve tűzfalából az IP-t! Utánna mindenképp restart! -
static #1465 Lol. Fasza! :) -
bundee #1464 Nekem is hasonlo problemam volt... swappelt ezerrel - aztan a belso teruleteken megjavult, kint swappelt megint...
de a machinegun-jobbegergomb-fagyas a legjobb :)
ez valami lokal problema ezek szerint??? -
Friday #1463 Nah valaki segitene mit csináljak most..mivel kéri játékoon belül a jelszot.
Köcce
-
z8 #1462 static: bazz szerinted 1.8 as P4 szar?? ne legyetek már hülyék -
static #1461 Ez a 2000+ os proci hatalmas minusz, főleg hogy nekem csak 1.8 p4 van. :(( Ne is próbálkozzak? -
abonyitomz #1460 valaki csinál egy szervert , hogy játszhasson a nép ? -
z8 #1459 néhány hozzászólásban olyan hülyeséget lehet olvasni hogy már fáj...
Dant0r: minek van ilyen géped ha kicsit se értesz hozzá.elöbb tanuld meg használni LUZER!
kiváncsi leszek hogy gef3 on elfut e DOOM3 futott!, kipróbálom :D
-
Friday #1458 Okes ez megtörtént.De még mindig kéri a jelszot játékon belül. -
moralosan #1457 wáá nekem is megy :D csak nem tiltottam le rendesen az exe-t. Mindenesetre be kell szereznem már egy új vidkarit :D -
#1456 egyébként az anizotróp-ot 0ra állítottam, feltettem az új Catalystet... eddig élvezhetetlen volt még mediumon is úgy h az árnyékon kívül szinte minden ki volt kapcsolva (1024x768) Most meg szinte zökkenőmentesen megy a játék :D -
#1455 nekem meg 1általán nem is megy a multi csak ip-n... neekd megy rendesen? mármint kilistázza a játékokat? -
#1454 mennyit? -
#1453 várni kell -
#1452 nekem nemmegy a multi vmi Waiting for auth iesmit ir ki hellpp pls -
rage at work #1451 Pl töltsd le a FAQ által adott linkről a cracket, és írd felül vele az eredeti exe-t, és játssz... -
Friday #1450 Holla!
Pechemre a clone dvd-s quake 4 et töltöttem le.A kérdésem ezzel kapcsolatban hogy install után kéri h tegyem be a dvd-t,pedig alcoholal mountoltam be.Az nfo ban irja hogy használjam az antiblaxxot.Ezzel csak az a gond hogy kicsit bonyolult(mármit a progi).Megprobáltam de semmi...ugyanugy kéri a discet.
Valaki elmondaná mit tegyek?Ha nem lessz jo akkor megprobálom a deviance-es verziot.Azzal megy rendesen? -
#1449 hmm oan is van? :) -
#1448 magyar szerver? -
#1447 de ménem megy a multi? :( -
#1446 de azert van vedd ki nekem is ezvolt a baj -
#1445 :) hejedbe gyorsan eladnám azt a szart mer játékra nemvaló.. és vegyél egy pl 9600at egy 15 ezerér :) -
rage at work #1444 Egyik sem éri el a minimális konfig szintjét.
DX7-es kártya mindkettő, a Quake4-nek meg 8-as kell. -
#1443 Elég jó cuccok vannak rajta -
szaharin #1442 nem azert van az hogy nem talal nekem neten szervert a quake mert bele kellet irni abba a host ba ezt: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
vagyezmas?De akkor miertnem talal nekem 1 szervert sem?:( -
abonyitomz #1441 BÓNUSZ Disc tartalma:
----------------------
Játékok:
-Quake 2 ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-The Reckoning ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-Ground Zero ( nem továbbfejlesztett grafikával )
---
Videók:
Art Gallery
E3
Game Trailer
Making of
Rhino Squad
Weapons vehicles
kép:
-
DJviolin #1440 Szasztok!
Geforce2 mx-en vagy geforce 4 mx-en próbálta már valaki. -
#1439 jah és akinek nem inge ne vegye magára... -
abonyitomz #1438 én multiba alapból leveszem a configot 640*480 minimumra.... mert ott a sebesség a lényeg -
#1437 baz...
kár hogy a bénaságot nem büntetik!
miért kell mindenkinek leszedni ezt a játékot?
Miért??!!!?
És akkor itt szét cseszik a topikot mert lámák!!
Nanee...
Ilyén kérdés gec: AMD128 500000++ ATI 990000XT (1GB RAM) 3GB fizikai RAM elfog futni?
na ne már... -
gab1ka #1436 én egyszer fel tudtam menni habár várni kellett jó 5-6 percet...azóta nem tudtam felmenni -
#1435 a multi nektek se megy?? -
#1434 Bárkinek is kiirja hogy Waiting for auth. mikor egy szerverre kapcsolodik multinál?