Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tartalom: hogyan készült a Q4. Quake 2 és kiegészítõk. E3-as bemutatók. stb.
Szerintem hülyeség, de azért 1x megnézem 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
-Q4 Bonus Disc (DVD) is kigyütt 😊 /nforce/
(egyébként jó játék) (csak most dolgozni kell, pedig szívesen tolnám)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Tegyük faqba sztem 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Lökjé má szkrínsotot bazmeg, vagy még mindig a napköziben vagy? Nem mentek érted anyuciéák??
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
Amúgy megy valakinek ultra high-en mert engem loading-nál kidob a windows-ba.
tuti lesz jó kis mod multihoz, no para
3. CD-Key ellenorzes kikuszobolese jatek inditasakor:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
kiegesziteni ezzel a sorral: (notepad)
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aztan helyi halozatos jatekot inditsatok el es maris tudsz multizni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
elindul, cd kulcsot kér, semmit sem hajlandó elfogadni, ott kezdõdik hogy a cd kulcsok 5 tagúak itt meg max 4 et lehet megadni.... kezdek kicsit idegbeteggé válni
Már rég vártam olyan FPS-t, ami nem multis(mert abból van egy rakás), hanem a SP-re van kihegyezve. A Quake4 esetében, ha jól emléxem, pontosan ezt hirdették. Ezért már nagyon várom, hogy kipróbálhassam, mégpedig a Doom3 miatti csalódásom miatt.
A Doom3-at is nagyon vártam, aztán amikor elkezdtem játszani vele, egybõl megutáltam. Annak ellenére, hogy ott is a grafikára lett kihegyezve a dolog, semmit nem látsz benne az általános sötétség miatt, és a karakterek is ilyen gyurmafigura-szerûek. Az ijesztgetés pedig nálam nem jött be(fõleg hogy a pályák többsége tényleg csak egy nagy fekete árnyék)...
A fentiek miatt örülök pl.a SeriousSam2-nek(ami agyatlan lövöldözés a régi szép idõkbõl, illetve a Gun c.készülõ projektnek, ami talán egy kis felüdülést jelent majd a mostani felhozatal mellett.
nekem meg éppenhogy FEAR és Farcry a gáz, és Serious, Painkillah 😊 , ill. Doom3 jött be
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A single hasonlít a doomhoz, bár nem sokat játszottam még a quake4-el de jobban tetszik. Fõleg hogy csapatársakkal kell nyomulni akik segítenek (CoD stílus 😄)
A grafika jó van optimizálva szebb mint a doom3 sztem, és simán alázza a FEAR-t, ami nem meglepõ 😊) A játékmenet nagyon jó, pörgös tunkolós 😊
A multi nekem nagyon bejön, maradt szinte minden a régiben csak a grafika változott 😊) Én nem is vártam mást, mivel lehet hogy a plusz dolgokkal elrontották volna. Így legalább maradt a régi quake feeling 😊)
Szóval érdemes megvenni, és nemcsak a multi miatt.
Nagyon szupi kis game. 😊
persze patchok szempontjából a clonecds jobb, szal a megoldás: cloncd-t szedsz le , és mellé leszeded a crackt, így a patcokat is fel lehet majd rakni, akkor is ha nem lesznek törve...
Ez a játék a tökéletes példa arra, hogy hogyan lehet elbaszni valamit azzal, hogy csak a grafikára hegyezzük ki.....
Ha nincs FEAR biztosan másképp látnám a dolgot, de amellett ez egy kis hétvégi semmiség..
a clonedvd vagy a deviances verzio a jobb?😊
Meg nem probaltam ezt de en vmi doom 3-hoz hasonlot varok.
Vagy az porgos volt? <#nyes>#nyes>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...