Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tudok mûködõ szervert csinálni , beüzemeljem egy kisidõre ?
amgy ha ugy csinálod meg a szervert hogy azt neten is lássák és tudjanak rá csatlakozni akkor a szervergépen nem lehet játszani , majd próbáld csak ki , hatudsz játszani akkor rosszul csináltad meg a szervert és nemtudnak rá csatlakozni , lásd a képet amit nemrég linkeltem
na, mikor lesz szerver? nem csinál vki?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nah sajnos a szervert most leállítottam PSAV , kérésre majd beüzemelem másoknak is és mehet a 8fõs dm vagy tdm
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy tudok e Quake 4 Arénázni....szal vannak Botok??? nem tudjátok???
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
MEGCSINÁLTAM magyarország elsõ mûködõ QUAKE 4 szerverét jeeeee!!!!!!!
amugy azért volt nagy a pinged mert ment nekem közbe a letöltés , de ha kikapcsolom akkor lesz 50es a pinged 😊
amugy azért volt nagy a pinged mert ment nekem közbe a letöltés , de ha kikapcsolom akkor lesz 50es a pinged 😊
nem kell punkbaster!
nekemis az van es megy
Bakker, az Ati9600XT nem elég neki. Így lemaradtam?
Valaki válaszoljon erre pls
szóljatok ha megy mert akkor én is beszállok 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
csak a szerverkészítésben az a gon hogy aki csinálja a szervert az nemtud játszani...
kész a szerver | de láttam egy ipt aki csatlakozott volna te voltál az PSAV ?
Valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
mindegy most ne azzal törödj , adom inkább az ipt
multi elõtt FELTÉTLENÜL TEDD FEL A punkbustert a dvdrõl , privibe küldöm az ipt , 5 percig lesz aktiv a szerver
itt vagy még ? megpróbáljuk ugy hogy te csatlakozol rám ?
csinaltam szervert proba cseresznye
85.66.91.90
85.66.91.90
ezt irja ki amikor rád csatlakoznék:

PSN ID.: Beegabor
hogy megy az ip-s multi game? vki próbálta már? hova lehet 1általán beírni az ip-t? vagy lehet e ilyet 1általán törtel....
Nem jó a cd key amit mondtál the cd key is invalid...blablabla kicsivel nagyal kötõjellel nem lehet mert akkor nem fér ki kipróbáltam mindenhogy. mit tegyek?
Sziasztok.
Help - Help ,probálnám feltenni a gamet de egyböl a telepités elején ezt a hibaüzenetet irja :
Error applying transforms.Verify that specified transform patch are valid.
C:\WINDOWS\Installer\{152B782A-05F3-48EC-9AAC-4D3EB68D9E20}-\2057.mst
Valakinek esetleg valami ötlete ?
Help - Help ,probálnám feltenni a gamet de egyböl a telepités elején ezt a hibaüzenetet irja :
Error applying transforms.Verify that specified transform patch are valid.
C:\WINDOWS\Installer\{152B782A-05F3-48EC-9AAC-4D3EB68D9E20}-\2057.mst
Valakinek esetleg valami ötlete ?
valaki csináljon egy dedicated internet szervert és IPt irja le nekünk!!
köszi
nem megy , mindegy sztem csak ugy menne ha IPre csatlakznánk!!
nem vagyok gazdag érted bazd meg?
látom senki nincs hát akkor megoldom magam hátha találok valami tört szervert oszt csá , mehet a móka , egy próbát megér ha nem sikerül akkor nem sikerül
"Ki itt belépsz elõbb Olvasd! el ezt mielõtt kérdeznél! KaTT!"
ÉN MEGYEK MULTIZNI!!! adjatok ipt a népnek!
"felvágok, gazdag vagyok, boldog vagyok, szüleimtõl pénzt kapolok"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Te tényleg ennyire vak vagy? Mekkora piros betûkkel van a Quake4 -es embléma alatt a szöveg?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A fõmenübe kér egy cs-kulcsot mit tegyek? Plz help me<#heureka>#heureka><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#help>#help><#help>#help>