3733

• PSAV
    köcce megyek
  • gab1ka
    lassú a feltöltésem (128kbit) de csinálhatok "gab1ka" néven találod meg a szervert,amennyiben 22:15ig senki nem jön leállítom
  • PSAV
    csinálsz szervert? (én nem tok, mert át kéne állítani a céges routert, a rendszergazdi meg szétrúgná a seggem)
  • PSAV
    nekem is azt csinálja
  • gab1ka
    jó majd a Q4 HDRes modja után kiváncsi leszek a végeredményre..Felpeccselt utánjavított programokat szembeállítani egy olyannal amit gyakorlatilag a boltokban is alig lehet még kapni egyszerűen...leírhatatlan..Gyermeteg fikázó próbálkozások..Depersze mint egykori Q3 fan,kíváncsi lennék hogy a HL2őt meddig játszák neten,illetve 1 év alatt lesz e egyáltalán annyi online játékos mint Q4be 1 hónap alatt..
  • asturel
    udv, jaccogatok a single player resszel aztan elakadtam, plz valaki segitsen mar hogy ezt a 'pokot' mivel kene kigyakni mert kb 2 tar tolteny utan -72hp-m lesz :)
    screenshot
  • gab1ka
    én ha szervert csinálok be tudnak csatlakozni,de én hiába bámulom az autherization képernyőt egyszer se lép be..ez mitől lehet?
  • alberto 15
    képzeld, már csináltak hozzá ilyen javítást :)
    szal már így néz ki
  • Istencsászár
    Nálam ittkezdődik az élethű és szépecske modell.. Hl2 is nagyon szép de mesés és túl csicsás
  • tehen_m
    lost coast HW igéyne is érdekes lesz...
  • rage
    Hm, egyik legjobb fps például a Quake 1 volt.
    Abban hogy tetszik a grafika ?
    :)
  • PSAV
    ne veszekedjetek inkább csináljon valaki egy szervert
  • gab1ka
    mondjuk azt megértem ha valaki egy gf3ti200on mindent levesz és úgyis szaggat neki és ugye úgy nem lát semmit a grafikából,de az ilyen sértődős kisfiúknak nemlenne szabad kommentelniük
  • gab1ka
    "a szép karakterek a HL2 nél kezdődnek" ha itt kezdődnek akkor mik a csúnyák..akkor az eddigi játékokban soha se voltak szép karakterek?kár hogy csak a HL2óta játszatunk olyan játékokkal amik szépek is..Mi a HL2nél a szebb?ember neked nemkéne billentyűzet közelébe kerülnöd..ha a Quake4 szerinted csúnya akkor nemértem hogy vagy képes bármivel is játszani..
  • artschi
    talán nem a legszebb gfx, de egy játékot megítélni _csak_ grafika alapján, na az egy kicsit erős...
  • Istencsászár
    "szép karakterek a HL2 nél kezdődnek" ezt ugye tesem gondoltad komolyan? ja és ne ezt a modot nézd #1607 hanem alapgémet..
  • arty
    a felvetésed jogos, csak beleolvastam topikba, hátha látok véleményeket(én a magamét leirtam pár oldallal előrébb) erre csak egyetlen grafikát dícsérő kritika ... kiváncsi lennék pedig ki hogyan vélekedik :) de sghun csaj az elinditásrol szol minden topik :)

szal, a karakterek szvsz még a doom3nál is gyengébbek, tény, kicsit erős az ocsmány. én magam képtelen lennék ilyesmit csinálni, valszeg a közelébe sem érnék ... ez is tény :) de SZVSZ a szép karakterek a HL2 nél kezdődnek, a lost coast 1:1 ben hl2, csak HDR, ami az arcoknak - jól irtad - nem tesz jót.

a játékért nem fizettem, de nem szedtem volna le, ha már lenne demo. de nincs... nem is csodálom, h nincs, hiszen látható lenne mindenkinek, mennyire kevés a q4 2005ben ... nyugi, tényleg nem maradok sokáig a topikban, nem szoktam hetekig fikázni járni valahova, de 1-2 hsz-t még engedjetek meg ;)
  • rage
    Október végén megtudjuk.
  • Istencsászár
    jah az meglepően jolnézki az arca, ha mozgásba is ilyen szép akkor faxa
  • gab1ka
    önmagát járatja le az ilyesmivel az ember,csak nem veszi észre
  • rage
    Nos, ez a kép a Lost Coast-ból való, ami még meg sem jelent.
    Mellesleg, elég jól elmosott az arc.

De itt nem is ez a fő probléma
    Inkább, amit kérdeztek, az miért jó, hogyha nem tetszik egy játék, akkor beírjuk annak a fórumába, hogy "hű, de ocsmány," stb.
    Ha nem tetszik, nem kell vele játszani (gondolom, túl sokat nem fizettél érte) s inkább írj azoknak a játékoknak a fórumába, ami tetszik.
    Mások munkáját jó így lazán leocsmányozni.
    Én biztos nem tenném, mivel nem valószínű, hogy tudnék ilyen programot írni...
  • arty
    ez ingame, de tény, h uj texturákkal ;)

a képért sry, eltuloztam, ha van valakinek joga törölje... utálom az sg forum alapvető hiányosságait :(

ez most link !!! :)
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • rage
    Ingame screenshot kéne, ha már a másik is az...
  • gab1ka
    high resultion skinpack..nevetséges..egy most megjelent játékot hasonlítasz egy olyannal ami már rég kinnt van és most tupírozgatják?szánalmas...várni kell egy évet és majd a quake4 skinpackot összehasonlítani ezzel..kb ez a szint
  • gab1ka
    hat azért az túlzás..hl2ben nem voltak ilyen karakterek..megugye ha nem tetszik miért írsz egyáltalán ide?...
  • alph4
    Bazz, ez nem a HL2-es topik.... elég lett volna egy link öregem...
  • alph4
    Látom megy a topikban szpemelés :ÐÐÐ
  • rage
    Ocsmánynak azért nem nevezném egyáltalán.
    Bár, ha csináltál már jobbat, szívesen megnézem, ha belinkeled.
  • arty
    half lájfot, doom3mat, far cryt, splinter cell3mat, feart gondolom nem láttad ... a távcsöben a srác arcán fél szemmel mexámolom a háromszögeket :) ocsmány!
  • Yossarian
    nem jól vetted ki. ha beírod, akkor az ID-t a localhoston fogja keresni.
  • artschi
    hát ja :)
  • kRockA
    az mi? amúgy a faqból azt vettem ki hogy be kell írni...
  • rage
    Nekem kb másfél óra múlva lesz meg a spec edition
    :-)

Na jó, a te verziódnak szebb lesz a tokja :)
  • Yossarian
    a peerguardian is bekavarhat. ha nem tiltom le, akkor én se látok egy szervert se. Igaz, hogy eddig még egyhez se tudtam csatlakozni, de legalább látom őket :D
  • EmThor
    host file kitöröl, netkrekk felrak, kienged netre
  • Newfronter
    A host file-ba nem kell beírni semmit! Miért írod be? Jóhogy nem látja a szerverket. Remélem a tűzfalal sem blokkoltad le!
  • artschi
    ma rendeltem meg a spec. edition-t, hétfőn vagy kedden hozzák.
  • kRockA
    na de most már felraktam és még mindig nem talál szervereket... mi lehet?
  • kRockA
    uff sry a private izen enm szedtem le, sry lamasagomert