3733
-
#1675 Látom tegnap óta még mindig osztod az észt, hogy milyen ocsmány a Doom.LOL vagy! -
#1674 Nála detto ugyanez...ezt csinálja az első multis csatám óta :P
Holnap újrarakom a game-t... -
#1673 Most nézegetem hol mennyi a játék külföndön.itt meg 20 euro a game? 26 pedig a DVDs verzsön. ez nem olcsó egy kicsit? -
#1672 :DDD
amúgy most próbálgattam a multit, és:
-eddig soha 1 játékba se sikerült belépnem
-néha amikor joinra kattintok, hirtelen kidob az asztalra, aztán újra betölti a game-t és waiting for authorization szöveget ad be, aztán amikor megszakítom, kidob a főmenübe
-miközben waiting for authorization van, kb 5 mp-ig tudom mozgatni az egeret, aztán 5 mp-ig nem, és ez így váltakozik végig, amig abortra nem megyek...
Ezek nálatok is vannak vagy csak nálam nem stimmel vmi? -
gab1ka #1671 single-t nemis vagyok hajlandó addig tolni amig nem fut pöccre ultrahigh-on :) -
#1670 öcséd egy vadállat... csak jön rám azt darál ész nélkül
:Ð -
gab1ka #1669 hát az érdekes hogy egy ilyen nevet nem starforce-al védenek,rákényszerítve ezzel a játékost az eredeti megvásárlására..mindenesetre ez jó :) -
#1668 na, itt vok. ez a topic télleg nem a hl2ről szól tehát az már eleve nem jó dolog h arról van szó, a link kitevés még hagyján de a több hatalmas kép beszúrása már enyhénmondva túlzás ebben a topicban... Holnap majd jövök multizni keményen én is (ma nem sokat játszottam, singleben csináltam vagy 4 pályát, multiztam vagy 2 percet, onnantól az öcsém játszott :D gondolom kicsit elvertétek, aki játszott vele :D amúgy vki tud info-t a single player hosszúságáról (kb hány pálya lehet) ? -
Newfronter #1667 Ha a Join server-re kattintok akkor behozza általában, de ha a névre akkor nem... érdekes. A lényeg hogy fel tudok menni origi szerverekre és ez nagy szó egy wareznál. -
#1666 Én inkább maradok a high beállításoknál, nekem élvezetesebb a multi igy :))) -
#1665 jóhát a lama konzolosok azon csámcsognak hogy mekkora szar a pécé a nap 24 órájában:)) hadnemondjam mekkora szánalom.. -
gab1ka #1664 hát én ma akartam csatlakozni gallhoz,akinek asszem szintén tört a játék,és ugyanúgy nem engedett be -
#1663 multit kizárólag all LOW-on tolom.. :)))
mondjuk így talán Q3 szintet sem éri el grafikailag, de legalább újdonság :)))) -
bundee #1662 ohhhh, koszi - a faq nem eleg egyertelmu ebben a kerdesben :) -
Drizzthsz #1661 Nálam eddig mind az volt, ahol 70 alatt volt a ping... :) Amúgy nem jó ez még multiba r9800-zal. :.( -
#1660 127.0.0.xxx játékot ne játszd meg, az pont kilövi a servereket.. :))) -
gab1ka #1659 nekem az a tapasztalatom a multival hogy minden highon 1024be ölég lassúcska(9600XT)..szal lassan kénytelen leszek írni egy jólhasználható configot,de egyenlőre még nem fragra megyek csak nézelődöm :) Mondjuk már egy ideje nem enged be sehova.. -
#1658 multi simán megy a peccsel, de tuti hogy csak tört serverre lehet így csatlakozni, olyat kifogni meg szerencse kérdése... -
bundee #1657 " Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE - ezzel lehet látni a Public-us, Dedikált és nem Dedikált szervereket és felmenni rájuk."
hmm, ezt telepitettem, tuzfalat lekapcsoltam, 127.0.0.1-es jatekot megjatszottam - ezutan mit kene latnom a multi resznel, mert nekem folyamatosan kidobja a "0 quake 4 server" feliratot, refreshnel, get list-nel ugyanugy -
#1656 sztem kurvajó a multija, bár a q3-nál lassabb az tény
RJ van, sajna nincs airkontrol, bunny so-so valamennyire lehet gyorsulni de valahogy nehézkes, nem olyan finom mint q3-ban
a pályák jók, nem olyan sötétek mint maga a single
külföldi szervereken nyomtam CTF-et is, az is rendben van így elsőre
Biztos hogy jön majd CPM vagy OSP hozzá, és akkor aká átveheti a Q3 helyét, de így elsőre talán nem fog menni... -
gab1ka #1655 van valami hardveres védelem benne..de akkor kilövöm az xp-jét.. -
#1654 Egyébként mik a tapasztalatok a multival?!
Kinek hogy megy? hogy indította el? észrevételek stb. ezzel kapcsolatosan.
Hogy legalább valami értelmes is legyen a topikban, ami ide kapcsolódik :ÐÐ -
#1653 Nem. Ha a routeren nincs beépített tűzfal, akkor telepítsél fel egy normálisat -
#1652 Teleírogatjátok a topikot mindefajta hülyeséggel és még így sincs az első helyen?!
Kezdjetek el valamit csinálni! :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Quake 4
3. Football Manager 2006
4. Need for Speed: Most Wanted
5. FIFA 06
6. World of Warcraft
7. Battlefield 2
8. F.E.A.R.
9. KONAMI Soccer kiegészítők
10. US Cittá di Palermo -
gab1ka #1651 ha router mögött vagyok akkor is be kell kapcsolni az XP tűzfalát? -
bundee #1650 nos, mostmar fut normalisan 1024x768-ban a gamma... az uj beta catalyst driver megoldotta a problemakat
na, multihoz a faq-ot nezzem? :) -
#1649 túl csicsás? Hááát... Sztem meg pont hogy természetes a közemberek "felszerelése" -
#1648 gond lehet a tűzfal, peerguardian vagy ha c:\windows\system32\drivers\etc\hosts átírtad. -
#1647 Én nem vagyok nagy Doom3 párti, de most egyetértek a védőkkel. A Raven kihozta a maximumot a motorból, megfelelő konfiggal 2005. évnek megfelelő látványt kapunk az arcunkban. Biztos lehetne, szebb, jobb, de így adatott, játszatok inkább. -
#1646 mennyél autóversenyezni, ott biztos szebbek a modellek LOÁL
:ÐÐÐ -
#1645 rájt!
-
gab1ka #1644 psav teis router mögött vagy? -
#1643 Kinek a pap kinek a papné, de vicces vagy, hogy idejösz az igazadat bizonygatni...
:ÐÐÐ -
gab1ka #1642 te arty..tudod mit?majd mi játszunk vele helyetted is..köszi a hozzászólásokat! -
#1641 láttalak, de nem tudtam kapcsolódni :( -
#1640 bocs, van a topiknak adminja ill moderátora??
akkor legyen szíves nagyívben kibaszni innét a HL2-es képeket!
Köszi! -
#1639 töröld amit hozzáírtál a system32-ben -
#1638 Császtok.Az lenne a problémám hogy nem látok egy szervert sem a multiplayer menüben hiába frissítem a listát. FAQ-ban kivolt linkelve egy public server patch azzal a quake4.exe-vel felülirtam az előzőt ami egyébként a deviance féle exe volt.Azzal nem néztem hogy látja e őket.Ha valakinek vna ötlete irja le légyszi.Köszi előre -
#1637 hol itéltem meg a játékot? én egy modellre jelentettem ki hogy ocsmány, hiszen orditott róla, h low-poly/low-tex :) (ami pedig lehed a lodolás miatt is, mert ugye "távcsövesen" keresztül nézi ... )
(#1191-ben irtam le a véleményemet a játékrol magáról...)
rage,
q1-et imádtam, szingliben végigtoltam +2 kieget, multit cégnél évekig toltuk, utoljára nem egészen 1 éve játszottam 1 huzamban kb 2-4 órát! örök darab, a mára idejétmult grafikát nem is látja az ember, csak magát a Játékot :)
q2-t is, annak is kb ez a sztorija, bár a multi nekem a chaosdm volt csak :) kis CTF ...
q3 nekem már semmit sem adott, egyáltalán nem tetszett, ahogyan ez sem. nem találom a hangulatot ... ennyi. a grafikárol azért irtam korábban, mert az objektiv, a többi izlés kérdése, azon pedig ugye nem vitatkozunk :) (kivéve persze AI, fizika, de azt meg nem tudom képekkel igazolni, sokan meg lehurrognak, h dehát az AI olyan okos, és olyan fizika van a gémben, h húúúúú)) -
Newfronter #1636 Nekem is néha azt csinálja, de akkor get new list és refresh és akkor enged be...