3733

• Dynamic
    Látom tegnap óta még mindig osztod az észt, hogy milyen ocsmány a Doom.LOL vagy!
  • alph4
    Nála detto ugyanez...ezt csinálja az első multis csatám óta :P
    Holnap újrarakom a game-t...
  • alph4
    Most nézegetem hol mennyi a játék külföndön.itt meg 20 euro a game? 26 pedig a DVDs verzsön. ez nem olcsó egy kicsit?
  • scorpeeon
    :DDD
    amúgy most próbálgattam a multit, és:
    -eddig soha 1 játékba se sikerült belépnem
    -néha amikor joinra kattintok, hirtelen kidob az asztalra, aztán újra betölti a game-t és waiting for authorization szöveget ad be, aztán amikor megszakítom, kidob a főmenübe
    -miközben waiting for authorization van, kb 5 mp-ig tudom mozgatni az egeret, aztán 5 mp-ig nem, és ez így váltakozik végig, amig abortra nem megyek...

Ezek nálatok is vannak vagy csak nálam nem stimmel vmi?
  • gab1ka
    single-t nemis vagyok hajlandó addig tolni amig nem fut pöccre ultrahigh-on :)
  • NeoMaN
    öcséd egy vadállat... csak jön rám azt darál ész nélkül
  • gab1ka
    hát az érdekes hogy egy ilyen nevet nem starforce-al védenek,rákényszerítve ezzel a játékost az eredeti megvásárlására..mindenesetre ez jó :)
  • scorpeeon
    na, itt vok. ez a topic télleg nem a hl2ről szól tehát az már eleve nem jó dolog h arról van szó, a link kitevés még hagyján de a több hatalmas kép beszúrása már enyhénmondva túlzás ebben a topicban... Holnap majd jövök multizni keményen én is (ma nem sokat játszottam, singleben csináltam vagy 4 pályát, multiztam vagy 2 percet, onnantól az öcsém játszott :D gondolom kicsit elvertétek, aki játszott vele :D amúgy vki tud info-t a single player hosszúságáról (kb hány pálya lehet) ?
  • Newfronter
    Ha a Join server-re kattintok akkor behozza általában, de ha a névre akkor nem... érdekes. A lényeg hogy fel tudok menni origi szerverekre és ez nagy szó egy wareznál.
  • alph4
    Én inkább maradok a high beállításoknál, nekem élvezetesebb a multi igy :)))
  • Istencsászár
    jóhát a lama konzolosok azon csámcsognak hogy mekkora szar a pécé a nap 24 órájában:)) hadnemondjam mekkora szánalom..
  • gab1ka
    hát én ma akartam csatlakozni gallhoz,akinek asszem szintén tört a játék,és ugyanúgy nem engedett be
  • NeoMaN
    multit kizárólag all LOW-on tolom.. :)))
    mondjuk így talán Q3 szintet sem éri el grafikailag, de legalább újdonság :))))
  • bundee
    ohhhh, koszi - a faq nem eleg egyertelmu ebben a kerdesben :)
  • Drizzthsz
    Nálam eddig mind az volt, ahol 70 alatt volt a ping... :) Amúgy nem jó ez még multiba r9800-zal. :.(
  • NeoMaN
    127.0.0.xxx játékot ne játszd meg, az pont kilövi a servereket.. :)))
  • gab1ka
    nekem az a tapasztalatom a multival hogy minden highon 1024be ölég lassúcska(9600XT)..szal lassan kénytelen leszek írni egy jólhasználható configot,de egyenlőre még nem fragra megyek csak nézelődöm :) Mondjuk már egy ideje nem enged be sehova..
  • NeoMaN
    multi simán megy a peccsel, de tuti hogy csak tört serverre lehet így csatlakozni, olyat kifogni meg szerencse kérdése...
  • bundee
    " Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE - ezzel lehet látni a Public-us, Dedikált és nem Dedikált szervereket és felmenni rájuk."

hmm, ezt telepitettem, tuzfalat lekapcsoltam, 127.0.0.1-es jatekot megjatszottam - ezutan mit kene latnom a multi resznel, mert nekem folyamatosan kidobja a "0 quake 4 server" feliratot, refreshnel, get list-nel ugyanugy
  • NeoMaN
    sztem kurvajó a multija, bár a q3-nál lassabb az tény
    RJ van, sajna nincs airkontrol, bunny so-so valamennyire lehet gyorsulni de valahogy nehézkes, nem olyan finom mint q3-ban

a pályák jók, nem olyan sötétek mint maga a single

külföldi szervereken nyomtam CTF-et is, az is rendben van így elsőre

Biztos hogy jön majd CPM vagy OSP hozzá, és akkor aká átveheti a Q3 helyét, de így elsőre talán nem fog menni...
  • gab1ka
    van valami hardveres védelem benne..de akkor kilövöm az xp-jét..
  • alph4
    Egyébként mik a tapasztalatok a multival?!
    Kinek hogy megy? hogy indította el? észrevételek stb. ezzel kapcsolatosan.
    Hogy legalább valami értelmes is legyen a topikban, ami ide kapcsolódik :ÐÐ
  • RelakSfromhome
    Nem. Ha a routeren nincs beépített tűzfal, akkor telepítsél fel egy normálisat
  • alph4
    Teleírogatjátok a topikot mindefajta hülyeséggel és még így sincs az első helyen?!
    Kezdjetek el valamit csinálni! :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
    2. Quake 4
    3. Football Manager 2006
    4. Need for Speed: Most Wanted
    5. FIFA 06
    6. World of Warcraft
    7. Battlefield 2
    8. F.E.A.R.
    9. KONAMI Soccer kiegészítők
    10. US Cittá di Palermo
  • gab1ka
    ha router mögött vagyok akkor is be kell kapcsolni az XP tűzfalát?
  • bundee
    nos, mostmar fut normalisan 1024x768-ban a gamma... az uj beta catalyst driver megoldotta a problemakat

na, multihoz a faq-ot nezzem? :)
  • RelakSfromhome
    túl csicsás? Hááát... Sztem meg pont hogy természetes a közemberek "felszerelése"
  • Yossarian
    gond lehet a tűzfal, peerguardian vagy ha c:\windows\system32\drivers\etc\hosts átírtad.
  • Kandurex
    Én nem vagyok nagy Doom3 párti, de most egyetértek a védőkkel. A Raven kihozta a maximumot a motorból, megfelelő konfiggal 2005. évnek megfelelő látványt kapunk az arcunkban. Biztos lehetne, szebb, jobb, de így adatott, játszatok inkább.
  • NeoMaN
    mennyél autóversenyezni, ott biztos szebbek a modellek LOÁL
    :ÐÐÐ
  • NeoMaN
    rájt!
  • gab1ka
    psav teis router mögött vagy?
  • NeoMaN
    Kinek a pap kinek a papné, de vicces vagy, hogy idejösz az igazadat bizonygatni...
    :ÐÐÐ
  • gab1ka
    te arty..tudod mit?majd mi játszunk vele helyetted is..köszi a hozzászólásokat!
  • PSAV
    láttalak, de nem tudtam kapcsolódni :(
  • NeoMaN
    bocs, van a topiknak adminja ill moderátora??
    akkor legyen szíves nagyívben kibaszni innét a HL2-es képeket!

Köszi!
  • PSAV
    töröld amit hozzáírtál a system32-ben
  • macleod2005
    Császtok.Az lenne a problémám hogy nem látok egy szervert sem a multiplayer menüben hiába frissítem a listát. FAQ-ban kivolt linkelve egy public server patch azzal a quake4.exe-vel felülirtam az előzőt ami egyébként a deviance féle exe volt.Azzal nem néztem hogy látja e őket.Ha valakinek vna ötlete irja le légyszi.Köszi előre
  • arty
    hol itéltem meg a játékot? én egy modellre jelentettem ki hogy ocsmány, hiszen orditott róla, h low-poly/low-tex :) (ami pedig lehed a lodolás miatt is, mert ugye "távcsövesen" keresztül nézi ... )
    (#1191-ben irtam le a véleményemet a játékrol magáról...)

rage,

q1-et imádtam, szingliben végigtoltam +2 kieget, multit cégnél évekig toltuk, utoljára nem egészen 1 éve játszottam 1 huzamban kb 2-4 órát! örök darab, a mára idejétmult grafikát nem is látja az ember, csak magát a Játékot :)

q2-t is, annak is kb ez a sztorija, bár a multi nekem a chaosdm volt csak :) kis CTF ...

q3 nekem már semmit sem adott, egyáltalán nem tetszett, ahogyan ez sem. nem találom a hangulatot ... ennyi. a grafikárol azért irtam korábban, mert az objektiv, a többi izlés kérdése, azon pedig ugye nem vitatkozunk :) (kivéve persze AI, fizika, de azt meg nem tudom képekkel igazolni, sokan meg lehurrognak, h dehát az AI olyan okos, és olyan fizika van a gémben, h húúúúú))
  • Newfronter
    Nekem is néha azt csinálja, de akkor get new list és refresh és akkor enged be...