Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
CSAK INSTALLNÁL KÉRI A KÓDOT!!!
Egy kérdés: Az elsõ szingli pálya mindenkinek zöld??
Úgyértem nem csak zöld de a pálya nagy része az!!
A láng piros, a vér piros, a pisztoly fekete, stb.
Quake 4 The best FPS game!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
- odamegyek a lassan 2(!!!) éves FAR CRY-ban a gõzhöz, és remeg a levegõ a forróságtól
- odamegyek a FEAR-ban, ott is remeg
- még a San Andreasban is remeg 😄
Quake4ben ott indul, hogy nem találok oda, mert a kurva sötétben nem látni a gõzt, de ha valahol mégis a világosban van kitörés, akkor ilyen directx7 szinvonalon átlátszó kisfelbontásu szutykot nyomnak a képembe. Nanee...
Arról nem is beszélek, hogy csak helyenként van mozgó objektnek mozgó árnyéka, de beszélhetünk a béna, lowpoly tájról, a szánalmas külsõ helyszinekrõl, a 32x32es talajtextúráról ... errõl sokáig azt hittem h nem akar LOW-ról átállitodni a game 😊
Forza.
(megjegyzem azert mert q3-al jol el jatszogattuznk itt nommel meg a botokkal - nuh nem felre erteni hehe - )
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nálatok is így van? Ha, igen, akkor miért?
Érdekes kísérlet doom3 motorra:
- AI nincs, síkhülye, alapvetõ dolgokat sem csinál. Ciki.
- Grafika elavult, évekkel ezelõtti gémek szebbek, Ultrahigh sem segit ...
- Teljes mértékben doom hangulat, quake hangulat nincs. Csak kurva sötét. És itt a leglényegesebb változás a doom3hoz képest: az elemlámpa müxik fegyverrel 😄
- Agyatlan hentelés, a szokásos primitiv feladatokkal. A 3. pályán abbahagytam.
- a szingli tehát értékelhetetlen, a multi a doom3 alapján nem sokkal kecsegtet ... esetleg LAN-on ... mindenesetre egy FEAR mellett nincs keresnivalója.
Egyáltalán nem csalódtam, pont ezt vártam. Az ID-nél nem veszik észre, hogy a (rém egyhangu) techdemot már ellõtték egyszer ? Vagy ez valami kisérlet, hányszor lehet ugyan azt eladni ?
Forza.
Question
I am getting graphic corruption or everything in the game is green.
Answer
Make sure your system meets the minimum system requirements of the game.
Make sure you have the latest video and sound card drivers from the manufacturers' websites.
Set your desktop to a resolution of 800x600, 32 bit True Color.
1) Right-click on your desktop and select Properties.
2) Click the Settings tab.
3) Set your screen area to 800x600.
4) Set the colors to 32 Bit (True Color). Under Windows NT this will be listed as 65554 colors.
5) Click Apply and OK.
All background applications must be shutdown prior to running the game.
Turn the hardware acceleration for your sound card to Basic.
1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
2) Double-click on the Multimedia icon.
3) Select the Audio tab.
4) Click on the Advanced Properties button in the Playback section.
5) Click on the Performance tab.
6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.
NOTE: For Windows XP
1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
2) Double-click the Sounds and Audio Devices icon.
3) Click the Volume tab.
4) Under Speaker settings, click the Advanced button.
5) Click the Performance tab. 6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.
Sokkal nagyobb az interaktivitás, és végre van hangulat is (nem is akármilyen!)
Viszont ez az egyik leggépigényesebb game jelenleg a piacon;
See Your Local Dodge Dealer
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
DOWNCLOCK-OLD A VGA-T lehet simán az is a baj (melegszik)
bár monnyuk az a szürke ablak fura...
ATI-d van? esetleg az override-t kapcsold ki a driverben
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de én inkább beszúrtam azt az 1 sort abba a bizonyos file ba igy semmi baj nem volt.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Megy valakinek ultrában? Nekem jó sokat tölt aztán kidob desktopra.
Különben high-on minden maxra, gyönyörûen fut..
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
sztem 2megabittel 3 max 4 személyt bírok el, de ott már 150-es ping lenne a minimum
valamikor régen a torrentparadise-röl szedtem mindent és mindig 200kb/s környékén de kb 2 honapja nem tudok rá felmenni ahoz hasonló oldal kéne nekem
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon