3733
-
#1715 Szépek lettek :o) Milyen beállításokon, milyen konfiggal nyomod? -
#1714 Biztos hogy megöl, kizárt dolog hogy tudnál vele végezni. Alapvetően így megy a történet gondold csak el. Miután cyborg leszel kiszabadítanak, jön a lépegetőzés és így tovább...
tuti hogy nem csinálnak potyára 3-4 (vagy akár több) pályát a készítők. -
#1713 Csíttel kinyírod a pókot, majd kiírja a játék:
"You are a cheater asshole, so the game is deleting everything from your PC NOW'"
-
#1712 Csináltam én is pár képet tegnap:
Hulla szétcincálva :)
Hulla szétszedve 2 :)
Klántalálkozó :Ð
Boom Heccsát :DD
Szellemvasút, kicsit másképp... :D
Dr. Abál akció előtt:
Találkozás a körfűrésszel...itt majd csukjátok be a szemeteket :DD
Az új kinézetünk:
Dr. Abál egyik páciense :DD (ritka szép látvány)
-
#1711 FAQ -
#1710 Nemtom, engem is simán megölt. A legjobb ha valaki csittel teszteli le, akkor biztos nem hal meg ;) -
abonyitomz #1709 ja és ha nem kap el az az óriás pók hanem kitudom nyírni akkor nem lennék most cyborg ???? Tehát itt ketté válik a történet ? -
abonyitomz #1708 nem beszélve hogy hősünket megszurkálják , levágják a lábát , stb stb... majd mindenki szépen kitapasztalja mi vár rá a csonkítás során -
abonyitomz #1707 A játéktörténelem legjobb pillanata az amikor az emberünket cyborgá alakítják!!!
Számomra az év legjobb története kategóriában Quake 4 az első!
-
nele #1706 hy, nekem a játék indulásakor kéri a cd-keyt, ami persze nincs... Hogy lehetne ezt kiküstöbölni??? ésetleg v.ki nem tud 1-et mongani? -
#1705 3., 4. kép, csövek illesztése a tartó pilonba
7. kép, dobogó, hát ilyen textúrafelbontás majdhogynem a q2-ben is volt...
Egyébként meg a FarCry, és a HL2 is használta ezeket az effekteket (mondjuk utóbbiban nem volt stencil árnyék), mégis szebb, nagyobb textúrákat használ... -
#1704 Egyébként ha felraktok képet, legyen már kevésbé tömörített! Az ImageShack.us-ra is felmehet pl, és ide csak a thumbnailok kellenek. Igaz, hogy csupa béka lesz, de ha rákattintunk, a képek megtekinthetőek lesznek. Nameg kepfeltoltes.hu, ide egyszerre sok kép is felmehet... -
#1703 Nálam egyértelműen az év játéka! -
#1702 Valóban.
Közelről baromi ocsmányak a textúrák. Viszont szvsz ilyen effektek mellett a highres textúrák lerohasztanák még a legütősebb configot is. :) Az engine-ról nem is beszélve :D
Csináltam még pár képet én is
-
#1701 Tényleg, idén mijen jó játékok voltak eddig?? Nem sokra emlékszem. Szerintetek lehet az év játéka? Én adok neki egy esély, bár 2hónap van hátra és még jön a CoD2 is...A FEAR már tuti lesz az év játéka. -
#1700 na ez a kérdés? miért ilyen kisfelbontásúak a textúrák??? és ha megfigyeled ez a módi!
Nézd meg pl HL2, vagy hasonlítsd össze a Serious Sam első részét a mostanival! Az első részében közvetlen közelről is gyönyörűek a textúrák, szinte lemásznak a monitorról.
MIÉÉÉÉRT?
Szerintem itt valami hardware-s dolog van, valami nagyon megváltozott , és sztem a hardware nmem bírná az iramot.... -
#1699 Majdnem jöttem a FarCry-al, de az meg tavalyi...
Tényleg, idén még nem is játszottam új játékkal :D -
#1698 A Doom3 esetén is csak közelről megnézve voltak iszonyú ocsmányak a textúrák. Azt el kell ismerni, hogy ezen a téren itt is lett volna még mit javulni, de ugye az csak tovább srófolta volna az amúgy sem alacsony gépigényt. Talán ehhez is majd csinálnak a fanok 2048x2048-as textúrákat, mint a fakefactory féle HL2 modban vannak. Persze tény, hogy alapból így kellett volna kijönnie a játékoknak. :DD
Ettől függetlenül egyetértek Kandurexel: az idei játékok közül eddig talán a Quake 4 viszi a pálmát kinézet szempontjából. -
#1697 Felűlről a 4. kép, padló. Grafikus jelentkezzen kivégzésre... -
#1696 tényleg és milyen a beállitás medium -
#1695 És ezek a képek még jelentősen le vannak butítva. -
#1694 bocsi már láttom olyan mint az enyém 6600GT -
#1693 ez csoda szép és milyen karivan a gépben -
#1692 Ocsmány? Ez biztos? Nézd meg ezeket, mind én készítettem, még meleg:
Szerintem elég kemény grafikája van, hovatovább, szvsz, 2005. legszebb játékával állunk szembe.
Szerintem nagyon szép játék. A Raven a csúcsra járatta a Doom 3 motort! -
#1691 Az biztos, hogy ki lett hozva a maximum ebből a motorból, de azt kell mondanom sajna, hogy a konkurenciával szembeállítva tulajdonképpen még így is ocsmány. Legalábbis nekem nagyon szúrják a szemem a low-poly modellek és a hihetetlen alacsony felbontású textúrák. Na de mindegy, ettől még lehet a játék jó nem arról van szó, csak én is foglaltam álláspontot :)
Design-ügyileg nagyon ott van a játék. Ennél undorítóbb és gyomorforgatóbb jeleneteket és helyszíneket én még játékban nem láttam. Az élve átműtős jelenet nagyon brutális, és többnyire az ezt követő pályák is olyanok. Kupacba van hányva a lenyúzott emberi bőr, a csatornákban rothadó belek közt kell savat hányó félig rohadt nyeszlett emberi roncsokat aprítani és még sorolhatnám. Szóval megrázó, de én szeretem a megrázó dolgokat hálistennek :) -
gab1ka #1690 direct9xc-t rakd fel újra,vga+hang driver frissítés esetleg.. -
sagjoz #1689 Gyrekek az miért van hogy bármelyik cracket teszem be elindul a game és bejön a szürke képernyő és utána hiba jelentés jön és feladat bezár! Elküldi vagy nem! És mindegyiknél ezt csinálja próbáltam 4-5 fajta félét és mindegyiknél!Help me!
-
#1688 Azt nézted, hogy a sok ország között a CD-WOW!-nál nem található Magyarország ahová szállít? Van itt körülöttünk ( Cseh,Auszria,stb) de ide nem jönnek.... No comment.
-
#1687 ja -
#1686 Na kicsit lőttem én is és meglepődve tapasztaltam, hogy ez a játék jó lett, amin főleg meglepődtem, hogy jobban megy mint a doom3 pedig ez szebb egy kicsit. -
#1685 Hát jah. Szóljon feltétlenül, aki esetleg megy angliába!!! de tényleg! :)) -
#1684 igen hihetetlen de én nem foglalkozok velle
miért megvan a játék és nem egyedül vettem -
#1683 8e ,- még mindig barátibb, mint az itthoni ár :) -
#1682 Hát ákko nyálják ki a szeggem :)) Van pofájuk ennyiért árulni?! :D (egyébként jó benéztem :o) -
haxoror #1681 Hát akkor kapják be ez hihetetlen hogy minden 12k+ -
#1680 Az nem euró, hanem angol font. -
#1679 Akkor berakom, legalább +1 hsz :)))
Legnépszerűbb témák
1. Quake 4
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Football Manager 2006
4. FIFA 06
5. Need for Speed: Most Wanted
6. World of Warcraft
7. Battlefield 2
8. F.E.A.R.
9. KONAMI Soccer kiegészítők
10. US Cittá di Palermo
Gyerünk írjatok, vagy mindenki játszik?!
Később szerintem érdemes lesz megvenni a multi miatt, mert azért sok embernek szarakszik ahogy elnézem... -
#1678 elsö helyen a topik -
#1677 Elég drága a game magyarországon 13.000- az alap verzsön. 16000- pedig a special...:((
Ha mondjuk adnák 10.000ért többen vennék meg :) én laglábbis tuti, de így még várok :( -
#1676 vagyis Quake...