Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd csak ráunsz mert a története naggyából eggyenlõ a 0-val mész lõsz és áétoperálnak mész lõsz szétcseszed a stroggok bolygólyát a sebhelyesarcú hadvezér kitûntet megnézed a készítõk nevét letöltesz egy másik játékot.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Köszi szépen megy meg minden. Nagyon állat a játék, jó pörgõs. 😄

A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
Oks csak az nekem nem túl jó mert rengeteget töltök. Nincs vmi más megoldás?

internet kapcsoltato tiltsd le és írd be azt a cd keyt amit eddig nem fogadott el és láss csodát.......

Sziasztok vki le tudná írni nekem a játék cd-key-ét mert ami van hozzá nem fogadja el. Azt írja már használják ezt a kulcsot. Elõre is köszzi.

Prince of Máté
érdekesség:
Amikor a quake 4 tölt Új játéknál és ott van a Quake 4 jele, nézzétek sokáig, majd nézzzetek rá a falra!
Hihetetlen de ott van a falon is!

nincs mit

ppk
az elején én is belepuffogtattam a gömbbe, de aztá nem történt semmi, és csak írtottam tovább a szörnyeket, amik persze nem akartak elfogyni :-) már tényleg furcsa volt, mert életerõt sem tudtam már tankolni, meg a lõszereim is elfogytak. viszont a szörnyek, meg azok a repülõ szarok csak jöttek ész nélkül. köszi mégegyszer ;-)

Powerball!!!

ne magad hibáztasd ez a játék arra tanít h. ölj és mikor már nincs mit ölni gondold át h. melyik kapun jöttél és mlyiken nem mentél még be elég primitív gamma és a végén bedob egyí ilyet amire egy ilyen primitív gammától senki nem várt volna h. gondolkodni kell és nem a szarosokat puffogtatni nekem is beletellett egy jó 20 percbe mire rájöttem erre szal.....

ppk
o bazz, én meg mit írtottam a szörnyeket :-) tényleg egyszerü volt igy már

Powerball!!!

ppk
<#wave><#fogmosas><#fejvakaras><#falbav><#taps><#rinya><#eplus2><#eljen><#wave>

na ezt megsasolom . gondoltam vmi kinja van, mert ennyit nem szophatok má vele :-D

Powerball!!!

kereken megmondom a frankót: a lergvégén vagy az agy és az energia közöti érintkezést lõdd azt az áram izét és akkor egy idejig nem lesz pajzsa akkor 3-4 rakéta bele és grat végigtoltad a kvékk4-et

ppk
hali, van egy hely ahol elakadtam sajna 😞 egy sötét kétszintes aréna, a közepén egy nagy vmivel, amit egy pajzs véd. asszem a nexus résznél van. vaz ott annyi szörny van, h mindíg meghalok. szét kell lõni vmit, v mire kell tüzelni, mert má kinyírnak ezek a genyákok

Powerball!!!

Szabi84
Ezt nem probáltam de a Doom 3 ment Geforce Ti-vel, ennek is futnia kell!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nem birod felfogni hogy elindul !!!!!!!!

hát ember te aztán nagy vagy tudod eggyáltalán mi az a "gépigény"???? nah alapjáraton radeon 9800-tól indul el nah mármost a gf2 sokkal ggyengébb mint a radeon 9800 errõl ennyit

Látom te nem értesz hozzá ...

GF2-vel is elindul ....
Miért ne indulna el? Mondj okot!

Prince of Máté
ühüm látom értesz hozzá.
Gef 3 ti-vel nem indult el.

hát nem is a történet a lényeg egy jó Quake-ben, de gondolj csak az elsõ három részre, mindegyik forradalmi volt a maga nemében, de ez...ez egy középszerû valami..lesüllyedt a Star Trek Elite Force szintjére, nekem teljesen ahhoz hasonlít, meg még kicsit az Unreal 2-re.

sztem nem rossz nekem teccett de az igaz h. ez sem a történeti szál és a változatosdságra gyúrt és a legnagyobb törtéti fordulat amitõl hanyat kénevágódjunk az az h. sztroggok leszünk sztem nem lõttem le nagy poélnt mert már nem épp újj játék és mindenhol ezt monnyák h. ez mekkkora felss és hopp ki nem szarja le gyorsabban tudunk futni (ja ez télleg jó hamarabb lesz vége kb 20 másodperccel hihi).

közben már ok, sõt már végig is toltam

gyerekek ez mekkora szégyen ez a játék, nem lett volna szabad kiadni ezt ezen a néven, katasztrófa gagyi

sziasztok, felraktam a quake 4-et, majd az 1.3-as javítást

tudtok egy linket adni a crackhez?

az csucsmodern kari😛

régen a kis cerkával toltam kicsit, de most ujra nekilátok lehet az uj géppel😄

LOL.Még voodooval is elmenne.

bcsirke
óó. Pi**ába. Pedig be szeretnék játszani vala<#shakehead>. Na mindegy karácsonykor meglepem magam egy X1650PRO val.

Prince of Máté
a VGA-d a gond...
Minimum 9800as kell neki

bcsirke
Sziasztok nekem a Quake 4 elindul, de az összes textúra, meg modell, meg minden olyan.. zöld. ja zöldes az egész, Rad 9200-am van nem tudjátok mi a probléma?
köszi elõre is

peteragoston
es a serialt kell beirni "-" nelkul, nekem mukodik

peteragoston
asszem> http://crackzplanet.com/get_78391_Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL_crack.html

Prince of Máté
Rohadjon ki a beled<#beka2>

Prince of Máté
februárban majd az új gépemmel nyomatom csak most celeronnal értelmetlen.

scorpeeon
Jobb késõn, mint soha 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Most telepítettem fel a gépemre a quake 4-et és nekem nagyon tatszik.
Szevasztok!Letöltöttem a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-t.CSak az a baj, hogy nem tudom, hogy mit csináljak vele.Valaki segítsen lécives!
Kérni kéri, de elvileg egyszer.

pl.: Internet leállítás után megadva kódot indulnia Kell !

#3478 De, ha pontosan ezt csináltad akkor is mennie kell ! (kódot egyszer meg kell adni)
DeathJr
Vagy az nagy gond hogy elvileg eredeti???(TM)
de letöltve lett

DeathJr
Esetleg valahol vami patch vagy vami normális crack??

DeathJr
Ugyan úgy kéri😞

DeathJr
Sziasztok!
Felraktam a Game-et de amikor indítom kér egy cd-kulcs-ot.
Ha le is blokkoltam a tûzfalat meg ha le is léptem a netrõl akkor is kéri.A telepítési kódot meg nem fogadja el mert be se fér...szedtem le hozzá crack-et is a GCW-rõl de úgy is ezt csinálja.Ilyenkor mit lehet tenni?PLS HELP!

Install notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Unrar
2) Burn or mount
3) Install using the following serial: 9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT
4) Copy the crack from the DEViANCE dir on the DVD into game dir
5) Block internet connection from quake4.exe with your firewall
6) Play

Hol van a CD-kulcs?

Csak egy kicsit kell visszaolvasnod.

Szega87
és nekem nem tudsz segíteni? mér nincs FAQ ehhez a topichoz?

Szerintem a lelked mélyén már te is tudod, hogy hülyeséget kérdeztél. 😊 Lehet, hogy valami baja van a gépednek videokártya rossz memoria alaplap stb... azt meg innen nehezen tudjuk megnézni milyen beállításokkal, hogy mûködik a géped. Vagy úgy gondolod itt ilyen félistenek tanyáznak?<#idiota>

torrente111
senki????? #3534

Szega87
hiába megyek rá a multira de nem talll egy servert se ? kell neki vlmilyen frissités , modokat honnan szerezhetek?

torrente111
sziasztok.segítsetek most játszom elõször a játékkal a gépem szuper de van néha,hogy meg meg áll a játék.mit kell beállítani,hogy ne szaggasson???!!!kösz