Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy iq harcos vagyok, értem mit irtatok hogy átkell állitani az ati kártyámat, ATI toolson belül hol kell, illetve a control centerben hol kell?Annyira nemértek ehhez, ez van, köszi elõre is a válaszokat.

Ember tüzfalat még nem tettem fel mert
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊

De igyse jo..ahelyett hogy segitenél,elküldesz a faqhoz.Szerinted nem olvastam el?De igen
Az elöbbi hsz-nél szebben már nem tudom kérni

andriska
Van FAQ,de minek?5X volt leírva 3 perc alatt,hogy olvass FAQ-ot,erre megint egy láma kérdés...

Viktorr
rakd fel azt a craket ami nem végez serial ellenõrzést.

andriska
EMBER!!!!!!!! F.A.Q. !!!!!!!!!!!!!!!

XenonIceX
tegnap este töltöttem le most telepítem

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Nekem megy a multi, csak nem mindig 😊
Általában nem sokat kell várni, 10 másodperc, de elõfordult már 1 perc is.
Gyakran töltöm a listát Get new list ill. frissítem. Van amikor csak többszöri próbálkozásra enged be.Próbálkozni kell!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

nekem midnehol átengedve, public server patch és egy darab szervert nem tud kilistázni 😊 (hosts fielban sincs benne... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EmThor
de legalább van faq 😄 gondolj bele, egyenként válaszolni 😄

Nagyon örülnék neki hogy valaki hozzáértö elmondaná teljesen hogy mit is csináljak a clone dvd-s verzioval.Szal eddig: install(jelszo be),finish,dvd crack deviance-t utána meg a public server patchet átmásoltam(felülirtam).A gamma bejött de kéri a passt.Itt tartok kérek valakit mondja meg most mivan.
Köszönöm
k8bal
De ha ebbõl se érted:

F.A.Q.

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

PSAV
<#nevetes1>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

andriska
Amint megjelenik egy új játék,mindíg elárasztják a forumot az IQ banditák... 😞(

k8bal

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

andriska
F.A.Q. <#falbav>

PSAV
FAQ

scorpeeon
az ati control centerben be lehet állítani a fix képfrissítést 😄
na én multiban addig eljutottam, h kilistázza a game-eket, de amikor belépnék, túl sok ideig írja h waiting to authorization v mi... vki akinek megy, megmodaná h kb hány mp -ig kell várnia h bejöjjön? mert én már többször próbáltam, vártam is rendesen de nem lett jó

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Na nem tud senki cracket, vagy cd key-t?

k8bal
mien vidkarid van?
mert ha ATi akkor használd az ATi Tool-t és avval állísd állandóra a képfrissítést!! És akkor nem 60hz-n fog futni hanem amire állítod! (pl 100hz)

Csak az a gáz hogy nem tettem még fel tüzfalat.Ezekszerint kellene?
andriska
Jáááááj istenem!Nézd már meg kinek szól az üzi....

k8bal
neeeeeeeeeeeeee
(erre formára nyomjatok egy BAN-t!!)
<#banplz><#lama><#help><#wilting><#bdead><#csodalk>

Ez a ban plz ez az én üzenetemnek szól?

Elnézést én vagyok a hülye benne van a faq-ban

Kössz. ;-)

andriska
<#lama><#wilting><#banplz><#taps>

Nem tudja vki hogy a wanadoo-n levö bonus disc az mit tartalmaz? És a dvd verzióhoz érdemes letölteni?

Azért ez marha jó, kiadok érte 15900 Ft t és 60 hzn kotyog ez a majom játék!Tényleg ha valaki tudna segiteni jól jönne, kajak ehhez a céghez kéne madárinfluenzát dobni hogy arra sem képesek hogy ezt leirják mit kell csinálni ilyen esetben.....

Nem jó ez a CD key. Ki tud olyat amelyik mûködik.
Nem a telepítéshez kell, hanem a játék elindításához.
A telepítésen túl vagyok.

PSAV
serius sam 2 se van benne, szal valami nem jó

Engedélyezni kell a public server patchnél!!! A host fájlt meg a tûzfalat nem elfelejteni!! Szóval már nem kell blokkolni! Igen és felenged a hivatalos serverekre...
k8bal
mert atlán még nem csinálták meg hogy benne legyen a q4...

k8bal
lol! <#idiota><#idiota>

PSAV
hi all
van bajom, all seeing eye va<#csodalk>lamiért nem frissíti magát új játékokkal. tudja valaki miért lehet?

andriska
FASZ-LÁMA-POWA-AAAA-!!!!

Sziasztok. Kellene nekem egy cd key, ami 20 betûbõl vagy számból áll.
Elõre is köszi.

De az id masterservert kell engedélyezni, vagy továbbra is tiltani???

nem kerte soha - igaz, tuzfal megfogta a jatekot, amikor ki akart maszni az idhez

mjpg-sok7es kulcs amugy
Ronaldo07
Nekem is ez a bajom,hogy 60Hzen megy és nem tudok rajta állítani!

Ha felrakjátok a public server patch-t, akkor nem fogja kérni a kulcsot!
Sziasztok!Megvettem a játékot és az a kérdésem, hogy ATI vga kártyám van és 1024x768 on kb 60Hz n megy a játék menün belül nemlehet állítani rajta, mit lehet csinálni?Legújabb driver van fent.Köszi a válaszokat elõre is

Public server patch után sem talált egyszer sem szervert, esetleg valami ötlet? Ilyenkor is tiltani kell az Id masterservert? Most tiltva van, de így talán nem is csoda, ha nem látja a szervereket, nem??

De a cd keyt még akkor is kéri a játékban?Mert nekem már csak azzal van gondom.
Sziasztok nem tudtok olyan oldalt amin nem kell fizetni és rendesen le lehet szedni mert a smsweb kibaszott velem meg a ingyenes oldal is torent nem kell se dc rendes linket léci

Köszönök elöre mindent

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

3.46-os daemon gond nelkul megette az mdf filet (2.900.197.376byte) es antiblax se kellett
Ja a jelszóról annyit, hogy telepítésnél a RELOADED-os generátorral beírtam a kulcsot és kész. A multi patch után, olyan a játékod, mintha még a jelszó is eredeti lenne, hisz felenged a szerverekre. Kb 300-400 sever-t kellene látni.
k8bal
nekem a Doom3 Celeron (!) 1.7-esen ATi 9550 (400/270-re húzva) 512MB DDR rammal akadás nélkül futott 1024x768 mediumon!
A Quake 4 meg nem tom hogy fut mert még csak most jön a 3. CD!

Megy a multi az origi szerverekre fellépve. Elõször a host fájlból ki kell törölni azt a sort, illetve a tûzfalból is ke kell szedni, mert már nem kell blokkolni. De nekem olyan hibám volt, amikor feltettem a multipatchet, hogy nem indult el a játék és befagyott. Újraraktam a játékot, sõt még registrybõl is töröltem, amit tudtam. Felraktam, aztán multi patch-t és felléptem a szerverekre, igaz volt egy 15mp-es Authorization felírat, de utána elkezdte tölteni a pályát. A punkbusteres szerverekre nem léptem még fel, gondolom ehhez fel kell raknom azt...
Szóval akinek baja van a multival, az szedje ki a hostból illetve tûzfalából az IP-t! Utánna mindenképp restart!
Lol. Fasza! 😊

Nekem is hasonlo problemam volt... swappelt ezerrel - aztan a belso teruleteken megjavult, kint swappelt megint...

de a machinegun-jobbegergomb-fagyas a legjobb 😊

ez valami lokal problema ezek szerint???