3733

• oneal1
    ok köszi majd próbálom
  • bala_
    Hali!
    Járt már vki ugy hogy elindít, szürke képernyő, majd pár mp. után vissza a desktopra!Krekk, Antiblax, minden kipróbálva. Mintha driver gond lenne?9600XT -m van a legujabb (bétás) driverrel.
  • datango
    removold a gamest , aztan mikor telepited fel akkor kapcsolodj le a netről.!
  • oneal1
    HALI!
    nemtudom elinditani a játékot, pedig minden megcsináltam ami faq ban benntvan!!
    egyszerűen nemfogadja el a cd kulcsot soha pedig a sys32 be is beirtam azt a sort...:(
    help privátban lécci!
    köszi
  • soulhunter
    OFF

annak idején volt értelme (Voodoo 2-3 rulez) :)
    viszont yahh...
    kicsit nem használja a 2. karit szinte semmi, csak melexik játékok alatt... de legalább nem jelentősen :)
    viszont az a hülye rohadt ********* nVidia visszahozhatná a glide -ot...
    ha annak idején sebességben nem lehetett überelni, akkor most mondjuk glide v2 fejlesztéssel eléggé jo kártyáik lehetnének... nameg az SLInek is lenne értelme,és mondjuk elég lenne 1 kártya 3/4-ed annyiért,mint a mostaniak...
    nem értem,hogy ha már felvásárolták a 3dfx-et,akkor miért nem használják azt a technologiát,ami 10 éve már megvolt,csak fejleszteni kéne...
    de lehet,h csak én vagyok hülye,hogy nem értem :)
    előbb utobb ugyis leváltja vmi a DirectX 40-et és a OpenGL 4-et is :) (~20 év mulva) :)
  • soulhunter
    hmmm...
    még nem raktam fel...
    sehol nem is irtam...
    csak megkérdeztem,mire számitsak
  • gab1ka
    az slinek semmi értelme..kiforratlan driverek,illetve egy játékot se optimalizálnak töbvga-s rendszerekre mivel nem elterjedt,és valószínüleg soha nemis lesz az..Ha a két kártya a tiéd akkor ajánlatos lecserélned vagy egy X800XL-re vagy egy 6800GT-re..árban még nyersz is egy két ezrest..Pár ezressel többért pedig a tiéd egy Sapphire Ati Radeon X850PRO G3 256MB VIVO..

Azinosztróp szűrést a High Quality alapból magában foglalja (8x) illetve az Ultra Quality is.AntiAliasingot pedig 1280*1024 felbontásban és e fölött teljesen felesleges használni (mint sok teszt is bebizonyította)
  • gab1ka
    egy kis érdekesség a sok fps bajnoknak : Doom3 teszteredmények igazából ez a doom3ra vonatkozik,egy 3200+os amdvel,illetve több vgaval tesztelve,éspersze minden konfig mellé az ajánlott felbontás és minőség..úgygondolom tanulságos,hiszen következtetni lehet a q4beli teljesítményre is az engine miatt
  • kabalthenbk
    én is írok vmi véleménytbár még csak az élőholtas résznél tartok, sztem 2005ben iennek kell lennie a quakenek... elfogultnak is lehet nevezni, de igazából nem értem h mér kell hasonlítgatni hl2vel, fear-rel, amikor konkrétan azt hozza amit hoznia kell. egy quake rész soha nem a csipkés agyonszinezett játék volt, leszámítva valamennyire az arenat (azér az igencsak színes lett), de ugye ennek ahhoz semmi köze. Sztem sztori szinten okés, gépigény nagy (mint anno minden résznél ), szegényesnek mondható táj, esetleg egysíkú textúrák, de ezzel az a gond h pont ezér quake! reméltem h a q2-ből ismert csatazajok megmaradnak és szerencsére nem felejtették el. nemtom ti hogy vtok vele, de nekem semmi kedvem lombos, erdős, szivárványos, dimbes-dombos, városos tájakon rohangálni, mikor a quake mindíg is a "katonai bázis"-os kategória volt, gyárak, raktárak, stb... nemhiába írják a quake warst is hasonló környezetre, nem pedig far cry-os pálmafás idilli szigetre. szvsz nekem bejön, bár mint említettem nem vmi csúcskonfigon tolom és elég soka finomságot hanyagolnom kell. szvsz nem stílusteremtő, nem merész, eccerűen csak visszahozza a régi q2es hangulatot
  • Savmacska
    sziasztok nekem 1 IEN!!bajom lenne akárhogy krekkelek nem jó ezt2 intró után teszi ki ide mit kell beirni ???
  • kabalthenbk
    naszóval!
  • Zsolo007
    Ott folytatódik.....

El is mondja leszállás közben, hogy 1 marine megölte a strogg vezért, meg a planetary defense-t szabotálta így le tudnak szállni....jobban kéne figyelni..

High qualkityhoz kevés a ramod :) 2G alatt kár vele próbálkozni. Nekem is 256 megás VGAm van.... Írja mikor beállítod, hogy így 512 textúramem kell neki....szal ne csodálkozz. Amúgy sem lesz sokkal szebb, highon faxa..
  • RelakSfromhome
    első pályás tapasztalatok:

sötét mint a doom3
    egyből pelecsapnak a lecsóba (egyébként nem onnan kéne folytatódnia, ahol a q2 befejeződött?)
    AKAD! x800xl 256mega rammal, 3000+ amd, 2x512mega mem, és akad high-q-n még 800x600-ban is... vagy nem kéne közben nyomni a download-ot? :D
  • Kandurex
    Bazz, majdnem nem olvastam el a hozzászólást mert azt hittem spoileres, a spoiler miatt, csak átfutva rajta láttam, hogy a spoilert magyarázod!
  • kokesz92
    te h vetted le a korlátozást? mert nekem 60 ál megakad, de a függőleges cucc off on van :\
  • soulhunter
    SLI-t támogatja?
    ne nézzetek hülyének, nem véletlenül kérdezem :P
    kérdésem oka:
    Colin 2005 is támogatja elvileg...
    1 kártya: FPS: 60-85
    2 kártya SLI-ben: FPS: 60-85 (ugyanazokkal a beállitásokkal)

HL2 is támogatja, szintén elvileg...
    az egyetlen felbontás,ahol látszik,h "használja",az 1600*1200, minden fullra felhuzva (na, igy 2 kártyával van 10-15 FPS-sel több, amit keveslek)

SS2-ben igyis ugyis 20 FPS-t ir ki a fraps, akármilyen beállitást,akármilyen minőséggel, HDR-től függetlenül állithatok (pedig 20 FPSnek nem kéne folyamatosnak lennie 1280*1024-ben többnyire maxra állitva minden,és HDR bekapcsolással) :)

a doom3ban láttam egyedül 20-35 FPS szám külömbséget, és itt a kérdésem lényege: mivel ez is d3 engine-re épül, itt is érdemes 1280*1024*32-es felbontásra állitani egyéb AA és AF beállitásokkal?
  • RelakSfromhome
    már megy is fel a deviáns változat, és töltöm a bónusz cd-t :)
  • haxoror
    SPOILER az amikor lelövöd a poént mintha a moziban a film elején beüvöltenéd hogy a végén ki lesz a gyilkos.
    Nem mindenki szerzi meg a játékokat azonnal és amikor idejön a fórumra (pl segítségért mert nem indul a játék) akkor nem akarja azt látni hogy vérpisti274 éppen arról áradozik hogy a főgenya egy sárkány és tök könnyű kinyírni ha baloldali gombot megnyomod sőt még egy szkrínt is berak hogy ultrakönnyű fokozaton god csíttel negyedik nekifutásra le tudta nyomni mert ő ilyen fasza gyerek, a többség nem végigjátszással a kezében kezd játszani, szereti ha vannak meglepetések a gémben és magától szeret rájönni a dolgokra.
  • Zsoldos
    A blackout bugra tud valaki megoldast? (gf 6600)
    drivercserebere megoldhatja?
  • scorpeeon
    Csak egyszer legyen megnyitva a file, ne legyen írásvédett, jól legyen megadva az útvonal...
  • Sarapetike

Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tűzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetről.
    Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
    Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :) na ezt én nem tom megcsinálni mért?? azt irja mikor el akarom menteni hohy nem találja a file t vagy egy másik alkalmazás használja mit tegyek
  • ElfQT
    Érdekes játék, ellenfelet azt nem látok... mer messziről lelövöm jól... mire odaérek, eltűnik. Mia*asz ez? Tudom, Doom3 ba is ez volt, ott is moddal ezt megszüntettem (ott azért kellett, mert ezeken a poligonokon is spórolni akartek/kellett).
    Nincs megoldva Q4hez???
  • NeoMaN
    elkezdett fagyni :((((
    eleinte online gém alatt, mostmár ahogy jönne az ID logó...
    mindent próbálok, már az eredeti exe-t is visszatettem, cfg-t kitöröltem mégis fagy
    :((((((((((
    bassza meg!!!
  • Nandq
    haverak a sygate vírusírtó tört borsot az orra alá...
  • scorpeeon
    jó, akkor vki priviben írja meg aki tudja h hanyadik pálya körül leszek strogg nagyjából :D (nem kell pontosan, csak úgy h pl 5. vagy 20. kb )
  • Nandq
    127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

ezt vedd ki - host fájlból; ha nincs benne, akkor passz - esetleg a tűzfaladdal nem engedélyezted a quake.exét ...
  • kokesz92
    de nekem az a problem h nem is látom a szervereket :D
  • artschi
  • Nandq
    igen, sikerült:

szóval:

1;
    zt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenőrzni a kulcsot.
    Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tűzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetről.
    Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
    Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :)

ezt a balfaszságot felejtséteke el!!!

2;
    dedikált szerver nem műkszik, de van sok, ami nem az! tehát lehet játszani!

sok sikert!
  • Kandurex
    :D
  • quakerman
    Még én sem találtam megoldást a zöld képernyőre:((((
  • kill3r22
    Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE.rar ezt használtad?
  • NeoMaN
    jövök, ha mondod a címet..
  • Nandq
    nekem is conedvd + deviance crack van, de nem megy a multi; egy servert se akar megjeleníteni - először a tűzfalra gondoltam, de nem! szóval ötletem sincs :(
  • gab1ka
    nemjon valaki 1v1ezni kolonia.hu-ra?
  • k8bal
    arra célzott hogy ne írj ennyi ............. -ot!
  • kill3r22
    kösz de hülyegyerek vok...ezt nem értem.....
  • kill3r22
    nek vagyok nagy netes.....mi az a Spoiler?
  • Lacc
    Sok... a... ... koma...
  • kill3r22
    csak azokhoz szolnák.....akiknek nemmegy neten a multi.....
    haveronak deviance verzió van meg...neki nem megy a multi....ugyanugy sokat vár és semmi...nekem a clonedvd-s verzió van deviancás crackal nyomatom....és megy neten.....pedig csak egy szaros gprs nettel probáltam meg (PING 9999)
    de ment.....lehet hogy ez a megoldás rá.....(lehet hogy most nagy hüjeséget mondtam de ez a tapasztalat nálam)