Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊
De igyse jo..ahelyett hogy segitenél,elküldesz a faqhoz.Szerinted nem olvastam el?De igen
Az elöbbi hsz-nél szebben már nem tudom kérni
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Általában nem sokat kell várni, 10 másodperc, de elõfordult már 1 perc is.
Gyakran töltöm a listát Get new list ill. frissítem. Van amikor csak többszöri próbálkozásra enged be.Próbálkozni kell!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszönöm
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
na én multiban addig eljutottam, h kilistázza a game-eket, de amikor belépnék, túl sok ideig írja h waiting to authorization v mi... vki akinek megy, megmodaná h kb hány mp -ig kell várnia h bejöjjön? mert én már többször próbáltam, vártam is rendesen de nem lett jó
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mert ha ATi akkor használd az ATi Tool-t és avval állísd állandóra a képfrissítést!! És akkor nem 60hz-n fog futni hanem amire állítod! (pl 100hz)
(erre formára nyomjatok egy BAN-t!!)
<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#help>#help><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#csodalk>#csodalk>
Nem a telepítéshez kell, hanem a játék elindításához.
A telepítésen túl vagyok.
van bajom, all seeing eye va<#csodalk>#csodalk>lamiért nem frissíti magát új játékokkal. tudja valaki miért lehet?
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Elõre is köszi.
mjpg-sok7es kulcs amugy
Köszönök elöre mindent
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
A Quake 4 meg nem tom hogy fut mert még csak most jön a 3. CD!
Szóval akinek baja van a multival, az szedje ki a hostból illetve tûzfalából az IP-t! Utánna mindenképp restart!
de a machinegun-jobbegergomb-fagyas a legjobb 😊
ez valami lokal problema ezek szerint???