3733
-
#2001 az előbbi hsz-edben megadott vaseline-féle public server patch van fent, és nincs windows-os tűzfalam se...az mondjuk mókás, hogy van a GameCopyWorld-ön egy fixed exe-s Public Server Patch, ami a f.e.a.r. nodvd-hez ad egy linket :/ -
#2000 windows tűzfal???? -
#1999 ez király ^^ -
#1998 na figyi, host fájlból szedd ki az ID-s cuccot ha bennelenne, és tedd fel INNEN
a Quake 4 v1.0 PUBLIC SERVER PATCH -et. Ezzel mennie kell. -
#1997 Néha eredményes, ha csak annyit kell mondani, hogy: "ez és az a problémám", aláírásban a konfig. Egyszerű és ésszerű.
Egyébként van már olyan aki végivitte? Mennyi a játékidő? -
#1996 Erre görbe tükör Ghost CB aláírása:
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™
[™]™ (levédve)
-
#1995 nincs fent már tűzfal (semmilyen), természetesen fent van a public server patch, host file-ból kiszedtem azt a plusz sort, stb... -
#1994 nemtom bazmeg!! :ÐÐÐ
kurvanagy LOL szerintem
-
#1993 amúgy a tippem az, hogy még az elején megbuherált host file vagy a tűzfalakkal való kavarás (mielőtt kijöttek volna a krekkek/peccsek) tehetett be a játéknak, de már próbáltam uninstallálni is, aztán vissza, de változatlan :( -
#1992 amúgy sok oka lehet:
tűzfal, peerguardian, esetleg nem blokkoltad az id master serverét(monnyuk ha blokkolod, nem látod a szervereket), vagy éppen blokkoltad is és multi krekket is feltetted...stb.stb. -
#1991 rengeteg szervert próbáltam, rengeteget vártam, soha semmi...ekkora pechem csak nincs, hogy csak olyan szervereket prbóáltam, ahova nem tudok felmenni... -
#1990 Mondjuk ez az amit sosem fogok megérteni..Minek a konfigot beírni aláírásba??? -
#1989 kabbe, nekem fagy mint az állat
most elkezdtem rendbetenni a rencceret, remélem 2 körül ottleszek :Ð -
#1988 a szerver nem enged fel, mert az id masterserver ellenőrzésére vár
próbálkozz másikkal
-
#1987 érdekes, erre a problémára soha nem válaszol senki... -
#1986 Ennél nagyobbra már nem merem venni ezeket a piros betűket, pedig istenúccse kellene :( -
#1985 nah, hamár ilyen jól értesült vagy mondd már meg akkor lécci, hogy a szerverre való csatlakozásnál mi a lóf@szt lehet csinálni a `Waiting for authorization` parával? -
gab1ka #1984 ezzel a lendülettel így frissen felkelve "connect kolonia.hu" -
#1983 rájt!
az elmúlt 1 évben iszonyatosan felhigult minden, akkora majmok jönnek a netre, hogy az vicc, még beszélni meg írni sem tudnak rendesen, de a high konfig már ott van az aláírásban...
broááf -
gab1ka #1982 depersze a 13 éves ultrahigh configos gyerkőcök csak feszengeni járnak ide,hozzáértés zéró -
gab1ka #1981 ezért nem kéne a 18 éven aluliakat engedni ilyesmivel játszani..a googlen az ember mindent megtalál egy játék elindításához,legyen az bármi.. -
#1980 szerintetek ez csak itt a magyaroknál van?én sem értek nagyon a dolgokhoz de elolvastam a faq-t és ment a game is meg a multi is.....mit nem tudnak ezen megcsinálni nem értem???? -
#1978 Hát igen, ez a magyar fiatalság. Géphez szart se értenek, de játszani nagyon akarnak. Sajnos ez a magyar valóság :( -
#1977 Tényleg döbbenetes, hogy mostanában, ha kijön valami újabb játék, kb. 2500 hozzászólásra kell számítani elszórva, hogy hogy kell elindítani. Annak ellenére, hogy ott van egy tetves faq a főcímbe benne, szép nagy piros betűkkel.Mérgező talán a kenyér hogy pusztítja az agysejteket? -
#1976 jó, addig eljutottam h felugrálook, a szörny is megvolt csak a lyukat nem láttam ahonnan kijött, mert akkor még nem láttam :D -
#1975 -
#1974 jobb oldalt ládákon felugrálsz, és fent előugrik egy szörny egy lyukból na azon bemész és voala.. -
#1973 Szerinted tud angolul az 1 bites agyával? -
#1972 a landing pályánál azt a zárt ajtót az ágyú mellet h lehet kinyitni? (ha nagy spoilernek számít, privátba pls) -
Savmacska #1970 valaki mongya már meg mitkell vele csinálni h ne kérje azt a xarcd-kulcsot mert nem megy a játék már mindent megcsináltam de nem jó -
Savmacska #1969 mien elsimitást ? -
#1968 kolonia.hu -
bazsi123 #1967 ilyen -
#1966 egyébként honnan tudtok ilyen magyar szerver neveket mint pl a koth.hu? tudtok még ilyeneket? -
#1965 nekem a béta fos catalyst van fenn 9600XT mre és sokkal jobban megy vele a Q4 -
#1964 ne haszháln G-Portalt, és nem lesz ilyen bajod
Nálam meg az volt a gond, hogy bekapcsolva hagytam az élsimítást :)
Egyébként miért is van az, hogy a medium és a high quality között nem látok eltérést? -
Savmacska #1963 ien bajom van mittegyek ??
ien bajom van mittegyek ?? -
#1962 KORREKT!
egyetértek! -
#1961 Rakj fel normális catalystot,ne valami béta fost.. -
#1960 nem is raktam ultrára. Az csak annyi, hogy elfelejti tömöríteni az összes textúrát, ha követi a doom3-mas dolgokat.