3733

• musha
    az előbbi hsz-edben megadott vaseline-féle public server patch van fent, és nincs windows-os tűzfalam se...az mondjuk mókás, hogy van a GameCopyWorld-ön egy fixed exe-s Public Server Patch, ami a f.e.a.r. nodvd-hez ad egy linket :/
  • NeoMaN
    windows tűzfal????
  • musha
    ez király ^^
  • NeoMaN
    na figyi, host fájlból szedd ki az ID-s cuccot ha bennelenne, és tedd fel INNEN
    a Quake 4 v1.0 PUBLIC SERVER PATCH -et. Ezzel mennie kell.
  • Kandurex
    Néha eredményes, ha csak annyit kell mondani, hogy: "ez és az a problémám", aláírásban a konfig. Egyszerű és ésszerű.

Egyébként van már olyan aki végivitte? Mennyi a játékidő?
  • Zsolo007
    Erre görbe tükör Ghost CB aláírása:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™
    [™]™ (levédve)
  • musha
    nincs fent már tűzfal (semmilyen), természetesen fent van a public server patch, host file-ból kiszedtem azt a plusz sort, stb...
  • NeoMaN
    nemtom bazmeg!! :ÐÐÐ
    kurvanagy LOL szerintem

• musha
    amúgy a tippem az, hogy még az elején megbuherált host file vagy a tűzfalakkal való kavarás (mielőtt kijöttek volna a krekkek/peccsek) tehetett be a játéknak, de már próbáltam uninstallálni is, aztán vissza, de változatlan :(
  • NeoMaN
    amúgy sok oka lehet:
    tűzfal, peerguardian, esetleg nem blokkoltad az id master serverét(monnyuk ha blokkolod, nem látod a szervereket), vagy éppen blokkoltad is és multi krekket is feltetted...stb.stb.
  • musha
    rengeteg szervert próbáltam, rengeteget vártam, soha semmi...ekkora pechem csak nincs, hogy csak olyan szervereket prbóáltam, ahova nem tudok felmenni...
  • Zsolo007
    Mondjuk ez az amit sosem fogok megérteni..Minek a konfigot beírni aláírásba???
  • NeoMaN
    kabbe, nekem fagy mint az állat
    most elkezdtem rendbetenni a rencceret, remélem 2 körül ottleszek :Ð
  • NeoMaN
    a szerver nem enged fel, mert az id masterserver ellenőrzésére vár

próbálkozz másikkal
  • musha
    érdekes, erre a problémára soha nem válaszol senki...
  • Kandurex
    Ennél nagyobbra már nem merem venni ezeket a piros betűket, pedig istenúccse kellene :(
  • musha
    nah, hamár ilyen jól értesült vagy mondd már meg akkor lécci, hogy a szerverre való csatlakozásnál mi a lóf@szt lehet csinálni a `Waiting for authorization` parával?
  • gab1ka
    ezzel a lendülettel így frissen felkelve "connect kolonia.hu"
  • NeoMaN
    rájt!
    az elmúlt 1 évben iszonyatosan felhigult minden, akkora majmok jönnek a netre, hogy az vicc, még beszélni meg írni sem tudnak rendesen, de a high konfig már ott van az aláírásban...
    broááf
  • gab1ka
    depersze a 13 éves ultrahigh configos gyerkőcök csak feszengeni járnak ide,hozzáértés zéró
  • gab1ka
    ezért nem kéne a 18 éven aluliakat engedni ilyesmivel játszani..a googlen az ember mindent megtalál egy játék elindításához,legyen az bármi..
  • kill3r22
    szerintetek ez csak itt a magyaroknál van?én sem értek nagyon a dolgokhoz de elolvastam a faq-t és ment a game is meg a multi is.....mit nem tudnak ezen megcsinálni nem értem????
  • Zsolo007
    Hát igen, ez a magyar fiatalság. Géphez szart se értenek, de játszani nagyon akarnak. Sajnos ez a magyar valóság :(
  • Lacc
    Tényleg döbbenetes, hogy mostanában, ha kijön valami újabb játék, kb. 2500 hozzászólásra kell számítani elszórva, hogy hogy kell elindítani. Annak ellenére, hogy ott van egy tetves faq a főcímbe benne, szép nagy piros betűkkel.Mérgező talán a kenyér hogy pusztítja az agysejteket?
  • scorpeeon
    jó, addig eljutottam h felugrálook, a szörny is megvolt csak a lyukat nem láttam ahonnan kijött, mert akkor még nem láttam :D
  • zsolti001
  • Zsolo007
    jobb oldalt ládákon felugrálsz, és fent előugrik egy szörny egy lyukból na azon bemész és voala..
  • Zsolo007
    Szerinted tud angolul az 1 bites agyával?
  • scorpeeon
    a landing pályánál azt a zárt ajtót az ágyú mellet h lehet kinyitni? (ha nagy spoilernek számít, privátba pls)
  • Savmacska
    valaki mongya már meg mitkell vele csinálni h ne kérje azt a xarcd-kulcsot mert nem megy a játék már mindent megcsináltam de nem jó
  • Savmacska
    mien elsimitást ?
  • NeoMaN
    kolonia.hu
  • bazsi123
    ilyen
  • scorpeeon
    egyébként honnan tudtok ilyen magyar szerver neveket mint pl a koth.hu? tudtok még ilyeneket?
  • scorpeeon
    nekem a béta fos catalyst van fenn 9600XT mre és sokkal jobban megy vele a Q4
  • RelakSfromhome
    ne haszháln G-Portalt, és nem lesz ilyen bajod

Nálam meg az volt a gond, hogy bekapcsolva hagytam az élsimítást :)

Egyébként miért is van az, hogy a medium és a high quality között nem látok eltérést?
  • Savmacska
    ien bajom van mittegyek ??

ien bajom van mittegyek ??
  • NeoMaN
    KORREKT!
    egyetértek!
  • PLackó
    Rakj fel normális catalystot,ne valami béta fost..
  • RelakSfromhome
    nem is raktam ultrára. Az csak annyi, hogy elfelejti tömöríteni az összes textúrát, ha követi a doom3-mas dolgokat.