3733
-
gab1ka #2042 :)))))))))))))))))))))))) -
#2041 -
#2040 Felügyelés menete:
Hétfő, reggel 8:00
Raven székház
telefon csörgés
- Tessék..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Alakul
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Majd.
- Ok.
- By
1 hónappal később:
Szerda, délután 14:30
Raven székház
telefon csörgés
- Yo..?!
- Halló? Itt John. Hogy haladtok?
- Sima ügy!
- Phasza! Mikor lesztek kész?
- Közöd?
- Ok.
- By
-
#2039 Hát szerintem az ID felügyelte a munkálatokat, az igaz hogy a Raven érdeme a fejlesztés. -
#2038 Ehhez a játékhoz az ID -nek annyi köze van, hogy ő adta a motort. Minden más, MINDEN a Raven érdeme. -
#2037 Szerintem nagyon jó volt aki játszot a Q2-vel az nem csalodhat benne, amikor strog emberfeldolgozo gyárában jártam az valami fenomenálisan meg lett csinálva szeritem ott meglátszot hogy az iD milyen elvetelmült emberekböl áll :D -
Sanyesz5 #2036 Hali csinálok egy szervert ha van valakinek kedve jöhetne nyomulni eggyet.
192.168.2.1:28004
kb 2 perc és müxik -
Blint #2034 Nem tudja valaki, hogy lehet ugy inditani a jatekot, hogy mindjart egy serverre menjen be? UT sorozatoknal bongeszobe ha beirtam pl.: unreal://ip-cim, akkor indult az UT es csatlakozott ergybol. Valami hasonlo van itt is? -
Joint #2033 sracok ezzel a zold kepernyos hulyeseggel mit kell csinalni? megneztem a faq-t de olyan oldalra kalauzolt ahol szo se volt rola , szoval valaki letudna nekem irni? -
#2032 :D és hogy tetszett a ége? jó vol az egész? (részleteket ne árulj el :D) -
#2031 Olyan 15 óra szerintem biztos megvolt, de lehet hogy tévedeek nem számoltam :) -
#2030 már megy a játék, de nemtom mi baja lehetett :D -
#2029 Mennyi volt a játékidő? -
#2028 Én most végeztem a játékal nagyon ZSÍR volt ;) -
#2027 Ja, a doom3-nál az összes normalmapon lehetett látni a változást, de itt semmi. Felteszem, valami bug lehet, innentől kezdve marad a medium.
egyébként az első két pálya után:
YEEEEEEHAAAAAAAAW!!!!! :) -
tzugh #2026 Leszedtem és feltettem a színminőség 32-re van állitva.és még mindig zöld.
most mit csinaljak? -
#2025 pont annyi :) én megnéztem mind2-őt és érdemleges különbséget nem láttam, ezért maradok a lownál :ÐÐÐÐ -
#2024 medium és high között mi a különbség azon kívül, hogy a shotokon mediumban rendre feleakkora fps-t látok? -
#2023 Szedd le ezt a drivert, telepítsd, ellenőrízd, hogy 32 bitbe van e a desktop és írj vissza, hogy jó -e! -
tzugh #2022 kandurex akkor tudsz segiteni? -
#2021 rossz a linked,így van helyesen
egyébként bármi miatt lehet -
#2020 Nincs kép?! -
#2019 mert nem találja az oldalt :) -
#2018 Vki nem tudja miért írja ki ezt a hibát : kép -
#2017 faq... -
#2016 Hány éves vagy? Csak kíváncsiságból kérdem, de tényleg.
Az hogy meg nem lát szervert több dolog miatt lehet:
-beírtad a hostba azt ami a FAQ-ban van, töröld ki
-tűzfal gátolja
-nem jó cracket szedtél le -
tzugh #2015 Hello! valaki eltudná mondani hogy mi a megoldás arra hogy full zöld az egész játék?az emberek, a fegyverek az ellenségek meg minden.Próbáltam az drverrel is: 5.08,5.09,5.10,5.10beta. De ezekkel se ment!! valaki akinek ilyen próblémája volt az segísen.amugy ATI Radeon 9200 se kártyám van. -
kokesz92 #2014 nekem még mindig nem lát szervert ez a ratyiság akármit csinálok :\ -
#2013 Na, de-na, de... :))))
Okééj na... :) -
#2012 az is megvolt már :( -
#2011 hát ezaz :D -
#2010 sajna nem jó (pedig jó ötletnek tűnt). -
#2009 jaaa, hogy elvittem a 2000-et??
lolka tényleg
:ÐÐÐ -
#2008 semmi, nemérdekes :)
Zsuzsi: ez nem aza topik :DDDD -
#2007 ???
nemértem
:) -
#2006 Szeva Macsek!!!
Képes vagy felnézni és nem írni nekem privit??? Ezért bütipont jár!
3 csomag mécsest vettem -
#2005 téker :@@@@ -
#2004 esetleg írj be másik cd kulcsot (asszem multi optionsnál lehet) -
#2003 próbáld azt, hogy kitörlöd a quake 4 config fájlt, és újra beállítod magadnak -
#2002 ja, arra én is mérges vagyok...