Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
jóhát a lama konzolosok azon csámcsognak hogy mekkora szar a pécé a nap 24 órájában😊) hadnemondjam mekkora szánalom..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát én ma akartam csatlakozni gallhoz,akinek asszem szintén tört a játék,és ugyanúgy nem engedett be
NeoMaN
multit kizárólag all LOW-on tolom.. 😊))
mondjuk így talán Q3 szintet sem éri el grafikailag, de legalább újdonság 😊)))

ohhhh, koszi - a faq nem eleg egyertelmu ebben a kerdesben 😊
Nálam eddig mind az volt, ahol 70 alatt volt a ping... 😊 Amúgy nem jó ez még multiba r9800-zal. :.(

NeoMaN
127.0.0.xxx játékot ne játszd meg, az pont kilövi a servereket.. 😊))

nekem az a tapasztalatom a multival hogy minden highon 1024be ölég lassúcska(9600XT)..szal lassan kénytelen leszek írni egy jólhasználható configot,de egyenlõre még nem fragra megyek csak nézelõdöm 😊 Mondjuk már egy ideje nem enged be sehova..
NeoMaN
multi simán megy a peccsel, de tuti hogy csak tört serverre lehet így csatlakozni, olyat kifogni meg szerencse kérdése...

" Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE - ezzel lehet látni a Public-us, Dedikált és nem Dedikált szervereket és felmenni rájuk."

hmm, ezt telepitettem, tuzfalat lekapcsoltam, 127.0.0.1-es jatekot megjatszottam - ezutan mit kene latnom a multi resznel, mert nekem folyamatosan kidobja a "0 quake 4 server" feliratot, refreshnel, get list-nel ugyanugy
NeoMaN
sztem kurvajó a multija, bár a q3-nál lassabb az tény
RJ van, sajna nincs airkontrol, bunny so-so valamennyire lehet gyorsulni de valahogy nehézkes, nem olyan finom mint q3-ban

a pályák jók, nem olyan sötétek mint maga a single

külföldi szervereken nyomtam CTF-et is, az is rendben van így elsõre

Biztos hogy jön majd CPM vagy OSP hozzá, és akkor aká átveheti a Q3 helyét, de így elsõre talán nem fog menni...

van valami hardveres védelem benne..de akkor kilövöm az xp-jét..
alph4
Egyébként mik a tapasztalatok a multival?!
Kinek hogy megy? hogy indította el? észrevételek stb. ezzel kapcsolatosan.
Hogy legalább valami értelmes is legyen a topikban, ami ide kapcsolódik :ÐÐ

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

RelakSfromhome
Nem. Ha a routeren nincs beépített tûzfal, akkor telepítsél fel egy normálisat

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

alph4
Teleírogatjátok a topikot mindefajta hülyeséggel és még így sincs az elsõ helyen?!
Kezdjetek el valamit csinálni! :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Quake 4
3. Football Manager 2006
4. Need for Speed: Most Wanted
5. FIFA 06
6. World of Warcraft
7. Battlefield 2
8. F.E.A.R.
9. KONAMI Soccer kiegészítõk
10. US Cittá di Palermo

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ha router mögött vagyok akkor is be kell kapcsolni az XP tûzfalát?
nos, mostmar fut normalisan 1024x768-ban a gamma... az uj beta catalyst driver megoldotta a problemakat

na, multihoz a faq-ot nezzem? 😊
RelakSfromhome
túl csicsás? Hááát... Sztem meg pont hogy természetes a közemberek "felszerelése"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Yossarian
gond lehet a tûzfal, peerguardian vagy ha c:\windows\system32\drivers\etc\hosts átírtad.

Nieleen

Kandurex
Én nem vagyok nagy Doom3 párti, de most egyetértek a védõkkel. A Raven kihozta a maximumot a motorból, megfelelõ konfiggal 2005. évnek megfelelõ látványt kapunk az arcunkban. Biztos lehetne, szebb, jobb, de így adatott, játszatok inkább.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeoMaN
mennyél autóversenyezni, ott biztos szebbek a modellek LOÁL
:ÐÐÐ

NeoMaN
rájt!
<#eljen><#wave><#awink>

psav teis router mögött vagy?
NeoMaN
Kinek a pap kinek a papné, de vicces vagy, hogy idejösz az igazadat bizonygatni...
:ÐÐÐ

te arty..tudod mit?majd mi játszunk vele helyetted is..köszi a hozzászólásokat!<#wave>
PSAV
láttalak, de nem tudtam kapcsolódni 😞

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

NeoMaN
bocs, van a topiknak adminja ill moderátora??
akkor legyen szíves nagyívben kibaszni innét a HL2-es képeket!

Köszi!

PSAV
töröld amit hozzáírtál a system32-ben

macleod2005
Császtok.Az lenne a problémám hogy nem látok egy szervert sem a multiplayer menüben hiába frissítem a listát. FAQ-ban kivolt linkelve egy public server patch azzal a quake4.exe-vel felülirtam az elõzõt ami egyébként a deviance féle exe volt.Azzal nem néztem hogy látja e õket.Ha valakinek vna ötlete irja le légyszi.Köszi elõre

arty
hol itéltem meg a játékot? én egy modellre jelentettem ki hogy ocsmány, hiszen orditott róla, h low-poly/low-tex 😊 (ami pedig lehed a lodolás miatt is, mert ugye "távcsövesen" keresztül nézi ... )
(#1191-ben irtam le a véleményemet a játékrol magáról...)

rage,

q1-et imádtam, szingliben végigtoltam +2 kieget, multit cégnél évekig toltuk, utoljára nem egészen 1 éve játszottam 1 huzamban kb 2-4 órát! örök darab, a mára idejétmult grafikát nem is látja az ember, csak magát a Játékot 😊

q2-t is, annak is kb ez a sztorija, bár a multi nekem a chaosdm volt csak 😊 kis CTF ...

q3 nekem már semmit sem adott, egyáltalán nem tetszett, ahogyan ez sem. nem találom a hangulatot ... ennyi. a grafikárol azért irtam korábban, mert az objektiv, a többi izlés kérdése, azon pedig ugye nem vitatkozunk 😊 (kivéve persze AI, fizika, de azt meg nem tudom képekkel igazolni, sokan meg lehurrognak, h dehát az AI olyan okos, és olyan fizika van a gémben, h húúúúú))

Forza.

Nekem is néha azt csinálja, de akkor get new list és refresh és akkor enged be...
PSAV
köcce megyek

lassú a feltöltésem (128kbit) de csinálhatok "gab1ka" néven találod meg a szervert,amennyiben 22:15ig senki nem jön leállítom
PSAV
csinálsz szervert? (én nem tok, mert át kéne állítani a céges routert, a rendszergazdi meg szétrúgná a seggem)

PSAV
nekem is azt csinálja <#guluszem1>

jó majd a Q4 HDRes modja után kiváncsi leszek a végeredményre..Felpeccselt utánjavított programokat szembeállítani egy olyannal amit gyakorlatilag a boltokban is alig lehet még kapni egyszerûen...leírhatatlan..Gyermeteg fikázó próbálkozások..Depersze mint egykori Q3 fan,kíváncsi lennék hogy a HL2õt meddig játszák neten,illetve 1 év alatt lesz e egyáltalán annyi online játékos mint Q4be 1 hónap alatt..
udv, jaccogatok a single player resszel aztan elakadtam, plz valaki segitsen mar hogy ezt a 'pokot' mivel kene kigyakni mert kb 2 tar tolteny utan -72hp-m lesz 😊
screenshot

én ha szervert csinálok be tudnak csatlakozni,de én hiába bámulom az autherization képernyõt egyszer se lép be..ez mitõl lehet?
alberto 15
képzeld, már csináltak hozzá ilyen javítást 😊
szal már így néz ki

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Istencsászár
Nálam ittkezdõdik az élethû és szépecske modell.. Hl2 is nagyon szép de mesés és túl csicsás

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lost coast HW igéyne is érdekes lesz...

rage
Hm, egyik legjobb fps például a Quake 1 volt.
Abban hogy tetszik a grafika ?
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PSAV
ne veszekedjetek inkább csináljon valaki egy szervert<#violent>

mondjuk azt megértem ha valaki egy gf3ti200on mindent levesz és úgyis szaggat neki és ugye úgy nem lát semmit a grafikából,de az ilyen sértõdõs kisfiúknak nemlenne szabad kommentelniük
"a szép karakterek a HL2 nél kezdõdnek" ha itt kezdõdnek akkor mik a csúnyák..akkor az eddigi játékokban soha se voltak szép karakterek?kár hogy csak a HL2óta játszatunk olyan játékokkal amik szépek is..Mi a HL2nél a szebb?ember neked nemkéne billentyûzet közelébe kerülnöd..ha a Quake4 szerinted csúnya akkor nemértem hogy vagy képes bármivel is játszani..
artschi
talán nem a legszebb gfx, de egy játékot megítélni _csak_ grafika alapján, na az egy kicsit erõs...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Istencsászár
"szép karakterek a HL2 nél kezdõdnek" ezt ugye tesem gondoltad komolyan? ja és ne ezt a modot nézd #1607 hanem alapgémet..

arty
a felvetésed jogos, csak beleolvastam topikba, hátha látok véleményeket(én a magamét leirtam pár oldallal elõrébb) erre csak egyetlen grafikát dícsérõ kritika ... kiváncsi lennék pedig ki hogyan vélekedik 😊 de sghun csaj az elinditásrol szol minden topik 😊

szal, a karakterek szvsz még a doom3nál is gyengébbek, tény, kicsit erõs az ocsmány. én magam képtelen lennék ilyesmit csinálni, valszeg a közelébe sem érnék ... ez is tény 😊 de SZVSZ a szép karakterek a HL2 nél kezdõdnek, a lost coast 1:1 ben hl2, csak HDR, ami az arcoknak - jól irtad - nem tesz jót.

a játékért nem fizettem, de nem szedtem volna le, ha már lenne demo. de nincs... nem is csodálom, h nincs, hiszen látható lenne mindenkinek, mennyire kevés a q4 2005ben ... nyugi, tényleg nem maradok sokáig a topikban, nem szoktam hetekig fikázni járni valahova, de 1-2 hsz-t még engedjetek meg 😉

Forza.

rage
Október végén megtudjuk.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Istencsászár
jah az meglepõen jolnézki az arca, ha mozgásba is ilyen szép akkor faxa

önmagát járatja le az ilyesmivel az ember,csak nem veszi észre