3733

• gab1ka
    "Mivel elég egy crack és kész" ...nemigaz hogy mit nem tudnak az emberek ezen felfogni..nemkell cdkeyt jegyezgetni meg host filet atírogatni..egy exe-t kell felülírni és megy minden..
  • alph4
    Pedig nem tünsz valami nagy értelemnek ha a FAQ alapján nem bírtad megcsinálni. Mivel elég egy crack és kész.
  • scorpeeon
    hali! legutóbb töltöm be a save-emet, végigmegy a csík, erre minden töltés megáll, csak a reset segít... megint betöltöm ugyanez... és nem egy kicsi idő az amíg betölti a játékot, resetelek aztán betölti a gépet...
  • deicide
    nincs gond ezzel a szivivel..!:)

pedig jó lenne lámának lenni..!

mert akkor tudom magamrol hogy hülye vagyok...és nem kellene ellene harcolni:))
  • Kandurex
    Mert? Mi bajod a szívivel? Szeretnél az lenni?

Bocs nem néztem a felhasználói infódat. Szal sorry, aszittem egy újabb lámpa.
  • deicide
    igen keversz...!

nem vagyok kezdő és kerülöm azt hogy hülyeségeket vagy nyilvánvaló dolgokat ikráljak..elöbb olvasok FAQ meg vissza vagy 4-5 oldalat..!

és probálkozok..!

ha nem megy akkor jövök ide..!!
  • deicide
    nem mondod......???

mint irtam elolvatam a FAQ úgy csináltam ahogyan oda levan irva..!

most uninstalállom..és felrakom de ha nem egy akkor sem akkor diribb darabra töröm a dvd-t..!!!
  • deicide
    örülök hogy szivinek hivsz...! pedig nem vagyok a te szivid..!

szerinted én ezt nem probáltam...?

gondolod akkor elkezdek ide irogatni 15.452 értetlen hülyeként...???!
  • quakerman
    Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
    Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :)
  • NeoMaN
    FAQ-ba vele!!
  • NeoMaN
    ne is mondd, bevertem egy 2decis vodkát, és majdnem rágyújottam, pedig több mint 1 hónapja leszoktam...
  • NeoMaN
    rájt!

amugy fura, mert deicide nem kezdő.... vagy keverem valakivel??
  • Kandurex
    Boldog ember
  • Kandurex
    Figyelj szívi. Fogod, a FAQ -ból leszeded a cd key generátort és a key kihagyó crack -et, generálsz key, megjegyzed, bemásold a crack -et, lelépsz a NET -ről, indítod, beírod az új keyt, játszol, minket békén hagyjsz!
  • NeoMaN
    MA ÉJJEL MINDENKIT KINYÍROK!!
    GHAUNTLET POWAAAAAA....

:ÐÐÐÐ
  • quakerman
    EZ MÜKÖDIK!!!!!!

HURRÁ!!!

ÉLJEN A QUAKE!!!
  • NeoMaN
    azt a mocskos büdös k***va is***it neki!!
    fagyott mint az állat, már az ID animáció sem jött be!

újratettem a rendszert, minden friss, mégis...

kínomban lehúzgáltam a 12V-os ágakat a tápegységről, és utána visszatettem őket (vinyó, vga)

MEGSZŰNT A FAGYÁS!! MOCSKOS TÁPEGYSÉG CSATLAKOZÓK KORRODÁLTAK, POROSODTAK, NEM ÉRINTKEZTEK, VAGY MIITUDOMAIN!

szal beszarás ez az ÁMÍTÁSTEKKKKKNIKA.....
    bocs fiúk, de kurva dühös, és egyben nagyon boldog is vagyok, elbasztam az egész szombatomat......
  • deicide
    letöltöttem a public server patch-et, bemásoltam és még mindig kéri a cd kulcsot..!!!

én még ilyet nem b@sztam...!!!!

mi a rákot csináljak vele most...???
  • gab1ka
    Quake 4 Portál (magyar)
  • RelakSfromhome
    zmeg :D:D:D
  • deicide
    buzerálom én már itt vagy félórája..de a f@szom tele is van vele...((

kösz a tippet...)))!
  • gab1ka
    Quake4 Guide
  • musha
    fogd (pl) a public server patch-et, másold be a játék könyvtárába, írd felül oszt csókolom.

amúgy szerintem ki kéne szedni a faq-ból a host fájlos buzerálást, mert az már ugyebár nem aktuális.
  • deicide
    na én leszek a 15.452 aki ezt irtja kéri a retkes cd kulcsot..

csakhogy..

elolvastam a FAQ beirtam oda ahová kell mindent...!
    sőt a modemem megölve..
    és akkor is kéri a kulcsot..!

na akkor most mivan...???!
  • artschi
    lál :DDDDDDDD
  • Rain1
    Nekem az eleje tetszett és vége nem... :)
  • Seth
    játsz egy kicsit tovább, elején nekem sem tetszett, de később szerintem nagyon jó
  • bundee
    Hali

Na, elakadtam a jatekban picit - waste process facility

A resz, ahol a "takarito pengek" mennek jobbra-balra - na, ott merre kellene menni? nem akarok tobbet irni, nehogy spoiler legyen

amugy a faq logohoz annyit, hogy talan nem artana egy masik szin, mert a kek alapon piros betuk erdekes kontrasztot alkotnak, es nem nagyon olvashato - meg talan egy stoptabla sem artana a q4 logo helyett, es a szoveg :) akkor talan egyertelmubb lenne :)
  • YMan
    LOL :)))
    ez lokális ip... senki nem fog tudni veled játszani a netről :))
  • YMan
    skacok én felraktam a q4-et és mindjárt leinstallálom.... nagy csalódás akárcsak a doom3... tényleg ennyi tellik az ID-től? lesz*rom az árnyékot de a hangulatot kifelejtették a játékból. sivár műanyag játék az egész :((( a q3- nagy kedvencem volt
  • Kandurex
    Az Activision szerint. Szerintem is LOL. Egyébként az egyik fórumon egy programozó csóka adta az előző ARB sor tippet. Sokaknak működik!
  • Kandurex
    ZÖLD MINDEN probléma megoldása a következő:

Hozd le a konzolt (alt-ctrl-0) és írd be ezt sort:

r_renderer arb

Have nice day!

• Seth
    hihetetlen hogy a hangkártya buzerálásával lehet megoldani egy grafikai hibát, hát ez LOL
  • quakerman
    Még mindig zöld:((((
  • uHs Gerzson
    Kihaltak??? ezt úgye nem mondod komolyan? :D
  • Kandurex
    Bocs?!
  • Sanyesz5
    Onnan rémlik a neved,párszor lelőtted a fejem ! :P
  • gab1ka
    sztem a quake sorozatot nem doom3 motorra kellett volna építeni..Nem egy multiplayerre való engine..Öcsém amikor először meglátta:"Miért kellett még egy Doom-ot csinálni?.." Sztem van benne valami,habár nekem tetszik mindenhogyan :)
  • Kandurex
    De... csak mióta kihaltak a szerverek nincs kedvem felmenni :(
  • Sanyesz5
    Kandur EX Te Battlefield2 ztél régebben multiban nem???