3733
-
gab1ka #2083 "Mivel elég egy crack és kész" ...nemigaz hogy mit nem tudnak az emberek ezen felfogni..nemkell cdkeyt jegyezgetni meg host filet atírogatni..egy exe-t kell felülírni és megy minden.. -
#2082 Pedig nem tünsz valami nagy értelemnek ha a FAQ alapján nem bírtad megcsinálni. Mivel elég egy crack és kész. -
#2081 hali! legutóbb töltöm be a save-emet, végigmegy a csík, erre minden töltés megáll, csak a reset segít... megint betöltöm ugyanez... és nem egy kicsi idő az amíg betölti a játékot, resetelek aztán betölti a gépet... -
deicide #2080 nincs gond ezzel a szivivel..!:)
pedig jó lenne lámának lenni..!
mert akkor tudom magamrol hogy hülye vagyok...és nem kellene ellene harcolni:))
-
#2079 Mert? Mi bajod a szívivel? Szeretnél az lenni?
Bocs nem néztem a felhasználói infódat. Szal sorry, aszittem egy újabb lámpa. -
deicide #2078 igen keversz...!
nem vagyok kezdő és kerülöm azt hogy hülyeségeket vagy nyilvánvaló dolgokat ikráljak..elöbb olvasok FAQ meg vissza vagy 4-5 oldalat..!
és probálkozok..!
ha nem megy akkor jövök ide..!! -
deicide #2077 nem mondod......???
mint irtam elolvatam a FAQ úgy csináltam ahogyan oda levan irva..!
most uninstalállom..és felrakom de ha nem egy akkor sem akkor diribb darabra töröm a dvd-t..!!! -
deicide #2076 örülök hogy szivinek hivsz...! pedig nem vagyok a te szivid..!
szerinted én ezt nem probáltam...?
gondolod akkor elkezdek ide irogatni 15.452 értetlen hülyeként...???! -
#2075 Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :)
-
#2074 FAQ-ba vele!! -
#2073 ne is mondd, bevertem egy 2decis vodkát, és majdnem rágyújottam, pedig több mint 1 hónapja leszoktam... -
#2072 rájt!
amugy fura, mert deicide nem kezdő.... vagy keverem valakivel?? -
#2071 Boldog ember -
#2070 Figyelj szívi. Fogod, a FAQ -ból leszeded a cd key generátort és a key kihagyó crack -et, generálsz key, megjegyzed, bemásold a crack -et, lelépsz a NET -ről, indítod, beírod az új keyt, játszol, minket békén hagyjsz! -
#2069 MA ÉJJEL MINDENKIT KINYÍROK!!
GHAUNTLET POWAAAAAA....
:ÐÐÐÐ -
#2068 EZ MÜKÖDIK!!!!!!
HURRÁ!!!
ÉLJEN A QUAKE!!! -
#2067 azt a mocskos büdös k***va is***it neki!!
fagyott mint az állat, már az ID animáció sem jött be!
újratettem a rendszert, minden friss, mégis...
kínomban lehúzgáltam a 12V-os ágakat a tápegységről, és utána visszatettem őket (vinyó, vga)
MEGSZŰNT A FAGYÁS!! MOCSKOS TÁPEGYSÉG CSATLAKOZÓK KORRODÁLTAK, POROSODTAK, NEM ÉRINTKEZTEK, VAGY MIITUDOMAIN!
szal beszarás ez az ÁMÍTÁSTEKKKKKNIKA.....
bocs fiúk, de kurva dühös, és egyben nagyon boldog is vagyok, elbasztam az egész szombatomat...... -
deicide #2066 letöltöttem a public server patch-et, bemásoltam és még mindig kéri a cd kulcsot..!!!
én még ilyet nem b@sztam...!!!!
mi a rákot csináljak vele most...??? -
gab1ka #2065 Quake 4 Portál (magyar) -
#2064 zmeg :D:D:D -
deicide #2063 buzerálom én már itt vagy félórája..de a f@szom tele is van vele...((
kösz a tippet...)))! -
gab1ka #2062 Quake4 Guide -
#2061 fogd (pl) a public server patch-et, másold be a játék könyvtárába, írd felül oszt csókolom.
amúgy szerintem ki kéne szedni a faq-ból a host fájlos buzerálást, mert az már ugyebár nem aktuális. -
deicide #2060 na én leszek a 15.452 aki ezt irtja kéri a retkes cd kulcsot..
csakhogy..
elolvastam a FAQ beirtam oda ahová kell mindent...!
sőt a modemem megölve..
és akkor is kéri a kulcsot..!
na akkor most mivan...???! -
#2059 lál :DDDDDDDD -
Rain1 #2058 Nekem az eleje tetszett és vége nem... :) -
#2057 játsz egy kicsit tovább, elején nekem sem tetszett, de később szerintem nagyon jó -
bundee #2056 Hali
Na, elakadtam a jatekban picit - waste process facility
A resz, ahol a "takarito pengek" mennek jobbra-balra - na, ott merre kellene menni? nem akarok tobbet irni, nehogy spoiler legyen
amugy a faq logohoz annyit, hogy talan nem artana egy masik szin, mert a kek alapon piros betuk erdekes kontrasztot alkotnak, es nem nagyon olvashato - meg talan egy stoptabla sem artana a q4 logo helyett, es a szoveg :) akkor talan egyertelmubb lenne :) -
YMan #2055 LOL :)))
ez lokális ip... senki nem fog tudni veled játszani a netről :)) -
YMan #2054 skacok én felraktam a q4-et és mindjárt leinstallálom.... nagy csalódás akárcsak a doom3... tényleg ennyi tellik az ID-től? lesz*rom az árnyékot de a hangulatot kifelejtették a játékból. sivár műanyag játék az egész :((( a q3- nagy kedvencem volt -
#2053 Az Activision szerint. Szerintem is LOL. Egyébként az egyik fórumon egy programozó csóka adta az előző ARB sor tippet. Sokaknak működik! -
#2052 ZÖLD MINDEN probléma megoldása a következő:
Hozd le a konzolt (alt-ctrl-0) és írd be ezt sort:
r_renderer arb
Have nice day!
-
#2051 hihetetlen hogy a hangkártya buzerálásával lehet megoldani egy grafikai hibát, hát ez LOL -
#2049 Még mindig zöld:(((( -
#2048 Kihaltak??? ezt úgye nem mondod komolyan? :D -
#2047 Bocs?! -
Sanyesz5 #2046 Onnan rémlik a neved,párszor lelőtted a fejem ! :P -
gab1ka #2045 sztem a quake sorozatot nem doom3 motorra kellett volna építeni..Nem egy multiplayerre való engine..Öcsém amikor először meglátta:"Miért kellett még egy Doom-ot csinálni?.." Sztem van benne valami,habár nekem tetszik mindenhogyan :) -
#2044 De... csak mióta kihaltak a szerverek nincs kedvem felmenni :( -
Sanyesz5 #2043 Kandur EX Te Battlefield2 ztél régebben multiban nem???