Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondjuk így talán Q3 szintet sem éri el grafikailag, de legalább újdonság 😊)))
hmm, ezt telepitettem, tuzfalat lekapcsoltam, 127.0.0.1-es jatekot megjatszottam - ezutan mit kene latnom a multi resznel, mert nekem folyamatosan kidobja a "0 quake 4 server" feliratot, refreshnel, get list-nel ugyanugy
RJ van, sajna nincs airkontrol, bunny so-so valamennyire lehet gyorsulni de valahogy nehézkes, nem olyan finom mint q3-ban
a pályák jók, nem olyan sötétek mint maga a single
külföldi szervereken nyomtam CTF-et is, az is rendben van így elsõre
Biztos hogy jön majd CPM vagy OSP hozzá, és akkor aká átveheti a Q3 helyét, de így elsõre talán nem fog menni...
Kinek hogy megy? hogy indította el? észrevételek stb. ezzel kapcsolatosan.
Hogy legalább valami értelmes is legyen a topikban, ami ide kapcsolódik :ÐÐ
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kezdjetek el valamit csinálni! :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Quake 4
3. Football Manager 2006
4. Need for Speed: Most Wanted
5. FIFA 06
6. World of Warcraft
7. Battlefield 2
8. F.E.A.R.
9. KONAMI Soccer kiegészítõk
10. US Cittá di Palermo
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
na, multihoz a faq-ot nezzem? 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nieleen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
akkor legyen szíves nagyívben kibaszni innét a HL2-es képeket!
Köszi!
(#1191-ben irtam le a véleményemet a játékrol magáról...)
rage,
q1-et imádtam, szingliben végigtoltam +2 kieget, multit cégnél évekig toltuk, utoljára nem egészen 1 éve játszottam 1 huzamban kb 2-4 órát! örök darab, a mára idejétmult grafikát nem is látja az ember, csak magát a Játékot 😊
q2-t is, annak is kb ez a sztorija, bár a multi nekem a chaosdm volt csak 😊 kis CTF ...
q3 nekem már semmit sem adott, egyáltalán nem tetszett, ahogyan ez sem. nem találom a hangulatot ... ennyi. a grafikárol azért irtam korábban, mert az objektiv, a többi izlés kérdése, azon pedig ugye nem vitatkozunk 😊 (kivéve persze AI, fizika, de azt meg nem tudom képekkel igazolni, sokan meg lehurrognak, h dehát az AI olyan okos, és olyan fizika van a gémben, h húúúúú))
Forza.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
screenshot
szal már így néz ki
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abban hogy tetszik a grafika ?
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
szal, a karakterek szvsz még a doom3nál is gyengébbek, tény, kicsit erõs az ocsmány. én magam képtelen lennék ilyesmit csinálni, valszeg a közelébe sem érnék ... ez is tény 😊 de SZVSZ a szép karakterek a HL2 nél kezdõdnek, a lost coast 1:1 ben hl2, csak HDR, ami az arcoknak - jól irtad - nem tesz jót.
a játékért nem fizettem, de nem szedtem volna le, ha már lenne demo. de nincs... nem is csodálom, h nincs, hiszen látható lenne mindenkinek, mennyire kevés a q4 2005ben ... nyugi, tényleg nem maradok sokáig a topikban, nem szoktam hetekig fikázni járni valahova, de 1-2 hsz-t még engedjetek meg 😉
Forza.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10