3733
-
#2373 húúúvazze kandur kár hogy kitörölted megnéztem volna a flémet -
Goalkeeper999 #2372 Sziasztok!
Valaki tud véleményt mondani, összglobál, h milyen a játék?
megszereztem de nem raktam fel, csak azért kérdezem h, érdemes e
kösz -
#2371 közvetlen ott kell felugrálni a zárt ajtónál a dobozokon. Dobozokról az ajtóra, onnan tovább fel. Ott majd be kell esni a lyukon -
#2370 Please help! A singl.-ben eléggé az elején van egy olyan feladat hogy egy lövészárokból kell egy útvonalat találni egy belülről zárt ajtóhoz hogy kifüstölhessék a többiek a baromi nagy ágyút ami az égbe pufogtat, találok egy alagutat aminek az elején dobozok vannak, de nem tok. átugrani rajtuk,más utat nem láttam. Légyszi segítsetek! Kösz! -
#2369 nincsenek bot-ok -
#2368 ctrl+alt+0 -
#2367 leírná vki h kell előhívni a konzolt? -
#2366 Anno Q3-ban lehetett úgy szervert indítani, hogy beállíthattad a pályát, hogy menniy bot legyen legyen fent és azok "tudása" milyen legyen. Itt nem találok semmi erre vonatkozó részt, bár lehet hogy csak én nem látom. Ezzel kapcsolatban tudtok segíteni? -
#2365 jaaa, most nézem a vga-t
megpróbáltad alapon? -
#2364 Van húzva valami a gépben? Ne legyen. Legújabb katlizátor? 5.10 a géped alá! Aztán nem ártana utánna nézni, hogy elég kakaót kap e a videkaresz, tesztelésként nem ártana lerángatni a sok vinyódból egyett. -
MacrosTheBlack #2363 Driver volt fenn 2 féle, a 74.00 és a 71.21-es. -
ACE #2362 nem asz egész gép fagy egyébként, hanem a játék, csak nem tudok visszalépni desktop-ra... -
MacrosTheBlack #2361 Ezen nincs AGP (PCI-E-s), meg downclockolva is van eléggé, mert egy notebookban van. Más játéknál is tapasztaltam ilyet, de elég rendszertelenül, itt meg minden indításnál ez van, azért vagyok kíváncsi rá hogy ez valami megszokott dolog, vagy hw hibám lehet? -
gab1ka #2360 Quake 4 szerverek:
KOTH Tourney: 195.38.96.76:28005
KOTH DM: 195.38.96.76:28004
Kolonia DM: 80.95.80.10:28004
Bermuda Team Q4: 193.202.83.220:28004
Elbandi's Quake4 DM Server: 217.27.212.22:28004
(A Quake4 portál szerkesztőitől előre bocsánat ha nem megengedett a hírek terjesztése,csak gondoltam itt sokaknak hasznára válhat) -
ACE #2359 És a Battlefield 2 nem? Azzal már jáccottam 2-3 órákat folyamatosan... -
gab1ka #2358 ha az egész gép fagy le akkor ajánlatos nézegetni a vidkártya és a cpu hőfokát..A Doom3 is és a Quake4 is teljes erőből dolgoztat mindent.. -
#2357 Esküszöm, mint akik megérzik, hogy nem vagyok itt. Egyből ment az "elkaplak geciee bárki is vagy". -
#2356 esetleg valami bizbaz kódekpakk kever be -
#2355 nembiztos, doom endzsin nagyon érzékeny.... -
#2354 szia, - teljesen igazat adok - még a terek belseje, konzolok is teljesen olyanok. Talán nekem fele olyan véresnek, frusztrálónak tűnik, annak ellenére, hogy a béltől kezdve minden van.
-
#2353 veszekedés helyett a #2294-esemre és ACE kérdésére válaszoljatok má!! Lehet, hogy ugyanaz a problem?? de mi a megoldás?? he??? -
ACE #2352 Nálam fut rendesen, nem azzal van a gond, hanem hogy csontra lefagy 5 perc játék után... -
ACE #2351 na hát ilyesmit nem fogok csinálni az tuti... Más game megy faszán, sza'l itt más hiba lesz, mint az AGP sebessége, vagy a videókarié... -
#2350 Ha felmész a wanadoo-ra, regisztrálsz, beenged, hogy megnézd a játékokaat. Katt a Quake verziód screenshot gombjára és ott találod az nfo-t is, ami tartalmazza amit Te akarsz. -
#2349 monnyuk első természetesen a drivercsere! -
#2348 ugyanaz nekedis mint lentebb írtam... -
MacrosTheBlack #2347 Hardverhibára gyanakszom, ezért egy kérdés:
A játékot elindítva, nehézségi szintet kiválasztva kezdődne vmi intro. Csillagos égbolt, beúszik balról egy fej, aztán kiakad az egész gép a **csába. Ez egy ismert dolog, vagy nálam szar valami? Geforce Go 6600 videokártya, ForceWare 74.00, WinXP SP2 angol. -
#2346 Hát én nem játszottam egyik Quake-el sem csak most ezzel de olyan mintha egy Doom 3 kiegel tolnám ami nem zavar mert nekem tetszik a game. -
#2345 Ez talán segít - 1 partícióra volt definiálva a swap nállam. miután nekem is akadt és a doom is ment rendesen - másik partícióra is tettem swap-et. Mindkét esetben a win határozza meg a méretét ( a kettő 3,5 GB!). Azóta röccenés mentesen fut. - hátha neked is használ -
#2344 nekem volt
agp vissza 4x-esre
VGA downclock
vinyóról és vga-ról tápcsati le, majd vissza /kikapcsolva persze/ -
shiftáj #2343 valakit elkell mingyá oltani mert szarrá pörkölődik ^^ -
ACE #2342 VAZZEG! INKÁBB MONDJÁTOK MI A GECI VAN ENYÉMMEL! LEAKAD 5 PERC JÁTÉK UTÁN! NEM VOLT ILYEN SENKINEK? -
gab1ka #2341 nem égsz? -
#2340 LOL
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
Elengednek anyádék 2 utcányinál távolabb? -
#2338 nekem egyátalán nem lagol a szerver
Kevés a gépem hozzá, sztem neked is ez a bajod.
Q3DM17 már játszhatatlan volt :(
No mindegy, 6800GT projektet elindítottam. -
gaspy #2337 Nyugi gyerekek -
#2336 wazz... ez a multi mien volt... úgy laggolt mint még soha! sokszor úgy haltam m eg h meg sem tudtam mozdulni :D nevetséges -
#2335 hülyegyerek, idejössz vanadu kódot kunyizni?
nevetséges vagy...
És ne írj csúnyákat, mert anyucid meglátja azt jól képentöröl, beállít a sarokba, elveszi a gépedet és kapsz 2 hét szobafogságot.
takony!
Ja, és válts nicket, mert szégyen-gyalázat vagy. -
ACE #2334 Faszom, nekem 5 percenként leakasztja a gépet a játék... de csontra, először lemerevedik a kép, utána még párszor felbontást állít, és szevasz, nem tudok semmit csinálni, csak reset... Faxkivan... lehet szar a crack? -
#2332 mivan? a vanadúra please a kód?
szégyen vagy gyerek...
quakerman.. pfffff
Sztem nem is éltél, amikor már a Q1-et nyomtuk.