Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
rossz a linked,így van helyesen

egyébként bármi miatt lehet

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kandurex
Nincs kép?!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

musha
mert nem találja az oldalt 😊

SASboy
Vki nem tudja miért írja ki ezt a hibát : kép

nice legs. what time to open?

artschi
faq...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

geri15
Hány éves vagy? Csak kíváncsiságból kérdem, de tényleg.
Az hogy meg nem lát szervert több dolog miatt lehet:
-beírtad a hostba azt ami a FAQ-ban van, töröld ki
-tûzfal gátolja
-nem jó cracket szedtél le

Hello! valaki eltudná mondani hogy mi a megoldás arra hogy full zöld az egész játék?az emberek, a fegyverek az ellenségek meg minden.Próbáltam az drverrel is: 5.08,5.09,5.10,5.10beta. De ezekkel se ment!! valaki akinek ilyen próblémája volt az segísen.amugy ATI Radeon 9200 se kártyám van.
nekem még mindig nem lát szervert ez a ratyiság akármit csinálok :\

Sné Zsuzsa
Na, de-na, de... 😊)))

Okééj na... 😊

Canon 450 D

musha
az is megvolt már 😞

geri15
hát ezaz 😄

musha
sajna nem jó (pedig jó ötletnek tûnt).

NeoMaN
jaaa, hogy elvittem a 2000-et??

lolka tényleg
:ÐÐÐ

geri15
semmi, nemérdekes 😊

Zsuzsi: ez nem aza topik 😄DDD

NeoMaN
???
nemértem

😊

Sné Zsuzsa
Szeva Macsek!!! <#puszi>

Képes vagy felnézni és nem írni nekem privit??? Ezért bütipont jár!<#bee1>

3 csomag mécsest vettem <#love11>

Canon 450 D

geri15
téker :@@@@

NeoMaN
esetleg írj be másik cd kulcsot (asszem multi optionsnál lehet)

NeoMaN
próbáld azt, hogy kitörlöd a quake 4 config fájlt, és újra beállítod magadnak

NeoMaN
ja, arra én is mérges vagyok...

musha
az elõbbi hsz-edben megadott vaseline-féle public server patch van fent, és nincs windows-os tûzfalam se...az mondjuk mókás, hogy van a GameCopyWorld-ön egy fixed exe-s Public Server Patch, ami a f.e.a.r. nodvd-hez ad egy linket :/

NeoMaN
windows tûzfal????

musha
ez király ^^

NeoMaN
na figyi, host fájlból szedd ki az ID-s cuccot ha bennelenne, és tedd fel INNEN
a Quake 4 v1.0 PUBLIC SERVER PATCH -et. Ezzel mennie kell.

Kandurex
Néha eredményes, ha csak annyit kell mondani, hogy: "ez és az a problémám", aláírásban a konfig. Egyszerû és ésszerû.

Egyébként van már olyan aki végivitte? Mennyi a játékidõ?

Zsolo007
Erre görbe tükör Ghost CB aláírása:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™
<™>™ (levédve)

musha
nincs fent már tûzfal (semmilyen), természetesen fent van a public server patch, host file-ból kiszedtem azt a plusz sort, stb...

NeoMaN
nemtom bazmeg!! :ÐÐÐ
kurvanagy LOL szerintem

musha
amúgy a tippem az, hogy még az elején megbuherált host file vagy a tûzfalakkal való kavarás (mielõtt kijöttek volna a krekkek/peccsek) tehetett be a játéknak, de már próbáltam uninstallálni is, aztán vissza, de változatlan 😞

NeoMaN
amúgy sok oka lehet:
tûzfal, peerguardian, esetleg nem blokkoltad az id master serverét(monnyuk ha blokkolod, nem látod a szervereket), vagy éppen blokkoltad is és multi krekket is feltetted...stb.stb.

musha
rengeteg szervert próbáltam, rengeteget vártam, soha semmi...ekkora pechem csak nincs, hogy csak olyan szervereket prbóáltam, ahova nem tudok felmenni...

Zsolo007
Mondjuk ez az amit sosem fogok megérteni..Minek a konfigot beírni aláírásba???

NeoMaN
kabbe, nekem fagy mint az állat
most elkezdtem rendbetenni a rencceret, remélem 2 körül ottleszek :Ð

NeoMaN
a szerver nem enged fel, mert az id masterserver ellenõrzésére vár

próbálkozz másikkal

musha
érdekes, erre a problémára soha nem válaszol senki...

Kandurex
Ennél nagyobbra már nem merem venni ezeket a piros betûket, pedig istenúccse kellene 😞

musha
nah, hamár ilyen jól értesült vagy mondd már meg akkor lécci, hogy a szerverre való csatlakozásnál mi a lóf@szt lehet csinálni a `Waiting for authorization` parával?

ezzel a lendülettel így frissen felkelve "connect kolonia.hu"<#violent>
NeoMaN
rájt!
az elmúlt 1 évben iszonyatosan felhigult minden, akkora majmok jönnek a netre, hogy az vicc, még beszélni meg írni sem tudnak rendesen, de a high konfig már ott van az aláírásban...
broááf

depersze a 13 éves ultrahigh configos gyerkõcök csak feszengeni járnak ide,hozzáértés zéró
ezért nem kéne a 18 éven aluliakat engedni ilyesmivel játszani..a googlen az ember mindent megtalál egy játék elindításához,legyen az bármi..
kill3r22
szerintetek ez csak itt a magyaroknál van?én sem értek nagyon a dolgokhoz de elolvastam a faq-t és ment a game is meg a multi is.....mit nem tudnak ezen megcsinálni nem értem????

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Zsolo007
Hát igen, ez a magyar fiatalság. Géphez szart se értenek, de játszani nagyon akarnak. Sajnos ez a magyar valóság 😞

Lacc
Tényleg döbbenetes, hogy mostanában, ha kijön valami újabb játék, kb. 2500 hozzászólásra kell számítani elszórva, hogy hogy kell elindítani. Annak ellenére, hogy ott van egy tetves faq a fõcímbe benne, szép nagy piros betûkkel.Mérgezõ talán a kenyér hogy pusztítja az agysejteket?
scorpeeon
jó, addig eljutottam h felugrálook, a szörny is megvolt csak a lyukat nem láttam ahonnan kijött, mert akkor még nem láttam 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zsolti001
<#eljen><#worship>

Zsolo007
jobb oldalt ládákon felugrálsz, és fent elõugrik egy szörny egy lyukból na azon bemész és voala..

Zsolo007
Szerinted tud angolul az 1 bites agyával? <#wilting>

scorpeeon
a landing pályánál azt a zárt ajtót az ágyú mellet h lehet kinyitni? (ha nagy spoilernek számít, privátba pls)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

valaki mongya már meg mitkell vele csinálni h ne kérje azt a xarcd-kulcsot mert nem megy a játék már mindent megcsináltam de nem jó <#szomoru1>

Get a life!