3733

• geri15
    húúúvazze kandur kár hogy kitörölted megnéztem volna a flémet
  • Goalkeeper999
    Sziasztok!
    Valaki tud véleményt mondani, összglobál, h milyen a játék?
    megszereztem de nem raktam fel, csak azért kérdezem h, érdemes e

kösz
  • Seth
    közvetlen ott kell felugrálni a zárt ajtónál a dobozokon. Dobozokról az ajtóra, onnan tovább fel. Ott majd be kell esni a lyukon
  • Rohamsisak
    Please help! A singl.-ben eléggé az elején van egy olyan feladat hogy egy lövészárokból kell egy útvonalat találni egy belülről zárt ajtóhoz hogy kifüstölhessék a többiek a baromi nagy ágyút ami az égbe pufogtat, találok egy alagutat aminek az elején dobozok vannak, de nem tok. átugrani rajtuk,más utat nem láttam. Légyszi segítsetek! Kösz!
  • NeoMaN
    nincsenek bot-ok
  • PSAV
    ctrl+alt+0
  • kabalthenbk
    leírná vki h kell előhívni a konzolt?
  • Harder
    Anno Q3-ban lehetett úgy szervert indítani, hogy beállíthattad a pályát, hogy menniy bot legyen legyen fent és azok "tudása" milyen legyen. Itt nem találok semmi erre vonatkozó részt, bár lehet hogy csak én nem látom. Ezzel kapcsolatban tudtok segíteni?
  • NeoMaN
    jaaa, most nézem a vga-t

megpróbáltad alapon?
  • Kandurex
    Van húzva valami a gépben? Ne legyen. Legújabb katlizátor? 5.10 a géped alá! Aztán nem ártana utánna nézni, hogy elég kakaót kap e a videkaresz, tesztelésként nem ártana lerángatni a sok vinyódból egyett.
  • MacrosTheBlack
    Driver volt fenn 2 féle, a 74.00 és a 71.21-es.
  • ACE
    nem asz egész gép fagy egyébként, hanem a játék, csak nem tudok visszalépni desktop-ra...
  • MacrosTheBlack
    Ezen nincs AGP (PCI-E-s), meg downclockolva is van eléggé, mert egy notebookban van. Más játéknál is tapasztaltam ilyet, de elég rendszertelenül, itt meg minden indításnál ez van, azért vagyok kíváncsi rá hogy ez valami megszokott dolog, vagy hw hibám lehet?
  • gab1ka
    Quake 4 szerverek:

KOTH Tourney: 195.38.96.76:28005
    KOTH DM: 195.38.96.76:28004
    Kolonia DM: 80.95.80.10:28004
    Bermuda Team Q4: 193.202.83.220:28004
    Elbandi's Quake4 DM Server: 217.27.212.22:28004

(A Quake4 portál szerkesztőitől előre bocsánat ha nem megengedett a hírek terjesztése,csak gondoltam itt sokaknak hasznára válhat)
  • ACE
    És a Battlefield 2 nem? Azzal már jáccottam 2-3 órákat folyamatosan...
  • gab1ka
    ha az egész gép fagy le akkor ajánlatos nézegetni a vidkártya és a cpu hőfokát..A Doom3 is és a Quake4 is teljes erőből dolgoztat mindent..
  • Kandurex
    Esküszöm, mint akik megérzik, hogy nem vagyok itt. Egyből ment az "elkaplak geciee bárki is vagy".
  • NeoMaN
    esetleg valami bizbaz kódekpakk kever be
  • NeoMaN
    nembiztos, doom endzsin nagyon érzékeny....
  • tibor16
    szia, - teljesen igazat adok - még a terek belseje, konzolok is teljesen olyanok. Talán nekem fele olyan véresnek, frusztrálónak tűnik, annak ellenére, hogy a béltől kezdve minden van.
  • bigapó
    veszekedés helyett a #2294-esemre és ACE kérdésére válaszoljatok má!! Lehet, hogy ugyanaz a problem?? de mi a megoldás?? he???
  • ACE
    Nálam fut rendesen, nem azzal van a gond, hanem hogy csontra lefagy 5 perc játék után...
  • ACE
    na hát ilyesmit nem fogok csinálni az tuti... Más game megy faszán, sza'l itt más hiba lesz, mint az AGP sebessége, vagy a videókarié...
  • tibor16
    Ha felmész a wanadoo-ra, regisztrálsz, beenged, hogy megnézd a játékokaat. Katt a Quake verziód screenshot gombjára és ott találod az nfo-t is, ami tartalmazza amit Te akarsz.
  • NeoMaN
    monnyuk első természetesen a drivercsere!
  • NeoMaN
    ugyanaz nekedis mint lentebb írtam...
  • MacrosTheBlack
    Hardverhibára gyanakszom, ezért egy kérdés:

A játékot elindítva, nehézségi szintet kiválasztva kezdődne vmi intro. Csillagos égbolt, beúszik balról egy fej, aztán kiakad az egész gép a **csába. Ez egy ismert dolog, vagy nálam szar valami? Geforce Go 6600 videokártya, ForceWare 74.00, WinXP SP2 angol.
  • grebber
    Hát én nem játszottam egyik Quake-el sem csak most ezzel de olyan mintha egy Doom 3 kiegel tolnám ami nem zavar mert nekem tetszik a game.
  • tibor16
    Ez talán segít - 1 partícióra volt definiálva a swap nállam. miután nekem is akadt és a doom is ment rendesen - másik partícióra is tettem swap-et. Mindkét esetben a win határozza meg a méretét ( a kettő 3,5 GB!). Azóta röccenés mentesen fut. - hátha neked is használ
  • NeoMaN
    nekem volt
    agp vissza 4x-esre
    VGA downclock
    vinyóról és vga-ról tápcsati le, majd vissza /kikapcsolva persze/
  • shiftáj
    valakit elkell mingyá oltani mert szarrá pörkölődik ^^
  • ACE
    VAZZEG! INKÁBB MONDJÁTOK MI A GECI VAN ENYÉMMEL! LEAKAD 5 PERC JÁTÉK UTÁN! NEM VOLT ILYEN SENKINEK?
  • gab1ka
    nem égsz?
  • NeoMaN
    LOL
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐ

Elengednek anyádék 2 utcányinál távolabb?
  • NeoMaN
    nekem egyátalán nem lagol a szerver

Kevés a gépem hozzá, sztem neked is ez a bajod.
    Q3DM17 már játszhatatlan volt :(

No mindegy, 6800GT projektet elindítottam.
  • gaspy
    Nyugi gyerekek
  • scorpeeon
    wazz... ez a multi mien volt... úgy laggolt mint még soha! sokszor úgy haltam m eg h meg sem tudtam mozdulni :D nevetséges
  • NeoMaN
    hülyegyerek, idejössz vanadu kódot kunyizni?
    nevetséges vagy...

És ne írj csúnyákat, mert anyucid meglátja azt jól képentöröl, beállít a sarokba, elveszi a gépedet és kapsz 2 hét szobafogságot.
    takony!

Ja, és válts nicket, mert szégyen-gyalázat vagy.
  • ACE
    Faszom, nekem 5 percenként leakasztja a gépet a játék... de csontra, először lemerevedik a kép, utána még párszor felbontást állít, és szevasz, nem tudok semmit csinálni, csak reset... Faxkivan... lehet szar a crack?
  • NeoMaN
    mivan? a vanadúra please a kód?

szégyen vagy gyerek...
    quakerman.. pfffff

Sztem nem is éltél, amikor már a Q1-et nyomtuk.