Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Vki nem tudja miért írja ki ezt a hibát : kép
nice legs. what time to open?
Hány éves vagy? Csak kíváncsiságból kérdem, de tényleg.
Az hogy meg nem lát szervert több dolog miatt lehet:
-beírtad a hostba azt ami a FAQ-ban van, töröld ki
-tûzfal gátolja
-nem jó cracket szedtél le
Az hogy meg nem lát szervert több dolog miatt lehet:
-beírtad a hostba azt ami a FAQ-ban van, töröld ki
-tûzfal gátolja
-nem jó cracket szedtél le
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Hello! valaki eltudná mondani hogy mi a megoldás arra hogy full zöld az egész játék?az emberek, a fegyverek az ellenségek meg minden.Próbáltam az drverrel is: 5.08,5.09,5.10,5.10beta. De ezekkel se ment!! valaki akinek ilyen próblémája volt az segísen.amugy ATI Radeon 9200 se kártyám van.
nekem még mindig nem lát szervert ez a ratyiság akármit csinálok :\
Szeva Macsek!!! <#puszi>#puszi>
Képes vagy felnézni és nem írni nekem privit??? Ezért bütipont jár!<#bee1>#bee1>
3 csomag mécsest vettem <#love11>#love11>
Képes vagy felnézni és nem írni nekem privit??? Ezért bütipont jár!<#bee1>#bee1>
3 csomag mécsest vettem <#love11>#love11>
Canon 450 D
az elõbbi hsz-edben megadott vaseline-féle public server patch van fent, és nincs windows-os tûzfalam se...az mondjuk mókás, hogy van a GameCopyWorld-ön egy fixed exe-s Public Server Patch, ami a f.e.a.r. nodvd-hez ad egy linket :/
na figyi, host fájlból szedd ki az ID-s cuccot ha bennelenne, és tedd fel INNEN
a Quake 4 v1.0 PUBLIC SERVER PATCH -et. Ezzel mennie kell.
a Quake 4 v1.0 PUBLIC SERVER PATCH -et. Ezzel mennie kell.
Néha eredményes, ha csak annyit kell mondani, hogy: "ez és az a problémám", aláírásban a konfig. Egyszerû és ésszerû.
Egyébként van már olyan aki végivitte? Mennyi a játékidõ?
Egyébként van már olyan aki végivitte? Mennyi a játékidõ?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Erre görbe tükör Ghost CB aláírása:
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™
<™>™>™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™
<™>™>™ (levédve)
nincs fent már tûzfal (semmilyen), természetesen fent van a public server patch, host file-ból kiszedtem azt a plusz sort, stb...
amúgy a tippem az, hogy még az elején megbuherált host file vagy a tûzfalakkal való kavarás (mielõtt kijöttek volna a krekkek/peccsek) tehetett be a játéknak, de már próbáltam uninstallálni is, aztán vissza, de változatlan 😞
amúgy sok oka lehet:
tûzfal, peerguardian, esetleg nem blokkoltad az id master serverét(monnyuk ha blokkolod, nem látod a szervereket), vagy éppen blokkoltad is és multi krekket is feltetted...stb.stb.
tûzfal, peerguardian, esetleg nem blokkoltad az id master serverét(monnyuk ha blokkolod, nem látod a szervereket), vagy éppen blokkoltad is és multi krekket is feltetted...stb.stb.
rengeteg szervert próbáltam, rengeteget vártam, soha semmi...ekkora pechem csak nincs, hogy csak olyan szervereket prbóáltam, ahova nem tudok felmenni...
kabbe, nekem fagy mint az állat
most elkezdtem rendbetenni a rencceret, remélem 2 körül ottleszek :Ð
most elkezdtem rendbetenni a rencceret, remélem 2 körül ottleszek :Ð
Ennél nagyobbra már nem merem venni ezeket a piros betûket, pedig istenúccse kellene 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nah, hamár ilyen jól értesült vagy mondd már meg akkor lécci, hogy a szerverre való csatlakozásnál mi a lóf@szt lehet csinálni a `Waiting for authorization` parával?
ezzel a lendülettel így frissen felkelve "connect kolonia.hu"<#violent>#violent>
rájt!
az elmúlt 1 évben iszonyatosan felhigult minden, akkora majmok jönnek a netre, hogy az vicc, még beszélni meg írni sem tudnak rendesen, de a high konfig már ott van az aláírásban...
broááf
az elmúlt 1 évben iszonyatosan felhigult minden, akkora majmok jönnek a netre, hogy az vicc, még beszélni meg írni sem tudnak rendesen, de a high konfig már ott van az aláírásban...
broááf
depersze a 13 éves ultrahigh configos gyerkõcök csak feszengeni járnak ide,hozzáértés zéró
ezért nem kéne a 18 éven aluliakat engedni ilyesmivel játszani..a googlen az ember mindent megtalál egy játék elindításához,legyen az bármi..
szerintetek ez csak itt a magyaroknál van?én sem értek nagyon a dolgokhoz de elolvastam a faq-t és ment a game is meg a multi is.....mit nem tudnak ezen megcsinálni nem értem????
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Hát igen, ez a magyar fiatalság. Géphez szart se értenek, de játszani nagyon akarnak. Sajnos ez a magyar valóság 😞
Tényleg döbbenetes, hogy mostanában, ha kijön valami újabb játék, kb. 2500 hozzászólásra kell számítani elszórva, hogy hogy kell elindítani. Annak ellenére, hogy ott van egy tetves faq a fõcímbe benne, szép nagy piros betûkkel.Mérgezõ talán a kenyér hogy pusztítja az agysejteket?
jó, addig eljutottam h felugrálook, a szörny is megvolt csak a lyukat nem láttam ahonnan kijött, mert akkor még nem láttam 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
jobb oldalt ládákon felugrálsz, és fent elõugrik egy szörny egy lyukból na azon bemész és voala..
a landing pályánál azt a zárt ajtót az ágyú mellet h lehet kinyitni? (ha nagy spoilernek számít, privátba pls)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
valaki mongya már meg mitkell vele csinálni h ne kérje azt a xarcd-kulcsot mert nem megy a játék már mindent megcsináltam de nem jó <#szomoru1>#szomoru1>
Get a life!