3733

• NeoMaN
    :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • bbccc
    Sziasztok!!!
    Ha van kedvetek mennyetek fel erre a honlapra!:www.kiralyquake4.uw.hu A Quake 4 teljes játékleírása,amit minden szombaton frissítek!
  • IStexI
    Áhh kössz! Nem gondoltam, volna, hogy ezzel is foglalkozik az faq, azt hittem csak nálam van ilyen gond...
  • soulhunter
    van 1 érdekes tapasztalatom a CD-key eseteire :)
    feltettem, hálle lujjja :)

aztán winreinstall,de a játék megmaradt a D:\installed games\quake4 könyvtáraban :)

szal kiprobáltam,ez is olyan-e,mint a CoD2,h nem kell ujra feltelepiteni,csak játszani
    hát nem telepitettem ujra, csak elinditottam,és kérte a CDkeyt minden áron (64bites XP alatt),ha kiengedtem,ha nem
    namost mivel nem igazán olvasott be .mdf-et a fantomdvd, hát visszakerült a 32bites,és furi modon nem kért 1 CDkeyt sem,csak játszottam tovább onnan,ahol abbamaradt a winreinstallok előtt

na,erre adjon nekem vki magyarázatot :)
  • rage
    S ha nem engeded ki netre a quake.exe-t?
  • Seth
    FAQ-ot olvasd el
  • IStexI
    Lol! Segiccsetek plz... semilyen cd-keyt nem akar elfogadni már vagy 10et kipróbáltam kölünböző forrásokból. Deviance dvd version van meg.
  • datango
    MPJG-X7J7-777C-777F-7777
  • datango
    miért nem látok interneten servereket ? hogy kell ? pls help me! .)
  • roLLa23
    Vki tud mondani 1 cdkeyt?
  • Frank99
    ok, prószálom.....
  • grebber
    Akkor mondom tölts vissza egy korábbi mentést mert bug.megesik az ilyen.
  • Frank99
    egy teremből kell kimenni ehhez a lifthez...
  • fistin
    köszi!
  • scorpeeon
    31
  • fistin
    hány részből is áll, azaz hány map startnak kellene lennie összesen?
  • grebber
    És ez egy terem közepén van igaz?
  • Frank99
    itt van...
  • Frank99
  • Frank99
  • grebber
    Ha jól vágom hol vagy akkor ilyen üvegablakos lift van középen nem?
    Ha igen akkor töltsél vissza egy korábbi mentést mert valami bug én is beszivtam vele márha egy részről beszélünk.
    Képet küldjél ról azt megmondom az-e!
  • Frank99
    szégyen ide, vagy oda, elakadtam...

data processing security

állítgattam lézersugarat, kinyíltak ajtók, van egy lift a végén valami kék sugárnál , de azt írja ki a liftnél. hogy Activate Lift .... 29* körbejártam a pályát, de sehol sincs semmi olyan, mit nem állítottam be....

valaki?

• bala_
    A legujabb Catalyst volt fenn. És azza sem ment, csak az alább említett trükkel.
  • f2d
    Valószínű, hogy neked is a legújabb vga driver kell, a #3037 hsz-ban már erről írtam. A régi driver-el ellátott nvidia kárgya is ugyan azt csinálta, mint amit leírtál.
  • f2d
    Valószínű, hogy neked is a legújabb vga driver kell, a #3037 hsz-ban már erről írtam. A régi driver-el ellátott nvidia kárgya is ugyan azt csinálta, mint amit leírtál.
  • bala_
    CSakhogy én addig el se jutottam eddig, hogy akármit is beállítsak.:)Indul, szürke képernyő, azt vissza desktopra.:)
  • f2d
    Én is végig toltam a gamét, a vége tényleg negyon könnyűre sikeredett, semmi trükközés, vagy valami extra nehézség. Kár, hogy ennyire legyszerűsítették az utolsó feladatot, amugy minden téren egy igazán profin kivitelezett játék.
  • NeoMaN
    nem kell openal-re állítani a hangot....
  • bala_
    Azoknak akik hozzám hasonlón azzal szenvedtek hogy nem indult a játék, vissza dob a desktopra, stb.: nevezd át a windows/system32 ben lévő openal32.dll-t mondjuk openal32.d__-re. És láss csodát megy a játék.
    Lehet hogy a köv. patch javítja majd, de addig is ez működőképes.
  • grebber
    Köszi előbb végigvittem azt megláttam magam is.
    Vége nagyon szar volt sokkal de sokkal-sokkal könyebb volt kinyirni a főgecit mint egyes pályarészeken átvergödni.
  • RelakS
    The Nexus
  • grebber
    Mi az utolsó pálya neve?
  • RelakSfromhome
    de, ugyan az :P
  • sike
    uj vagyok Quake 4 ben ..nem tom a grafmotor nem u az mint a doom 3 é?
  • jozzy
    hello.Multiban belépek egy játékba elindulok és valami vissza húz lönni tudok de nem fogy ,engem le tudnak lönni.tudnátok segíteni ez mert van??
  • Ylliavin
    na jó, én csak közepes nehézségen nyomtam....
    Elsőre azért nem durvulunk :-)
  • NeoMaN
    persze
  • jozzy
    Hello a punk baster lehet utólag instalálni?köszi
  • NeoMaN
    Generalban kell ugyebár játszani a kvéket...
  • Ylliavin
    Onnan nekem még 3-4 óra volt :-))