3733
-
FoToS #3133 Sziasztok
Belhet állitani valahogy a gamában,hogy a párbeszédeket is feliratozza? -
#3132 egy xart, nem szólt a program semmit sem.
csak futkostam tovább, mint a hülye.
amúgy tegnap este be is fejeztem.
nem volt rossz, sőt.
nem egy tucatjáték, és ennyi.
de meg nem venném.
arra ott az UFO, itt figyel a polcon.... -
bbccc #3131 Sziasztok!!!
Ha van kedvetek mennyetek fel erre a honlapra!:www.kiralyquake4.uw.hu A Quake 4 teljes játékleírása,amit minden szombaton frissítek!
-
Yamee #3130 Az FPS? 85-ön kiakad? Hogy csináltad? -
Sarapeti #3129 nekem simán megy 85 Mz
-
#3128 kitoltam! 3 gigát megér, vagy ne írjam ki? -
#3127 hogy lehetett doom3-ban????? -
#3126 a doom3-ban lehetett allitani hogy magasabb legyen vagy ne legyen korlat, a quake4ben nemtom hogy lehet e de nem az engine korlatja max nem engedi allitani -
Yamee #3125 Jééé. Amúgy nem hülyeség, legalább egy szint felett nincs előnye annak, akinek jobb gépe van. Bár van egy olyan érzésem, hogy erre előbb utóbb lesz valami hack, vagy official javítás. -
#3124 ez a doom engine korlátja
max 60
ennyi -
Yamee #3123 Maxfps-t lehet valamivel állítani? Valamiért 60-ra maxolja be magát, pedig 75 Hz-en megy a monitor, szóval nem v-sync -ről van szó. Ötlet? -
MORO67 #3122 bocs megvan
-
#3121 a topik tetején piros van kiemelve: F.A.Q = gyakran idézett kérdések.
Az alapinformációkat találod meg a játékról. -
#3120 faq. -
MORO67 #3119 légyszi világosits fel mi az a FAQ ?
-
steweee #3118 a bonus disk mivel ad új dolgokat? -
#3117 nem olvastad el a FAQ-ot -
MORO67 #3116 sziasztok lenne egy kérdésem megtudná valaki mondani hogy mit csinálok rosszul?elkezdem feltelepiteni a játékot kéri a kodot beirom feltelepedik megkrackolom elindul a játék a szoftvergyártó klipekkel és utána megint kéri a kodot amit ha beirok nemfogad el azt irja hogy ezt a kodot már használják vagy nem jót ütöttem be pedig az elején elfogadta mi lehet a gond ha tud valaki segitsen légyszi elöre is kösz -
#3115 vagy jelezni a fejlesztoknke hogy vmi gebasz van talan rajottek mar ok is... -
#3114 a planetquake-en van fent 3.21-es, de az csak source kód-os. Akkor lehet, hogy meg kellene próbálni egy 3.21-es patch-et keresni, felrakni és kipróbálni.
De a bonus disk-en az alap quake 2 (sőt a kieg.-jei is) a 3.20-as verzióban van, ez tuti. -
#3113 nemtom, hogy tényleg a leguccsó peccsel került-e fel, mert nekem is kb egy perc játék után képtelen betölteni a mentést, valami floating point szarra hivatkozva. Volt olyan, hogy egy másik pályára is képtelen voltam átmenni...
Ez előtt soha nem láttam ilyen hibát -
#3112 hát, az a ciki, hogy a quake 2 a legutolsó(3.20-as) javítással került fel a bonus disk-re, nincs annál újabb patch (ha jól tudom)... -
papisa #3111 oksi akkor a manusra kell koncentrálni nem a feltöltőre :)
Ez is valami :) -
#3110 Quake 4 Bonus disken van a Quke 2 es meg 3 misson disk.
Mindet felraktrak egy csomoszor beszarnak a mentesek es nem tudja visszatolteni.
PL a quickloadot ujrainitas utan csak akkor hajlando betolteni ha elotte a palya elejen tortent normal mentest visszatesszuk de neha ugy se...
Nincs erre valami patch? -
#3109 Csak sietni kell, mert a kinyíló oszlopokból tudja éleszteni magát. God-móddal direkt leteszteltem ^^ -
#3108 Amire emlékszel az a Jedi Academy volt....
Itt simán másodszor is ki kell nyírni.... nem olyan nehéz, csak ne alúl szaladgálj ahol egyéb szörnyeket teremt, hanem fentről a karzatról, esetleg egy oszlop takarásából simán ammortizáld le... mondjuk rakétával....
Aztán jöhet a finálé.... azt még nem árulom el.... -
papisa #3107 Nem itt van az hogy nem is mehetsz tovább ha kinyírták mellőled ?
Rögtön benyögi a játék hogy mission failed vagy valami ilyesmi . -
papisa #3106 Hali ,
Osszátok meg már a trükköt hogy hogyan lehet a végén kinyírni a faszit .
Elsőre elég könnyen leamortizálom ( beleengedem mind az 5 töltést a dark gun-ból ) ,de újratölti magát .
Azt vágom hogy az újratöltést kellene valszeg megakadályozni ,de hogyan ?
Valamelyik játéknak volt már ilyen befejezése és onnan jön le hogy talán ki kell lőni azokat a lila forgó energiaforrásokat amiből feltölti magát ?
Hiába nyomom bele a rakétákat csak feltölti magát .
Mi a trükk ?
Egyébként tényleg nagyon eltalált játék ,szerintem .
-
#3105 Nekem ot volt a társam a liftben de nem indult azért irtam hogy valami hiba nemtudtam hogy neked meghot. -
#3104 sikerült életben hagyni a társat, és lám, tovább mentem!
egyedül nem indult a lift.
a faxom, erre azért figyelmeztethetnének, na mindegy.... -
#3103 olvasd el a FAQ-t -
MORO67 #3102 azt irja hogy ezt a kulcsot már használják vagy nem irtam be elég számot vagyis hamis a kod
-
MORO67 #3101 AKKOR SE FOGADJA EL MIT CSINÁLJAK?
-
#3100 nemkell kötőjel -
MORO67 #3099 sziasztok az a gondom hogy elindul a játék és utána kéri a cd kodot és beütöm amit az elején és az utolso számokat nemtudom beirni mert nem megy tovabb a kurzor vagyis nemmegytovabb a csiki ha tudtok segitreni legyszi
-
NiGhTM4R3 #3098 Óhh.
Így már érthető, köszi:( -
#3097 csak 2giga rammal és/vagy 512MB-os VGA-val fut ultra highon
-
NiGhTM4R3 #3096 Na ne mond már h csak 7800GTX viszi ezt a játékot..
Futnia kell ezen a konfigon, elég jól van optimalizálva - tudtommal. -
Richard90 #3095 nem bírná a géped a full grafikát valószínű ezért lép ki!
Elégedjél me gaz elég "jó" beállításokkal
ha meg többet akarsz vegyél egy 7800GTX-et -
NiGhTM4R3 #3094 Hello!
Nem tudjátok miért van az, h ha elindítom a játékot egy "jó" beállításokkal, akkor elindul, de ha full konfiggal akarom elindítani, akkor mikor tölti a játékot, úgy 90%-nál egyszerűen kilép a programból.
Semmi hibaüzenet!
Jó, megoldás lehet h akkor gyengébb beállításokkal játszak, de szeretnék full grafikával játszani.
Konfig: P4,3Ghz,Radeon 9800PRO, 1GB RAM.