3733
-
#3173 azt, hogy nem lehetett visszatölteni a játék mentéseket, ha már kb egy perce futott a Q2. Nekem is néha ezért kell leállítani, és megint elindítani :S -
#3172 és mit javít? -
#3171 FIGYELEM!
Patch-ek működnek, de utána újra kell kezdeni a gémet, mert más lesz a formátuma a mentéseknek... -
#3170 ha jol tom van már peccs. ez megy a krekkelt verzióval? -
#3169 Mi lehet a gond a quake-el, mert nem megy a sima játék mód.Elindítom a sima játékot tölt egy picit és utánna vissza lép a menübe.Miért??
-
bbccc #3168 Minden amit tudni lehet a Quake 4-ről.Látogass el ide:www.kiralyquake4.uw.hu -
#3167 Szomat!
Ezt akartam idézni:
or smoke is coming out of your ears, that's your problem, not mine ;) -
#3166 "ing these files at your own risk. If somethings goes wrong, e.g. your system hangs, your hdd got deleted or "
BAROM!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#3165 pihennyé! ok? -
#3164 Miért büntet minket az ilyen emberekkel a sors??, -
#3163 Nekem olyan gyórs a gépem, hogy nem tudok játtszani semilyen játékkal. Sőt! Mikor elindítom, és bejelentkezik az XP, felbukkan egy ilyen hibaüzenet: A számítógép túl gyórs, kérem állítsa le a rendszert!!! -
#3162 Quake 2 load problema XP alatt:
Quake 2 WinXP Patch
These are the patches for Quake 2. If your copy of Quake 2 doesn't run correcty under Windows XP, these might be the right files for you.
This patch fixes the problem where you can't load save games, but get the following error:
Error: Game Error: ReadLevel: function pointers have moved
Please note: You are using these files at your own risk. If somethings goes wrong, e.g. your system hangs, your hdd got deleted or smoke is coming out of your ears, that's your problem, not mine ;)
Usage: Just download the right .dll for you game mod from the corresponding directory and save it to the same directory in your Quake 2 installation directory.
The gamex86.dll in baseq2/ is the file for the original Quake 2 by id Software.
http://hellstorm.homeunix.net/quake2/
-
Probatbicol #3161 Esetleg kihúzod/lekapcsolod addig a netet? -
#3160 Ja amugy reggelt mindenkinek megyek suliba majd onnan irok. -
#3159 Akkor a star menü vezérlőpult windows tűzfal és ott probáld meg beállitani hogy legyen mindig aktiv is lehet hogy megkérdezi mindennél de akkor csak addig legyen aktiv amig megkérdezi a quak nél utánna azt teszed vele amit akarsz ha kikapcsolod akár ugyhagyod... ha mégsem ez lenne a hiba akkor (még gondolkozok) ... :D de augy neked csak annyira kéne hogy levédd vagy elsem indul a game?? -
#3158 ha a doom3 bejött, szvsz ez is fog tetszeni. -
steweee #3157 még nem telepítettem. a haverom szerint nagyon nagy csalódás lesz. nekem a doom legutóbbi része (is) bejött, ez is vmi hasonló lesz, nemde? -
#3156 Na ezaz... be van kapcsolva a firewall, mégsem ugrik fel semmi, ahogy kéne (unblock, stb). Így sajna nem vágom, hogy kellene blockolnom. Vmi más megoldás? -
#3155 sz@r ügy. -
#3154 Akkor minek jáccolvele? -
#3153 nem tettszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3152 Nah, a Q2 3.20 x86 win32 release 1998
Az is ugyan ez, amivel semmi betöltéskori gondom nem volt O_O -
#3151 amikor ki irja hogy tiltés feloldása ott lesz mellete vagy ezt te is tudod?? :DDD -
#3150 A windowsos firewall-al hogy tudom letiltani a quake4.exe -t? Légyszi segítsen ki valaki! -
#3149 Te ember ITT MINDENKI PC RÖL BEZSÉLT csak vissza kéne olvasni tudod?Én mondtam hogy készülök pcre ... olvasgass -
#3148 Majd ha feléled a gépem, megnézem -
#3147 "microfost elvből rühellem" Ugye nem csak divatból? -
Zenty #3146 [L]http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=13537[L]
Össz hdtv felbontást tudja, és mindet ami kell meg nem is! Szal nem annyira megfizethetlen már ez! ( föleg hogyezt lehet olcsoban is megszerezni!)
Egyébként pont az átlag plazmak nemtudnak ekkora felbontast!Csak a mostani csucs kategoriájuak( ami millios árakba mozognak!
Ezért lcd tv powa :D! -
haxoror #3145 -
#3144 ugyanmár... lúzer konzolosok, csak irigykedtek a PC felbontására, és egyéb nyalánkságaira :DD a konzol legyen az bármilyen grafikával megáldva-amíg nincs tűrhető felbontása (gondolok itt min. 1024x768ra) - és mivel nincs mert csak a plazmatv-knek van ekkora felbontása, és egy normál felhasználónak nem éppen olyana van :D amúgy meg már ha x360 avgy PS3 akkor PS3, sokkal jobb lesz az ikszboksznál :D meg persze a microfost elvből rühellem. hogy lehet már fps-ezni egy konzollal? autómata célzás? micsoda kihívás! :D -
#3143 Erre még aludjál egyet. -
#3142 Hány éves vagy??Nééz utánna amielőtt megszólalsz.... -
#3141 ugyanmááá, nevetséges. a konzolok sosem érik utol a pc-t, mert tv felbontásra csinálják, úgy nem nehéz. én olyan ócska felbontásban nem játszanék soha. az egér hiányáról meg nem is beszélve... FPS egér nélkül? nevetséges. -
#3140 Hááát akkor én gyűjök x360 ra :DDD -
#3139 Gears of War: Viszlát PC -
Chipii #3138 com_maxfps ment doom3ban (meg q3ban is:), q4ben nem próbáltam, nem jártam a 60 közelében sajna:) -
#3137 ??? Lol én most fogok venni gépet készülök előre a Gears of warra Na az hasonlo lesz vagy rosszab (gépigén)mondjuk én sem vagyok szegény gépterén de a sempron 2,5 és a 96xt 128 cal nem sok esélyem van még ha 1 gb ramom van dualba... :( -
#3136 Nekem? Nem ultra high, csak sima high 1024X -be korreketen megy -
#3135 Nem azért de kinek van itt köztetek olyan gépe amin a játék fullon megy?? -
#3134 képfrissítés 85...
úristen, senki nem ért semmit, csak beírkál..
:ÐÐÐ