Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Gondolom szaszét van tuningolva.<#ijedt>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

RelakSfromhome
nekem meg 2-3 óra után felforr a gépem 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

f2d
Mikor kinyírtam a nagy dagdt jaba szerû gonoszt, a következõ pálya betöltése helyett a gém kilépett a fõmenübe. Majdnem aszthittem, hogy kifingott a fõgenyó és vége a játéknak. Mondom ilyen rettentõen ratyi befejezése nem lehet egy ennyire zsír játénak, és mégegyszer megpróbálkoztama hátha tovább megy, és nagy megelégedésemre lehetett tovább oktatni sörétessel a szemétkedõ pixelszörnyeket.
Ezt tanulság képpen írom azoknak, akik véletlen úgy járnának mint én, NE hagyják abba a gémet, hanem tolják nyugodtan tovább.

f2d
Hogy lehet napi 6-8 órát játszani? A Q4 nagyonfaxa gém, de 2 max 3 óra nyomulás után holtra kifáradok és már tovább nem érdekel.

q3at már pár éve félreraktam, de akkoriban vic, death, ace, pred, mess, gari, storm volt, akik az elmezonyt alkottak, toltuk eleg sokat😊 (ma már sanszom nem lenne a mai topok ellen, nagyon kiestem ebbol a gamebol😊
Ylliavin
Én halandó béna vagyok aki dm17-en Nightmare Xaero-ból csak 1-e bír el és azt sem -100-ra alázza, hanem izzadva gyõzi le...<#falbav>

Ylliavin
<#violent><#idiota>apologize me

Arról nem beszélve, hogy a q3 botok valami hihetetlen gyengére sikerültek :]

de most tényleg. meg vagyok sértve

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nekem miért nem köszönöd meg? Én is akartam segíteni :]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ezt én is tanusíthatom. Azért mert neked nem sikerül még nem jelenti azt,hogy másnak se. Dm17 en csak a pontlövõért kell kimenni elõbb mint a bot és utána meg se tud moccanni. Régen tourney4-en én is 1 perc alatt 20-0-ra vertem a nightmare anarchi-t.

grebber
Aki a gamet X600XT-vel vagy 9600XT-vel tolja leirná milyen konfig van melette és hogy fut a game???

Next PC upgrade: 2022

artschiatwork
ha jól emléxem, azoknak nem, de otthon azok is megvannak, majd megnézem.

RelakS
htx!
Majd mondj egy címet! 😊

A kiegeknek (Ground Zero, Reckoning) volt saját zenéjük?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschiatwork
hát, az eredeti zene nekem megvan, lenyomhatom mp3-ba, ha kell 😊

RelakS
Napersze, és pl prodigy alatt irtsam a szörnyûségeket, mi? 😄 Egyszer beraktam zámbódzsimit, marha hülyén hangzott, miközben jöttek a Blood szörnyei <#idiota>
Viszont nekem az lenne a lényeg, hogy az eredeti zene bömböljön

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschiatwork
ha bepakolsz bármilyen audio cd-t, akkor asszem azt fogja játszani a játék alatt.

NeoMaN
Vic tudtommal már régóta nem játszik....

Ylliavin
Viktory-val szoktál játszani?
Eccer volt szerencsém hozzá még Q1-ben....

RelakSfromhome
nekiláttam a bónusz cd-knek.
Ugatunk, hogy milyen sötét minden. A Q2 pont ugyan ilyen sötét volt...

Annyit viszont módosíthattak volna a programon, hogy a zenék mehessenek mp3 alatt. Sajna a Q2 cd-m törprement, így kénytelen vagyok hangulatos zene nélkül menni. Pedig ha jól emléxem, valami jó kis gitártépés ment alatta.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

NeoMaN
Najó, de vége van, vagy mivan? Kurvarégóta hiányzik....

Gabr lenyúlta, nemtom😊 Lassan már csak szép emlék marad, párszáz megírt cikkel, fórumos kommentek ezreivel, talán igaz se volt😊
TVelvet
Ne ne ne ne neidegej. 😄 Ha helyesen akarok írni úgy írok😄 De fórumra meg chatre
nemizgat ha helyesírási hibákkal van tele amit írok. 😄
NeoMaN
Chip akkor aszondmeg hol az MPORTAL??

Nézd, kb 6 éve tolom quakeworldot versenyszerûen (még most is játszok, bár már nem napi 6-8 órát, mint anno😄), közben volt 1-2 év q3, és akkor ott is benne voltam top6ban. És volt hogy összejött a 100 minusz, bár utáltam botozni, de unalomûzésnek megtette😊
zsolti001
Sikerült felugranom és megcsináltam a pályát !

Köszi a segitséget !

bigapó
próbálkozz csak, az lesz a megoldás. ha beestél és kinyitod az ajtót, akkor állj ott meg, nehogy "belédakadjanak" a srácok. ja és ha volt quickload-od, és nem nyílik ki semmi ajtó, akkor töltsd vissza az autosave-t, mert valszeg neked is bugos volt ez a rész.

The Matrix has you...

zsolti001
Én is arra gondoltam de egyszerüen nem ugrik fel ,de most hogy tudom tovább probálkozom!!!!

azt gyvel írják. :]

srácok, nyeltanórát lelógtuk?

ott, ahol a többi csávesz van, ugrálj fel a dobozokon, majd felül menj tovább.
remélem tudtam helpingelni 😊.

zsolti001
Sziasztok!

Kicsit elakadtam a játékban !
Kimegyek a külsõ részre ott leszedünk pár ellenséget és annyi !,ugyan van ott egy alagut de ott nem lehet tovább menni mert a bejáratnál ládák vannak!

Valakinek valami ötlete ????????

Ezen a pályán vagyok :

TVelvet
ha elhidjük scerrnshot, ide felrakod full grafon latjuk, fpst bekapcsolva😄
Ylliavin
Azért ez egy kicsit erõs kijelentés....
Azért ismerek egykét srácot akik quakeworld-ön is képviseltetik magukat, de nem állítanak olyat, hogy DM17 nightbot és -100. Amúgy meg én 2-3 bottal edzettem egyszerre.... 1on1 nem mindig jó edzésnek....

Ylliavin
Bocsesz, mellé ment, tepi5-re akartam válaszolni....
Ha a burkos akármi alatt az erõtérrel védett agyra gondolsz, akkor lõdd ki az erõtér feletti generátort... gyorsan lõdd utánna az agyat, mert a repairbot-ok megjavítják az erõteret...

Ylliavin
Szerintem itt már jó néhányan....

Ylliavin
Végig vittem a hétvégén...
Nem rossz.... bár a végén az fõszörnyet szerintem könnyebb volt kinyirni mint eddig bármelyiket....
A movie a végén tényleg kicsit kurta, de legalább van, sokszor csak jön a felirat, "congratulations"...

NeoMaN
az a Q3 volt, itt 60-as limit van...

NeoMaN
idbeholdl

NzzN
Engem se érdekelne az FPS, de mivel a quake olyan fantasztikusan van megírva, hogy az egérkezelés és minden az FPS-tõl függ ezért magasabb FPS-el nem kicsit lehet jobban játszani...

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

MerlinW
idspispopd 😊

[merlinw.org]

zero the hero
bazzeg te olvastad már a F.A.Q.-t ?<#nezze>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Rip
Meg a Caps Lock-ot is elfelejtheted a fórumon.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

FeketeFény
ird be a google ba hogy "quake 4 cheats" és tanulj angolul

-----][----www.di.fm-----][------

Rip
iddqd

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

FeketeFény
idkfa

-----][----www.di.fm-----][------

HY
VALAKI TUD SEGÍTENI ABBAN HOGY HOGYAN KELL BEIRNI A QUAKE4BEN A KÓDOT???
HY
IRJATOK
urbijoe
engem soha nem érdekelt az FPS ha nem akad a játék
amugy 30fps-el sem akad ,tök mindegy hogy 30 vagy 100 vagy akármennyi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

RelakSfromhome
nekem 3000+-os AMD-vel és x800xl vidkaresszal is néhol leesik az fps...

RelakSfromhome
többen is

urbijoe
már látom kár volt ide irnom
vannak dolgok a miket nem lehet megmagyarázni de ugy van <#conf>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5