Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt tanulság képpen írom azoknak, akik véletlen úgy járnának mint én, NE hagyják abba a gémet, hanem tolják nyugodtan tovább.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Next PC upgrade: 2022
Majd mondj egy címet! 😊
A kiegeknek (Ground Zero, Reckoning) volt saját zenéjük?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Viszont nekem az lenne a lényeg, hogy az eredeti zene bömböljön
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ugatunk, hogy milyen sötét minden. A Q2 pont ugyan ilyen sötét volt...
Annyit viszont módosíthattak volna a programon, hogy a zenék mehessenek mp3 alatt. Sajna a Q2 cd-m törprement, így kénytelen vagyok hangulatos zene nélkül menni. Pedig ha jól emléxem, valami jó kis gitártépés ment alatta.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nemizgat ha helyesírási hibákkal van tele amit írok. 😄
The Matrix has you...
srácok, nyeltanórát lelógtuk?
remélem tudtam helpingelni 😊.
Kicsit elakadtam a játékban !
Kimegyek a külsõ részre ott leszedünk pár ellenséget és annyi !,ugyan van ott egy alagut de ott nem lehet tovább menni mert a bejáratnál ládák vannak!
Valakinek valami ötlete ????????
Ezen a pályán vagyok :
Azért ismerek egykét srácot akik quakeworld-ön is képviseltetik magukat, de nem állítanak olyat, hogy DM17 nightbot és -100. Amúgy meg én 2-3 bottal edzettem egyszerre.... 1on1 nem mindig jó edzésnek....
Ha a burkos akármi alatt az erõtérrel védett agyra gondolsz, akkor lõdd ki az erõtér feletti generátort... gyorsan lõdd utánna az agyat, mert a repairbot-ok megjavítják az erõteret...
Nem rossz.... bár a végén az fõszörnyet szerintem könnyebb volt kinyirni mint eddig bármelyiket....
A movie a végén tényleg kicsit kurta, de legalább van, sokszor csak jön a felirat, "congratulations"...
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
VALAKI TUD SEGÍTENI ABBAN HOGY HOGYAN KELL BEIRNI A QUAKE4BEN A KÓDOT???
HY
IRJATOK
amugy 30fps-el sem akad ,tök mindegy hogy 30 vagy 100 vagy akármennyi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5