Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
ok, prószálom.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Akkor mondom tölts vissza egy korábbi mentést mert bug.megesik az ilyen.

Next PC upgrade: 2022

Frank99
egy terembõl kell kimenni ehhez a lifthez...

fistin
köszi!

scorpeeon
31

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fistin
hány részbõl is áll, azaz hány map startnak kellene lennie összesen?

grebber
És ez egy terem közepén van igaz?

Frank99
itt van...

Frank99

Frank99

grebber
Ha jól vágom hol vagy akkor ilyen üvegablakos lift van középen nem?
Ha igen akkor töltsél vissza egy korábbi mentést mert valami bug én is beszivtam vele márha egy részrõl beszélünk.
Képet küldjél ról azt megmondom az-e!

Frank99
szégyen ide, vagy oda, elakadtam...

data processing security

állítgattam lézersugarat, kinyíltak ajtók, van egy lift a végén valami kék sugárnál , de azt írja ki a liftnél. hogy Activate Lift .... 29* körbejártam a pályát, de sehol sincs semmi olyan, mit nem állítottam be....

valaki?

<#worship>

bala_
A legujabb Catalyst volt fenn. És azza sem ment, csak az alább említett trükkel.

f2d
Valószínû, hogy neked is a legújabb vga driver kell, a #3037 hsz-ban már errõl írtam. A régi driver-el ellátott nvidia kárgya is ugyan azt csinálta, mint amit leírtál.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Valószínû, hogy neked is a legújabb vga driver kell, a #3037 hsz-ban már errõl írtam. A régi driver-el ellátott nvidia kárgya is ugyan azt csinálta, mint amit leírtál.

bala_
CSakhogy én addig el se jutottam eddig, hogy akármit is beállítsak.😊Indul, szürke képernyõ, azt vissza desktopra.😊

f2d
Én is végig toltam a gamét, a vége tényleg negyon könnyûre sikeredett, semmi trükközés, vagy valami extra nehézség. Kár, hogy ennyire legyszerûsítették az utolsó feladatot, amugy minden téren egy igazán profin kivitelezett játék.

NeoMaN
nem kell openal-re állítani a hangot....

bala_
Azoknak akik hozzám hasonlón azzal szenvedtek hogy nem indult a játék, vissza dob a desktopra, stb.: nevezd át a windows/system32 ben lévõ openal32.dll-t mondjuk openal32.d__-re. És láss csodát megy a játék.
Lehet hogy a köv. patch javítja majd, de addig is ez mûködõképes.

grebber
Köszi elõbb végigvittem azt megláttam magam is.
Vége nagyon szar volt sokkal de sokkal-sokkal könyebb volt kinyirni a fõgecit mint egyes pályarészeken átvergödni.

RelakS
The Nexus

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grebber
Mi az utolsó pálya neve?

RelakSfromhome
de, ugyan az 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

sike
uj vagyok Quake 4 ben ..nem tom a grafmotor nem u az mint a doom 3 é?

-

hello.Multiban belépek egy játékba elindulok és valami vissza húz lönni tudok de nem fogy ,engem le tudnak lönni.tudnátok segíteni ez mert van??
Ylliavin
na jó, én csak közepes nehézségen nyomtam....
Elsõre azért nem durvulunk :-)

NeoMaN
persze

Hello a punk baster lehet utólag instalálni?köszi
NeoMaN
Generalban kell ugyebár játszani a kvéket...

Ylliavin
Onnan nekem még 3-4 óra volt :-))

Kandurex
Akár 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

artschi
egy lövésbõl? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
No nem baj remélem még ezen a héten meglesz.

NeoMaN
nagyonsok

grebber
Most ott vagyok hogy sinrendszeren megyünk mint az atom és én meg hátul lövök mint a barom sok van még a végéig?

3000+ a64, x600, 1g ram - 800*600full-ban nyomtam, tokeletes volt, 1024-ben is ok volt fullban
RelakS
😄

Tervbe van véve egy ház építése, csak minden mással foglalkozom sajnos :S

grebber
Bazz de azon már kurvára látni hogy szaggat!!

Vedd le az oldalát és rakj rá helyette szunyoghálót 😊

NeoMaN
játszható-nem játszható az relatív
Sztem simán játszható 1024/768 highon is, minden ON-al.
Persze végig 10-20fps, van akinek ez is elég, mert nincs hozzászokva a 60+ -hoz...

RelakS
Nem, csak túl szûk a ház, nem elég jó a szellõzése 😞

grebber
Tehát akkor minden fullon nem lesz játszható igaz?
Csak azért kérdem mert havernak odaadtam mert vett X600XT-t és tudni akarom nem hazudik-e.

NeoMaN
AMD XP 2700+, 9600XT, 512ddr -> 1024*768/medium, árnyék off, normálisan fut (15-45 fps).
15 csak a nagyon durván sok fényforrást használó helyeken.
Simán játszható.

grebber
Valaki #3022 ????

f2d
Hogy lehet benne kétszer annyi, mit ami belefér?<#conf> Talán két komplet gépet egy számítógépházba szereltél, vagy a monitort és egyéb perifériákat is bele raktad?<#csodalk>

RelakSfromhome
nincs, csak kétszer annyi cucc van benne, mint ami belefér <#falbav><#wilting><#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

f2d
Egyik ismerõsömnél a game régebbi kb 1/2 éves nvidia driver-el nem akart indulni. Fellett neki telepítve a legújabb és azót vígan nyomúl vele.
Nálam meg ATI video károly van a gépsorba beépítve, és amikor kipróbáltam a játékot hiányoztak a textúrák egy-két helyrõl, akkor 5.7 catalyst volt telepítve, majd a legújabbra upgrade-oltam és a hibák máris eltüntek, azaz a texturák megjelentek.

f2d
Ebbe a játékba mellesleg még azt is szeretem, hogy rendesen van kódoptimalizálva. Egy átlag masinán elfut úgy, hogy nem kell minden alkatrészét 200x-os tuningnak alávetni vagy nem kell rajta mindent a legújabb, legdágább cuccra kicserélni.

Rip
A The Reckoning-nak asszem volt zenéje, van is itt nekem valahol egy jó kis zúzós mp3 ilyen névvel (Q2-The Reckoning soundtrack, vagy vmi hasonló).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

könnyen elképzelhetõ 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"