Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha igen akkor töltsél vissza egy korábbi mentést mert valami bug én is beszivtam vele márha egy részrõl beszélünk.
Képet küldjél ról azt megmondom az-e!
Next PC upgrade: 2022
data processing security
állítgattam lézersugarat, kinyíltak ajtók, van egy lift a végén valami kék sugárnál , de azt írja ki a liftnél. hogy Activate Lift .... 29* körbejártam a pályát, de sehol sincs semmi olyan, mit nem állítottam be....
valaki?
<#worship>#worship>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Lehet hogy a köv. patch javítja majd, de addig is ez mûködõképes.
Vége nagyon szar volt sokkal de sokkal-sokkal könyebb volt kinyirni a fõgecit mint egyes pályarészeken átvergödni.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tervbe van véve egy ház építése, csak minden mással foglalkozom sajnos :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sztem simán játszható 1024/768 highon is, minden ON-al.
Persze végig 10-20fps, van akinek ez is elég, mert nincs hozzászokva a 60+ -hoz...
Csak azért kérdem mert havernak odaadtam mert vett X600XT-t és tudni akarom nem hazudik-e.
15 csak a nagyon durván sok fényforrást használó helyeken.
Simán játszható.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nálam meg ATI video károly van a gépsorba beépítve, és amikor kipróbáltam a játékot hiányoztak a textúrák egy-két helyrõl, akkor 5.7 catalyst volt telepítve, majd a legújabbra upgrade-oltam és a hibák máris eltüntek, azaz a texturák megjelentek.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"