3733
-
#3253 Hali...
Valaki leírná pontosan , hogy kell telepíteni a paralaxmapping-ot ?
THX.... -
steweee #3252 olvasd el a redmejét a fájlnak. betömörítve van két .exe, ezt a redme szerinti sorrendben be kell másolni a telepítési könyvtáradba, és elindítani. ennyi. ja és mikor újra kéri a kulcsot megint be kell írni a játékban, utána már nem kell többet -
#3251 rohadt ideges vagyok ezzel a quake 4-el!!!!!nem bírom elindítani mert rossz cédékulcs ot ír ki a b*zija.letöltöttem azt a fájlt amire azt mondják hogy" nem ellenőrzi a cédékulcsot."Hát nekem igen.abban a rarban két fájl van de egyikkel se szünteti meg a cédékulcs gondot.nagyon ideges vagyok légyszi segítsen vki! -
#3250 a meghalt fickó egy konzol előtt állt, el kell vinni a platformot a végére, rá kell tenni egy raklap hordót és magadhoz kell húzni
aztán ráugrasz a konzol tetejére, onnan a hordóra majd bal oldalon a rámpára és mehetsz is tovább
amúgy sehol sem kell nagy hl2 szintű fejtörőktől tartani, itt kb ez volt a legbonyolultabb :) -
reuben #3249 De mikor nyílik ki?Legalább 20 percet hagytam lógva a game-t, hátha történik valami,de semmi.Az egyik pasas egy "system offline"-os strogg-konzolon babrál(háttal a középső ajtónak),a másik kettő meg egy szintén lezárt ajtót figyel feszülten.És ennyi.
Nem történik semmi.:-( -
steweee #3248 tök mindegy a nevük, a középső ajtón kell majd bemenni az egyikkel amikor kinyílik, ott próbál majd vmit szerelni de lelövik az evakuáló repcsit. utána visszafelé meg egyértelmű. mindenkit ki kell nyírni
nekem tudna vki segíteni? ott vagyok elakadva mikor a technikus meghal a vezérlőteremben ahol van egy mozgatható padlódarab meg pár zöld trutyis palackokból álló polc és fel kellene jutni a felső lépcsőre aminek a feljárója le van szakadva. -
reuben #3247 Sziasztok,
rettentően elakadtam a strogg medical facilities-ben, ugyanis amikor a társaim kiszabadítanak az üvegtartályból,akkor ugye az a feladat, hogy követnem kellene valami anderson nevűt.A gáz csak az,hogy a 3 pasas közül, akik kiszabadítottak egyiket sem hívják andersonnak.
mi ez,valami bug? -
steweee #3246 na szépen leírtad. nem tudtam hol jársz, csak az előző üziből jöttem rá hogy a "pókos" teremben vagy. két kisebb fekete özvegy után jön a nagy öreg :) vagy kétszer visszatöltöttem mire rájöttem az isteni sugallat hatására hogy várni kell a fekete képernyőnél, mert a dögöt sehogyan sem lehet kinyírni és akkor magához tér. eléggé furcsa és idegesítő volt. jól vettem észre hogy gyorsabban is tud mozogni az átalakítás után nem csak nagyobb lesz az életenergia és a páncélzat maximuna? -
#3245 asszem annál meg is kell "halnod" mert utána alakítanak át félig stroggá -
#3244 Hello !
Elakadtam a annál a résznél,amikor az erőmüvet kell leállitani a technikussal,és valami járatot kéne használnom,de nem találom,mert egy nagy robotszerü dög kinyir,ami két kisebb után jön.Plz! -
tehen_m #3243 http://soma.koth.hu/mikell.txt -
steweee #3242 újabb észrevételeim:
a shotgun rajongók újabb kedvence lesz a játék, mert igen jól eltalált darab. jó a dörrenése, nagyot üt, mintha csak kézben lenne :)
amikor átalakítanak a gépsoron cyborggá, az ultrabrutális ! megborzongtam, csoda hogy még nem hallottunk a gyerekvédőktől visszajelzéseket mint a gta sorozatban
egyébként miért van minden "e" betű fordítva ? vmi poén?
ott akadtam el amikor a technikus elrabolja egy szörny és visszatérve a vezérlőterembe vmilyen lépcsőt kellene építeni és van egy mozgathadó padlódarab, de nem jöttem rá hogy mit lehetne rárakni
amúgy nagyon jó a doom3-hoz képest hogy nem mindig a rohadt hátbatámadás scriptje van a dologban, mert uncsi volt ha szemből megtámadtak és lelőtted már mehettél is hátrafelé vmi erős fegyóval mert tutira jött onnan vmi nagy. ez itt hál istennek nincs. viszont egész értelmesek néha a szörnyek, persze azért be lehet csapni őket szerencsére, hiszen akkor nem lehetne végigjátszani mert kinyírnának hamar -
steweee #3241 :) na, pont az a baj hogy mikor támadnak és én visszavonulnék vmi jó helyre ahonnan kényelmesen lehetne kiirtani a támadókat ők vidáman megállnak és hadakoznak. volt hogy a medicet úgy durrantottam le hogy egy nagy szörny verte nálam meg shotgun volt, és hiába kapott a felétornyosuló szörny a fejébe a maradék sörét sajnos a medickbe ment és meg is ártott :) -
#3240 sziasztok!
valaki itt játszik a neten a koth szerveren??
mert engem nem enged be mert valami .pak fájl hiányzik!
lécci segítsen aki tud!
köszi -
#3239 én végigtoltam, nem rossz játék
szerintem a társak mozgása nem olyan rossz, néha kicsit lemaradnak de ha nem sietsz akkor szépen lehet velük kommandózni -
#3238 én generalon nyomtam, és a társakra kurvanagy szügségem volt (medic, technikus) -
steweee #3237 no konklúzió előzetes, merthogy még nem játszottam végig. először is a grafika. hát nem tudom hogy hogyan sikerült, de sokkal jobban megy mint a doom 3. pedig ua engine lehet. lehet ezt már nem akarták szándékosan elbaszni? bár azt is meg lehetett hekkelni nem geforce tulajdonosok részére, de akkor sem ment ilyen jól mint ez.szerencsére nem estek abba a hibába mint modjuk a fear-nál hogy ultra effect pixelshader realtimeshadows és sok egyéb aztán csak vánszorog szerencsétlen míg le nem butítod addig hogy már nem is érdemes vele játszani. ez egyszerű, tiszta grafika, és szép.
radeon 9500, 2800+ athlon, 1,5 giga 400-as rammal 1024*768-ban high quality minden 4* AA árnyék kikapcsolva tökéletesen megy, bár néha lehetne nagyobb is a képfrissítés mikor köd/füst van vagy sokan harcolnak és hirtelen kell forogni és lőni.
de nagyszerűen játszható, normál fokozaton nyomom és pont tökéletes, van benne kihívás, néha azért meg lehet halni mikor csapdába kerülök, illetve nincs az a feeling mint a doom 3-ban normalon hogy jön egykét szörny és ha lesebeznek is mindjárt felszedek vmit. külön jó hogy egy pályarészen többször is végig kell menni soxor, így a korábban fel nem használt cuccokat később hasznosíthatjuk. a fegyverek nagyon el lettek találva, talán a nail gunnak lehetne nagyobb a tárja, a múltkor is nagy hiba volt a chaingunnal ugyanez, de lehet lesz hozzá majd mod.
hibának a retek billentyűbeállítást találtam, majdnem szétvertem a billentyűzetet mikor már izzítani akartam telepítés után a pisztoly szánját de nem fogadta el az iránynyílbillentyűket (talán konzolos beütés?) végül a .cfg file átszerkesztésével sikerült kézhezállóan megoldanom a dolgot. ami még idegesítő néha hogy elég bénán mozognak a saját társak, de amúgy sincs rájuk szükség éppen, nem baj ha leszedik egyiket másikat. a hangoknál lehetett volna csiszolni hogy egyrész a dumánál nincs felirat, másrész a robbanások, lövések olyan hangosan (és nem lehet külön állítani a music/sound effecteket) szólnak néha, hogy este úgy le kell halkítanom hogy csak néha hallom ezeket a túlerősített zajokat, mert különben veszekednek velem anyámék hogy hangos és nem tudnak aludni.
a pisztoly nem tetszik hogy örök lőszere van, viszont a doom3 pisztolyához képest egy menyország. az ultra gagyi volt már kinézetre is. egyébként ajánlom mindenkinek aki esetleg nem próbálta, nem fog csalódni -
#3236 megérte, de sztem neked nem 9800-ad van ennyiért, hanem 9800SE.... -
#3235 www.creative.com
itt vannak peccsek, driverek minden a kártyádhoz. EAX4HD driver kell neked, kérdés h támogatja-e a kártya. -
#3234 amúgy a videókártyámat megérte megvenni 15 ezerért?(sztem igen) -
#3233 csá!
egy P4 2ghz,640mb ram,ati radeon 9800-as gépen milyen grafikán és felbontáson futna?kösszi -
twine #3232 Kérdés még 1* hátha valaki,,,,,,
akinek Sb live 24-bit-je van.
Van ehez a hangkarihoz olyan driver,,,,ami "kiszolgálja" a Quake 4-et?
Vagy hagyjam a picsába, mert egy "szar" ez a kártya, és soha nem fogja tudni az open Al-t,,,,? Maga a játék fut meg hangja is van,,,,,csak bassza a csöröm ha mindenféle "hibaüzenet"-et látok a menüben. Ja igen ha netán van olyan driver ehez a karihoz ami kiszolgálja ezt a gammát,,,,,akkor egy linket is pliiiiiiiz mellé,,,mert a creativ.com-on Open al driver vagy ilyesmi az felejtö,,,már a full supportot,és download-ot végignéztem ,,,,,
Thx elöre is,,,,,, -
MasterJay #3231 Sziasztok.
Hogyan lehet beállítani hogy a képfrissítési frekvencia 85Hz-n menjen. Mert akármit csinálok csak 60Hz-n megy. -
14arsenal14 #3230 hy
Van egy klán a NiGHt-FaLl Nevű már CoD2 ben megy de tervezzük a CoD1 et united offensivet warcraft 3 és a Counter Strikét meg még sok más egyéb játékbak és klán vezetőket keresek akármien internetes játékban MSN: [email protected] -
#3229 Na végtoltam.JÓ volt várom a folytatást, mert lesz.(JEEE)Az uccsó pálya aszittem nehezebb lesz.Azt a pókszerű dögöt még megsebezni is alig tudtam mikor stroggá szereltek, most merg lazán rányomtam 20 rakétát 2x meg is nyikkant.Aztán jött a Gigantikus elme. Na az durva volt rohangáltam mint a hülye majom mert sehogy nem tudtam megsebezni, de aztán réjöttem(1 kis walkthrough) hogyí azt a kék vmit kell löni és 1 rakkás élete lemegy, főleg rakóvalé.És a vége!!!: A New order for Kane v hogy írják,és 1 gonosz MUHAHAHHAAAAA.:)) -
#3228 [ON]
Fújjj...ki itt a házigazda???
Szeretlek kicsim!!!
[love11]
[OFF] -
#3227 hi! Végivitte már vki ma kaptam meg a gémet és ott járok h ilyen felfüggesztett nyitott vonattal kellett zúzni és repülőket meg elennes vonatokat kellet lesorozni. Messze van még a vége?
-
#3226 birtokomba került a játék!:)
egy kis beszámoló
800*600,medium beállítás mellett akadás nélkül megy!
most ott tartok,hogy konvojjal mentünk' és szétkellett lőni az ágyúkat,aztán leugrottam és nyomás befelé!:))
eddig nagyon jó a game...és szép is! -
#3225 A patch egyik legfontosabb eleme, hogy kiszedték a játékból a másolásvédelmet
:-)
Azért a biztonság kedvéért beállítottam, hogy a quake4.exe ne menjen ki netre.
Jó lenne, ha mindenki így csinálná, hogy az első patchben kiszedi a védelmet :) -
#3224 CD KELY :))))))))))
KELY hősei...
janem, az két L
:Ð -
#3223 0690/506070
-
haxoror #3222 F.A.Q.-ban van a link -
golf01 #3221 HELLOKA NEKEM KÉNE A QUAKE4-HEZ CD KELY.KÖSZIKE
[email protected] -
#3220 sb-live!-al nem is lesz q4 alatt eaxod. Minimum audigy -
#3219 Neha megjelennek ilyen textura illeszteseknel apro pottyok, ati x800am van catalyst 5.11 el. korabban nvidia 6600at hazsnaltam ott ezek nem voltak ilyen feltunoek. nem latszanak mindig de neha neha elojonnek, mozgastol fugg.
Nincs erre vmi patch?
-
#3218 creative.com OpenAL driver.... -
twine #3217 Egynappal késöb:
Sond Blaster driver leszed,,,telepit,,, 5,1 rendszerröl a ".1" eltünik,quake elindul a gyári sound Blaster cd-röl cuccok ismét telepit,,,
Mély elöjön,,,Quake elindul Hangbeállitások menü,,,és Mit ir ki? :
A hangkártyám még mindig nem támogatja a openAL-t.....remélem jol irtam. Szoval még mindig nem tudok semmit álitani a hangmenüben,,,,
Nem tudna valaki ebben nekem segiteni mi a lof...t csináljak vele? Far Cry alatt szar vol az Eax a rági driverrel,,,nem is használtam,,,ezt a beállitást,,leszartam. Az most megjavult akkor a Quake miért szivat még mindig?
Ötlet? Javaslat?
pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz -
twine #3216 Sziasztok,,,
A problémám az hogy nem indult el a játék(töltés után Desktop),,,valszeg hangprobléma miatt,mert ha letiltoma hangkarim(SB.Live 24 bit.),elindul faszán. Olvastam itt hogy uj driver,,,azt most szedem ugyhogy du-n. teszt ha hazaérek.
Elsö kérdésem,,,ami "némileg" off:
A Sound Blaster honlapján található driver jo lessz e,,vagy van ezeknek a hangkariknak,más "jobb-frisseb" drivere is?
Második kérdés:
Ha faszán elindul,,,akkor tudom ezt a gammát 5.1-ben is élvezni otthon?
Vagy hogy van ez? Ez az "EAX" nekem picit sötét folt ,,bocs a lámáskodásért...de nem tiszta a kép hogy ez most csak hangzást nyujt mást(de csak sztereoban),,,vagy szét is szorja 5,1-be?
A harmadik kérdés Vga:
9800pro@xt van a gépben,,,,,128Mb ram-al. Ez lehet az oka hogy ultrán ugyancsak kihajit desktopra? Olvastam itt hasonlo Configgal rendelkezö "sporttársakat" akiknek elindult,,, Esetleg ezen is segit egy uj driver? (Catalyst 5.11 is most jött le)
Config:Barton 2500+@3200+,,,,, 2x512Mbram(dualban), Ati 9800pro@XT
Bocs a rengeteg off-ért,,,
A segitségeket elöre is köszi -
#3215 Hali!
Valaki nem tudja mi a szerver neve amit le kell tiltani hogy a cdkulcsot ne ellenőrizze? faqban bennevolt tom de ki lett véve..igazábol nem is a q4é kéne nekem hanem doom3hoz..de gondolom annyi hogy nem quake4.xyz.com hanem doom
Sikerült megcsinálnom hogy elinduljon az 1.3 as doom3 cdkulcs kérése nélkül ha lentvagyok a netről de viszont ha felmegyek valszeg kiirja majd hogy invalid azt kezdhetem előlről a szopást...ezért akarom bebiztositani hogy le legyen tiltva a csekk....
előre is köszi.. -
papisa #3214 köveetkező küldetése menjél vissza kéz és lábkeresésre