Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Belhet állitani valahogy a gamában,hogy a párbeszédeket is feliratozza?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Frank99
egy xart, nem szólt a program semmit sem.
csak futkostam tovább, mint a hülye.

amúgy tegnap este be is fejeztem.
nem volt rossz, sõt.
nem egy tucatjáték, és ennyi.

de meg nem venném.

arra ott az UFO, itt figyel a polcon....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok!!!
Ha van kedvetek mennyetek fel erre a honlapra!:www.kiralyquake4.uw.hu A Quake 4 teljes játékleírása,amit minden szombaton frissítek!

Az FPS? 85-ön kiakad? Hogy csináltad?

nekem simán megy 85 Mz
fistin
kitoltam! 3 gigát megér, vagy ne írjam ki? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

NeoMaN
hogy lehetett doom3-ban?????

hiba
a doom3-ban lehetett allitani hogy magasabb legyen vagy ne legyen korlat, a quake4ben nemtom hogy lehet e de nem az engine korlatja max nem engedi allitani

Jééé. Amúgy nem hülyeség, legalább egy szint felett nincs elõnye annak, akinek jobb gépe van. Bár van egy olyan érzésem, hogy erre elõbb utóbb lesz valami hack, vagy official javítás.

NeoMaN
ez a doom engine korlátja
max 60
ennyi

Maxfps-t lehet valamivel állítani? Valamiért 60-ra maxolja be magát, pedig 75 Hz-en megy a monitor, szóval nem v-sync -rõl van szó. Ötlet?

bocs megvan
artschiatwork
a topik tetején piros van kiemelve: F.A.Q = gyakran idézett kérdések.
Az alapinformációkat találod meg a játékról.

artschiatwork
faq.

légyszi világosits fel mi az a FAQ ?
a bonus disk mivel ad új dolgokat?

hiba
nem olvastad el a FAQ-ot

sziasztok lenne egy kérdésem megtudná valaki mondani hogy mit csinálok rosszul?elkezdem feltelepiteni a játékot kéri a kodot beirom feltelepedik megkrackolom elindul a játék a szoftvergyártó klipekkel és utána megint kéri a kodot amit ha beirok nemfogad el azt irja hogy ezt a kodot már használják vagy nem jót ütöttem be pedig az elején elfogadta mi lehet a gond ha tud valaki segitsen légyszi elöre is kösz
hiba
vagy jelezni a fejlesztoknke hogy vmi gebasz van talan rajottek mar ok is...

artschiatwork
a planetquake-en van fent 3.21-es, de az csak source kód-os. Akkor lehet, hogy meg kellene próbálni egy 3.21-es patch-et keresni, felrakni és kipróbálni.

De a bonus disk-en az alap quake 2 (sõt a kieg.-jei is) a 3.20-as verzióban van, ez tuti.

RelakS
nemtom, hogy tényleg a leguccsó peccsel került-e fel, mert nekem is kb egy perc játék után képtelen betölteni a mentést, valami floating point szarra hivatkozva. Volt olyan, hogy egy másik pályára is képtelen voltam átmenni...
Ez elõtt soha nem láttam ilyen hibát

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschiatwork
hát, az a ciki, hogy a quake 2 a legutolsó(3.20-as) javítással került fel a bonus disk-re, nincs annál újabb patch (ha jól tudom)...

oksi akkor a manusra kell koncentrálni nem a feltöltõre 😊
Ez is valami 😊
hiba
Quake 4 Bonus disken van a Quke 2 es meg 3 misson disk.
Mindet felraktrak egy csomoszor beszarnak a mentesek es nem tudja visszatolteni.
PL a quickloadot ujrainitas utan csak akkor hajlando betolteni ha elotte a palya elejen tortent normal mentest visszatesszuk de neha ugy se...
Nincs erre valami patch?

RelakS
Csak sietni kell, mert a kinyíló oszlopokból tudja éleszteni magát. God-móddal direkt leteszteltem ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ylliavin
Amire emlékszel az a Jedi Academy volt....
Itt simán másodszor is ki kell nyírni.... nem olyan nehéz, csak ne alúl szaladgálj ahol egyéb szörnyeket teremt, hanem fentrõl a karzatról, esetleg egy oszlop takarásából simán ammortizáld le... mondjuk rakétával....
Aztán jöhet a finálé.... azt még nem árulom el....

Nem itt van az hogy nem is mehetsz tovább ha kinyírták mellõled ?
Rögtön benyögi a játék hogy mission failed vagy valami ilyesmi .
Hali ,
Osszátok meg már a trükköt hogy hogyan lehet a végén kinyírni a faszit .
Elsõre elég könnyen leamortizálom ( beleengedem mind az 5 töltést a dark gun-ból ) ,de újratölti magát .
Azt vágom hogy az újratöltést kellene valszeg megakadályozni ,de hogyan ?
Valamelyik játéknak volt már ilyen befejezése és onnan jön le hogy talán ki kell lõni azokat a lila forgó energiaforrásokat amibõl feltölti magát ?
Hiába nyomom bele a rakétákat csak feltölti magát .
Mi a trükk ?
Egyébként tényleg nagyon eltalált játék ,szerintem .
grebber
Nekem ot volt a társam a liftben de nem indult azért irtam hogy valami hiba nemtudtam hogy neked meghot.

Next PC upgrade: 2022

Frank99
sikerült életben hagyni a társat, és lám, tovább mentem!

egyedül nem indult a lift.
a faxom, erre azért figyelmeztethetnének, na mindegy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

NeoMaN
olvasd el a FAQ-t

azt irja hogy ezt a kulcsot már használják vagy nem irtam be elég számot vagyis hamis a kod
AKKOR SE FOGADJA EL MIT CSINÁLJAK?
NeoMaN
nemkell kötõjel

sziasztok az a gondom hogy elindul a játék és utána kéri a cd kodot és beütöm amit az elején és az utolso számokat nemtudom beirni mert nem megy tovabb a kurzor vagyis nemmegytovabb a csiki ha tudtok segitreni legyszi
Óhh.
Így már érthetõ, köszi😞

NeoMaN
csak 2giga rammal és/vagy 512MB-os VGA-val fut ultra highon

Na ne mond már h csak 7800GTX viszi ezt a játékot..
Futnia kell ezen a konfigon, elég jól van optimalizálva - tudtommal.

nem bírná a géped a full grafikát valószínû ezért lép ki!
Elégedjél me gaz elég "jó" beállításokkal
ha meg többet akarsz vegyél egy 7800GTX-et

Hello!
Nem tudjátok miért van az, h ha elindítom a játékot egy "jó" beállításokkal, akkor elindul, de ha full konfiggal akarom elindítani, akkor mikor tölti a játékot, úgy 90%-nál egyszerûen kilép a programból.
Semmi hibaüzenet!
Jó, megoldás lehet h akkor gyengébb beállításokkal játszak, de szeretnék full grafikával játszani.
Konfig: P4,3Ghz,Radeon 9800PRO, 1GB RAM.

NeoMaN
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

Sziasztok!!!
Ha van kedvetek mennyetek fel erre a honlapra!:www.kiralyquake4.uw.hu A Quake 4 teljes játékleírása,amit minden szombaton frissítek!
Áhh kössz! Nem gondoltam, volna, hogy ezzel is foglalkozik az faq, azt hittem csak nálam van ilyen gond...

soulhunter
van 1 érdekes tapasztalatom a CD-key eseteire 😊
feltettem, hálle lujjja 😊

aztán winreinstall,de a játék megmaradt a D:\installed games\quake4 könyvtáraban 😊

szal kiprobáltam,ez is olyan-e,mint a CoD2,h nem kell ujra feltelepiteni,csak játszani
hát nem telepitettem ujra, csak elinditottam,és kérte a CDkeyt minden áron (64bites XP alatt),ha kiengedtem,ha nem
namost mivel nem igazán olvasott be .mdf-et a fantomdvd, hát visszakerült a 32bites,és furi modon nem kért 1 CDkeyt sem,csak játszottam tovább onnan,ahol abbamaradt a winreinstallok elõtt

na,erre adjon nekem vki magyarázatot 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

rage
S ha nem engeded ki netre a quake.exe-t?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
FAQ-ot olvasd el

PSN ID.: Beegabor

Lol! Segiccsetek plz... semilyen cd-keyt nem akar elfogadni már vagy 10et kipróbáltam kölünbözõ forrásokból. Deviance dvd version van meg.

datango
MPJG-X7J7-777C-777F-7777

datango
miért nem látok interneten servereket ? hogy kell ? pls help me! .)

roLLa23
Vki tud mondani 1 cdkeyt?

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling