3733
-
#3293 Ez a problémám nekem is, de úgy látszik senki sem tudja... :( -
#3292 nem tudjátok mért van az hogy ha új játékot akarok kezdeni töltés közben visszadob a main menube? -
#3291 Persze mi az a 2 év... -
vizi #3290 SEGITSÉG KELLENE , A NETRE SZERETNÉK FELJUTNI KOTH.HU SZERVERRE , DE A JÁTÉK VALAMIJEN PAK-KOT KÉR -
#3289 mért scinálja azt a Quake4 hogy ha új játékot akarok kezdeni és tölt visszalép a főmenübe?köszi! -
Kalac #3288 Kosz a segitseget de mar segitett egy masik haverom es megy!!!:D:D:D:D -
#3287 Ja itt arcozott a faszi.Nem olvastad el a cikket vagy mi?Meg fog jelenni PC-re csak nem mostanában. -
#3286 akkor ajánlom neked hogy a játékot töröld le, tedd fel megint de elindítás előtt töltsd le ezt és ezt indítsd el:
Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amiből ki van véve a CD-kulcs ellenőrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)
ott a faq-ban
nekem így ment a játék -
Kalac #3285 Block internet connection from quake4.exe with your firewall
Ez mit jelenthet vagy hol kell ezt letilatni!!!??? -
Kalac #3284 Letoltotem a faq bol ma mindent de basz... elindulni!!!!Nem ertem!! -
Kalac #3283 Egyszeruen nem megy -
#3282 ez egyre rosszabb -
Kalac #3281 Quake4 -
Kalac #3280 -
#3279 faq -
Kalac #3278 Hi all valaki tudna segiteni felraktam a quaket es az a baj hogy mikor elinditom akkor a jatekban cd kulcsot ker!!!ha valaki tudja a megoldast pls irja le!!!elore is koszi!! -
steweee #3277 én a B(ig).F(ucking).G(gun).-nal adtam neki vagy 6-8 töltetet attól kicsit rosszul lett .az aprólékot meg közben vagy előtte belátásod szerint. a végén egyébként voltak nehéz csaták, az első igazán komoly az egyik társunkból átalakított monstra volt ami körbe körbe üldözött egy teremben, és nem mindegyik fegyver seberzte ugyanúgy. a helipadnál a repülő nagydarab dögönek is megvolt a technikája, először karabéllyal kellett lesebezni hogy aztán legyen elég rakéta amikor odaszáll hogy a lánggal sebezzen -
#3276 valaki játszik neten a koth.hu szerverén?
mert engem nem akar beengedni és ezt írja:
Segítsetek!
Valaki tud segíteni? -
#3275 azt nemtom, mikor rájöttem én is hogy hogyan kell sebezni a dögöt akkor már csak vele foglalkoztam -
#3274 Aha, ok, thx! Közben ugye a monszták nem fogynak el, jönnek egyfolytában? -
#3273 legvégén? fel kell menni a felső platformra valamelyik teleport segítségével ami a sarkokban vannak aztán a dög feje fölött lőni kell a sugarat vagy mit, akkor megszűnik a pajzsa és sebezhetőve válik -
#3272 Sziasztok! Fő-boss kinyírásról volt már szó a topicban? (Nem bírok rájönni, hogy mit kéne csinálnom...) -
Bela10 #3271 Tényleg LÁMA vagyok Ezt nem ide akartam írni. -
Bela10 #3270 lehet nagy láma vagyok de, hogy lehet átálítani az egér függőleges mozgását. A cod-hoz vagyok szokva és zavar ez a fordítottság. (nem tudok vele igy játszani) :) -
#3269 Ja, az lehet :D -
#3268 csak aszonja hogy nem tetszik mert az is fps -
#3267 Miről beszélsz? -
#3266 Nemazért de nekem nem tetszik a játék mertugyanolyan mint a quake 3 arena!! -
#3265 a grafika beállításnál mit jelent az a bump map? -
steweee #3264 no, bár a vége nagyon nehéz volt és pár főcsatát csak trainerrel nyomtam le, összességében egy nagyszerű játék volt -
Madmano #3263 Szasztok.Lenne pár kérdésem:mi is ez a paralaxmapping?És honnan lehet levakarni?Előre is köszi. -
#3262 JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!! -
rage at work #3261 Ne engedd ki a quake4.exe-t netre, s utána el fogja fogadni a kulcsot. -
#3260 sajnos ez se jó.. -
#3259 9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT ez a cd kulcs jó lesz telepítésnél, és nem fog kérni mégegy cd kulcsot játszásnál??Thx -
#3258 "kipróbáltam és nem megy"...miért nem????? -
haxoror #3257 tessék:
HULY3-V4GY-B4ZZ3-F4SZ7 -
#3256 halva született 5let... -
#3255 a Paralaxmappinget a readme-nek megfelelően kell telepíteni. (igazából pár mappa bemásolásáról van szó. továbbá fontos, hogy bump map be legyen kapcsolva és high grafkón legyen a játék különben nem látod a különbséget. -
woluz #3254 Szeva MINDENKI!
Van esetleg köztetek olyan akiknek +van eredetibe a Quake Iv?es ha igen nem tudnatok +adni a tokon lévő cd kódot?nagyon +köszönném!!!PLÍÍZ