3733

• Scott21
    Ez a problémám nekem is, de úgy látszik senki sem tudja... :(
  • Prince of Máté
    nem tudjátok mért van az hogy ha új játékot akarok kezdeni töltés közben visszadob a main menube?
  • HuAn82
    Persze mi az a 2 év...
  • vizi
    SEGITSÉG KELLENE , A NETRE SZERETNÉK FELJUTNI KOTH.HU SZERVERRE , DE A JÁTÉK VALAMIJEN PAK-KOT KÉR
  • Prince of Máté
    mért scinálja azt a Quake4 hogy ha új játékot akarok kezdeni és tölt visszalép a főmenübe?köszi!
  • Kalac
    Kosz a segitseget de mar segitett egy masik haverom es megy!!!:D:D:D:D
  • grebber
    Ja itt arcozott a faszi.Nem olvastad el a cikket vagy mi?Meg fog jelenni PC-re csak nem mostanában.
  • Fenrir
    akkor ajánlom neked hogy a játékot töröld le, tedd fel megint de elindítás előtt töltsd le ezt és ezt indítsd el:

Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amiből ki van véve a CD-kulcs ellenőrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)

ott a faq-ban

nekem így ment a játék
  • Kalac
    Block internet connection from quake4.exe with your firewall

Ez mit jelenthet vagy hol kell ezt letilatni!!!???
  • Kalac
    Letoltotem a faq bol ma mindent de basz... elindulni!!!!Nem ertem!!
  • Kalac
    Egyszeruen nem megy
  • Fenrir
    ez egyre rosszabb
  • Kalac
    Quake4
  • Kalac
  • Fenrir
    faq
  • Kalac
    Hi all valaki tudna segiteni felraktam a quaket es az a baj hogy mikor elinditom akkor a jatekban cd kulcsot ker!!!ha valaki tudja a megoldast pls irja le!!!elore is koszi!!
  • steweee
    én a B(ig).F(ucking).G(gun).-nal adtam neki vagy 6-8 töltetet attól kicsit rosszul lett .az aprólékot meg közben vagy előtte belátásod szerint. a végén egyébként voltak nehéz csaták, az első igazán komoly az egyik társunkból átalakított monstra volt ami körbe körbe üldözött egy teremben, és nem mindegyik fegyver seberzte ugyanúgy. a helipadnál a repülő nagydarab dögönek is megvolt a technikája, először karabéllyal kellett lesebezni hogy aztán legyen elég rakéta amikor odaszáll hogy a lánggal sebezzen
  • Scott21
    valaki játszik neten a koth.hu szerverén?
    mert engem nem akar beengedni és ezt írja:
    Segítsetek!

Valaki tud segíteni?
  • Fenrir
    azt nemtom, mikor rájöttem én is hogy hogyan kell sebezni a dögöt akkor már csak vele foglalkoztam
  • Phoenix007
    Aha, ok, thx! Közben ugye a monszták nem fogynak el, jönnek egyfolytában?
  • Fenrir
    legvégén? fel kell menni a felső platformra valamelyik teleport segítségével ami a sarkokban vannak aztán a dög feje fölött lőni kell a sugarat vagy mit, akkor megszűnik a pajzsa és sebezhetőve válik
  • Phoenix007
    Sziasztok! Fő-boss kinyírásról volt már szó a topicban? (Nem bírok rájönni, hogy mit kéne csinálnom...)
  • Bela10
    Tényleg LÁMA vagyok Ezt nem ide akartam írni.
  • Bela10
    lehet nagy láma vagyok de, hogy lehet átálítani az egér függőleges mozgását. A cod-hoz vagyok szokva és zavar ez a fordítottság. (nem tudok vele igy játszani) :)
  • RelakSfromhome
    Ja, az lehet :D
  • Aquir
    csak aszonja hogy nem tetszik mert az is fps
  • RelakSfromhome
    Miről beszélsz?
  • Gyovai
    Nemazért de nekem nem tetszik a játék mertugyanolyan mint a quake 3 arena!!
  • Prince of Máté
    a grafika beállításnál mit jelent az a bump map?
  • steweee
    no, bár a vége nagyon nehéz volt és pár főcsatát csak trainerrel nyomtam le, összességében egy nagyszerű játék volt
  • Madmano
    Szasztok.Lenne pár kérdésem:mi is ez a paralaxmapping?És honnan lehet levakarni?Előre is köszi.
  • Prince of Máté
    JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!JÓ LETT!!!
  • rage at work
    Ne engedd ki a quake4.exe-t netre, s utána el fogja fogadni a kulcsot.
  • Prince of Máté
    sajnos ez se jó..
  • Prince of Máté
    9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT ez a cd kulcs jó lesz telepítésnél, és nem fog kérni mégegy cd kulcsot játszásnál??Thx
  • Seth
    "kipróbáltam és nem megy"...miért nem?????
  • haxoror
    tessék:

HULY3-V4GY-B4ZZ3-F4SZ7
  • RelakSfromhome
    halva született 5let...
  • scorpeeon
    a Paralaxmappinget a readme-nek megfelelően kell telepíteni. (igazából pár mappa bemásolásáról van szó. továbbá fontos, hogy bump map be legyen kapcsolva és high grafkón legyen a játék különben nem látod a különbséget.
  • woluz
    Szeva MINDENKI!

Van esetleg köztetek olyan akiknek +van eredetibe a Quake Iv?es ha igen nem tudnatok +adni a tokon lévő cd kódot?nagyon +köszönném!!!PLÍÍZ