Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
csá!

egy P4 2ghz,640mb ram,ati radeon 9800-as gépen milyen grafikán és felbontáson futna?kösszi

Kérdés még 1* hátha valaki,,,,,,
akinek Sb live 24-bit-je van.
Van ehez a hangkarihoz olyan driver,,,,ami "kiszolgálja" a Quake 4-et?
Vagy hagyjam a picsába, mert egy "szar" ez a kártya, és soha nem fogja tudni az open Al-t,,,,? Maga a játék fut meg hangja is van,,,,,csak bassza a csöröm ha mindenféle "hibaüzenet"-et látok a menüben. Ja igen ha netán van olyan driver ehez a karihoz ami kiszolgálja ezt a gammát,,,,,akkor egy linket is pliiiiiiiz mellé,,,mert a creativ.com-on Open al driver vagy ilyesmi az felejtö,,,már a full supportot,és download-ot végignéztem ,,,,,
Thx elöre is,,,,,,

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Sziasztok.
Hogyan lehet beállítani hogy a képfrissítési frekvencia 85Hz-n menjen. Mert akármit csinálok csak 60Hz-n megy.

hy
Van egy klán a NiGHt-FaLl Nevû már CoD2 ben megy de tervezzük a CoD1 et united offensivet warcraft 3 és a Counter Strikét meg még sok más egyéb játékbak és klán vezetõket keresek akármien internetes játékban MSN: [email protected]
berlinboy6329
Na végtoltam.JÓ volt várom a folytatást, mert lesz.(JEEE)Az uccsó pálya aszittem nehezebb lesz.Azt a pókszerû dögöt még megsebezni is alig tudtam mikor stroggá szereltek, most merg lazán rányomtam 20 rakétát 2x meg is nyikkant.Aztán jött a Gigantikus elme. Na az durva volt rohangáltam mint a hülye majom mert sehogy nem tudtam megsebezni, de aztán réjöttem(1 kis walkthrough) hogyí azt a kék vmit kell löni és 1 rakkás élete lemegy, fõleg rakóvalé.És a vége!!!: A New order for Kane v hogy írják,és 1 gonosz MUHAHAHHAAAAA.😊)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sné Zsuzsa

Fújjj...ki itt a házigazda???

<#vigyor2>

Szeretlek kicsim!!!

Canon 450 D

berlinboy6329
hi! Végivitte már vki ma kaptam meg a gémet és ott járok h ilyen felfüggesztett nyitott vonattal kellett zúzni és repülõket meg elennes vonatokat kellet lesorozni. Messze van még a vége?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ Skyline
birtokomba került a játék!😊
egy kis beszámoló
800*600,medium beállítás mellett akadás nélkül megy!<#eljen>
most ott tartok,hogy konvojjal mentünk' és szétkellett lõni az ágyúkat,aztán leugrottam és nyomás befelé!😊)
eddig nagyon jó a game...és szép is!

rage
A patch egyik legfontosabb eleme, hogy kiszedték a játékból a másolásvédelmet
:-)

Azért a biztonság kedvéért beállítottam, hogy a quake4.exe ne menjen ki netre.
Jó lenne, ha mindenki így csinálná, hogy az elsõ patchben kiszedi a védelmet 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

NeoMaN
CD KELY 😊)))))))))
KELY hõsei...
janem, az két L

NeoMaN
0690/506070

F.A.Q.-ban van a link

HELLOKA NEKEM KÉNE A QUAKE4-HEZ CD KELY.KÖSZIKE
[email protected]

RelakSfromhome
sb-live!-al nem is lesz q4 alatt eaxod. Minimum audigy

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hiba
Neha megjelennek ilyen textura illeszteseknel apro pottyok, ati x800am van catalyst 5.11 el. korabban nvidia 6600at hazsnaltam ott ezek nem voltak ilyen feltunoek. nem latszanak mindig de neha neha elojonnek, mozgastol fugg.
Nincs erre vmi patch?

NeoMaN
creative.com OpenAL driver....

Egynappal késöb:
<#help>
Sond Blaster driver leszed,,,telepit,,, 5,1 rendszerröl a ".1" eltünik,quake elindul <#fejvakaras> a gyári sound Blaster cd-röl cuccok ismét telepit,,,
Mély elöjön,,,Quake elindul <#vigyor3> Hangbeállitások menü,,,és Mit ir ki? :
A hangkártyám még mindig nem támogatja a openAL-t.....remélem jol irtam. Szoval még mindig nem tudok semmit álitani a hangmenüben,,,,
Nem tudna valaki ebben nekem segiteni mi a lof...t csináljak vele? Far Cry alatt szar vol az Eax a rági driverrel,,,nem is használtam,,,ezt a beállitást,,leszartam. Az most megjavult akkor a Quake miért szivat még mindig?
Ötlet? Javaslat?
pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Sziasztok,,,
A problémám az hogy nem indult el a játék(töltés után Desktop),,,valszeg hangprobléma miatt,mert ha letiltoma hangkarim(SB.Live 24 bit.),elindul faszán. Olvastam itt hogy uj driver,,,azt most szedem ugyhogy du-n. teszt ha hazaérek.
Elsö kérdésem,,,ami "némileg" off:
A Sound Blaster honlapján található driver jo lessz e,,vagy van ezeknek a hangkariknak,más "jobb-frisseb" drivere is?
Második kérdés:
Ha faszán elindul,,,akkor tudom ezt a gammát 5.1-ben is élvezni otthon?
Vagy hogy van ez? Ez az "EAX" nekem picit sötét folt ,,bocs a lámáskodásért<#lama>...de nem tiszta a kép<#confused> hogy ez most csak hangzást nyujt mást(de csak sztereoban),,,vagy szét is szorja 5,1-be?
A harmadik kérdés Vga:
9800pro@xt van a gépben,,,,,128Mb ram-al. Ez lehet az oka hogy ultrán ugyancsak kihajit desktopra? Olvastam itt hasonlo Configgal rendelkezö "sporttársakat" akiknek elindult,,, Esetleg ezen is segit egy uj driver? (Catalyst 5.11 is most jött le)
Config:Barton 2500+@3200+,,,,, 2x512Mbram(dualban), Ati 9800pro@XT
Bocs a rengeteg off-ért,,,
A segitségeket elöre is köszi

_Atti_
Hali!
Valaki nem tudja mi a szerver neve amit le kell tiltani hogy a cdkulcsot ne ellenõrizze? faqban bennevolt tom de ki lett véve..igazábol nem is a q4é kéne nekem hanem doom3hoz..de gondolom annyi hogy nem quake4.xyz.com hanem doom
Sikerült megcsinálnom hogy elinduljon az 1.3 as doom3 cdkulcs kérése nélkül ha lentvagyok a netrõl de viszont ha felmegyek valszeg kiirja majd hogy invalid azt kezdhetem elõlrõl a szopást...ezért akarom bebiztositani hogy le legyen tiltva a csekk....

elõre is köszi..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

köveetkezõ küldetése menjél vissza kéz és lábkeresésre <#hehe><#nevetes1>
RelakS
Attól még a többi trutyit leszedhették volna róla, hogy legalább kinézetre ember legyen 😊

Vagy a Mission pack-ben az lesz majd a feladatunk, hogy megállítsuk a megbokrosodott Kane-t? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fenrir
hát kapott rendesen 😊

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
Ja, miután levágták kezét-lábát <#wow3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
végignyomtam egyjátékosban, egész jó kis játék volt

azthittem a végén meggyógyítják Kane-t... 😊

A halál csupán a kezdet...

hiba
nem is kell hozza crack,
csak egy jo image

artschiatwork
nemtom, nekem bolti verzióm van, azzal tökéletesen mûködik, a warez verziót passz.

bigapó
na és most a "nembolti" verziót, hogy bolondítja meg? kell hozzá a régi exe vagy egy újabb crack?

The Matrix has you...

mucsácsó
õõõõ...ez így igaz...az új nVidia VGA drivert (81.94-et) nagyon jól megcsinálták! Call of Duty 2-re, és Quake 4-re élezték ki különösen, írják is. meg tapasztalatból mondom: DX9-ben folyamatosan 30-40 fps, kevesebb volt ennél azért...
DX7-ben 55-80 között mozgott, most még jobban feltoltam teljesen mindent max-ra 1024-be, és min 80 fps, max 150-160 😄 ez elképesztõ! télleg jól megcsinálták, a q4 kérdéses, de sztem az is jól megy evven, mondjuk én még nem próbáltam ki az én gépemen, csak haverén. most töltöm ^^
artschi
1.0.4 patch

FIXES & UPDATES IN 1.0.4.0:

GENERAL:
- Copied map files can now be overwritten/deleted without
quitting first.
- The console command "com_allowconsole" will stay set after
leaving the game.

INTERFACE:
- Improved Game Browser sorting and filtering: You can sort by
up to three criteria, which will be displayed just under the
server list, with the more recently clicked criteria sorting
first. For example, to sort by ping time, then number of
players, then gametype, click them in the reverse order:
Click "GAMETYPE," then "PLAYERS," then "PING." The server
list will be sorted by the fastest ping, then the servers with
the fewest players, then the gametype.
Clicking a category more than once will keep its position as
the primary sorting criteria, but will change the sorting order.
After cycling through all available sort types, clicking the
category a final time will remove it from the sorting. Each
criteria has specific behavior with one or two clicks, as
listed:
Favorite Server: Display only favorites, or only non-favorites.
Password Enabled: Display only locked server, or only unlocked
servers.
Dedicated Server: Display only Dedicated servers, or only Listen
servers.
Punkbuster Enabled: Display only PB-enabled servers, or only PB-
disabled servers.
Server Name: Sort server names A to Z, or Z to A.
Ping: Sort by ping Low to High, or High to Low.
Players: Sort by Players High to Low, High to Low (non-full),
Low to High, or Low to High (non-empty).
Gametype: Sort by Deathmatch, Team DM, Tournament, CTF, or
Arena CTF.
Map: Sort by map CTF1 to DM9, or DM9 to CTF1.

- The Game Browser now displays more than 1000 servers.
- Fixed a problem with the refresh time on the Game Browser.
- Added a Game Browser filter for full or empty servers.
- Players can now connect to a server while the Game Browser is
refreshing.
- Game Browser sorting will display the correct server information
without the need to refresh the list.
- Clicking anywhere on the scrollbar except the button itself will
advance a page up or down instead of shifting to that position.
- Non-full server sorting now disregards full servers.
- Game Browser hover window updates when sort order is changed.
- Fixed a Game Browser slowdown issue with high numbers of servers.
- Added Game Browser server list scrolling with the mousewheel,
keyboard arrows up/down, and keyboard Page Up/Page Down.
- The Game Browser hover window will only appear when mousing over
a highlighted server.
- Sorting by server name will now ignore colored names, brackets,
etc.

MULTIPLAYER:
- The dedicated server window will now be titled with the
si_name setting instead of "Quake 4".

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ylliavin
Ezt már én is kerestem...
Szerintem még nincs benne...<#falbav>
Ötletek helyett itt lehúztak, hogy minek akarok botokat<#szomoru1>

Ylliavin
Akkor valamit nagyon elszartál, mert én is a Vaseline Patch-el játszom... néha a neten is....

Stark
nekem akkor kérte a CDkulcsot😊

Prince of M. : ezzel nem fogja kérni a kulcsot

hópihe

vaseline patchet
felülírod az eredeti exe-t és kész

datango
instalald fel ugy a gamest hogy kihuzod a gepedbol a netet es muxeni fog!

Prince of Máté
a faqban mit töltsek le hogy ne kérje a cd keyt?kössz<#worship>

datango
télleg bot nincsen valami a quake 4 hez? elpötyögnék veluk 😄 <#gun>

artschi
_nagyon_ sokat dob a +ram bármin (legyen játék, videótömörítés, vagy bármi más).

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Szasztok!Van egy 2500+-os Barton-om,egy 2éves Gigabyte alaplapom,sima GeForce6600-om,81.85-ös driverrel.Ehhez volt eddig 512mega RAM-om 266Mhz-es.Akkor ez a gamma szaggatott rajta.De annyira,hogy inkább hagytam a fenébe.Aztám raktam a gépezetbe még 512RAM-ot,letöltöttem a 81.94drivert.És komolyan:csak lestem!A QUAKE4 1024x768-ban High beállításokkal fut.Semmi akadás!!!Ennyit dobna az a +512RAM?Vagy a videókari driver?Mert olvastam az Nvidia oldalán a leírásánál,hogy valamit rizsáztak errõl a penge kis játékról is.Hmm?<#vigyor2>

andriska
Írta,hogy megtalálta.......

zsolti001
Ne engedd ki a netre a gépet!

sry megvan..FAQ 😊

ez miért van sztetek?
telepítésnél beírom a cd key-t és felbírom telepíteni de itt már nem fogadja el azt a kódot :S 😞

JGTC
ja azóta már az is benne van <#fejvakaras><#wilting>
akkor SRY

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

artschi
faq...

JGTC
Na végre eljuttom én is arra a szintre amire itt már mindenki majd 1 hónapja IGEN MEGVAN A JÁTÉK! <#zavart1>

Tudnátok mondan egy magyar szerver címet!!! THX

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Scott21
megpróbáltam de egyik sem jó 😞

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
köszi

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

artschi
hát, ha jól olvasom, az ott levõ oldalról kell letöltened egy mission pack-ot, azt felrakni és go.

Scott21
nekem is segíthetne valaki 😊

Aquir
faq?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n