Milyen idő van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"csak" 2 kilómétert futottam úgy hogy fák döltek ki melletem, meg "kis" ágakat fújt elém a vihar
a jégesõrõl már nem is beszélek
nagyon fáj a fülem ez a rohadt esõ belement
úgy fúj a szél majdnem elvitt
rohadt egy idõ van <#szomoru1>#szomoru1>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
homokvihar, estere esot mondanak!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Most szakadozik a felhõzet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ahole sett a hó ott meg is maradt?
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Kicsivel erõsebb szél, mint máskor.
Gyanús jel, hogy senki nincs az utcákon, és nagy a vihar elõtti csend.
Szerintem pár órán belül olyan szélvihar lesz, hogy ihaj.
+zivatar.
Az állatok az ilyet megérzik. <#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szerintem meg pixit fel van fujva a dolog 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Légy jó, légy hű Magyar!