4657
Milyen idő van a lakóhelyeden?
-
#4577 Itt tápiógyörgyén borús és minnyá esni fog 6 fok... -
#4576 Kicsit hideg, de elviselhető -
#4575 1°C, és szakad a hó!:D -
#4574 ja, Budapest... :P -
#4573 persze megin nem írta oda senki, h nebraszkából ír, vagy mucsaröcsögéről, vagy macilaci segge lyukából a sárgaszikla parkból, a qrva mindenit...
[mérges, mert két gyerekkel szarrá ázott 10 perc alatt és 1gyik jobban üvöltött mint a másik, pedig vastagon be vót mindenki öltözve, a qrva mindenit...] -
#4572 Szerintem annyi nem fog esni, de jó gondolat, én is bekészítem a kefét!!! -
#4571 Szálingózik a hó.....:D
2fok, kis szél, teljesen borult, ködös -
#4570 Havzik...
Reggel lökdöshetem le a kocsiról :D -
#4569 Esik a hó, és tők jóó. -
#4568 süt a nap, de szörnyű szelek járnak, és esőfelhők közelednek -
#4567 szikrázó napsütés, tegnap is így kezdte aztán délutánra hó esett. -
#4566 látom, h a Véber Pisti mellé ki van írva, h "OMSz adatok" - mire a feleségem: "Országos Mentőszolgálat adatok???"
És tényleg: mindkettőnek ugyanaz a rövidítése... -
#4565 sötét és hideg, tökéletes idő sg-zni^^ -
#4564 Esik!!! -
#4563 szép, napos -
#4562 Szépen süt a nap. -
STurmGewehr #4561 szar -
#4560 kivülre szereltem egy ablakhőmérőt, reggel 8 tájban 11C és esik valami hideg sz@r, amit az erős szél csapkod mindenhová [Budapest] -
Little Angel #4559 Eszméletlen jó az idő,ma,csak 3X áztam el Még,jó,hogy a buszban fűtés volt,így megszáradtam...aztán amikor leszálltam ismét vizes lettem,ugye milyen meglepő? Persze nálunk Szeged fele sűrűn szar az idő,mivel itt van a "viharsarok",dehát még én is élek!!! -
#4558 15 fo körül, egész nap esik -
pazdet #4557 hétágra süt a nap -.- -
#4556 ...no, csak nem lesz az idén ősz is...?! -
#4555 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4554 gyíkháááborúúúúúúúúúúúúúú!!! jeeeeee! -
#4553 Uramisten.. Te aztán tényleg egy nagyon csicska ember lehetsz. -
#4552 #4547 -
#4551 Hát ahogy elnéztem az SG-n a hozzászólásaid rá kell jönnöm, hogy tényleg sok a paraszt az Alföldön.. -
#4550 yoh sorry! csak nem kell lejáratni ezt az országrészt! mert még tényleg azt hiszik parasztok vagyunk xD -
#4549 Rájöhettél volna, hogy direkt írtam úgy ... De sajnos vannak még ilyen alulkultúrált egyének itt SG-n akiknek ez a lételemük, hogy a legkisebb dolgokba is belekössenek. További szép napot -
#4548 látom megy a helyesírás! -
#4547 rohadt meleg xD 37 C°
Alfőd Szentes xD -
#4546 Marha nagy szélvihar kezdődött kb 10 perce...
Bp, 13. ker -
#4545 Baszott nagy Cunami készülődik -
pesza #4544 http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805
Az idő egész jó, akár a kedvem. Ha tudni szeretnéd miért nézd meg a linket -
#4543 Most, hogy már ma van az utolsó nap a Szigeten, egyre jobb idő. És meleg. :S -
Dexantreal #4542 Nekem, miután beírtam az esőt, olyan negyed óra alatt elállt, de míg esett, hűűűű.... nagyon nagy volt. -
#4541 Pest felől jön a borulás, most kel át a Dunán :) -
#4540 itt kb 5 percig esett pár csepp eső meg 4-5 szem jég, amúgy semmi, kicsit dörgött az ég..... -
Dexantreal #4539 Atomkirályübercoolcsúcsszuper állat eeessőőőő!!!!!!!!!!!!!!! Zuhog, szakad, villámlik, nagyokat dörög, mint az állat... áááá!!!!!.
Kívánom, hogy mindenkihez jusson el, aki akarja, hogy hűljön le a levegő!
Mindez most még tart Bp-n.
Mármint az eső. -
#4538 Mindjárt rámdől az ablak. Sötét és hideg van. :D