4657
Milyen idő van a lakóhelyeden?
-
ha érdekel, mail és tölthetsz le tőlem... aztán nemteccik, és letörlöd :o)
perszehogy megmagyarázom :))) úgy ismertél, mint aki nem fogja? :)) -
változatos az biztos.
-
Nálunk szar az idő.És az a durva, hogy holnap lépek Balcsira.Remélem azért megjavul jövőhétre:) -
vhogy éreztem, h. az egészet meg fogod magyarázni :D -
ott az utolsó nagyjából stimmel :) rokker is vagyok, legyen, egy kicsit punk is, cyberpunk is, namost mindezek mellett meg hallgatok még annyimindent, hogy az már nem fér bele a meghatározásba :o) (ethno, folk, jazz...) a tetoválás meg szerintem már végképp nem meghatározója egyik zenei ízlésnek sem. a hajam meg teljesen természetes :)) -
leginkább a szintetizátor-effektgép-aktív dub és visszhangmasina miatt lett 'elektronikusnak' nevezve.
az eredeti felállás úgy ment, hogy 2 dobos teljes szerkóval, 1 normál gitár, 1 effektezett,torzított,szintis basszgitár "Space Bass", és egy szintetizátor-effekttár. namost ez az utsó 2 nem általános szokása a rockzenének. és a zene se ugyanaz :) -
viszont ha ez "Elektronikus Rock and Roll " akkor te is rákkör vagy, hisz van tetkód, színes a hajad.
neopankrákkörcyberpunkfusion :D -
"Elektronikus Rock and Roll" , már bocs, de ez magában is hülyeség, mert a rock még jó, hogy elektromos, hisz a hangszer (gitár) is az.
na mind1, sok álnév van persze :D -
Elektronikus Rock and Roll :o) punkok kb annyira voltak, hogy elég extrém volt a kinézetük... a mai goth-punkok a "nagy öregek" közt tartják számon, mint az Alphavillet meg a Duran Durant, az A-Hat... :))) - szövegekben, hangszerezésben nem sok közük van a nagy punkokhoz.
legyen, én szívesen megyek beájulni 1x, ha te is ottleszel... úgyis én bírom tovább :o))) -
na majd találkozunk és 1ütt ájulunk abban a felszerelésben, amit most leírtál :D
aha, és a Sputnik mit játszik ? flamenco fusion vagy mi ? :DD -
gyenge rokker vagy te :o) rendesember igenis beájul a harmincsok fokban fekete pólóban, nadrágban és bakancsban :o) és holtában is rokker marad :))))
amúgymeg én nem pank vagyok, én Sputnikos :o) -
te meg, milyen pank vagy, aki nem iszik sört :DD -
azért 38 fokban, amikor tűz a nap és 1 szál ingben és rövidnaciban nem tudom Lviselni, akkor nem fogok tisztafeketében járni, de most tökéletes az idő hozzá, olyan kora őszies. -
mi akadályoz meg benne a nyár közepefele? hát milyen rokker vagy te?? :PPPP -
az, még kicsit hideg is van, dew legalább újra járhatok feketében :o) -
elég vacak... esik, borús, esik... borús... hüss van... nemteccik :o( -
szar esik?!
merre laksz?! :)))) -
Yotzoo #622 szar!! esik !! -
rolika #620 itt most igazi mocskos-esős-nyálkás idő van...
egy kicsit alulöltöztem a mai napot... -
nálunk is süt -
süta -
eső itt Bp-n nem nagyon volt, de fülledt meleg még minsdig van, mondjuk most már nem érzrem annyira, köszönhetően bizonyos élvezeti cikkeknek ;) -
Ma volt minden, kánikula, eső, most meg sötét.De hogy meleg van-e arról fogalmam nincs mert végre itthon vagyok és beüzemeltem a kondit a szobámba. -
du felhőszakadás volt -
kicsit.
undorító ez az idő, nem bírom ki. -
beborult? -
MELEG, fülledt meleg. -
Én DU-án a vizpartom ki fogom bírni valahogy, most meg a munkahelyen a klima könnyíti helyzetem! -
ya.. nemszeressem ennyire kánikula. kell valami sapit szerezni... -
Ma meleg lesz, bizza -
Sötét van.Ennyi! -
Dodi #607 -
szürkületszerűség van és nem süta. -
Mindjá süta. -
Nálunk néha esik, néha csak simán szar idő van csapadék nélkül:( -
Na, h. elállt lépek is edzésre jól, meg OTB(P)-be ;)
-
itt meg eseik eleg szorgalmasan -
nem, de tapló a kiszolgálás és a rendszer. -
elállt. -
És csak taplók járnak oda?
:)