4657
Milyen idő van a lakóhelyeden?
-
#427 borult... a hétvégén meg esett, meg vacak volt :( -
Garrett #426 itt se jobb -
#425 esik, borult, fuj -
#424 szél van , de sütöget a napocska :-)) -
#423 süt az nap -
#421 esik mint állat :-( -
#420 szépidö -
#419 Kék az ég, béke van, az óra körbejár... -
#418 Süti -
#417 fényes nagyon... holnap-holnapután ugyanilyen kellene -
#416 ..és zöld a fű....oooooohh yeeee
Bubble gum színvonal....
-
#415 süt a nap és kék az ég!:-) -
#414 "Süt a nap nehogy szomorú légy!" -
#413 Sütöget, de azért még hüvi van. -
#412 nagyon sok víznek kell még lefolynia a Dunán, hogy én pap legyek, de nem mondom azt, hogy soha, mivel soha nem szabad azt mondani :-))) -
#411 napos -
#410 napos -
#409 jó pap holtig tanul! :-) -
#408 szép. nemsokára felkel a nap, és pont belesüt az arcomba :) -
Draco #407 szar -
#406 Figyelembe véve az időpontot: Sötét. -
#405 én biztosan nem, már edzett vagyok...
-
#403 ok, mégertettem!
-
#402 most jo ido van... -
#401 ipszilon: lehet hogy nem voltál itt, mielött le lett választva a politikai részleg... amikor meg lett téve, akkor az volt az elv, hogy itt NINCS politika. az egyszer-kétszerrel ott a gond, hogy az csak válaszokat, további válaszokat, meg egyebeket szül. anyázásra ott a politika részleg, itt jobb lenne, ha értelmes, nyugodt beszélgetés lenne. ez csak politikamentesen képzelhetö el. (hogy ez mennyire sajnos, és mennyire minösíti a hozzászólókat, az egy további kérdés, én hagytam ott már fórumot, mert egy barátságos, értelmes társaság nekiállt politizálni, és onnantól folyamatos volt a szurkálódás. nem szeretném, ha itt ilyesmi lenne, ezért próbálok mindenkit politikamentességre kérni) -
#400 így is úgyis ott van vhol a politika (főleg az utóbbi időben). meg ez most egyéként is befolyásolja az életünket, akkor miért ne lehetne az ált. eszmecsérebe egyszer-egyszer egy két ilyen megjegyzést elejteni? végülis általános téma! -
#399 komolyan mondom, ebbe fogunk belehülyülni, hogy ilyen szarokon lovagolunk!!!! -
#398 nem egy helyről beszélünk:-)
és továbbra is jó idő van! -
#397 légyszi meséld már el hogy ott melyik hozzászólásom lehetett célozgatás... meg továbbra is, ha bármi gondod van, lehet levelet írni a [email protected] -ra. -
#396 már bocs, de Efreet a "Milyen zenét hallgatsz?" topicban is célozgatott, diktátoroknak szabad mi ? nem fogtok ti engem gúzsba kötni -
#395 Jó idő van.
Coine: lécci mellőzd a célozgatást a választásokra!
Köszi -
#394 megin' süt a nap -
#393 na itt is takarítás lesz holnap reggel :) -
#392 MSN be -
#391 máté télleg nagyon fáratt lehecc bazze. Bepijáltál köcsög? -
#390 kapcsold be az msn-t
te is coine -
#389 áá ha valakivel először találkozom akkor még nem nagyon one téma, de nyugi nem vagyok csendes :)
a zserzső meg 13 éves szal nem kell agresszívnak lennem hogy legyakjam :) -
#388 ez előfordulhat, mondjuk most aztán a fiatalok nagy része "nagyon hepi" (vagy inkább depi.....) ápr. 21. után.................hy -
#387 mivan apám mmal ? -
#386 én tom hogy nem a kristóf mijatt one csak apád nem.
Coine: már az vagy :)