224
Ericcson T28\'s vagy Nokia 8210???
-
#224 Manapság mindkettő gyüjteménybe darabja 2eFt-ért max. Ha anno beszálltam volna a vitába, akkor a szívem a T28-at javasolta volna, az eszem pedig a N8210-et. Én még ma is vadászok mindkettőre. Ha valakinek van elfekvőben, dobjon meg eggyel-eggyel! És ha van infra az Ericssonhoz (asszem DI28 vagy DI27), azt is kérem hozzá!!!
Csak mellékesen az Ericsson gyönyörű és meglepően eredeti design-al rendelkezett, míg a Nokia komolyan vette az informatika dolgot és pl. a N8210-ben levő modem programozásához szükséges dolgok is fenn vannak a honlapján. Amíg nem volt nagysebességű internetszolgáltatás, hogy a GPRS-ről ne is beszéljünk, addig lehetett nyomni infrás modemen az emailt, telnet-et, gopher-t. Az a bibi, hogy ez nálunk kimaradt, mert amikorra a hálózatfejlesztés nálunk beindult, ezek a technológiák a múlté voltak (ez volt kb. 1995-ben) A mostani ifjak és kevésbé ifjak erről lópikulát sem tudnak.
Nálunk nem is igazi poén a Chello reklám, ahol a faszi modemen betárcsáz, jönnek a japcsik fotózni, a kutyája ugat, "... és mit eszik ...?"
-=ZR=- -
#223 ercsson!
ez nem kerdes!
-
#222 Hell!
Fölkínáltak nekem vételre egy 'állítólag' bontatlan fóliás RXon T28 -at, szerintetek létezhet ez?
Vmi raktár mélyén feküdt, vagy mi?
Be lehet próbálni, vagy kamu? -
#221 igyva RXont vegyé -
#220 én akkor továbbra is az Rxon-t ajánlom. -
#219 Mpppffmffmmffmmfmmppfppp pfffmfpmfmppffp:)
nyah...azé ez e kettő mert ez tetszik a dizsiben meg mit vagizzak?? ot nem lehet telefonálni mert nem hallom hgy mivan..ott danszelni szoktam... -
#218 RXon
Aki emlékszik, emlékszik.
És a hegyi ember nem felejt. -
#217 nemrossz :) kennyi :) -
#216 kennyimobil :) -
#215 :)
-
#214 Mpppffmffmmffmmfmmppfppp -
#213 Rxon.
Erttstshon :-D -
#212 persze kimondta hogy boltba veszed kint a töröknel megkapod negyedaron, csak a nevet nyomtatak el azert olcso -
#211 De oda fel Ericcson van írva, a cég neve meg Ericsson.. na mindegy. -
#210 Rxont vagy nokiat vegyunk ez a kerdes.
de a nokia szar az RXon meg jo szoval nincs kerdes... mostmar hagyjuk a delutansoknak ne kelljen ennyi marhasagot olvsni.. :) -
#209 rxon
Mégiscsak jól írtam elsőre... akkor viszont miről szól a topic? -
#208 RXON
ccs... izé én meg majd megtanulom leírni -
#207 Ericsson
ráadásul nem az első... komolyan mondom, nagyon szétszórt vagy. -
#206 Rxon
bocsi az off ert... -
#205 rXoN
meg a metrómegállókat (ugye?), meg a balatont körbe, meg a nagyvárosokat... nemsokára az utcákat... ez mondjuk tényleg nem lesz rossz, ha kiforr. -
#204 viszont kiirja hogy budapest :) -
#203 rXOn
de működik... a zöldpirosaknál ilyen sincs :) -
#202 Rxon.
Tök béna dolog. -
#201 RxoN
amig 50 forint fölött vagy, addig lehet hívást kezdeményezni, csak vigyázni kell nehogy 3 sec fölé csússzál. (ez persze westel) -
#200 ha ures a kartyad nemhinnem bar nemtudom olyan meg sose volt hogy lefogyjon -
#199 RXoN
rácsörögni tudsz a másikra, és majd visszahív. meg westeles körökben lehet hárommásodpercezni :) -
#198 nem ertitek a lenyeget!!!
evvel lehet vagizni a dizsiben csak akor van gaz amikor a 100forintos telefonodrol nemtudsz telefonalni mert 3 honapja nemtudod feltolteni a kartyadat... -
#197 RXon
ő ezeket választotta, tiszteletben kell tartani a döntését. biztos csak ezekre van pénze, az olcsóbb, jobb cuccokra nincs. -
#196 Rxon.
Még Samsung se?
Ez a coscos gyerek nem egy agysebész.
Mér pont ez a kettő?
Szinte csak jobb telefonok vannak. -
#195 azon van mar op logo ? mert anékül nem telefon a telefon. -
#194 Rxon
LTB: az nem választási lehetőség. CSAK a fenti kettőből szabad... még Alca... izé más cégek se lehetnek. -
#193 Ericsson T29-et. -
#192 RXon -
#191 namost akor melyiket léci segits mar!! kaptam 100forintot telefonra, és elakarom baszni! csak nemtom melyiket vegyem meg!!! -
#190 RXont
vagy nokiat -
#189 Rxont vagy nokiat vegyek segitsetek!!! -
#188 rXoN
nemáár... legalább ne nyíltan. nézzen ki úgy, mintha jósrác lennék... -
#187 rxON
köszi, azért nem vagyok teljesen műveletlen telótémában (sem) -
#186 Rxon
Szard le! -
#185 rxON
hát azért én híve vagyon annak az izének... hogyhíjják... tolerancija vagymi