224
Ericcson T28\'s vagy Nokia 8210???
-
#184 Ericsson
Nem hittem, hogy így értesz a dologhoz.
Király vagy. -
#183 rxon
nade a pleb velemenyere mkor adtunk?:) -
#182 RXon
köszi, te is... csak ezt mások nem ismerik el itt... max LTB meg még 1-2 királynő és király -
#181 Rxon
ecceruen kircso vagy! -
#180 nokija 8210
kicsi csúnya, vacak aksija van.. az
RXon T28
ba már LiP-es aksit raktak, ami azért egy kicsit nagyon számít (na, milyen ontopic voltam????) -
#179 nokiat ne!!!
szerintem is -
#178 RXon
viszont látszik is belőle, hogy az RXon magasan veri a másikat... -
#177 RXon
most aztan nem szolhat minden hozzaszolasunk topiktema megjegyzéseket meg csak lehet tenni...
-
#176 RXon... hát, félek tőle, megint le leszünk este ....va, dehát IJ... -
#175 Rxon
ennyi off ot csak elvisel csocso... -
#174 Nokia - lali elrontottad... rosszul kezdődött a hozzászólásod. -
#173 csocso ne a nokiat vedd!!!!
lehet. de csak nagyon kicsit. hijába no királyok csinaljak a jo topikokat :) -
#172 RXon
de, azok is elterelődtek néha pár hozzászólásra, de szerencsére stabil sikerük van. -
#171 RXon
naponta 2X nézem kb a számlálót, és látom, hogy nárcisz csendben csúszik ki a topten-ből.. :( a dumcsizás meg néha a tetőfokára hág, néha visszafogódik... változó. itt meg szerintem a T28vs8210 ki lett tárgyalva, amig nincs újabb felvetés.... -
#170 Rxon na ja a szolanc es a asszociacio pl sose terelődott el... -
#169 RXon.
A kezdés megfelelő, mostmár mehet, amit akarunk.
Coine: én nem foglalkozom a kinti számlálóval, tény, hogy a másik két király az említettek közül többet szól hozzá mióta megy az összesítés.
Coscos: egy topikot terelgetni is kell ám ahhoz, hogy arról szóljon, amiről akarod. -
#168 RXon finn-gom sincs -
#167 Nokia - haver most van kint finnországban, ott 95% fölött vannak az olyanok... vajon miért? -
#166 RXon
érted? -
#165 de az most offtopik és ezt csocso csinalta és ö megmondta hogy elbaszuk a topikjat ugyohgy csak PXon nal vagy nokiaval kezdödhet minden hozzaszolas... -
#164 és persze az Alcatel. -
#163 hagyd feltekeny a kiralysagunkra!
amugy meg kitargyaltuk hogy a nokia szar a RXon meg kiraly nincs ezen mit tovabb dumalni. -
#162 amíg nem volt lista, addig is dumcsiztunk itt.. a kinti lista nem befolyásolja ezt a szokásunkat. -
#161 Persze, Laalee + Lteebee + Efreet meg a haverjaik chatnek használják a fórumot, mindenhol a semmről beszélnek, tőmondatokban, 1 szavas beszólásokkal, csakhogy elsők legyen a lsitán kint, éljen !...
-
#160 nemtom hogy a gecibe csináljátok a topicot én csináljátok!! a topicot én csináltam a t28 rol hogy jo e de idáig kurvára nem ezzel foglalkoztok!!! -
#159 hahh te meg dzsineket tetovalsz :) -
#157 latod!!!
#153 mondtam én hogy bejön a pluto !!!
-
#156 tudom, ezért is szeretlek ennyire :)) -
#154 kicsit megpörgettük a számlálót... :))
az meg külön kedves, hogy át is olvasod :)) -
#152 köszike
-
#150 na azért... -
#149 meg johogy -
#148 van benne gerinc is? ;) -
#147 olyanom is van -
#146 hát... -
#145 az is én vagyok. -
#144 helyes. -
#143 de mar voltam :) -
#142 mondtam... -