31
  • narumon
    "legtöbben úgysem grabbolnak már hanem leszedik a profik által behúzott anyagot a netről.. apc,klangwerk,sweetbeats,rns stb. :)))"

Az a baj hogy a nagy profi csapatok is egyre kevéssé profik. Régen elképzelhetetlen lett volna úgy egy release hogy pattogjon, most meg lehet találni mindenféle hibával mindenféle szart.
  • Mike
    Kereszeletu probalkozas lesz. A nagy kiadok meg meg nem mentek csodbe, de a profitehseguk ugy tunik hatartalan...
  • Szepi
    Na ja. Csak rájöhetnének már végre, hogy igazi másolásvédelem NEM LÉTEZIK! Valaki úgyis feltöri! (Általában már a megjelenés előtt 8])
  • yurii
    Szétröhögtem a belem ezen a baromságon :))))
    És SÐoo-val egyet értek, hehe :o) én is mingyá veszek...

Üdv: yurii http://deejay.2cool.de
  • Frank99
    döglött az ötlet
    Nekem van egy jobb ötletem!
    ADJÁTOK OLCSÓBBAN, HASONLÓKÉPPEN MINT AHOGY AZ APPZ ÉS GAMES-EKET KÉNE!!!
  • Lez
    Affrancba! MÁR MEGINT vége az audio CD-nek!
    Na mindegy, ha tényleg bejön valami új formátum, majd leszedem a zenét a netről és fölírom én CDA formátumba. :))
  • Scooter
    Már annyiszor eltemették a CD-t, hogy csak na! És pedig még most is él és virul. Soha nem fogja leváltani semmi, csak akkor, ha esetleg már csak DVD-t lehet majd kapni :)
    Ugyanez volt a magnókazettával (audió kazetta), és az is még mimdig van.
  • An-Dee
    Egyet elfelejtettek, ha minden kiadó a cd-k helyett ilyet árulna, akkor ezt vennék, mert nem lenne más.
  • Laalee
    hehh kell a raknak....
    vehetek hozza terror összegekért lejatszokat... eselye sincs hogy elterjedjen.
    arrol nembeszélve hogy a hifin nem tömöritett zenét akarok hallgatni.