310
Cd írás Nero-val
  • kollektor
    crack,törés = dvd másolás ?
  • lck
    Meg a Starforce topic is. - OKÉ !
  • kollektor
    be
  • lck
    Akkor a gamecopyworld.com már be is csukhat.
  • kollektor
    ha így írja meg, akkor nem :)
  • lck
    Az hogy a másolt lemezt tudod e majd használni, az eredeti lemezen lévő védelemtől függ. Ha a védelem olyan előfordulhat, hogy kapásból kiírja majd hogy tedd be az eredeti lemezt.
  • simonl #264
    O.K.

Még egyszer köszi, neki is állok:)
  • kollektor
    Pl:Nero Express
    Teljes DVD másolása / forrás meghajtó , cél meghajtó:ahol forrás a másolandó DVD , cél meghajtó image recorder.Miután elkészült az image fájl , új művelet és - lemez CD/DVD-kép vagy elmentett projekt:ahol az elmentett image fájlt írjuk ki DVD-re .Ennyi
  • simonl #262
    Közben dolgozom a problémán.....

Megtaláltam az image fájl -t, ott kell kiválasztanom a játék mappáját?
    (D:\Játék\) ? és melyik formátumot válaszam? templmage.nrg ? vagy iso. image? utána ?
  • simonl #261
    Szia,

Köszönöm válaszod, sajnos nem vagyok egy nagy PC spiller ezért bátortalanul, de megkérdezem:)
    Az említett lemezkép fájlt hogyan kell készíteni? Neron belül vmi opció lesz?
  • kollektor
    Hello!

Alkalmas erre a Nero.
    Készíteni kell egy lemezkép fájlt / image /,majd ezt ki kell írni CD-re,vagy DVD-re.
    Ugyanúgy használható,mint az eredeti
  • simonl #259
    Sziasztok,

Játék DVD -t szeretnék másolni szigorúan magáncélra (egy háztartás, több gép).
    Kérdésem. hogy alkalmas -e erre a Nero vagy létezik erre jobb progi? Milyen formátumban tegyem? a másolatot ugyanúgy tudom -e használni mint az eredetit vagy csak Daemon -ból?

Köszönettel várom tanácsaitokat.... Mindenkinek szép napot...
  • Polippo
    Ezen már túl vagyok.Eredmény O.
  • Kaptár
    Szerintem csak telepísd újra.
  • Polippo
    Sziasztok!
    Nero Cover Designerrel készítek borítót de elmentés után nem tudom megnyitni mert lefagy a Nero.Hol lehet a hiba???(Nero 6.6.1.6)
  • Tibor016
    sziasztok
    lehet nem ide tartozik amit írok.
    Az lene a kérdésem hogy ha írok egy mp3-cd akor azt hogy tudom megcsinálni hogy más ne tudja átirni vagy felrakni a gépére egyszóval levédeni...
    Minden ötletet szivesen veszek...
  • Wreck86
    erre nincs valakinek ötlete?
  • lck
    Valószínüleg inkább erre a firmware-re kellene frissíteni.
    Nekem ez van fenn és minden jó.
  • susubaba
    Sziasztok!
    A problémám a következő: vettem philips dvd lemezeket ezt az íróm nem ismete fel.
    Egy barátom mondta hogy firmwaret kell frissíteni.
    Én nem értek hozzá igy ő"megcsinálta".
    A lemezt felismeri már, de ha lemezt akarok másolni rögtön kiírja hogy tegyem be az eredeti lemezt,igy nem tudok vele semmit csinálni. más minden müködik rajta.
    Mit lehet csinálni ezzel?
    Ne nevessetek ki most kezdtem írással foglalkozni
    Réka

nec 3520-as dvd író 1.06-ról 3.07-es firmware lett cserélve
  • Wreck86
    Nero Burning Rom v6.6.0.1 ez megfelelő,megbízható verziújó nero?
    +ezek vannak hozzá:

InCD v4.3.0.5 setup.exe
    Nero Burning Rom v6.6.0.1 setup.exe
    Nero Media Player v1.4.0.25 setup.exe
    NeroMIX v1.4.0.25 setup.exe
    NeroVision Express v3.0.1.4 setup.exe

a burning rom-on kívül a többi mire jó?
    köszi
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Következő a probléma,2 dvd megírása óta azt tapasztalom,hogy a dvd-n a 2.számú film alatt az olvasó lámpája folyamatosan világít,és úgy "nyöszörög"mint amikor legelőször beolvassa kb,de ettől még megy normálisan a film,s semmi bajt nem tapasztalok,de azért piszkálja a csőröm,Valakinek tipp?
  • Aquli
    Sziasztok! Arra van vmi progival lehetőség, hogy ha van egy könyvtáram, akkor annak a file-jaiból képfile-t készítsek, mintha az egy cd tartalma lenne (jó tudom, ha kiírnám cd-re utána már egyszerű lenne, de most nincs kéznél üres cd-m)?
  • ufinger
    Válasz sirdond problémájára:
    a bemountolt cd-ről az Alcohollal készíts lemezképet és azt az Alcohollal írjad ki.
    Működni fog :)
    Sok sikert !
  • sirdond
    hali
    kellene egy kis help!
    megírtam neroval egy játék 1 cdjét, és telepítésnél hibát írt ki. megírtam mégegyszer, gondoltam hát ha írási hiba. nem, ugyanaz volt megint. a játékon securom7 van, lehet ez a hiba? mert daemonnal sikerült bemountolva feltelepíteni a játékot. ha igen, akkor van már vmi frissítés a nerohoz erre a hibára, vagy vmi másik cd író progi, amit lehetne használni? előre is thx
  • artschi
    CD Copy résznél az Image fülnél láthatod, hogy hova mentette a file-t. De alapértelmezésben asszem be van pipálva, hogy az image file-t törölje az írás után, szóval nem fog hízni a vinyód.
  • JackDaniels #245
    A többmenetes írásnál van egy olyan, hogy "Fájlok lecserélése az Összeállításban" Na ezt nem szabad bepipálni, mert akkor ami adat már van a lemezen azt szépen felül fogja írni és csak azt fogod látni, amit utoljára írtál fel!!!
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Egyetlen rövid kérdésem van.
    A Neroval lemezt másoltam és a program a lemezre írást megelőzően CD képet készített a másolandó lemezről (ahogy azt kell).
    Azt szeretném megtudni, hogy ezt a CD képet lementi-e a merevlemezre, ha igen, hova?
    Nem szeretném, ha nagyon hízna a winchesterem.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Adat CD-t írtam több részletben (többségében különféle programok setupjait gyűjtöttem össze)

Amikor a lemez már kezdett megtelni, az utolsó adatcsomagot úgy írtam, hogy a lemezt is lezártam.
    Próbálom a CD ROM meghajtóban és a CD-RW meghajtóban megnézni, de nem találok adatot. Neroval 6.3-al írtam és a Nero Express úgy jelzi, mintha üres lenne.
    A jobb egérgomb menü Tulajdonság nem jelenik meg, a program fut, de nem válaszol.
    Lehet, hogy túlírtam (bár ezt nem jelezte annak idején)?
    A lezárás önmagában nem lehet hiba.

Van valami ötletetek, mi lehet a hiba és hogyan lehetne az adatokhoz hozzáférni?
  • flashX
    [Nero express suxxx, Nero Burning ROM roxxx]
  • precision
    Én is találkoztam már ilyennel. Akkor fordult elő ha más verziójú neroval irtak rá. Megoldás nemtom mi :(
  • DMZ
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám:
    Egy többmenetes cd-re írogattam képeket, nem zártam le sosem, mindíg tudtam is folytatni, működött rendesen.
    Most viszont odaadtam egy barátnak, hogy tegyen rá néhány fényképet, és most csak azokat a képek látszanak a cd-n. Viszont nero-ban a sávok látszanak, meg is lehet őket nyitni, látszanak a file-ok (de megnyitni vagy másolni nem lehet őket).
    Ezt valahogyan meg lehet orvosolni? Gondolom az utolsó írásnál állított be valamit rosszul a barátom.
  • precision
    Nem értem hogy miért csak cd-r(w) -re akarja engedni. Ha kimásolom a tartalmát és adatként felírom dvd-re nem biztos hogy jó lesz (xp cd). Vmi ötlet?
  • precision
    Üdv

Neroval próbáltam bin/cue -t kiírni dvd-re, de nem engedi csak cd -re! Ez miért van. ISO -t simán enged dvd-re.
  • Bakka
    Uj fejlemeny:

Ugy nez ki, hogy csak azokat a 700 megas cd-ket rontja amelyek tele vannak irva, mert hogy most irtam egy 700 megasra es csak 590 mega volt rajta, es semmi baja nincs!!! Van meg par olyan cd-m amelyik nincs tele es asszem, hogy azoknak sincs semmi baja!
    Mi lehet a problema? Regebben tudtam irni 700 megas cd-t is! :(

• Frank99
    sztem haldoklik az íród.....

de nem szentírás... nekem hasonló gobdjaim volta, és egy cd-író csere megoldotta.

(pontosabban DVD-író csere) amúgy javaslom a Samsung íróját, qva jó...

TSH552B
    itt megnézheted...
  • Bakka
    HELP!

Van egy kis problemam a CD irassal! Nero 6.6.0.3-at hasznalok Matsushita CW-7582 4x CD-R iroval! Nem tul gyors, de eddig mindig normalisan irt!
    Az utobbi idokben (utolso 10 cd) minden cd-ben van egy hiba mikor olvasni akarom! Sulyos hiba lehet, mert nem probalkozik soxor az iro sem meg a cd-rom olvaso sem, hanem megall olvasasi hibaval!
    Jellemzo, hogy:
    -Csak Mp3-at tartalmazo cd-nel altalaban az elso albumon (abc szerint) talalhato album valamelyik szamaban van egy hiba!
    -Data CD-nel pedig a CD vege fele!
    -Probaltam tobbfele CD-t... mindegyik 700 MB (ezekkel nem volt regebben problema)
    -Disk-at-once modban irtam
    -Mode 1, Iso 9006+Joilet, max 31 char

Mi lehet a problema!? Ismetlem: MINDIG CSAK EGYETLEN EGY HIBA VAN (a Nero CD speed tesztprogramban is)

Thx.
  • BaziJoe
    Sziasztok ez se vág teljesen ide de olyan progit keresek ami ugy formáz meg ujrairhato cd-t,hogy utána ugy tudod használni mint az A meghajtót vagy mint egy vinyót.
  • nagykispeter
    Sziasztok!Igaz nem teljesen idevág,de megtudná-e valaki mondani hogy mi annak a proginak a neve ami a hibás CD-t helyre tudja állítani vagy honnan lehet leszedni!Van ilyen azt tudom csak a neve nem jut eszembe!
  • Zoli007
    Szevasztok! Az a gondom, hogz a nero a 8x/10x rw cd-re csak 4X es 12x enged egetni, ami nagy baj mivel 12X elcseszi a CD-t, 4X-esen meg marhara lassu. Hogy lehet megoldani, hogy akarmilyen sebesseggel tudjak egetni?
  • Zozo76
    Megoldodott a problema, tenyleg a NERO nem birja. Az Alcohol siman megcsinalta az ISO-t. :)