7195
-
#3230 ja egy nagy kérdés: nem tud vki olyan embert aki tud bio-clothes-ot készíteni? (vagy mittomén hogy csinálják az ilyen cuccokat) mert wookiera kéne, akire sok mindent csöppet problémás szerezni, és biza sima polot nem vehet fel szóval kell vki aki alkot rám. na, van vkinek vmi ötlete? előre is köszönet! -
#3229 csak az a baj hogy 3 nap mulva lejár trialom -
#3228 na hogy büszkélkedjek is egy kicsit: 85k medical xp-t kb 2 óra alatt összeszedni kellemes dolog? most vagyok végre doctor 1211, zsír! -
#3227 ha erről van szo tudok Corellián egy jó vendort adni akinél viszonylag olcsón tudsz páncélt szerezni (ha wookieval vagy akkor ez nem érvényes, vmiért ugy gondolja wookie vért minden darabja ugyanannyit ér, és mindent 25kért akar adni) -
#3226 kompozit armort egy gyengebb olyan 250k körül van. -
#3225 akkor már inkább maradok Carbineernél, van egy aranyos kis Laser Carbine-om (ezer köszönet a sliceért Trysk-nek!), de ok, akkor hanyagolom egyenlőre Commandot, kössz az infokat! -
#3224 en egy csontpancelerthajtok...
most vn jarganyom, van egy aranylag jo kardom (70-170), milyen armor az amit erdemes mar megvenni? vagy mire erdemes ezutan kolteni? -
#3223 Már nem ér a lentebbi ajánlatom, sikerült ugyanis ma összeszedni az összes birodalmi páncélfajtát, igaz sokat szenvedtem érte. :)) -
#3222 Már csak 50k xp kell és megvan a TKN :D Már alig várom :) -
#3221 egy fencer mire jo? -
#3220 a mostani rendszerben iszonyat gyenge a commando. Nagyot sebez, de ritkán és random pool-ra. Egy riffleman kb 2* jobban aprítja a nagyobb állatokat. De ha tetszik próbáld csak ki. Ja és a fegyverek is drágák neki. -
#3219 ok, most koppant egy szépet az állam a padlon. király. és lángszóró meg ilyenek mekkorákat sebeznek a jónépen+mekkora sebeséggel rendelkeznek? (feltéve ha ezeknél így számolják mint karabélynál) -
Madmaxx #3218 master commando utan marad 81 pontod. -
#3217 Madmaxx, egy Commando kari mennyi skill pointot kajál be? -
#3216 mondjuk engem sem zavar... 10mp... -
#3215 egymáshoz igazítják a részeket miért olyan nagy baj ez? Mert megszoktátok a régit? -
#3214 Az aki most játszotta Anakint. Azt szépen lucas besuvasztotta a RotJ végére mikor elvileg a régi Anakinnak kéne ott állnia Yoda és Obi-Wan melett. -
#3213 Nekem nem esik le ez teljesen, ki is ez a szépfiú? :) -
#3212 Most lett teljesen elegem lucasból. Rohadjon meg ott ahhol van. -
Madmaxx #3211 Hát ez szopacs. Akkor mégse kell ez a változat ha a szépfiút is berakták a végére. Nem értem minek kellett. -
#3210 DVD-bemutató a sajtónak
2004-06-23
A TF.N forrásai szerint a tegnapi napon a Lucasfilm bemutatta a klasszikus Star Wars-
trilógia szeptemberben megjelenő DVD-kiadását a sajtó egyes képviselőinek, magazinok
és nemzetközi lapok szerkesztőinek. Az amerikai újságok és az online szerkesztők
valószínűleg jövő hónapban, vagy augusztus elején ismerkedhetnek meg a várva-várt
négy lemezes kiadással.
Ez azt jelenti, hogy a következő napokban talán már számíthatunk rá, hogy biztos
információk kerüljenek napvilágra a DVD-k részleteiről és a filmeken történt
változtatásokról.
Egyelőre a következő változtatások tűnnek több, mint valószínűnek: (aki meglepetésre
vágyik, ne olvasson tovább!)
Hayden Christensen bekerült a Jedi visszatér utolsó jelenetébe, és Ian McDiarmid játssza
az Uralkodót a Birodalom visszavágban. Naboo is feltűnik a Jedi fináléjában, az Egy új
remény digitális Jabbáját pedig feljavították.
Kiegészítésül néhány információ valakitől, aki jelen volt az említett eseményen:
A bemutatót nem a Ranchen, hanem New Yorkban tartották, és minden résztvevővel
aláírattak egy hallgatási nyilatkozatot. Így szeretnék biztosítani, hogy a sajtó egyszerre
számoljon be a DVD részleteiről. A dátum, amikor minden kiderül: szeptember 8.
Azért el ne menjetek a következő két és fél hónapra! ;)
Plokoom
www.startwars.hu -
#3209 Az nem fontos, 200 imp fp kell, hogy tudj csatlakozni a Birodalomhoz. Ha csatlakoztál, akkor onnantol már lehet nyomni, én meg szivesen kisérgetlek, sz'al jöhetsz nyugodtan. Tell-elj rám a game-ben. -
#3208 en segitenek szivesen, csak meg semmibol sincs meg a 3as skillem, a igy is jo, akkor jovok:) -
#3207 Rorin van egy arc Narmleben, nem messze a starporttól. Elvileg a negatív imp fp-t lenullázza, ugyanis amnesztiát ad. Nem tudom, hogy hányszor lehet, vagy meddig, de egy őrnagyot keressetek. -
#3206 Már úgy néz ki megoldódott, de azért köszi, ezt nem tudtam. :) -
sznupi #3205 DW-ben nem dobalnak a Black Sun-ok BH armor darabokat, mindenfele mas loot van ott naluk. -
#3204 master ch, master pistoleer -
#3203 Rince: ugy tudom, minden bolygon van egy illeto, akinek, ha fizetsz, torli a bolygora vonatkozo multad. Ez azt jelenti, hogy amit az adott bolygon csinaltal, mehet ujra. Ezt bolygonkent egyszer teheted meg. Kerdezz ra chaten, hogy ki es hol van ez az illeto.
Egyebkent melyik cucc kellene?
Jah, tegnap talalkoztam FarStaron egy Rincewind nevu karakterrel, de nem ertette a "Szia!" koszonesemet, aztan beszeltem vele angolul, de nem Te voltal :))) -
#3202 Trial-osok figyelem!
Keresnék olyan Trial-ost a Farstar szerveren, aki egyrészt Imperial beállítottságú, másrészt jelenleg nem tervezi, hogy megveszi a játékot.
Ugyanis kellene nekem egy Imperial küldetésnek a jutalma, de én már egyszer megcsináltam, csak sajnos nem azt kaptam, ami nekem kéne. De egy trial-os meg tudná csinálni, és akkor meglehetne az is, amire szükségem van. A Naboo-n található Imperial Park egy részét kéne megcsinálni, ami olyan 25-30 küldetést tartalmaz, szerencsére elég rövidek, 1,5-2 óra alatt megvan. Természetesen minden költséget állok és, ha nem vagy elég erős, akkor groupban megcsináljuk közösen, mindenben segítek. És, hogy miért éri ez meg? XP miatt egyrészt, aztán a Faction Point is jól fog csordogalni, kapni fogsz legalább 30-40 ezer credit-et, és a küldetések végén bemehetsz magához a császárhoz és lefényképezkedhetsz vele. ^.^
Ami kell, hogy csatlakozva legyél a Birodalomhoz (200 fp)! Ha érdekel a dolog vagy szivesen segítenél nekem, akkor keress meg ingame, a karim neve: Rince. -
#3201 én triallal nyomom még,carabine4 és hunting 4.creature handler-re varok mar nagyon. -
#3200 jo tudni nekem van vagy 200:) -
#3199 Tojás: szakácsoknak kell kajába. Minél jobbak az adatai annál többet érnek.
Landspeeder: rendszeresen kijelölgeted és ha eléggé lent van az életereje, akkor elmész egy garázshoz (rengeteg városban van, de a ctrl+v térképen rákeresel) és ott a radial menüben a repairt választod. A sérüléstöl függően változik az ár, de általában igaz, hogy a legolcsóbban a landpeedert, legdrágában pedig a swoopot tudod javítani. -
#3198 amugy a tojasok azok mit ernek?
most eladtam 12 gorg tojast 600ert a piacon, jo uzlet volt?
amugy ez a landspeederes dolog hogy van? mennyi ido utan hazsnalodik el annyira hogy szervizbe vigyem, es az mennyire draga? -
#3197 feluton jarok a one handed III fele...
amugy mikor csinaltunk partyt, kijelzett egy wayointot hogy menjunk oda. odamentunk, de csak 3 csavo allt ott, aki azt mondta hogy nem rank var, ugyhogy takarodjunk onnan. a terminal missionbol meg csak olyan kuldeteseket vettunk fol ami egy partynak tul egyszeru. menjuunk mas varosba hatha ott nehezebbek vannak? -
#3196 Na ma meglett az Unamred IV, go to Teras Kasi novice :) -
#3195 ti milyen szinten vagytok akik meg jatszak a trialt vagy mar megvttek -
#3194 2nap alatt -
#3193 2*helm,also,bracer,ov -
#3192 Talaltatok valamit?
Mi is voltunk paran ma DW-ben, nyirtuk oket, de semmi :( -
#3191 BH set farmolas :)