Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Rince: Már megbocsáss, de direkt a kezdõkre vadászni, pláne úgy, ahogy a srác csinálta, nem egy túl etikus dolog. Abban igazad van, hogy hülyék voltunk egy frekventált helyen overtként lézengeni. Drága tanulópénz volt...

(Worthplaying) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kegyetlen jól néz ki ez az SWG kiegészítô emberek! Ebben a kis csomagocskában 15 percnyi kissé ratyi minôségû kamerás felvételt láthatunk az ûrcsatákrôl, de még így is büntet szigorúan! Koréliai transzport (Falcon), X-Wing, Tie-fighter, minden sorrakerül és a pilótafülkéket is megtkinthetjük!"
SWG: JUMP TO LIGHTSPEED MÚVICSOMAG!
by Hardwired.hu
Covert: frakciótag vagy de ezt a többi játékos nem tudhatja csak a saját frakciód tagjai (a nevük és a jelük a radaron lila). Gyilkolhatod az ellenséges frakció NPC-it de ekkor egy kis zászló lesz a neved mellett a HAM-nál ami 5 percig marad rajtad. Ekkor bármelyik Overt ellenség megtámadhat és megölhet.
Overt: ugyanaz mint a covertnél mikor megtámadtál egy ellenséges NPC-t, csak ez folyamatos szóval folyamatosan ki vagy téve a támadás veszélyének. Ahhoz hogy a frakciópontokon vett páncélokat viselhesd overtnek kell lenni (pl. a rohamosztagos páncél vagy a rebel pilótaruha).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Talus, Dearic, és le sem szarnak! De ezt mások is írták már!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Mi Overt-ek voltunk, mert éppen Imperial küldiket csináltunk, de jóval több, mint 5 perce öltünk rebel NPC-t, plusz az egész a Mos Eisley-i Imperial post mellett történt.
Mind1, most már tudom, hogy a "népszerû" helyeken covertnek kell lenni. 😊
Kezdenek elõjönni a játék problémás oldalai...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Épp lázadókat gyilkolok halomra. Muhahaha!
És még van aki azt mondta, hogy a játék ronda. 😛PP
Repesztek a sivatagban:
Néhány turistafoto.
Az õsi Krayt sárkány csontváza.
A mentõkapszula amivel C-3PO és R2-D2 megmenekült:
A Lars rezidencia:
Bocsi a modemesektöl.
[merlinw.org]

A medve nem játék.

karalábé
karalábé
karalábé
Ha rendesen játszani akarsz, akkor meg kell venni a dobozos változatot, ami alapból egy hónap játékidõt is magában foglal, utána pedig havidijat kell fizetni.
(mondjuk én még befoghatom a pofámat, hogy minden hátránya ellenére családi vállalkozásban dolgozom - nálunk legalább ez megoldható...
)A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy az ötlet kira(hogy nem csak gyiklolászni kell), de sztem egy ilyen World of Darkness-es játék kellene, az nagyon kira lenne
karalábé
Egyszóval igen összetett és szerteágazó az egész. Éppen emiatt aztán a játék legnagyobb "hibája" az, hogy napi fél órákat játszva nem igazán lehet élvezni... ez bizony idõigényes egy játék...

Minden csak nézőpont kérdése.
Viszont elhiheted, én is inkább megvennék egy ilyen grafikás X-Wing/Tie Fighter 12.000Ft-ért, ha lenne. De nincs, sõt, mégcsak terve sincs véve (ez ügyben mindig kiosztom a lucasartsot, ez úton is üzenem: ß#@¤ £×&). Én meg kórosan SW ûrszim-fan vagyok...

karalábé
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
milyen érzés lesz majd összefutni egy birodalmi vagy lázadó flottával ?
esetleg belepottyani egy "kissebb - nagyobb" ütközetbe ?!

Ha már nem képesek kiadni egy jó kis Tie Fighter 2-õt ilyen grafikával. (azért remélem ezt a Freespace 2 utánérzésû idétlen "kondenzcsíkhúzást" ki lehet majd kapcsolni. iszonyú béna...)