Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Az biztos hogy én csak olyan helyre megyek ahol vannak nagy bulik 😊
FREAK
eddig egyszer láttam magyart, ráköszöntem, elfutott 😊

Riszpekk

MerlinW
eddig egy bolygón sem volt olyan, hogy 1 órán belül ne fussak össze valakivel magyarhunból😊

[merlinw.org]

LSC
A legprofibb pvp-sek riffleman+combat medic kombó (legalábbis starsider-en). Ez a legütõsebb. Én master riffleman ként simán hazavágok egy tkm-et. Benyomok egy +90 knockdown os kaját azt nem tud semmit csinálni 30-akat sebez.

Rincewind
Hát ott már változó. A nagytöbbség a magyar városban és környékén ténykedik (Dantooine, Pannonia). De a közös chat az adott, tehát voltaképp mindegy hol vagy, magyar szót látni fogsz.
PREMIERE1
Farstar, Starsider + az apró!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

FREAK
azon belül hol? lehet elmennék egy magyar bulira mielõtt lejár a trial 😄

Riszpekk

Rincewind
Farstar
Lacc
Ha esetleg újra befizetnék egy hónapot, akkor hol talállak titeket melyik serveren? 😊
[NST]Cifu
Ahogy mi észrevettük, még a Overtként profibb játékosok (akiken azért nem semmi páncélzat és fegyverzet díszeleg) is csapatban mászkálnak. A másik fele meg az, hogy a jó részük TKM (Tera Kasi Master), ami állítólag a harcos kasztok netovábbja...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MerlinW
értem, köszi😊 akkor miután Overt lettem, para lesz a játék. Ez jó. Ez tetszik😊)

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Hmmm? Covert-ként is lehet Imp. missziókat csinálni, Rebel NPC-ket támadni?! Na ezt nem tudtam...

Rince: Már megbocsáss, de direkt a kezdõkre vadászni, pláne úgy, ahogy a srác csinálta, nem egy túl etikus dolog. Abban igazad van, hogy hülyék voltunk egy frekventált helyen overtként lézengeni. Drága tanulópénz volt...

Serpa
"JUMP TO LIGHTSPEED MÚVICSOMAG!

(Worthplaying) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kegyetlen jól néz ki ez az SWG kiegészítô emberek! Ebben a kis csomagocskában 15 percnyi kissé ratyi minôségû kamerás felvételt láthatunk az ûrcsatákrôl, de még így is büntet szigorúan! Koréliai transzport (Falcon), X-Wing, Tie-fighter, minden sorrakerül és a pilótafülkéket is megtkinthetjük!"

SWG: JUMP TO LIGHTSPEED MÚVICSOMAG!

by Hardwired.hu

Hmuda
Ha megvan a 200 frakciópontod vagy a birodalomnál vagy a lázadóknál akkor elmész egy recruiter tiszthez és jelenzkezel. Ekkor alapbol covert leszel de bármikor elmehetsz bármelyik frakcióbeli sorozótiszthez hogy overt legyél.

Covert: frakciótag vagy de ezt a többi játékos nem tudhatja csak a saját frakciód tagjai (a nevük és a jelük a radaron lila). Gyilkolhatod az ellenséges frakció NPC-it de ekkor egy kis zászló lesz a neved mellett a HAM-nál ami 5 percig marad rajtad. Ekkor bármelyik Overt ellenség megtámadhat és megölhet.

Overt: ugyanaz mint a covertnél mikor megtámadtál egy ellenséges NPC-t, csak ez folyamatos szóval folyamatosan ki vagy téve a támadás veszélyének. Ahhoz hogy a frakciópontokon vett páncélokat viselhesd overtnek kell lenni (pl. a rohamosztagos páncél vagy a rebel pilótaruha).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
Na, ezt az overtes dolgot elmagyaráznátok nekem?

[merlinw.org]

Rincewind
Ha overt vagy, akkor csak és kizárólag te vagy a hibás, ha leölnek. Az overt-ség egy nyilt kihívás a másik frakció számára, önként támadhatóvá teszed magad, ezáltel szinte felszólítod az ellenfelet, hogy "gyere nyírj ki, ezért vagyok over". Szóval én nem csodálkoznék a helyedben. Vagy esetleg arra számítottál, hogy majd az ellenfelek odamennek, megkérdezik, hogy "Tesség mondani, ti kezdõk vagytok? Jah, bocs, akkor menjetek tovább békével". 😊 Ráadásul jelentõs erõfölénnyel támadtatok (4-en egyre), ez egy kis lecke volt számotokra, hehe. 😊
PREMIERE1
Miért misszióztok erõsen frekventált helyen? 😊

Talus, Dearic, és le sem szarnak! De ezt mások is írták már!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

[NST]Cifu
Ez szép, de a srác tisztán a newbee-kra ment. Bent volt neki a "HELPER", a neve alatt pedig a "Novice Brawler". Amíg a HP-ját meg nem néztem (alapból 700 volt, de pillanatok alatt feltornázta 2400-ra, azt tudom hogyan, csak éppen mi nem voltunk felkészülve), úgy gondoltam, hogy négyünknek csak lesz esélye ellene. Hát nem volt. Szabályosan levadászta az egész group-ot.

Mi Overt-ek voltunk, mert éppen Imperial küldiket csináltunk, de jóval több, mint 5 perce öltünk rebel NPC-t, plusz az egész a Mos Eisley-i Imperial post mellett történt.

Mind1, most már tudom, hogy a "népszerû" helyeken covertnek kell lenni. 😊

Rincewind
Ha nem vagy overt, akkor a TEF miatt van, amit akkor kapsz, ha ellenséges frakcióbeli NPC-t ölsz. Ez meg azért van, hogy a másik frakció játékosai tudják segíteni az NPC-ket. Meg logikus is, hogy kijössz a fedettség-bõl, ha nyíltan ellenséget ölsz. De ez ideiglenes, 5 percig van rajtad, aztán megint nem tudnak megtámadni.
Curze
Na igen bunkók voltak, vannak, lesznek. De még mindíg jobb mint a Lineage2-ben ahol semmi megkötés nincs a pvp-re. A 2 perce kreált karakteremmel kiléptem a város kapuján és az elsõ dolog amit megláttam egy felém repülõ tûzgömb volt... Na az volt aztán az igazi poén. 😞

[NST]Cifu
Pardon, Ovi-Ban volt a neve. Mos Eisley-ban találkoztunk vele.

[NST]Cifu
Ez történt velünk most. Mos Eisley-ban egy Obi-Ban nevû rebel tuskó megtámadott és le is gyakott minket (mind a négyen Overtek voltunk). Mit ne mondjak qrva poén volt...

Kezdenek elõjönni a játék problémás oldalai...

Hmuda
Na az nem fog bekövetkezni. Szigorúan covert vagyok, mert néhány köcsög rebel folyton a noobokat kempeli az imp termináloknál. N/C.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LSC
csak találkoznál velem overtként😊 bár ez technikailag nem valósulhat meg a különbözõ szerver miatt.

LSC
inkább akkor ne is foglalkozz vele ha ennyire nem vágod.

Hmuda
Kedvenc munkatársaimmal:

Épp lázadókat gyilkolok halomra. Muhahaha!

És még van aki azt mondta, hogy a játék ronda. 😛PP

Repesztek a sivatagban:

Néhány turistafoto.
Az õsi Krayt sárkány csontváza.

A mentõkapszula amivel C-3PO és R2-D2 megmenekült:

A Lars rezidencia:

Bocsi a modemesektöl.

MerlinW
na ja, miután központi szerveren tárolódik minden adat, így nem igazán lehet feltörni. Ahhoz a szervert kellene feltörni, ammeg nem publikus. Max ha lenne egy olyan aktivációs kód amin mindig van "fedezet". De gondolom ezt megoldotta a soe...

[merlinw.org]

a.carkey
Egy éve megy. Eddig semmi és nem is lesz. Max úgy lesz ingyen neked - vagy másnak -, ha megdugod a SOE vezérigazgatójának a lányát, aki beajánl a papánál egy ingyen gaméra.

A medve nem játék.

Na bízzun, hogy cracker barátaink kezdenek valamit ennek a kiküszöbölésének érdekében...

karalábé

hájja! pofátlanság...

karalábé

[NST]Cifu
Mi? Hogy pénzbe kerül?

[NST]Cifu
Nincs, és nem is várható (túl sok a lefordítandó szöveg).

hátezpofátlanság!

karalábé

lipovics
Sziasztok!

Van a jatekhoz magyaritas?
a.carkey
Jó ez így is, lassan egy éve ...

A medve nem játék.

[NST]Cifu
Van most egy 14 napos trial verzió, ami laza 1,9GB (igen, egy egész kilenctized gigabyte), ez 14 nap igyen játékot jelent.
Ha rendesen játszani akarsz, akkor meg kell venni a dobozos változatot, ami alapból egy hónap játékidõt is magában foglal, utána pedig havidijat kell fizetni.

[NST]Cifu

(mondjuk én még befoghatom a pofámat, hogy minden hátránya ellenére családi vállalkozásban dolgozom - nálunk legalább ez megoldható... )

És ezé kéne küldeni nekik lóvét?
Amúgy az ötlet kira(hogy nem csak gyiklolászni kell), de sztem egy ilyen World of Darkness-es játék kellene, az nagyon kira lenne

karalábé

Nem3sis
nem kapok szabit sajna.

Minden csak nézőpont kérdése.

Nem3sis

[NST]Cifu
Tölsd le a Trialt, és ha van 14 szabad napod, akkor addig is kiélvezheted 😊

[NST]Cifu
MMORPG. Vagyis képzelj el egy Star Wars világban játszódó RPG játékot (mint a KOTOR), ahol egész bolygókat lehet bejárni (olyan 10x10km-es területüket legalábbis), mint a Tatooine, Endor vagy Corelia. A játékban vannak NPC (nem játékos karakterek) és több száz vagy ezer másik játékos, akik szintén folyamatosan játszanak. Gyakorlatilag azt csinálsz bizonyos keretek között, amit akarsz. Megtanulhatsz vadállatokkal bánni, és lehet Banthád, amin lovagolhatsz, és/vagy lehetsz mérnök, aki bányákat rak le, hogy nyersanyagokhoz jusson, és ezekbõl a legkülönfélébb dolgokat készítse el - kezdve a cipõktõl a különféle fegyvereken és páncélokon át a jármûvekig (amibõl jelenleg 4 fajta van), sõt, akár házakat is építhetsz. Különféle küldetéseket kaphatsz, amit egyedül vagy a többi játékossal csapatba állva próbálhatsz megoldani. Beállhatsz a felkelõk közé vagy akár birodalmi tiszt is lehetsz.

Egyszóval igen összetett és szerteágazó az egész. Éppen emiatt aztán a játék legnagyobb "hibája" az, hogy napi fél órákat játszva nem igazán lehet élvezni... ez bizony idõigényes egy játék...

Nem3sis
na ebbe a topicba se kellett volna benéznem. most sírásra görbült a szám hogy nincs pénzem erre a gamára

[NST]Cifu
Az SWG olyan 3700Ft/hó (+9.000 - 12.000Ft a doboz), végülis nem olyan nagy kaland, ha elmegyek egy mozifilmet megnézni, már rögtön többe kerül, szóval ez a része szerintem azért annyira nem vészes (a kérdés, hogy egy év múlva is ezt fogom-e mondani, az már más tészta...).

Viszont elhiheted, én is inkább megvennék egy ilyen grafikás X-Wing/Tie Fighter 12.000Ft-ért, ha lenne. De nincs, sõt, mégcsak terve sincs véve (ez ügyben mindig kiosztom a lucasartsot, ez úton is üzenem: ß#@¤ £×&). Én meg kórosan SW ûrszim-fan vagyok...

Hátén ezt most nem értem, ez most milyen játék is? meg mit kell benne csinálni?

karalábé

Kandurex
3X00,- + 1000 a virtuális bankkártya havonta azaz kb. 5000 HUF havonta, engem csak "ez" zavar. (két havonta megveszem a játékot)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Serpa
huhúúú ...
milyen érzés lesz majd összefutni egy birodalmi vagy lázadó flottával ?

esetleg belepottyani egy "kissebb - nagyobb" ütközetbe ?!

Serpa
abban egyetértünk, hogy nagyon jól nézz ki.
😊

cifuatwork
Na ez az, ami miatt végképp úgy döntöttem, hogy kell az SWG 😊

Ha már nem képesek kiadni egy jó kis Tie Fighter 2-õt ilyen grafikával. (azért remélem ezt a Freespace 2 utánérzésû idétlen "kondenzcsíkhúzást" ki lehet majd kapcsolni. iszonyú béna...)

Serpa
Jump to Lightspeed

+ 4 kép !