Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha adsz egy ftp-t, feltöltöm.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha a jatekosod alapbol fut a jatekban, akkor a shifttel atvaltasz gyaloglasba es a jarmüveknel ugyanougy a lassabb menetbe. Igy könnyebb kerülgetni az oszlopokat.
Allatoknak van /gallop funkcioja. Ez olyan, mint a /burstrun futasnal. Rövid idöre gyorsabban fut.
Jarmüveknel ez nem müködik, mert mar eleve gyorsak.
A felhők felett mindig süt a nap
Ha letöltök valamit, ami nagyon ritkan esik meg, akkor azert töltöm le, mert nincs demoja. Ha tetszik, akkor megveszem, ha nem tetszik, akkor az elsö ket nap utan törles.
Kerdezni pedig nagyon ritkan kerdezek, mert en ismerem a search funkciot es altalaban elöbb elolvasgatom a forumokat. Ha nem talalok semmit, akkor kerdezek.
Szoval lehet, hogy en atlagon felüli intelligenciaval rendelkezem, de ez van. Sajnalom, ha valakinek ez az önerzeten sebet ejt.
LONG LIVE THE EMPIRE!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Úgyhogy a vége az lett, hogy szépen külön át lettek küldve nekik azok a file-ok, amiket letölt (patch_09.tre).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként van egy lamer kérdésem; ezekkel a siklókkal meg hátasokkal mégis mennyire lehet gyorsan menni? Mondjuk a normál kocogáshoz képest?
Chello plusszom van, us robotics router tehát nem a legszarabb nincs beállítva semmi tûzfal vagy porttiltás
Supporton már néztem megoldást de nem találtam.
Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban?
A felhők felett mindig süt a nap
De találtam egy Ewok falut, itt léptem ki a játékból:
Õ Mobe. Szegény elég rút, de legalább beszélgetni sem sikerült vele 😊)
Kilépés elött. Egyenlõre ídáig jutottam el.
Egy kis simogatas es mar fel is ulhetnel a nyakaba ;D
Szep kover Rancor...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
War. War never changes.
War. War never changes.
Szoval nem kell minden szakmara külön trial accountot nyitnod, mert van egy olyan gomb, hogy surrender skill es azzal elfelejted a megtanult kockakat. Szoval, ha rajössz, hogy a brawler megsem tetszik, akkor egyszerüen leadod es felveszed a commandot.
Amugy meg van 250 skillpontod, ami 3 szakma maxolasara jo (vagy legalabb 20 novice-re akar) es mivel a 14 nap alatt nekem ne mondd, hogy kimasterolsz 3 szakmat, igy nem er az okfejtesed. De hat nekem vegülis mindegy...
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek."
jöhet
"Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni."
számodra nem, én viszont komolyan gondoltam, még ha nem is minden kasztot de nem akarok leragadni ott hogy brawlerrel játszok aztán egyszer látok egy commandot és rájövök mekkora királyság, nem, ki akarok próbálni több kasztot kapásból hogy eldönthessem nekem mi a jó.
"A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni."
hát persze, nyilvánvaló ha te mondod...
inkább a többi bölcsességedre nem válaszolok, kicsit sok lenne benne a "kötöszó", de nincs neked kissé üldözési mániád? valahogy nekem ugy tünik hogy a fejlesztõk nem hagyták volna benne az uj account lehetõségét ha azt akarták volna hogy csak 14 napot játszhass. mindezek ellenére ha lesz creditem akkor én is rendelnék rajtad keresztül SWG-t, csak jelen pillanatban egy büdös kanyi vasam nincs... mennyi az a 25 euro+postaköltség átváltva magyar zsére kb? (lehet leszokok dohányzásról SWG miatt?)
"The trees move. Do you not see it?"
Hogy ezt se ertse felre senki: En is kiprobalom a betakat, amik erdekelnek. Ha nem tetszik a jatek, ket nap utan ott hagyom. Igy volt ez a Ryzom, R.Y.L, Horizons, es a Lineage2 eseten is. Vartam ra, megjött, megneztem, nem tetszett, otthagytam.
CoH nagyon tetszett, de nem annyira, hogy megvegyem, ezert azt is otthagytam 2 nap utan.
Mostmar csak az EQ2-re es a WoW-ra varok igazan.
Van meg nehany igeretes jatek, amiket meg fogok talan nezni, de nem igazan lenyegesek.
Addig is SWG.
Lol!!! Na ebbe beavathatnál bõvebben is. Bár persze, ha te se tudod mire... 😄DD
A composite-nal is ez van, hogy mind miatt nem tudod hordani. Ha felbuffolod magad, felveszed. Ha lejart a buff, akkor is rajtad marad a pancel csak a mindod sinyli meg.
Nem rolatok van szo, hanem azokrol, megegyszer kihangsulyozom!, akiknek soha eszükbe sem jut valaha is fizetni erte, hanem open betarol open betara vandorolnak es mindenhol azt nezik, hol lehet csalni, hogy fizetes nelkül tudjanak jatszani, de meg ehhez is faszok.
A warezolasrol nem is beszelk. Azokat, akik meg fizetös ftp-n üzemeltetik a warezolast, egyenesen tarkonlönem (ha ez valakinek most erösen hangzik: nem magyarazom el. Ha nem jöttök ra magatoktol, miert a vilag egyik legnagyobb aljassaga, akkor higgyetek azt, hogy EN vagyok a nagy bunko fasz).
Elmondom mi volt. Megcsinálom a karim. Nyilván entertainerként elsõ utam a cantina. Bemegyek elkezdek táncolni hogy befejezzem a kis droid küldijét, de addig se rakom el, mondván látni akarom hogy mennyi nézõnél tartok. Erre egy overt imperialos faszi jön és elkezd mindenkit fenyegetni minden kis marhaságért hogy feljelenti õket a készítõknél (apuci kicsi fia biztos). Engem is elkezdett szekálni hogy rakjam el a droidot mert utálja. Erre én mondom nyugisan és udvariasan hogy bocsi de látnom kell a nézõszámlálót. Megpróbált kihívni a kantin elé meg folyamatosan duellezni akart. El se merem képzelni miket mondott még az Ignore listázása után. Erre meg belekötött egy covert impibe hogy ne szórakozzon a rohamosztagos petjével (onnan tudom, hogy õt csesztette, hogy a másik fickó erõsen próbálta lerázni a kiccsávót). Persze vele is duellezni akart. Végre szétváltak erre látom, hogy a faszi hiába covert, mégis full rohamosztagos páncélban feszít (akit csesztetett az overtes). Priviben megkérdem, hogy ezt hogyan csinálja. Mondja hogy õ speciális... erre én, "kicsit bõvebben?". Erre õ "tul sokat kérdezõsködök". Erre én vissza "köszi máris megutáltattátok velem ezt a szervert ti ketten, megyek máshova, csá". Szóval ennyit a "wanderehome"-rol.
Követem a forumot es együtt erzek azokkal, akik meg akarjak venni a jatekot. Söt en annak idejen vettem a faradtsagot, hogy elörendeltem itt becsben 10 darabot azoknak, akik kertek, persze aztan senki nem jelentkezett en meg magyarazkodhattam a boltban (de ez mas tema es nem szemrehanyas). Nem erröl van szo!
Itt azokrol van szo, akik ilyen-olyan csalasokkal probaljak a lehetö legtovabb jatszani a jateko(ka)t es aztan, mikor vegkepp nem megy, mert a fejlesztök megsem olyan hülyek, mint amilyennek ök a kis paraszti agyukkal elkepzeltek, akkor megy az anyazas es utana inkabb elmennek es keresnek uj cuccot, amit ki lehet hasznalni egy darabig.
Ezek miatt nem szallit az amazon magyarorszagra meg a többi geci miatt, aki tönkreteszi az orszag imidzset es ezek szerintem megerdemlik! Nekik szolt ez: .
A rendes emberek lekivilagaba veletlenül sem akartam beletaposni, ezert itt es most ünnepelyesen felajanlom azoknak, akik VALOBAN meg akarjak venni a jatekot, hogy en megrendelem nekik a jatekot az amazonrol, ha irnak nekem egy levelet az [email protected] cimre es atutaljak a bankszamlamra a penzt (sajna en sem vagyok milliomos), ha összegyült egy par, en megrendelem es utana tölem el lehet hozni, vagy elküldöm postan.
Bar ez eltart egy darabig es lehet, hogy nem lesz nagy a megsporolt összeg, de ha erdekel valakit irjon nekem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindegy. Még a trial kellõsközepén vagyok, de már most látszik, hogy tovább akarom vinni a karakteremet..😊. Szal, akinek van eladó dobozos ver. ne kíméljen. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mivel sehol nem lehet kapni nem fogok tétlenül ülni amíg nem hoznak még be és nem fogom nézni a rohadt használhatatlan launcpadot.
Nekem már megvan az accom a trialból amit tovább fogok vinni a fullal. Tul sok mindent sikerült elérnem azzal a karival hogy csak úgy hagyjam elrohadni és ne vegyem meg a fullt.
A másik accom csak arra van, hogy ezt az ûrt addig kitöltsem valamivel és legalább kipróbálok még szakmákat. Hiába próbálnék játszani más játékokkal, tudom hogy az nem lenne az igazi amíg a többiek fönt vannak a szerveren és én nem tudok velük lenni amíg csak lehet.