7195
10877436381340714828.png
  • Stotoo
    nah ápdéjtel
  • Gorii
    http://starwarsgalaxies.station.sony.com/recent_updates.jsp?page=Recent%20Updates
  • Mayday
    Hol van egy friss leiras az uj patch-rol?
    Ha a jatekban, akkor kopizd mar be ide!
    Ha neten, akkor meg linket, plz!
  • Stotoo
    en mar leadtam a cht egy taposabb commando elerese erdekeben :)
  • Mayday
    Korrektebb lett volna annyi ebben az ep4 es ep5 kozotti idoszakban...
  • Gorii
    jaa, akkor az nemsemmi::)
  • Hmuda
    Valami hasonló nehézségű dolgot kellett volna a Jediség eléréséhez. Most tele van a szerver Jedikkel közben meg azt hangoztatták az elején hogy szerverenként max 3-4 jedi lesz. Ehhez képest...
  • Mayday
    Nem egy ev utan.
    Majus 25-etol van DW, asszem.
  • Mayday
    Azota sincs tobb, asszem.
    Es ez egy darab a 9 reszes szettbol. 1 ember kapja meg, a csapatban meg minimum 20-an voltak sztem :)
    Orulok mondjuk nagyon, hogy nincs az, hogy mindenki ilyenbe szaladgal!
  • Gorii
    Vehicle hit points should now be saved properly when making repairs

ennek viszont orulok:)
  • Mayday
    Szep lenne, de gondold csak el: ez esetben egy master BH hentelhetne minden newbiet, poenbol ezzel szivatni lehetne akarkit, mondjuk ramenni 10x, mert egyszer csunyan nezett :)))
    Gondolkodtam mar ezen, de csunyan borulna sajna egy bizonyos jatekegyensuly. Szvsz.
  • Gorii
    nemrossz 1ev utan megvan az elso db:)
  • sznupi
    Hát, nekem az kéne, hogy a jelenlegi karim legyen majd valamikor jedi, de akkor ezekszerint csak kezdhetek neki a combat medic kimasterelésének, ugyanis azt adta az egyik sith holocron. 8-)))
  • Gorii
    2 hete olvastam hogy megcsinaltak az elso darabot (helm) vmelyik serveren, devek gratulaltak hozza:)
  • Hmuda
    Márpedig voltak akik megcsinálták, mert láttam képet egy legyártott sisakról.
  • LSC
    a DW is elbaszott nehéz nem hallottam semelyik guild-ról hogy megcsinálta volna.
  • LSC
    nagyon fontos egy mandalorian páncélt nem láttam még:)
  • LSC
    úgy olvastam két lehetőség lessz. 1 kimasterolod az 5 alapszakmát és akkor felveheted a jedi initiate skill-t de ilyenkor a fő karid lessz jedi. 2 megcsinálsz egy küldi sorozatot ami állítólag hosszabb lessz mint a holo grind és elég nehéz is de ilyenkor kapsz egy új karit és a régi megmarad.
  • Gorii
    Fixed Mandalorian helmet so that it is wearable by Rodians

latom ez fontos bugfix bennevan:))
  • LSC
    az meg a másik ha már BH miért nem tud player BH-t bérelni? Megadná az ember nevét meg az összeget azt a BH menne és le tudná lőni szerintem az lenne a "reális". Valakivel gondodvan felbérelsz 3 BH-t azt kész szerintem tök rulez lenne.
  • sznupi
    Igen? És hogy lehet? Mert engem perpill érdekelne, a holocronos dolgot tudom, de az új rendszerről fogalmam sincs.
  • Gorii
    az viszont durva hogy egy lvl48 gurreck light armorral siman letankolta bs assasint
  • sznupi
    Ne, utana néztem, patch 9-ben a jedi revamp part1 jön, ami azt jelenti, hogy a meglévő jedik átalakíthatják a jedijüket az új rendszerre, ahol ők döntik el, hogy milyen skillpontok alapján kreálják meg a jedijüket, vagyis teljesen újraformázhatják azt.

"These changes will affect players who have already unlocked their Force Sensitive (FS) slots. Players who have not unlocked their FS slot may continue to master professions for credit, but no new players will become Jedi until Publish 10, The Jedi Trials. Players may still unlock their slot, but it will not be active until Publish 10."

Ebben van a lényeg, hogy a 10-es patchig nem válhat senki jedivé, de én az egészből azt veszem ki, hogy marad a holocronos rendszer, vagyis most is lehet kimasterelni a szakmákat és majd a 10-es patchnel unlockoljuk az FS slotot és gondolom ezután jön majd a Jedi Trials. Szal majd kiderül.
  • Gorii
    sajna amig a hivatalos ch forumon nem surgetik ezt (eddig nem lattam ilyen topicot), addig a soet se erdekli, legalabb a tamelt petet lehessen vendorba kitenni..
  • Mayday
    Hatja, ismeros... :)

De ekkor legalabb celpont volt, maskor meg az sem. Droid frissitett folyamatosan, Ranger skillel is ott volt 4-5 meterre, es kozbe meg denem :)))
  • Rincewind
    Szerintem még így is az egyik legfunnybb szakma. Ha valaki nem a tápolásra megy rá, és nem fontos neki, hogy mindenáron a legtápabb karaktere legyen, akkor jó választás lehet.
  • LSC
    már rég elmondták hogyan lehet.
  • Rincewind
    Én még szerencsére egyet se láttam, de nem is akarok. :)
  • LSC
    el van cseszve a CH. Pénzt nem nagyon tud vele keresni. Mi a túróért csak 10-es állatot használhat mindenki? Simán felvihetnék 25-re legalább a ch is keresne pénzt meg a nyúbiknak is kicsit könnyebb lenne.
  • sznupi
    Miért lesz sok? Egyenlőre azt sem lehet tudni, hogy miként lehet majd jedinek lenni, szal lehet, hogy nehezebb lesz mint eddig, meg kell várni és akkor majd kiderül.
  • LSC
    a BH-nak legalább lessz mindíg küldije ez az egy előnye van ami némileg ritkítja majd a számukat mert aki mellett nicns 4-5 ember aki vigyázzon rá simán beütik azt egy idő után megunja hogy több XP-t veszít mint nyer.
  • Gorii
    ch nal egy gond van, tamelt petet vendorba nem lehet kitenni, igy csori ordibalhat napokig sp elott hogy vegyen tole vki petet
  • LSC
    én úgytudom 9-es ami most jön.
  • Mayday
    Sajnos ez mar csak egy kis idobeli kulonbseg, a lenyegen nem valtoztat - tul sok jedi lesz :(
    Sztem mar most is sok van...
  • LSC
    igaz.
  • LSC
    haver anyázott párszor amikor a BH-t csinálta egy küldi jó esetben 25 perc és 10/2 házon belül vagy különböző elérhetetlen ponton pop-olt. Úgy tudtuk kihozni hogy dueleztünk és területre lőtt arra felé és akkor jó esetben kirohant a falból.
  • Rincewind
    Nem kötözködés, csak kicsit szúrja a szemem: leSZ, egy sz-el. ;))
  • sznupi
    Jedi rendszer upgrade nem csak a 10-es patchben lesz? Ha felkerült a szerverekre a patch, akkor én úgy tudom, hogy a 9-es és 10-es patch között nem lehet senki sem jedi, és amikor megjelenik a 10-es patch, egy teljesen másfajta rendszer lesz majd.
  • Rincewind
    Nem tudom még nem volt időm kirakni és megnézni. _De asszem large. Szivesen odaadnám, de akkor elvesztenék egy jó cserealapot a másik képre, és akkor lehet, hogy az életben nem szerzem meg többet. :(
    Ha te meg tudod szerezni, akkor odaadom érte. Illetve mondtam, ha máshonnan bejön a kép, akkor is neked is adom. :)
  • LSC
    az lessz a legszebb hogy rengeteg jedi noob lessz mert könnyen elérhető lessz bárkinek a fő karakterére és sokan megtehetik hogy vesznek mégegy acc-ot. Teljesen "reális" lessz hogy minden 3-ik ember fénykarddal rohangál majd. <-- ezt a SOE-nek.