Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
most látom neked csellód van, neked nem lassan jön le???,

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
vagy icq ahol át küldöd? ez lenne a legjobb igazából

Shiver
vand dc-d van kazád ?

Shiver
43 mega rarban a ... anyjukat 😊

Hunnenkoenig
Szivesen megtennem, de rar-ban is 43 MB es nekem nincs ennyi tarhelyem.

Ha adsz egy ftp-t, feltöltöm.

Shiver
de segítõ és válaszképes itt mindenki

ez nem baj hanem elöny! igy legalább izgalmas marad.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

[NST]Cifu
Hiába, ez a baj az ilyen összetett játékokkal, egy élet kell ahoz, hogy rendesen kiismerd... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hunnenkoenig
Ha közben nyomod a shiftet, lelassul.

Ha a jatekosod alapbol fut a jatekban, akkor a shifttel atvaltasz gyaloglasba es a jarmüveknel ugyanougy a lassabb menetbe. Igy könnyebb kerülgetni az oszlopokat.

Allatoknak van /gallop funkcioja. Ez olyan, mint a /burstrun futasnal. Rövid idöre gyorsabban fut.

Jarmüveknel ez nem müködik, mert mar eleve gyorsak.

Shiver
akkor esetleg tudnál nekem segíteni abban hogy feltöltöd a 9-es peccset valahova?

Hunnenkoenig
Igen, nekem minden jatek eredeti.

Ha letöltök valamit, ami nagyon ritkan esik meg, akkor azert töltöm le, mert nincs demoja. Ha tetszik, akkor megveszem, ha nem tetszik, akkor az elsö ket nap utan törles.

Kerdezni pedig nagyon ritkan kerdezek, mert en ismerem a search funkciot es altalaban elöbb elolvasgatom a forumokat. Ha nem talalok semmit, akkor kerdezek.

Szoval lehet, hogy en atlagon felüli intelligenciaval rendelkezem, de ez van. Sajnalom, ha valakinek ez az önerzeten sebet ejt.

Hüpp hüpp nekem is lejárt a trial, újat nem akarok kezdeni, legalábbis 14 napra nem. Majd ha meglesz az eredeti folytatom pár hónapig, végülis nem egy nagy érvágás. Addig is jegelve a kis twilek commandom 😊 Pedig milyen finom ropogósra tudtam sütögetni a rebeleket!

LONG LIVE THE EMPIRE!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

LSC
amygar = magyar.

LSC
overt-ként felvette és ha meghal vagy visszavált rajta marad. Íme a nagy titok. Mindenhol vannak gyókerek és sajna azt tapasztalom hogy rengeteg a amygar közöttük under 18 év.

LSC
neked biztos minden game eredeti a gépeden és soha nem kérdezteél meg senki hogy ezzel azzal hogy kell neten játszani. Ha így van te vagy az egyetlen ilyen magyar szerintem.

Gorii
ehe .szeliditeni megtudnam csak altalaba ott a papa mama is😊

[NST]Cifu
Alaphelyzetben nem nehézkes, ugyanolyan, mintha gyalogolnál, de azért városban oda kell figyelni, mivel a keskeny kapuknál be lehet akadni, és legalábbis az X34-nek elég nagy fordulóköre van...

Hmuda
Pont olyan mintha gyalogolnál csak sokkal gyorsabb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
És lehet irányítani normálisan vagy nehézkes?
[NST]Cifu
Az X34-el érzésre kb. 10x gyorsabban lehet menni, mint simán gyalog. A Speeder még ennél is gyorsabb valamivel.

[NST]Cifu
Najó, de egy sima tökfödõért fizessek 2000 creditet? Ezt 250-ért vettem 😊)

[NST]Cifu
A Chello-nál lehet valami gubanc. Én három ismerõsömmel játszottam, akik mind Chello-sok, és nekik folyamatosan megszakadt az update, míg nekem (SédNet kábelnet) simán lecsorgott kb. 10-15 perc alatt...
Úgyhogy a vége az lett, hogy szépen külön át lettek küldve nekik azok a file-ok, amiket letölt (patch_09.tre).

Hmuda
Nem csak páncél fejfedõk vannak. Ott van pl a szemellenzõ (sunguard), a swoop sisak, meg ilyenek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Lol pedig nekem is turbán volt a fejemen 😊 A mon'calamarikon néz ki a legjobban olyanok benne mint valami takarítónõ.

Egyébként van egy lamer kérdésem; ezekkel a siklókkal meg hátasokkal mégis mennyire lehet gyorsan menni? Mondjuk a normál kocogáshoz képest?
[NST]Cifu
Nem volt pénzem normális sisakra/páncélra, amikor meg volt, akkor meg a Bazaar-ban nem volt ilyen. Tegnap jutottam el oda, hogy sikerült csinálnom magamnak egy csaknem teljes Bone Armour-t (az alkarvédõkre már nem volt elég csontom), miután elértem az Artisan 4203-as szintet. De õszintén szólva ha választani lehetne, hogy mi illik kevésbé egy Star Wars játékba, egy csontból készült páncél, vagy egy arab turbán, én élbõl az elsõre szavaznék 😊)))

Shiver
valaki abban tudna segíteni hogy mért 2 óra alatt jön le az összes peccs nekem? de általában állandóan megszakad

Chello plusszom van, us robotics router tehát nem a legszarabb nincs beállítva semmi tûzfal vagy porttiltás

Supporton már néztem megoldást de nem találtam.

Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban?

Hmuda
Csodálkozom, hogy vannak akik hajlandóak azokat a turbánokat a fejükre venni. :-)

[NST]Cifu
Tegnap este lejárt az acc.-om, de elõtte ellátogattam még az Endor-ra, mert állítólag az nagyon csumi hely. Mondjuk enyhén durva a 4500 credites (!!!) jegy oda, tehát nem tudok visszajönni, dehát istenem, mivel egyenlõre csak akkor lesz teljes SWG-m, ha kapható lesz majd, elmentem. Tényleg szép, bár azért messze van filmben látott látványtól. A másik meg az, hogy többtízezer HP-s lények vannak az õserdõben, akik alapból ellenségesek...

De találtam egy Ewok falut, itt léptem ki a játékból:

Õ Mobe. Szegény elég rút, de legalább beszélgetni sem sikerült vele 😊)

Kilépés elött. Egyenlõre ídáig jutottam el.

MaDFoX
Hehhhe Gori, miert nem kezdted inkabb jol megszeliditeni? 😄D
Egy kis simogatas es mar fel is ulhetnel a nyakaba ;D
Szep kover Rancor...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Holnap ha lesz idõm berakok 1-2 vicces/érdekes screenshotot

War. War never changes.

Na már 2 napja játszom Ehoil Dustwalker néven, és nagyon tetszik a játék! 😊 REngeteg maygarral találkoztam szerencsére a Farstaron. Egy dolog idegesít, mégpedig hogy a városokban nagyon lassú a játék. Lehet ha letellik a trial megveszem a teljest.

War. War never changes.

Gorii

Gorii
ranchor hunt:

Hunnenkoenig
a 25 euro 260 forinttal szamolva 6500 forint. A postaköltseg kb 3-5 euro a csomag sulyatol függöen...

Hunnenkoenig
Azt ugye tudod, hogy a szakmakat le is adhatod, ha nem tetszik?

Szoval nem kell minden szakmara külön trial accountot nyitnod, mert van egy olyan gomb, hogy surrender skill es azzal elfelejted a megtanult kockakat. Szoval, ha rajössz, hogy a brawler megsem tetszik, akkor egyszerüen leadod es felveszed a commandot.

Amugy meg van 250 skillpontod, ami 3 szakma maxolasara jo (vagy legalabb 20 novice-re akar) es mivel a 14 nap alatt nekem ne mondd, hogy kimasterolsz 3 szakmat, igy nem er az okfejtesed. De hat nekem vegülis mindegy...

Lacc
Ha a Farstaron tényleg ilyen jó közösség van mint olvasom, akkor valamikor jövõhéten tényleg befizetek még egy hetet aztán nekikezdek már újra 😊
Calver
"Calvert is ebbe a kategoriaba soroltam be.
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek."
jöhet

"Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni."
számodra nem, én viszont komolyan gondoltam, még ha nem is minden kasztot de nem akarok leragadni ott hogy brawlerrel játszok aztán egyszer látok egy commandot és rájövök mekkora királyság, nem, ki akarok próbálni több kasztot kapásból hogy eldönthessem nekem mi a jó.

"A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni."
hát persze, nyilvánvaló ha te mondod...

inkább a többi bölcsességedre nem válaszolok, kicsit sok lenne benne a "kötöszó", de nincs neked kissé üldözési mániád? valahogy nekem ugy tünik hogy a fejlesztõk nem hagyták volna benne az uj account lehetõségét ha azt akarták volna hogy csak 14 napot játszhass. mindezek ellenére ha lesz creditem akkor én is rendelnék rajtad keresztül SWG-t, csak jelen pillanatban egy büdös kanyi vasam nincs... mennyi az a 25 euro+postaköltség átváltva magyar zsére kb? (lehet leszokok dohányzásról SWG miatt?)

"The trees move. Do you not see it?"

Hunnenkoenig
Köszi, hogy megertö vagy! :-)

Hogy ezt se ertse felre senki: En is kiprobalom a betakat, amik erdekelnek. Ha nem tetszik a jatek, ket nap utan ott hagyom. Igy volt ez a Ryzom, R.Y.L, Horizons, es a Lineage2 eseten is. Vartam ra, megjött, megneztem, nem tetszett, otthagytam.
CoH nagyon tetszett, de nem annyira, hogy megvegyem, ezert azt is otthagytam 2 nap utan.

Mostmar csak az EQ2-re es a WoW-ra varok igazan.
Van meg nehany igeretes jatek, amiket meg fogok talan nezni, de nem igazan lenyegesek.

Addig is SWG.

Hunnenkoenig
Mindegy hagyjuk. Igazad van.
Bocsanatot kerek. Bunko voltam.

Hmuda
Oks akkor nicns harag. A bétárol-bétára vándorlás télleg nem szép dolgo be is vallom, hogy jóideig csináltam én is, de valszeg ezzel a játékkal végleg leszokom róla, mert ez tuti le fog kötni egy jóidõre. A páncélos dolgot meg jó tudni, kösz az infót.

Rincewind
Nem akarok kötözködni, de ha a sértést a a warez, tolvajoknak szántad, akik úgysem vennék meg a játékot, akkor és spec. nem értem az összefüggést. Mert ez a sértés mindenkire vonatkozott csak éppen rájuk nem, hisz õk úgyis tesznek rá, hogy lehet-e kapni vagy nem.
Rincewind
"Újabban szerintem TE minõsítesz le mindenkit. Csak tudnám mire."

Lol!!! Na ebbe beavathatnál bõvebben is. Bár persze, ha te se tudod mire... 😄DD
Hunnenkoenig
Ha jol tudom a pancel rajtad marad akkor is, ha nem vagy mar overt, csak ha leveszed, akkor nem tudod ujra felvenni.

A composite-nal is ez van, hogy mind miatt nem tudod hordani. Ha felbuffolod magad, felveszed. Ha lejart a buff, akkor is rajtad marad a pancel csak a mindod sinyli meg.

Hunnenkoenig
Ez rendben is van!
Nem rolatok van szo, hanem azokrol, megegyszer kihangsulyozom!, akiknek soha eszükbe sem jut valaha is fizetni erte, hanem open betarol open betara vandorolnak es mindenhol azt nezik, hol lehet csalni, hogy fizetes nelkül tudjanak jatszani, de meg ehhez is faszok.

A warezolasrol nem is beszelk. Azokat, akik meg fizetös ftp-n üzemeltetik a warezolast, egyenesen tarkonlönem (ha ez valakinek most erösen hangzik: nem magyarazom el. Ha nem jöttök ra magatoktol, miert a vilag egyik legnagyobb aljassaga, akkor higgyetek azt, hogy EN vagyok a nagy bunko fasz).

Hmuda
A H'Muda nevû karim a Farstaron várja a full game aktiválását, a mostani meg egy Twi'lek táncos de sajna totál ocsmány szerverre sikerült felkreálnom, úgyhogy majd csinálok valamit a Farstaron mert ott legalább normális emberek vannak (pl magyarok).

Elmondom mi volt. Megcsinálom a karim. Nyilván entertainerként elsõ utam a cantina. Bemegyek elkezdek táncolni hogy befejezzem a kis droid küldijét, de addig se rakom el, mondván látni akarom hogy mennyi nézõnél tartok. Erre egy overt imperialos faszi jön és elkezd mindenkit fenyegetni minden kis marhaságért hogy feljelenti õket a készítõknél (apuci kicsi fia biztos). Engem is elkezdett szekálni hogy rakjam el a droidot mert utálja. Erre én mondom nyugisan és udvariasan hogy bocsi de látnom kell a nézõszámlálót. Megpróbált kihívni a kantin elé meg folyamatosan duellezni akart. El se merem képzelni miket mondott még az Ignore listázása után. Erre meg belekötött egy covert impibe hogy ne szórakozzon a rohamosztagos petjével (onnan tudom, hogy õt csesztette, hogy a másik fickó erõsen próbálta lerázni a kiccsávót). Persze vele is duellezni akart. Végre szétváltak erre látom, hogy a faszi hiába covert, mégis full rohamosztagos páncélban feszít (akit csesztetett az overtes). Priviben megkérdem, hogy ezt hogyan csinálja. Mondja hogy õ speciális... erre én, "kicsit bõvebben?". Erre õ "tul sokat kérdezõsködök". Erre én vissza "köszi máris megutáltattátok velem ezt a szervert ti ketten, megyek máshova, csá". Szóval ennyit a "wanderehome"-rol.

Hunnenkoenig
Rince.

Követem a forumot es együtt erzek azokkal, akik meg akarjak venni a jatekot. Söt en annak idejen vettem a faradtsagot, hogy elörendeltem itt becsben 10 darabot azoknak, akik kertek, persze aztan senki nem jelentkezett en meg magyarazkodhattam a boltban (de ez mas tema es nem szemrehanyas). Nem erröl van szo!

Itt azokrol van szo, akik ilyen-olyan csalasokkal probaljak a lehetö legtovabb jatszani a jateko(ka)t es aztan, mikor vegkepp nem megy, mert a fejlesztök megsem olyan hülyek, mint amilyennek ök a kis paraszti agyukkal elkepzeltek, akkor megy az anyazas es utana inkabb elmennek es keresnek uj cuccot, amit ki lehet hasznalni egy darabig.

Ezek miatt nem szallit az amazon magyarorszagra meg a többi geci miatt, aki tönkreteszi az orszag imidzset es ezek szerintem megerdemlik! Nekik szolt ez: .

A rendes emberek lekivilagaba veletlenül sem akartam beletaposni, ezert itt es most ünnepelyesen felajanlom azoknak, akik VALOBAN meg akarjak venni a jatekot, hogy en megrendelem nekik a jatekot az amazonrol, ha irnak nekem egy levelet az [email protected] cimre es atutaljak a bankszamlamra a penzt (sajna en sem vagyok milliomos), ha összegyült egy par, en megrendelem es utana tölem el lehet hozni, vagy elküldöm postan.

Bar ez eltart egy darabig es lehet, hogy nem lesz nagy a megsporolt összeg, de ha erdekel valakit irjon nekem.

Hmuda
Ha hazsnált CD-ket veszel akkor mások accjával vagy kénytelen tovább játszani és csak további pénzek fizetésével tudod majd átvinni a meglévõ karidat a másik ember accjára. Ha ezt nem akarod akkor muszály lesz újat venni, mert pl nekem is fontos a meglévõ karim.

Kandurex
HMUDA melyik szerveren vagy? Jó lenne találkozni és rendezni egy kis közös vadászatot!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Újabban szerintem TE minõsítesz le mindenkit. Csak tudnám mire.

Mindegy. Még a trial kellõsközepén vagyok, de már most látszik, hogy tovább akarom vinni a karakteremet..😊. Szal, akinek van eladó dobozos ver. ne kíméljen. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
A béta óta ara vágytam, hogy végre meglegyen a lehetõségem hogy újra játszassak és megadjam magamnak a végsõ lökést a megvétel felé. Ez megvolt.

Mivel sehol nem lehet kapni nem fogok tétlenül ülni amíg nem hoznak még be és nem fogom nézni a rohadt használhatatlan launcpadot.

Nekem már megvan az accom a trialból amit tovább fogok vinni a fullal. Tul sok mindent sikerült elérnem azzal a karival hogy csak úgy hagyjam elrohadni és ne vegyem meg a fullt.

A másik accom csak arra van, hogy ezt az ûrt addig kitöltsem valamivel és legalább kipróbálok még szakmákat. Hiába próbálnék játszani más játékokkal, tudom hogy az nem lenne az igazi amíg a többiek fönt vannak a szerveren és én nem tudok velük lenni amíg csak lehet.