7195
10877436381340714828.png
  • Braveheart
    Miért, mit csinált az új patch ha jedikkel? Én eddig 1-et láttam összesen...
  • Lacc
    Engem is rohadtul zavar, hogy így elbaxták az egész jedi rendszert. Csak hát most ez ellen mit lehet tenni...
  • Madmaxx
    Shock Trooper csak egy titulus. Ha eléred a Commando Flamer 4-et akkor tudod használni.
  • Nexushun
    A Trooper-séghez mit kell fejleszteni? Logokisan csak ember lehet de milyen szakmákat kell kitanulni? Illetve milyen küldetést megcsinálni. Ez is olyan nehéz mint a jedi-vé válás? Van magyar trooper csapat?
  • Madmaxx
    Nem értem amugy a deveket hiszen eddig is lehetett yetinek lenni felesleges volt leegyserüsiteni. Sőt még több lóvét is kaptak, hiszen jópár hónapba belekerült kigrindolni.

Yafyaf: Ez egy MMORPG és nem szingli pléjer játék. Igenis fontos, hogy mindenki jól érezze magát és jó legyen a közösség. Namármost az ilyen yetit minden sarokra igazán haza tudja vágni az élményt. Ezek a karakterek lesznek azok, akik szépen végigszólózzák az egész világot és kurvára nem érdekli öket a többi játékos. Ezen az alapon ki lehetett volna adni egy SWG for Jedis szinglipléjert is ahol ez a sok kis baromarcú kiélhette volna a vágyait. Vagy játszon KOTORt. Másrészt amikor ez a történet játszodik alig van yeti a galaxisban. Röviden ennyit.
  • Mayday
    Osztom a velemenyedet!
    Igaz, hogy a sajat jatekommal torodok, de miutan ez egy MMORPG, a jatekosok alakitjak a vilagkepet, es nekem ebbe a vilagkepbe nem illik ennyi jedi!
    Nagy hiba ez, nem kellett volna. A baj talan az lehet, hogy tenyleg sokan sirtak, hogy azert vettek a jatekot, hogy jedik legyenek. Ha nem lehetne ilyen "egyszeruen" jedinek lenni, sokan nem fizetnenek erte. Es sajnos ez fuckin' business...
  • LSC
    a krayt olyan 350-450k HAM-ja van 70%-os védelmek heavy armor rating és folyamatosan dizzy-t stun-t és minden egyebet osztogat:). Én az ubese-nél csak fejvédőt, mellényt, gatyát és csizmát hordok, alkar és kézre ritkán ütnek.
  • LSC
    hogy miért érdekel hogy minden 3-ik ember jedi lessz? Megmondom. Ugyanis ez a game arra alapul hogy mindenkinek szüksége legyen a másikra namár most a jedinek mire van szüksége? Páncélra nincs, fegyverre nincs, (mármint fegyverkovácsra) szinte semmire nincs szüksége csak a kristályra. A jedi mit tesz a játékos társadalomért? Egy nagy semmit. Annyival kevesebb smuggler, armorsmith, weaponsmith és minden hasznos játékosból kevesebb lesz ahány yetivel több. Arról már nemis beszélve hogy az SW ebben az idejében igen kevés jedi élt már csak de ez másodlagos. Sok köcsög noob geci aki rinyált a deveknek hogy jajj megvettem a játékot és jedi akarok lenni azért lett ez ilyen. Ja és mégegy dolog én nagyon szeretek PvP-ni namár most ha minden 3-ik jedi lessz ennek is elveszik az értelme ugyanis semilyen páncél nem véd ellene es egy ratyi jedi initiate is lever gond nélkül arról nemis beszéve hogy mostantól simán lehet a feje felett hogy novice marksman de közben yeti initiate magyarán nem is lehet tudni majd róluk. Engem felháborít hogy így elbaszták.
  • ollie
    Az optionsben be tudod állítani, hogy milyen ablakok legyenek kint. A datapadon meg azt, hogy ne csak az adott bolygó waypointjait mutasaa, de annak nincssok értelme.
  • Calver
    megkérdezhetném hogy ezt hol sikerült megsasolnod? nem vágom ezt a holocron dolgot...
  • magus
    marmint ki a kepernyo jobb felso sarkaba.

es hogy lehet mas bolygora rakni a wp-t?

tyu, ost hogy kerestem vmi guidet a fencerhez, eleg durva macrokat, meg exploitodakt, megmindefele baromsagot talaltam. Elmeletileg igy voltak akkor la2 betaban 80as lvl karik, mikor aki ejjelnappal nyomata 40esst ert el
  • PTW
    waypointot a /waypoint (ekkor a karektared jelenlegi helyere) vagy /waypoint es utana a koordinatak, utasitassal tudsz lerakni.
    a kraut dragonnak tob tipusa letezik Juvenile,Canyon, Giant es Ancient ha jol emlexem . Az ancierntnek tobbszaz ezer pont HAM ja van.. szoval kisebb osztag kell hozza (rifleman mmindenkepp, legalabb 2 ha nem akartok tokolni)

A hero Of Tatooin egy kuldetessorozat ha jol tudom, de ennel tobbet en sem tudok mert nem merultem bele ebbe a Theme Parkba.
  • magus
    es mire jotel ra?:)

a waypointot hogy pakolad ki oda?

krayt dragon mennyire durva?

mi a fene ez a hero of tatooin?:) mert kb waypointot kaptam mar, de hogy mire jo azt nem tudom. Hat most vettem egy 70%-os kinetik ubese body armort, de siman agyonver egy mountain squill. fontos hogy legyen mellette kar, fej ilyesmi vedo? vagy azt csak akkor utik hogyha mindot meg action pontot vesznek le?
  • magus
    ezt mondd a koreaiaknak:D
  • Laza
    meg akar enni :))))

Egy Commandosnak van am tuzereje, azaz nekem :))))

• yafyaf
    Udv!
    Most sracok, ugy oszinten? Miert erdekel teged az, hogy a masik hogyan szerez maganak jatekelmenyt? Ha valaki jedi akar lenni, akkor az lesz. Ha valaki nyit egy masik account-ot, amit fizet, akkor tegyen ugy. Nem ertem, mi itt a problema? Mindenki fizet a sajat jatekaert, es ugy bassza el az idejet, ahogy akarja.

Nem az a lenyeg, hogy o hogyan lesz ubertap telepenz lezerkardkiraly, az az o dolga. Az a lenyeg, hogy te hogyan talalod meg az utat, ami neked leginkabb tetszik, ahol be tudsz teljesulni, amilyen szerepet el tudsz kepzelni magadnak.

Ertsetek mar meg, itt nem arrol szol a fama, hogy ki grindeli gyorsabban ossze a karijat, hanem hogy minden aldott percet, amit a jatekkal toltesz, elvezd ki!

Akinek nem inge, ne vegye magara.

Uff,
    Sapph
  • zoli80
    mozájzli tele volt már!
  • Braveheart
    pedig azt olvastam vhol hogy néhány memóriakezelési hibát is kijavított.
  • Madmaxx
    nem hinném csak valószinüleg kevesen léptek még fel. A pecs nem nyúlt a teljesitményhez elviekben csupán a tartlamat változtatta meg.
  • Braveheart
    a patch miatt javult ennyit?
  • Madmaxx
    Mondom kell egy jedi hunter guild.
  • zoli80
    nálam ezerszer jobb,de oszintén.vároban 0.01 fps helyett folyamatos 15-20 és maxra raktam ezt azt a min helyett!!!!!!!!!látotáv,stb.
  • Madmaxx
    :((( Nem is értem mi a szarnak csinálták ezt.
  • LSC
    jól elbaszták ezt a gémet rohadjanak meg az első 10 percben kb 20 jedi initiate-t láttam 1 hónap és minden 2 ik ember jedi lessz és megveszi mégeccer a gamét ha akatr mást is csinálni sokan megtehetik.
  • Rincewind
    Nekem néhány percel a server down előtt, amikor már alig voltak fent, Coronet szinte folyt, olyan egyenletes volt a frame rate. Most már nem az. :D
  • zoli80
    ja,kár.
  • Hmuda
    Mert még alig vannak fent a szerveren. Majd szépen felszállingózik a nép és akkor minden megy a régi kerékvágásban nyugi.
  • zoli80
    na megy mar,3x gyorsabb a töltögetés,városban még nem jartam.pl kilépés pach elott percegig tartott most másodperc.
  • Mayday
    Mar fut a szerver?
  • LSC
    azért a jármű leszállás utáni teleportot még nem sikerült megoldaniuk.
  • ollie
    És mi az eredmény?
  • Gorii
    kozbe rajottem)
  • LSC
    álltalában 30-90 percig szokott leállni de előfordult már 6 órás leállás is:)
  • LSC
    knight úgyértem:)
  • LSC
    hát ja gondolom abból legalább 2 jedi knoght.
  • LSC
    csak akkor lőhetne rá ha felbérelte valaki úgy gondoltam.
  • LSC
    de nem kell holo azt magyarázom.
  • Gorii
    lenne egy kerdesem: fencernel a cob (centerofbeing) macrot mikor erdemes hasznalni? fusson allandoan harc kozbe?
  • sznupi
    Igazán betölthetne már végre a szerver. Még mindig loadingol. 8-))
  • Stotoo
    mennyi ido szokott lenni egy ilyen swg szerver felallasa?