Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy City of Heroes account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!
Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.
Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok 😊
THX
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvileg ma már jövök én is, a Farstarra 😊
nem mintha nálam nyüzsögnének az eredeti szoftverek 😊 szar helyzet, és igaz, hogy többen vennék, ha olcsóbb lenne, de EBBEN az országban, csak az ingyen elég olcsó a népnek
Riszpekk
A 14 nap Trial-t innen le lehet tölteni. De mindenképpen kell hozzá egy Fileplanet account is (de az ingyen van). Installálás elõtt legyetek fent a fileplaneten bejelentkezve.
Amúgy ki milyen nevû karakterrel nyomul most?
Én ollie HUN néven az Europe.Farstar-on.
A másik dolog, meg, hogy nemcsak azt kéne nézni, hogy könnyebb vagy nehezebb. Ez egy szerepjáték és én nagyon régóta a Birodalommal szimpatizálok, el sem tundnám képzelni, hogy béna lázadónak álljak. Birodalmiként érzem jól magam és a haverjaim is mind Birodalminak álltak. Miért baj ez?
Már nem játszok mert letelt a trial, amúgy a Farstaron voltam. Még azért elmondom, hogy 10K-ból semmilyen normáilsabb páncélt nem leht venni, és az 50K-s korlátozásbol is alig-alig, de azt is darabonként.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként marksmanként kezdtem el és ippen'h kifejlesztettem a pistol ranget + aimot jelenleg itt járok, azaz szinte sehol...
Hmuda merre jársz most a játékban?...kéne egy kis kölcsön ;/ vagy 10k...eskü! vissza adom!, ahogy tudok venni valami páncélt meg fegyvert.
Csak olyan fegyvereket vegyél amit tudsz is használni. A skill ablakban van egy külön szekció hogy milyen eszközökre van jogsid. Ha nincs rá akkor nem tudod megfelelõen használni és durva minuszokat kapsz. Szerintem a te vásárlásodnál két lehetõség áll fent.
1: vagy nem vetted ki a tárgyat a terminálbol, ugyanis ha instanban megveszed akkor néha külön ki kell szedni (available items->retrieve).
2: aukciós cuccot vettél ami eleve öreg hiba, mert egyrészt napokat kell várni hogy meglegyena cuccod vagy esetleg valaki más jobban licitál nálad. A legfölöslegesebb és leg idõpazarlóbb eladási mód.
A droidtól scak símán csak elõvételkor megkapod a küldiket (olvasd el hogy mit mond és akkor megérted hogy mi a helyzet).
Jó pénzért gondolom az, hogy nagyjábol 400-500 credit küldikként ami kicsit könyebb mint a te szinted. Szerintem Harburik egy impi tiszt lehet bár én még nem láttam.
Ebben a játékban nincsenek szintek. A fegyveres képzettséged alapján van eldöntve, hogy mennyire lenne egy ellenfél nehéz. A küldetésterminálok szinte mindig a te vagy a csapatod összetételéhez méri a választható küldik nehézségi szintjét.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
😄
ps: piti -hez milyen szint? 7 - 9
Miért van az, hogy a Rifle, Caribbe, Pistol között 0-6000 kreditig szinte semmi különbség sincs (max 10-15 minimális sebezés )?
Aztán szegény csóróként volt 3800 pénzem és mentem vásárolni, ha jól vettem ki valami árverésként vettem valami fegyvert (Bazaar terminal), azaz VETTEM VOLNA, ugyanis a pénzt a gép elvette viszont fegyvert nem adott!
A másik: ettõl a zöld R2 -tõl hogyan lehet felvenni a küldetéseit? Mert inkább csak segíteni akar meg a holocronnal jönne.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Abban a szövegben, amire valaszoltal, szerintem semmi provokativ nem volt.
Egyszerüen egy kerdesre valaszoltam.
Az intelligencia-cucc pedig ironikus volt es az is csak egy kerdesre volt valasz, nem pedig magam villogtatasara irtam.
Mondjuk az ahhoz kapcsolodik, hogy neha megfedem az embereket, hogy hasznaljak a keresö funkciot es tanuljanak meg legalabb egy oldalt visszaolvasni, mert sokszor ott a valasz. Sajnalom, en ilyen vagyok.
Ha azert irtal, mert azt talaltam mondani, hogy pech, amiert nem szallit az amazon magyarorszagra (amiböl ugye a warezolas tema is kifejlödött), akkor felhivnam a figyelmed arra, hogy az a tema (reszemröl) lezarult. Bocsanatot kertem. Kesz.
Mellesleg megjegyzem, ott sem szemelyesen szoltam senkiröl, hogy warezol, hanem altalanossagban mondtam el a velemenyem.
Ezt most csak azert, hogy kicsit tisztazzuk a dolgokat.
Na, akkor terjünk vissza a temahoz :-)
ON
Fontos: általában pár köcsög f*sz rebel ott szokta kempelni a noobokat, úgyhogy ha már beléptél a frakcióba akkor csak akkor menj vissza küldiért ha a kis TEF zászlócsk eltünt a neved mellöl.
Ha megvan a 200 frakciópont akkor csak menj oda a terminál melletti sorozótiszthez és akkor tudsz jelentkezni. (ekkor áll csak fent a veszélye a fent említett noob kempelésnek).
Nah mind1, minannyian mások vagyunk, ettõl szép az élet * ON * ész SWG is😄
Písz
[merlinw.org]
2. Sajnalom. Nekem sem vettek meg mindent. Söt, nekem mindig kevesebb volt, mint a barataimnak, megsem jartam el lopni. Nekem meg egy computerem sem volt, mert akkoriban meg az is egy vagyon volt, meg kapni sem lehetett igazan.
3. Tudom es ertem. Lenyegeben igazad van. Hosszu tema, ne menjünk bele. Vegülis valoban az ipar a hibas valahol, de megsem szep dolog warezolni es ahogy en megallom, mas is megallhatja. Nem kell nekem mindennel jatszanom, csak azert, mert ingyen is megszerezhetö. ha meg akarok, akkor varjak fel evet es olcsobb lesz. Akkor mar meg tudom venni.
4. A faszom se foglalkozik azzal, hogy te mit töltesz le. En megkerdeztem valakit, hogy szereti-e hülyenek nezni a fejlesztöket (szmajlival a vegen) es mashol kinyilvanitottam a velemenyem az elösködö verpistikekröl. Senkinek nem mondtam, hogy ne warezoljon. Vagy igen???
5. Nem vagyok jatekfejlesztö es nem allitom be magam szent embernek. Valaki kerdezte, hogy nekem minden jatek eredeti-e es megmondtam ra az igazsaghoz illö valaszt, megpedig, hogy igen. Nem erzem magam többnek nalatok. A köszönetert halas vagyok.
6. Ha kedved van, burzsujozz le. Nem vagyok az, de meg csak jobban sem elek valszeg, mint masok. Van egy olyan mondas, hogy kinek nem inge ne vegye magara. Tedd magadeva!
Lehet, hogy hiba van a rendszerben, de a ti alapfelfogasotokban is, ha eleve kijelented, hogy nem fizetsz erte, ha mar ingyen is van. Nem akarok erröl uj vitat inditani, mert igazabol szarok bele, csak az ut szelen allo BMW-t is meg lehet szerezni ingyen, akkor minek fizetnel erte? Ott van, kösd el! A gazdaja ugyis burzsuj geci es meg sem erzi!
Teriteni nem akarok, es ha vegigolvasod a forumot, akkor latod, hogy en soha nem mondtam senkinek semmi olyat, amit te itt a fejemhez vagsz. Lehet, hogy neha provokativ beszolasaim vannak, de nem emlekszem arra, hogy en valaha valakit is szemelyesen megbantottam volna. Ha te emiatt inzultalva erzed magad, az csak azt jelzi, hogy nekem van igazam es te is tudod, hogy ez igy van.
Harag nincs a reszemröl sem. Azert van egy forum, hogy az ember különbözö szemszögböl megtapasztalja a dolgokat. Csak azert hadd mondjam el en is a velemenyem anelkül, hogy mindenki ramtamad. Fogadd meg a sajat tanacsod es ne foglalkozz velem!
Erdekes modon sosem az valaszol vissza, akinek irok, hanem masnal borul ki a bili....
de ott pl van az EVM példa is...
[merlinw.org]
Itt most arról van szó hogy 12K-ért nem vennék játékot még ha telne rá sem. Ez alatt egy átlag havi 80-100e bruttó fizetést értettem. Az hogy magamat hoztam példának csak a tisztánlátás érdekében tettem. Én hálisten megtehetném hogy havi 1, max 2 játékot megvegyek, de nem teszem mert nem játszom sokat, idõm nem engedi, stb. Nem mondom hogy nem töltök le egy két játékot, de mondhatni demó szinten kezelem õket, vagyis pár óra játék után mennek a levesbe. Van egy két játék amit igen megvettem. De komolyan mondom utólag sajnálom. Fõleg amit a kiadók játszanak az utóbbi években. Most adjak ki egy 10+k e pénzt egy játékért, majd anyázzak mikor jönnek ki a patch-ek, mikor kapom meg azt amiért fizettem? Nem. Ilyet nem játszunk. Azt a pá "nagy" játékot megvettem ami alapból olyat nyújtott ami számomra elfogadhatóvá tette a cuccot. Ehhez igenis letöltöttem netrõl, majd volt rá példa hogy megvettem. De ez már csupán értékrend kérdése. SWG-ért is érdemes pénzt kiadni hiszen hosszútávú élményt nyújt. De pl egy 4-5 órás Max Payne-ért mért adnék ugyanennyit?
Nem cigány hozzáállás, józan gondolkodás. Fizesd az iskoládat, a lakbéred, az asszonyt😊 és utána szeressél mindennel játszani. Nos?😄
[merlinw.org]
vs.
"Bevallom én ha telne rá sem vennék pénzért semmit (ami nem ér nekem annyit) ami ingyen van"
A lopott cucc mindig ingyen van, vagy ha nem, akkor azok keresnek rajta, akik lopták. Ez Magyarország, itt akkor se venne a nép játékot, ha 1000 Ft lenne. Hogy miért? Mert: "ingyen van, és ez egy logikus gondolkodásmód a mai világban"
Az is logikus, hogy ha az életed múlik rajta elengeded anyád kezét egy sziklán lógva, az más kérdés, minek kell ahhoz lenni, hogy megtedd.
Aki warezol az legalább ne legyen rá büszke. Cigány hozzáállás.
Riszpekk
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A felhők felett mindig süt a nap
DC van, de lassu a feltöltesem 14kb/s
Es ha mar feltöltöm valahova, akkor mas is elvezhesse. Egyebkent ha jol tudom, valaki mar feltette egyszer valahova. Vagy ezen a forumon vagy az swgalaxies.hu -n van valahol a link. En most hirtelenjeben nem talaltam.
1- A magyarok igen kis százaléka teheti meg hogy játékra költse megélhetésének 5-10 százalékát
2- Amennyiben szülõktõl függ még a játékos ifjonc akkor sem biztos hogy az 50-60 as években született szülõket rá tudja beszélni hogy 10ezreket költsenek számukra abszolut haszontalannak itélt dolgokra
3- Van warez. ingyen van. Kárt okozunk de nem olyan nagyot. Ha ez fáj nekik, akkor reformálják a közép/keleteurópai piac árait.
4- Már ne haragudj de mi a francért foglalkozol te azzal hogy kinek honnan van meg az adott program, ill hogy hogy akarja az illegális forrásból szerztettet mûködésre bírni. Ha nem tudod ne válaszolj, és végképp ne ócsárolj.
5- Játékfejlesztõ vagy? Kiadó? Ha igen csináld úgy, annyiért és készíts olyat hogy megvegyék. Ha nem akkor meg foglalkozz a saját problémáiddal és ne másokéval akikhez semmi közöd. Õk is megpróbálnak megélni, te is. Nehogymár itt beállítsd magad szent embernek... Azért mert itt fordítgatsz/ttál nekünk dolgokat, megkapod tõlünk a köszönetet, elismerést, de semmivel sem vagy több nálunk.
-6 Végül azzal az erõvel amivel itt "leteremtettél" minker az warezolás miatt, mi is leburzsújozhatunk téged. Vagy hülyézhetünk. Kinek mi tetszik. Bevallom én ha telne rá sem vennék pénzért semmit (ami nem ér nekem annyit) ami ingyen van, és ez egy logikus gondolkodásmód a mai világban Megjegyzem sajnos, de csak azért mert hiba van a rendszerben.
Lényeg hogy nincs gond, harag, meg ilyesmi, csupán annyi, hogy légy tekintettel másokra, és azok igényeire. Téríteni akarsz menj BSA-hoz dolgozni, különben ha ez fáj neked, akkor tûrj. Mert szavad nem fog itt meghallgatásra találni.
SWG-t én is megveszem, mert tetszik, és nincs ingyen. Igen. Mai világban ez így megy.
Uff
[merlinw.org]