7195
10877436381340714828.png
  • Madmaxx
    Nyah végre nekem is megvan a full! Reszkessetek :)
  • Mayday
    Meg egy atlagjatekos mondjuk jatszik naponta 2-3 orat, ezek a kiskolykok meg ezen elnek. Elmennek egy tavoli bolygora, es grindelnek pillanatok alatt...
  • Mayday
    Csak nem biztos, hogy egy normal jatekosnak celja az, hogy allandoan jedit tamadjon.
    Meg tudod, en meg MBH-kent sem tudtam tamadni, raadasul a celpontom volt :)
  • LSC
    mellesleg nem vagyok annyira nyúbi hogy ne tudnám miaz a holo grind lassan 5 hónapja játszom.
  • LSC
    mivel magyarázod azt hogy minden nagyvárosban találok minimum 5 jedi-t?
  • LSC
    ez így volt régen ezzel tisztában vagyok én az új rendszerről beszélek.
  • sznupi
    Arról nem is beszélve, hogy a jediknek igencsak nehéz életük lesz, mert állandóan lehet majd őket támadni, meg ott lesz a ranglétrájuk, ha kikapnak egy alacsonyabb helyen lévő jeditől, akkor bukás van, mert vesztenek a képességeikből meg a védelmükből. Ha sima playereket ölnek, akkor semmi extrát nem kapnak. Szal sztm jó lesz ez a rendszer és nem lesz mindenki jedi. A legtöbben úgyis a 14 éves gyerekek akarnak azok lenni és majd ha látják, hogy egy idősebb, tapasztaltabb ember sokkal jobban képes érvényesülni, akkor majd jól elmegy a kedvük tőle.
  • Stotoo
    "EuroFarStar is up"
  • Stotoo
    menjbe a fanclub chatre es meglatod folyamatosan nyomjak az infokat
  • Stotoo
    Felet visszallitottak csak varni kell amig felallnak
  • sznupi
    Valamit nagyon félre értettek. 8-)) Jelenleg senki nem lehet jedi, patch 10 után meg majd lesz a jedi trial, ami a devek szerint több időt vesz majd igénybe, hogy valaki jedi lehessen.

LSC: Nem az öt alapszakmából lehet valaki jedi, hanem a holocronok mondják meg, hogy mi az a szakma amit ki kell masterelned, ez lehet bármelyik, 4-et megmondanak a holocronok, egyet pedig neked kell kitalálnod, ezt hívják hologrindnek (ugye egymás után mastereled kifele a szakmákat), a 10-es patch után még senki sem tudja, hogy lehet jedinek lenni, csak annyi van, hogy jedi trial, de erről egyenlőre semmi infó, devek sem adtak még ki róla híreket. Jelenleg a revampnál annyit csináltak, hogy minden jedi újra kreálhatja a skill pontjait, saját belátása szerint, hogy milyen szeretne lenni. A hologrind-et még most is lehet csinálni, de ha ne adj isten véletlenül összehozod, akkor sem kapod meg az FS-t (Force Sensitive), csak majd a 10-es patch megérkezésekor, vagy ha nem csinálod meg, akkor az addig elért dolgok beleszámítanak a jedi trialsba. Ha esetleg nem így lenne, akkor elnézést, de én ezt vettem ki a hivatalos oldalról meg forumról.
  • Mayday
    11990 ez a hazai ara.
    Nem nyereszkedesi cellal irtam, csak ha valaki szeretne megvenni, akkor most itt a lehetosege!
  • Mayday
    Mivan????????
  • Stotoo
    lol mostmeg azt irtak hogy nehany szervert viszaallitottak
  • Stotoo
    ja és minden eggyes armor darab felvétele 10 ! masodpercig fog tartani azaz egy full comp szett felvétele kb 1.5 percig fog tartani :D
  • Stotoo
    hivatalos funclub chaten írták hogy 90 perc lesz a szerverleallas ha minden jol megy
  • Lacc
    Én se kapok, msot kezdtem el a karimat, igaz nem triallal. Hát majd megpróbálok venni valakitől :(
  • Gorii
    venni biztos lehet :)
  • Dagobert
    Hmm, akkor akik a triallal kezdték sajnos nemkapnak képet :(
  • Hmuda
    Szóval kilenc? Kira, majd meglesz a full akkor már tudmo mire költöm az egy millámat amit a kristályokért kapok. :D
  • Gorii
    On June 30th, all characters that are at least 30 days old will receive one of nine new paintings. All of them contain concept art from Jump to Lightspeed. Feel free to decorate your home or P.A. Halls with them, trade them or sell them in game.

allitolag ezer van down mer toltik fel a kepeket, ezt vettem ki a forumbol:)

We apologize for this final gift to be a little late but it was dependant on Publish 9 (which was also a little late) and the setting of a config switch.

Thanks for helping us celebrate our first anniversary!
  • magus
    mennyiert is?
  • Nexushun
    Rifleman + commando működik együtt? Mármint a mind lövések acit puskával.
  • Lacc
    Hát ha buff volt akkor szopás van :)
    Nem tudja egyébként valaki hogy most mi van? Karbantartás?
  • Nexushun
    Mennyi idő egy server leállás?
  • Stotoo
    próbáltad a launcher pistol-t? langszoro erosebb de launcher pistol nagyondurva robbanassorozatot nyom :)
  • Stotoo
    az :)
  • Nexushun
    Pont most buffoltunk server down elött. ilynkor szopás van?
  • Mayday
    Friss hir!
    Budaorsi Tescoban VAN 2DB SWG! Annyira friss es tuti az informacio, hogy 3-4 perce lattam, a sajat szememmel. Nincs kirakva a tobbi szoftver koze, hanem be van zarva a telefonos pultnal, uvegszekrenybe.
    Akit erdekel, lehet rastartolni :)
    Ha valakinek nagyon kiesik Budaors, annak megveszem, ha atutalja az arat, de nem akarok ugyjarni, hogy megvettem, es a nyakamon marad. Itt dolgozom ugyanis, mindennap itt vagyok, es Pest belvarosban lakom, tehat olyan jelentkezzen maximum csak, aki a belvarosba erte is tud jonni.
    Na, csak ennyi.
    Hajra az elso kettonek :)
  • Stotoo
    akkor nem lattal meg engem action kozben :D
  • Gorii
    elmeletileg a defenset noveli, mindot veszi le folyamatosan
  • Gorii
    ott a pont
  • Gorii
    hehe laza utanad nem marad semmi csak hamu es fust::)
  • LSC
    az akkor volt mikor védett ellene a páncél. Tegnap coronet-ben csak duelek mentek jedi és nem jedi között csak 2v1 ben győzték le. Lehet rajtad akármilyen páncél egyet rádver és 300-500 at veszítesz őt meg védi valami erőtér azt a szart nem találod el. Ha nemhiszed duelezzél eggyel.
  • LSC
    ja meg az öt alapszakmával lehet jedi a fő karakteredből úgytudom.
  • LSC
    amit mondasz hogy leszólózzák a geo cave-t a krayt-okat meg sok hasonló loot-os helyet. Persze csak a pénzért mert onnan neki nem kell semmi.
  • Madmaxx
    NEm is a tápról van szó hanem az egész univerzum varázsána ka lerombolásáról, mikor lépten nyomon yetibe ütközöl mikor épphogy ritkának kellene lennie mint a fehér holló.
  • Madmaxx
    már nem hardcore :) Kivették ap ermadeathet csak XP loss van
  • Kandurex
    Ja és egy mastersword -s méltó ellenfele jelen pillanatban egy knight-nak...ennyit a yetikről, masterként tápok csak
  • Kandurex
    Semmit.

Elvileg 3 - 4 hónap hosszságú küldetés sorozat után lehetőség lesz neked is Yetizni, azaz az elindulsz a Padawan -tól a Knight -ig ami újabb 2 hónap + 2 a Masterig, ha jól tudom. Kb. ennyi, ja igen, Hardcore játék, szal a kinyiffansz, akkor kinyiffansz