7195
10877436381340714828.png
  • magus
    loot az nem a halottak kifosztasa?

ja tenyleg id-t hol talalok?
  • magus
    loot az nem a halottak kifosztasa?

ja tenyleg id-t hol talalok?
  • zoli80
    valaki látott már image designert?:)
  • LSC
    vagy előre betárazol ahogyan azt sokan tették
  • LSC
    anno a force sensitive npc-kből lehetett lootolni amik azóta eltűntek dantoo-ról meg van naboo-n egy imp bázis ott rendszeresen találtam.
  • magus
    azt sejtem, de csak akkor kell ha jedi vagy nem?
  • magus
    miért kéne egyedül járniuk. én jedi lennék tuti nem járnék egyedül. az meg hogy szeretik mutatni magukat o bajuk...
  • LSC
    lézer kardba.
  • magus
    talalok, hmm, majd ha a haromkontinensi bejarhato teruleten belebotlok szolok))
  • LSC
    és ez mondom már tök megszokott hogy egy helyen 3-4 akár több is van.
  • magus
    farstaros vagyok.

amugy a crystal mire jo?:)
  • LSC
    találsz vagy veszel olyan 100-200k között. Hogy hol? most nem tudom 1 hónappal ezelőtt még tudtam volna mondani de azóta már sehol nem találtunk. Ha starsideren vagy akkor tudunk boltolni van vagy 25 csak a kutyának nem kell már most mindenki kristályt akar.
  • magus
    hat en meg egyet sem lattam
  • LSC
    peace
  • magus
    holocront hol szerzek?
  • LSC
    itt egy jó kép hogy mennyire ritkák a jedik csak a mining-on volt egyszerre 4 és ez nem is a legforgalmasabb hely. Nem tudom engem idegesít hogy ilyen sok van teljesen elrontja a feelingjét régen örült az ember ha egyet láthatott.
    kép
  • Hunnenkoenig
    Nem magas lorol dumaltam, csak lemaradt a szmajli. Amugy felteteleztem, hogy az iskolaban nem tanitjak a jedive valast es ezert szerintem egyertelmü, hogy nem komolyan gondoltam.
  • zoli80
    hol találok image designert?amugy én az vagyok de ugy tunik magamat nem tudom designolni.
  • PTW
    stat mitigationnal akarmikor atvarialhatod a statjaidat..
    ha beallitottad akkor mar csak el kell menni egy image deignerhez hogy az "aktivalja" (ez utobbi a legnagyob baromsag ,amit az image designer patch-ben vezettek be..)
  • LSC
    hanem a sok pénzen mert ha pénzed akkor van jó páncélod van jó kajáid meg lehetnek jó attachment-jeid:)
  • Lacc
    Jaja, és ennek nagyon örülök.
  • LSC
    hálisten ez nem a "hanyas szintű vagy?" sémára alapul az hogy ki milyen erős.
  • LSC
    az marad alap.
  • Kandurex
    Egyébként a HAM emelkedik? Vagy mindig az alap mennyiség van? (Buff-ot most hanyagoljuk)
  • LSC
    mellesleg nem kéne olyan magas lóról dumálnod nem vagyok iskolás idestova 8 éve és nem 2 után hagytam abba.
  • LSC
    ez ok de miért lett kb 5* annyi jedi? Mert hülye nem vagyok eddig néha találkoztam egyel, nagyjából ismertem is névről a 90%-t mostmeg akárhova megyek tuti találkozom minimum egyel.
  • Hunnenkoenig
    Akkor nem figyeltel elegge az iskolaban!

Ugyanis tegnap ota mar lehetsz FS TKM is, csak egy bizonyos fok utan le kell adnod a szakmaid. Ha ö meg nem erte el azt a fokot, akar Jedi-szakacs is lehet.
  • Lacc
    Én is találkoztam már egy pár jedivel, de egyszerre többel sosem. Csak szoktam hallani a csatin hogy hű meg hú láttam jedit meg duel van vááá menjünk nézzük vááá.
  • LSC
    tegnap előttig énis csak kb 8-10 el találkoztam tegnap óta kb 25-el.
  • LSC
    egy van ahol 2 yeti látszik a többi elszivárgott amelyik nem akart duelezni.
  • LSC
    tegnap mikor bementem cnet-ben kb 6-7 jedi initiate-t számoltunk össze azt kb egy órán át dueleztek mindenkivel. asszem van képem is megnézem.
  • Kandurex
    eccerüen mákod vót, én össz-vissz 2 yetivel találkoztam a 2hét alatt...egyikkel véletlenül a tatooinen futottam össze, a másodikat meg már, mint üldözött vadként kergettem...(persze mellettem egy übertáp játékos állt :))
  • LSC
    ahogy ezt leírtad az jön le hogy azt gondolod eddig nem lehetett jedivé válni.
  • LSC
    ráadásul számomra érthetetlen módon master riffleman és master teras kasi volt a biojában és a kezében meg egy dupla fénykard.
  • LSC
    bazz az előbb 3 jedi állt a mission terminálnál egyszerre, de legközelebb csinálok képet is mert érdekemben áll kamuzni.
  • Hunnenkoenig
    Aki eddig elküldte a penzt a jatekra:

Megjött az üzletbe. Holnap megyek ertük es adom fel postara!

Üdv
    Hunnenkoenig

Zana Ferenc kerestetik. Emailt nem kaptam töle, bar a cime rajta van az atutalason!
  • Laza
    ez az :)))))
  • Stotoo
    lol még ki se jött a 10es patch ahol lehet jedivé válni de te már több jedit találsz? grat! :)
  • Hmuda
    Mázlista. :PPPPP
  • Mayday
    Hol vetted?