7195
-
#3510 loot az nem a halottak kifosztasa?
ja tenyleg id-t hol talalok? -
#3509 loot az nem a halottak kifosztasa?
ja tenyleg id-t hol talalok? -
#3508 valaki látott már image designert?:) -
#3507 vagy előre betárazol ahogyan azt sokan tették -
#3506 anno a force sensitive npc-kből lehetett lootolni amik azóta eltűntek dantoo-ról meg van naboo-n egy imp bázis ott rendszeresen találtam. -
#3505 azt sejtem, de csak akkor kell ha jedi vagy nem? -
#3504 miért kéne egyedül járniuk. én jedi lennék tuti nem járnék egyedül. az meg hogy szeretik mutatni magukat o bajuk... -
#3503 lézer kardba. -
#3502 talalok, hmm, majd ha a haromkontinensi bejarhato teruleten belebotlok szolok)) -
#3501 és ez mondom már tök megszokott hogy egy helyen 3-4 akár több is van. -
#3500 farstaros vagyok.
amugy a crystal mire jo?:) -
#3499 találsz vagy veszel olyan 100-200k között. Hogy hol? most nem tudom 1 hónappal ezelőtt még tudtam volna mondani de azóta már sehol nem találtunk. Ha starsideren vagy akkor tudunk boltolni van vagy 25 csak a kutyának nem kell már most mindenki kristályt akar. -
#3498 hat en meg egyet sem lattam -
#3497 peace -
#3496 holocront hol szerzek? -
#3495 itt egy jó kép hogy mennyire ritkák a jedik csak a mining-on volt egyszerre 4 és ez nem is a legforgalmasabb hely. Nem tudom engem idegesít hogy ilyen sok van teljesen elrontja a feelingjét régen örült az ember ha egyet láthatott.
kép -
#3494 Nem magas lorol dumaltam, csak lemaradt a szmajli. Amugy felteteleztem, hogy az iskolaban nem tanitjak a jedive valast es ezert szerintem egyertelmü, hogy nem komolyan gondoltam. -
#3493 hol találok image designert?amugy én az vagyok de ugy tunik magamat nem tudom designolni. -
#3492 stat mitigationnal akarmikor atvarialhatod a statjaidat..
ha beallitottad akkor mar csak el kell menni egy image deignerhez hogy az "aktivalja" (ez utobbi a legnagyob baromsag ,amit az image designer patch-ben vezettek be..) -
#3491 hanem a sok pénzen mert ha pénzed akkor van jó páncélod van jó kajáid meg lehetnek jó attachment-jeid:) -
#3490 Jaja, és ennek nagyon örülök. -
#3489 hálisten ez nem a "hanyas szintű vagy?" sémára alapul az hogy ki milyen erős. -
#3488 az marad alap. -
#3487 Egyébként a HAM emelkedik? Vagy mindig az alap mennyiség van? (Buff-ot most hanyagoljuk) -
#3486 mellesleg nem kéne olyan magas lóról dumálnod nem vagyok iskolás idestova 8 éve és nem 2 után hagytam abba. -
#3485 ez ok de miért lett kb 5* annyi jedi? Mert hülye nem vagyok eddig néha találkoztam egyel, nagyjából ismertem is névről a 90%-t mostmeg akárhova megyek tuti találkozom minimum egyel. -
#3484 Akkor nem figyeltel elegge az iskolaban!
Ugyanis tegnap ota mar lehetsz FS TKM is, csak egy bizonyos fok utan le kell adnod a szakmaid. Ha ö meg nem erte el azt a fokot, akar Jedi-szakacs is lehet. -
#3483 Én is találkoztam már egy pár jedivel, de egyszerre többel sosem. Csak szoktam hallani a csatin hogy hű meg hú láttam jedit meg duel van vááá menjünk nézzük vááá. -
#3482 tegnap előttig énis csak kb 8-10 el találkoztam tegnap óta kb 25-el. -
#3481 egy van ahol 2 yeti látszik a többi elszivárgott amelyik nem akart duelezni. -
#3480 tegnap mikor bementem cnet-ben kb 6-7 jedi initiate-t számoltunk össze azt kb egy órán át dueleztek mindenkivel. asszem van képem is megnézem. -
#3479 eccerüen mákod vót, én össz-vissz 2 yetivel találkoztam a 2hét alatt...egyikkel véletlenül a tatooinen futottam össze, a másodikat meg már, mint üldözött vadként kergettem...(persze mellettem egy übertáp játékos állt :)) -
#3478 ahogy ezt leírtad az jön le hogy azt gondolod eddig nem lehetett jedivé válni. -
#3477 ráadásul számomra érthetetlen módon master riffleman és master teras kasi volt a biojában és a kezében meg egy dupla fénykard. -
#3476 bazz az előbb 3 jedi állt a mission terminálnál egyszerre, de legközelebb csinálok képet is mert érdekemben áll kamuzni. -
#3475 Aki eddig elküldte a penzt a jatekra:
Megjött az üzletbe. Holnap megyek ertük es adom fel postara!
Üdv
Hunnenkoenig
Zana Ferenc kerestetik. Emailt nem kaptam töle, bar a cime rajta van az atutalason! -
#3474 ez az :))))) -
#3473 lol még ki se jött a 10es patch ahol lehet jedivé válni de te már több jedit találsz? grat! :) -
#3472 Mázlista. :PPPPP -
#3471 Hol vetted?