7195
10877436381340714828.png
  • magus
    bh,ch,fencer nem fer meg egymas mellett, mi?:(
  • magus
    szerintem felveheted, marmint a pancel alatt mindig van undershirt, illetve mindig lehet felvenni szal sztem ved.
  • magus
    Brawler 0400 Scout 4042 Novice Fencer. Ebbol lehetek BH valahogy? Vagy varjak a köv patchig ott megkönnyitik a BH-va valast.

Vagyok meg medic 1111 de azt lehet ledobom, de a Novice Creature Handlert nem szeretnem...

De bh viszont szeretnek lenni, mit kell akkor felvennem hozza? Marksmant nem? Belefer sztetek egy Fencer a BH melle?
  • Hunnenkoenig
    Ja, varjal, lehet, hogy nem...elvileg lecserelödik...mindig meztelen vagy a lathato ruhad alatt.
  • Hunnenkoenig
    Fel
  • Hunnenkoenig
    Akiknek elment:

DobeBob
    Szalab
    Jabba
    Freak
    Antaloczy
    Zeenoo
  • Gorii
    egy kerdes, egy ilyen shirtet fel lehet venni comp armor ala?

• Hunnenkoenig
    Itt a szamla, hogy feladtam.

Egy jatek € 5,50. Az az elsö bejegyzes.
    Utana a többi öt összegezve van.

Sima levelkent ment, mert ajanlva meg € 2,50 lett volna.
    Ha barmi baj van, a magyar postan keressetek!

• Hunnenkoenig
    Marmint ezt adom postara:

• Hunnenkoenig
    Most adom fel postara:

• Hmuda
    Jaja, ez a max grafix egy gf ti 4600-on 576 rammal. Csak klépek kedvéért szoktam maxra rakni, de akkor nagyon. :-)

(lásd Hmuda galériája -> swg szekció :D)
  • Lacc
    Huha, igy néz ki a grafix ha minden max-on van? Nem semmi, ki kéne próbálnom nekem is :D
  • ollie
    Ausztriáról volt szó.
  • Hmuda
    Hehe. Érdekes látni mikor egy csapat rohamosztagos örömtáncot lejt egy hulla fölött. :DDD

És íme Bestine gyöngyszemei, a négyesikrek (mindet egy csávó irányította :P). :DDD

• Madmaxx
    egyik amazon se szállít magyarországra
  • ollie
    Még egy rossz hír: az amazon.com-on jelenleg csak az usa-ba szállítanak SWG-t. Az amazon.de-n meg egy kukkot se értek...
  • Hmuda
    Hát nekem valahogy cashel kéne megvennem a gamét vagy legroszabb esetben is postai úton kellene fizetni, mert a havidíjat se én intézem.
  • Hunnenkoenig
    Basszus tenyleg nincs paypal hungaryban...hat akkor nem tudom...nagyon szar helyen vagytok, halljatok-e? DE mondjuk nem olyan szar, mint az egyik srac a forumon, aki egyiptomban lakik es izraelbe jar RAM-ert :-)
  • Hunnenkoenig
    Ha van kulcsod, nem kell a jatek.
    Epp ma küldtem valakinek a kulcsat es irta, hogy mükszik faszan.

Hmuda, bankatutalas nem netes fizetes, csak kicsit draga :-) Mindenkepp pontosan erdeklödjetek meg, mennyi a bankotoknal es meg milyen lehetösegek vannak. Nem szabad neki több, mint 5 euronak lennie.

Paypal nem van magyarorszagon? Hmm...ezt nem tudtam....elvileg hitelkartyarol barhonnan lehet ratölteni.
    Akkor rendeljetek amazonrol kartyaval es az en cimemet adjatok meg...a postat meg begyülytöm, ha pesten vagyok :-)
  • ollie
    Hát megnéztem, de PayPal-on nem lehet magyarországi accountot létrehozni, szóval az is kiesett.
  • I.C.ram
    Elég elvileg.
  • magus
    hunnenkoenig ha megvetetem a jatekot amerikaban, es hazakuldetem a kodot, akko r az eleg? vagy kell hozza a jatek is amit adnak a dobozzal eggyutt?
  • Hmuda
    Mert ebbe a kibaszott putri országban sehol nincs ez a szar. :PPP
  • Hmuda
    Hát netes átutalás alatt én minden nemű netes fizetést értek. :-(((

Talán Barny majd tud intézni valami.
  • Hunnenkoenig
    Hmuda, felölem küldheted a penzt PayPalon keresztül is az [email protected] cimre :-)
    De ahhoz hitelkartya kell
  • Hmuda
    Ha nem csak netes átutalást fogadtál volna el akkor már nekem is lenne.
  • Hunnenkoenig
    Ja, es azoknak, akik a jövöben szeretnenek külföldre penzt utalni:

NAGYON PONTOSAN kerdezzetek utana a banknal, hogy mennyibe kerül!!!!

Többen irtak, hogy 5-7 ezer forintokat vontak le tölük erte!!! Az nagyon sok!!! Max 5 euronak szabad lennie!

Ha mar levontak töled, akkor menj be a bankba es magyaraztasd el pontosan, hogy miert ilyen sok es ha kell verd ki a balhet! EU-n belül penzatutalasnak maximum annyiba szabad kerülnie, mint a belföldi, ha nem bankon belül megy a tranzakcio!!

Követeljetek vissza a penzetek, ha kiderül, hogy sokat szamlaztak.
  • Hunnenkoenig
    Ma vettem 6 jatekot az eddig beerkezett penzek alapjan. Az illetekeseknek küldtem e-mailt!

Holnap feladom öket postan.
    Kivansagra küldöm a kulcsot, ha valaki nagyon türelmetlen. :-)

Meg harom jelentkezö van, akitöl a penzre varok.

Üdv
    HK
  • Freeeee
    Scythe,KIRALY a berendezes:))Az Image Designerek az un.Salonokban talalhatok.Van egy magyar srac is,Maclan-nak,hivjak.O ingyen csinalja Magyaroknak,amugy 10k.Egyebkent tegnap en is lattam ot jedit,mig az elozo ket hetben egyet sem,ambar ez lehet szerencse is.

K'feri
  • Lacc
    Magus ez az én házam

Mit szóltok a képen látható home-made Projektorhoz? (felettünk) :)
  • Mayday
    Vannak image designer satrak a nagyobb varosokban, es abban dolgoznak. Coronetben a Shuttleport B-nel levo par masik oldalan van, tehat a shuttletol atvsetalsz a parkon, es ott van.
  • Stotoo
    ez valoszinuleg azert van mivel kijott a jedi revmap es minden jedi bemegy kiprobalni...
  • LSC
    a korvett iszonyat durva amig nem látod felsem tudod fogni ahogy énsem tudtam:)
  • LSC
    lady valarian emberei meg a tuskenek.
  • magus
    de a palota orei siman adtak kuldeteseket
  • I.C.ram
    -800-nál már tuti lőnek rád. Tudd meg, hogy kik a Huttok ellenségei és vadássz azokra, és akkor szépen lassan visszakúszik nulla felé, majd pozitív irányban tovább.
  • I.C.ram
    Tea-délután? :D
  • magus
    lol, ezt hol csinaltad?:D Kinek van ilyen luxus haza.

amugy azt furcsaltam ma nagyon, hogy szamomra kicsit felfoghattatlan, oke nincs szint, meg nagoyn nem a tapolasrol szol, csak kicsit fura volt, hogy 1 het jatek utan mar meg tudtam venni a jatek elmeletileg legjobb fegyveret. Illetve ami ezen a szinten elerheto, a tobbi meg elmeletile gmilliokba kerul. Na most hajtok jabba kuldetesekre. Azonelmelkedtem hogy oke hogy a jabba fractionom nem gaz, es csinalatok kuldiket, de a huttom -800, szal meglatt Jabba ees annyi?:)

timegcsinaltatok mar a corvette kuldetest?
  • Rincewind
  • zoli80
    képzeljétek egy csavotol kaptam olyan armourt ami 64%os,full jo állapotban van.állitolag 60k körul van az ára.igaz ez?még a szinét is tdom véltogatni:)