7195
-
#3550 bh,ch,fencer nem fer meg egymas mellett, mi?:( -
#3549 szerintem felveheted, marmint a pancel alatt mindig van undershirt, illetve mindig lehet felvenni szal sztem ved. -
#3548 Brawler 0400 Scout 4042 Novice Fencer. Ebbol lehetek BH valahogy? Vagy varjak a köv patchig ott megkönnyitik a BH-va valast.
Vagyok meg medic 1111 de azt lehet ledobom, de a Novice Creature Handlert nem szeretnem...
De bh viszont szeretnek lenni, mit kell akkor felvennem hozza? Marksmant nem? Belefer sztetek egy Fencer a BH melle? -
#3547 Ja, varjal, lehet, hogy nem...elvileg lecserelödik...mindig meztelen vagy a lathato ruhad alatt. -
#3546 Fel -
#3545 Akiknek elment:
DobeBob
Szalab
Jabba
Freak
Antaloczy
Zeenoo -
#3544 egy kerdes, egy ilyen shirtet fel lehet venni comp armor ala?
-
#3543 Itt a szamla, hogy feladtam.
Egy jatek € 5,50. Az az elsö bejegyzes.
Utana a többi öt összegezve van.
Sima levelkent ment, mert ajanlva meg € 2,50 lett volna.
Ha barmi baj van, a magyar postan keressetek!
-
#3542 Marmint ezt adom postara:
-
#3541 Most adom fel postara:
-
#3540 Jaja, ez a max grafix egy gf ti 4600-on 576 rammal. Csak klépek kedvéért szoktam maxra rakni, de akkor nagyon. :-)
(lásd Hmuda galériája -> swg szekció :D) -
#3539 Huha, igy néz ki a grafix ha minden max-on van? Nem semmi, ki kéne próbálnom nekem is :D -
#3538 Ausztriáról volt szó. -
#3537 Hehe. Érdekes látni mikor egy csapat rohamosztagos örömtáncot lejt egy hulla fölött. :DDD
És íme Bestine gyöngyszemei, a négyesikrek (mindet egy csávó irányította :P). :DDD
-
Madmaxx #3536 egyik amazon se szállít magyarországra -
#3535 Még egy rossz hír: az amazon.com-on jelenleg csak az usa-ba szállítanak SWG-t. Az amazon.de-n meg egy kukkot se értek... -
#3534 Hát nekem valahogy cashel kéne megvennem a gamét vagy legroszabb esetben is postai úton kellene fizetni, mert a havidíjat se én intézem. -
#3533 Basszus tenyleg nincs paypal hungaryban...hat akkor nem tudom...nagyon szar helyen vagytok, halljatok-e? DE mondjuk nem olyan szar, mint az egyik srac a forumon, aki egyiptomban lakik es izraelbe jar RAM-ert :-) -
#3532 Ha van kulcsod, nem kell a jatek.
Epp ma küldtem valakinek a kulcsat es irta, hogy mükszik faszan.
Hmuda, bankatutalas nem netes fizetes, csak kicsit draga :-) Mindenkepp pontosan erdeklödjetek meg, mennyi a bankotoknal es meg milyen lehetösegek vannak. Nem szabad neki több, mint 5 euronak lennie.
Paypal nem van magyarorszagon? Hmm...ezt nem tudtam....elvileg hitelkartyarol barhonnan lehet ratölteni.
Akkor rendeljetek amazonrol kartyaval es az en cimemet adjatok meg...a postat meg begyülytöm, ha pesten vagyok :-) -
#3531 Hát megnéztem, de PayPal-on nem lehet magyarországi accountot létrehozni, szóval az is kiesett. -
#3530 Elég elvileg. -
#3529 hunnenkoenig ha megvetetem a jatekot amerikaban, es hazakuldetem a kodot, akko r az eleg? vagy kell hozza a jatek is amit adnak a dobozzal eggyutt? -
#3528 Mert ebbe a kibaszott putri országban sehol nincs ez a szar. :PPP -
#3527 Hát netes átutalás alatt én minden nemű netes fizetést értek. :-(((
Talán Barny majd tud intézni valami. -
#3526 Hmuda, felölem küldheted a penzt PayPalon keresztül is az [email protected] cimre :-)
De ahhoz hitelkartya kell -
#3525 Ha nem csak netes átutalást fogadtál volna el akkor már nekem is lenne. -
#3524 Ja, es azoknak, akik a jövöben szeretnenek külföldre penzt utalni:
NAGYON PONTOSAN kerdezzetek utana a banknal, hogy mennyibe kerül!!!!
Többen irtak, hogy 5-7 ezer forintokat vontak le tölük erte!!! Az nagyon sok!!! Max 5 euronak szabad lennie!
Ha mar levontak töled, akkor menj be a bankba es magyaraztasd el pontosan, hogy miert ilyen sok es ha kell verd ki a balhet! EU-n belül penzatutalasnak maximum annyiba szabad kerülnie, mint a belföldi, ha nem bankon belül megy a tranzakcio!!
Követeljetek vissza a penzetek, ha kiderül, hogy sokat szamlaztak. -
#3523 Ma vettem 6 jatekot az eddig beerkezett penzek alapjan. Az illetekeseknek küldtem e-mailt!
Holnap feladom öket postan.
Kivansagra küldöm a kulcsot, ha valaki nagyon türelmetlen. :-)
Meg harom jelentkezö van, akitöl a penzre varok.
Üdv
HK -
Freeeee #3522 Scythe,KIRALY a berendezes:))Az Image Designerek az un.Salonokban talalhatok.Van egy magyar srac is,Maclan-nak,hivjak.O ingyen csinalja Magyaroknak,amugy 10k.Egyebkent tegnap en is lattam ot jedit,mig az elozo ket hetben egyet sem,ambar ez lehet szerencse is.
K'feri -
#3521 Magus ez az én házam
Mit szóltok a képen látható home-made Projektorhoz? (felettünk) :) -
#3520 Vannak image designer satrak a nagyobb varosokban, es abban dolgoznak. Coronetben a Shuttleport B-nel levo par masik oldalan van, tehat a shuttletol atvsetalsz a parkon, es ott van. -
#3519 ez valoszinuleg azert van mivel kijott a jedi revmap es minden jedi bemegy kiprobalni... -
#3518 a korvett iszonyat durva amig nem látod felsem tudod fogni ahogy énsem tudtam:) -
#3517 lady valarian emberei meg a tuskenek. -
#3516 de a palota orei siman adtak kuldeteseket -
#3515 -800-nál már tuti lőnek rád. Tudd meg, hogy kik a Huttok ellenségei és vadássz azokra, és akkor szépen lassan visszakúszik nulla felé, majd pozitív irányban tovább. -
#3514 Tea-délután? :D -
#3513 lol, ezt hol csinaltad?:D Kinek van ilyen luxus haza.
amugy azt furcsaltam ma nagyon, hogy szamomra kicsit felfoghattatlan, oke nincs szint, meg nagoyn nem a tapolasrol szol, csak kicsit fura volt, hogy 1 het jatek utan mar meg tudtam venni a jatek elmeletileg legjobb fegyveret. Illetve ami ezen a szinten elerheto, a tobbi meg elmeletile gmilliokba kerul. Na most hajtok jabba kuldetesekre. Azonelmelkedtem hogy oke hogy a jabba fractionom nem gaz, es csinalatok kuldiket, de a huttom -800, szal meglatt Jabba ees annyi?:)
timegcsinaltatok mar a corvette kuldetest? -
#3512 -
#3511 képzeljétek egy csavotol kaptam olyan armourt ami 64%os,full jo állapotban van.állitolag 60k körul van az ára.igaz ez?még a szinét is tdom véltogatni:)