Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit akartál? hogy nõk seregei fogadnak hogy éljen FREAK!? 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
na megvolt az utazás, nem maradt egy fillérem sem, éjjel érkeztem, esett az esõ, mindenki szart rám, megyek Sturmovikozni 😛

Riszpekk

Rincewind
Kerestetheted a csomagod, ha szerencséd van meg is találják, mert tényleg csak elkeveredett (az én elsõ csomagom meglett). Ha nincs, akkor vagy sose látod többet vagy, mint haverommal már többször is megcsinálták megkapod, csak éppen kiszednek a csomagból minden értékeset. A mostani csomagomban, ami eltûnt DVD-k (is) voltak, tehát valószínû, hogy arra már keresztet vethetek, valószínûleg már rég valamelyik Postai alkalmazott kölke játszik a Fatal Frame-el... 😛
cifuatwork
Nekem belföldön nyultak le eddig három packomat. Egyikben könyv, kettõben CD-k voltak. A második CD-s esetén már ajánlottan küldtem, mégis eltünt (a srác bement a postára egy héttel a feladás után, de az ottani postahivatalba állítólag nem is érkezett meg). Vergõdhettem ugyan, meg lobogtathattam a feladási papiromat, sok értelme nem volt, azt hiszem egyezer forint fizettek volna, és féltucat papírt kellett volna aláírnom, meg mifene. Megköszöntem, és mondtam, hogy inkább azt még tegyék zsebre, mert mást úgy sem kapnak tõlem. Ennyit a postai állapotokról...

Hunnenkoenig
Na, ez nem volt szep! Hogy mondhatsz ilyet? Most verig sertettel minden postast!

Nekem meg sosem tünt el semmim....

Lacc
Lenyúlták??? És ilyenkor mivan? Panaszt emeltél?
Rincewind
Kivéve, ha a balkáni (ööö bocs magyar) posta le nem nyúlja, ahogyan nekem 2 hónap alatt már a második külföldi csomagomat... 😛
Hunnenkoenig
becsböl pesten van 2-3 nap alatt. Max 4.

ha megveszed akkor elviekben néhány napon belül itt a csomag. mennyi lehet az átfutási idõ?

Hunnenkoenig
De a hitelkartyat igen.

hmm az király lenne 😊 megdumáljuk majd még alszom rá egy jót 😊

Hunnenkoenig
ja, ha megrendelitek es elküldtetek a penzt, akkor meg kell varnotok!
Penzt visszateriteni nem tudok a megrendeles utan!
Szoval, ha közben magyarorszagon is kaphato, pechetek volt!

Ennek jegyeben gondoljatok meg, hogy jelentkeztek-e! :-)

paypal nem támogatja a magyar bankkártyákat 😊

Hunnenkoenig
Becsben SWG 29,90 euro. Nincs varakozas. Azonnal kaphato es küldhetö postan.

Irjatok, ha megeri az 5 euro többletet. Nekem lenyegesen könyebb lenne, megmondom öszinten. Penzt bankszamlara lehet atutalni, amit kesöbb megirok mindenkinek (erre a bank is leszed! Erdeklödjetek meg, mielött anyaztok, hogy tul draga! :-) ).

Mondjuk szerdaig, aki jelentkezik, annak megszerzem. Eddig harman vannak.
Ha valakinek creditkartyaja van, akkor küldhet a paypal.com-on keresztül is ingyen. Ezt elmondom, hogy megy, ha van, akit erdekel.

Ma este lesz valami kezdõ csapat a Farstar-on? Mert akkor join-olnák 😊
zoli80
jövök

Hmuda
Akkor gyere vissza mert várom hogy lemenjen az LD a fejet fölül meg meg kéne még tanitanom a nyelveket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zoli80
bocs hmuda valamiért kivágott😞

Csinálnál rejtett kamerás felvételeket Jabbaról és Leia hercegnõrõl. Aztán zsarolnád öket, hogy megmutatod Hang Szórónak? Nemsokára ugyis átdolgozzák a Smuggler vonalat érdemes lesz. 😊

FREAK
na megyek, fél óra, és eljutok egy starportig 😄

Riszpekk

FREAK
nem hiszem, de ha mégis, akkor sem ölnék, ha nem muszáj

sajnos azt a vonalat, amit szívesen nyomnék, pont nem támogatja a rendszer, rabló, tolvaj, zsaroló szívesen lennék, de eddig úgy tapasztaltam, nincs rá mód 😊

Riszpekk

Freak elõfizetsz pöpecgyerök? Jöhetnél rebelt ölni 😊

FREAK
semmit=semmi

Riszpekk

FREAK
csak épp egy olyan faluban hagytam a karit, ahova nem megy semmit, gyalogolhatok bazze

Riszpekk

FREAK
na megnézem, van-e pénzem ûrutazni, ha van, meglátogatom Madzsarisztánt 😊

Riszpekk

Hmuda
Igen a Farstar nevû szerver.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Már bent vagyok. A térképen csak menj a lezuhant hajóhoz és én ott várok rád, max elugrok kicsit mobokat ölni.

zoli80
megyek.

Na jövök én is 😊 Estére remélem lejön. Akkor Farstar?
zoli80
köszönöm!egyenlöre a beállitasokkal probálok vmi normalis sebességet kicsikarni de ha ok minden szólok.

Hmuda
Gyere fel és elmondok mindent. A roncshajós cantin bejáratánál várlak. Hm'Uda néven keress.

cifuatwork
Termeszetesen!
MOB-ok csapatban elöször mindig a medic-re mennek ra. Ez nem titok es akarattal van igy!

Csodás. Ha én ezt tudom... 😊))

zoli80
lényekkel=lényekre

zoli80
nem volt az apró és leteritettem😊
kengurura emlékeztetett.
elkezdtem vadászgatni kisebb-nagyobb lényekkel,kapok értuk pontot rendesen.amugy a scout mivel tud pénzt keresni vagy bármiféle hasznot termelni?

Rincewind
Igen. Sajnos nálunk a fórumon is állandó probléma, hogy a Starsider-es közösség egymást marja, néha elég durván is. Farstar-on ilyen probléma nincs, ott mindenki egyformán segítõkész és rendes, mindenki mindenkivel jóban van. A Farstar-os közösség eddigi MMORPG-s pályafutásom egyik, ha nem A legjobbja. Minta értékû!
Hmuda
Akkor szolj ha menjek mert szivesen segjtek.

milyen gyorsan hozzak meg?

cifuatwork
Megbocsáss, de nem csodálkozom, elképzelem, ahogy valaki folyamatos "HELP!, HELP!, HELP!" ordítássokal körbe-körbe rohangál a városban, nyomában egy 100Hp-s apró patkánnyal, akire folyamatosan lövöldöz illetõnk...
Valószinüleg az egész város dölt a nevetéstõl, ezért nem tudtak segíteni 😄DD

Félreértés ne essék, velem is megtörtént hasonló, csak én két harapás után elterültem 😊))

Hmuda
Hát én csk úgy tudnék beállni ha elintézhetjük postán a pénzt, mert nincs kártyám és havidíjat is más intézni.

zoli80
csak a hülye tüzfalam volt a bünös.

Hunnenkoenig
"(esküszöm van valami az AI-ban, hogy a leggyengébbet támadja mindig...😊). "

Termeszetesen!
MOB-ok csapatban elöször mindig a medic-re mennek ra. Ez nem titok es akarattal van igy!

Eddig harom jelentkezö van amazonos rendelesre 25 euroert!

Aki meg szeretne beallni a sorba, jelentkezzen privatban!

zoli80
station launch pad nem tud kapcsolódni nálam,azt irja probáljam késöbb.

Hmuda
ja, eu-s.

Hmuda
Ha vársz pár percet megyek.

Lacc
Én is Farstarra megyek leginkább a jó ping miatt. Legalábbis elvielg ott jó pingek vannak, eu server nem?
zoli80
ha van vki ott kijöhetne elém a nagy hajóhoz a tatooinon,
egy kis idegenvezetést el tudnék viselni😊

nem egyedül jövök 😊) hozom a guildet 😊

zoli80
amugy europa-fairstaron vagyok.

zoli80
na megvolt az elsõ izgalmas(szokásos 1 fps-el) "harcom",betamadtam kiváncsisagbol egy sivatagi patkányt de erõsnek bizonyult ezért megprobáltam befutni a városba miközben kiabaltam hogy heeelp,persze mindenki tojt rám meg a hülye patkányomra,aztan addig rohangaltam ameddig ki nem nyúvadt a szemét😊

LSC
az az érdekes a starsider-en meg pont az ellenkezõjét hallani.