7195
10877436381340714828.png
  • Hmuda
    Hát ez a max grafix GF ti4600-on.
  • Hunnenkoenig
    A kard a grafikkartyatol is függ es a beallitasoktol...nalam maskepp neznek ki...
  • Hmuda
    Nem volt üres csak rájukszoltam hogy menjenek mögém mert fényképezek. :-)
    Szokásosan tömve voltunk (minimum 10 entertainer és átlag 5-6 vendég).
  • I.C.ram
    Hogy hogy ilyen üres a cantina?
  • Hmuda
    Nagyon elkanászodtak a jedik! Fényes nappal villog a kardjával a kantinban.

Azért azt is meg kell hagyni hogy az SWG kardja meg se közelíti a KOTOR kardját minőségben. A KOTOR-é milliárdszor szebb.
  • ollie
    15 óra játék után gondolod?
  • DummyBoy
    Most hogy utálsz majd :)

Most péntek vagy jövő péntek? :)
  • Hunnenkoenig
    Na jo, megsugom, hogy mivel sokat vettem egyszerre, ezert nekem € 22,10 -ert odaadtak, de ugye 50 cent meg rament a postara, mivel en csak 5 eurot szamoltam, azonkivül a boritek is benne volt kb 50 centben. Szoval nem sokat kerestem rajta :-)
  • Hunnenkoenig
    Nincsen.
  • I.C.ram
    Még az elején. CE volt.
  • Hmuda
    Az mikor vol?
  • I.C.ram
    Lettél volna résen, mikor én arultam :)
  • Hmuda
    Okés megnézem. Engem már az ár se érdekel csak meglegyen végre (kurva putri szar magyarország hogy itt nem lehet sehol kapni :PPP).
  • I.C.ram
    Az nem is sok. Van rá valami esély, hogy még lejjebb menjen?
  • I.C.ram
    Valóban! :) Lustaság rulz :)
  • Hunnenkoenig
    Egyebkent amire valaszoltal abban van a legtetejen!
    25 euro
  • Hunnenkoenig
    Görgess le fel kepernyöt, mielött kerdezel! GRRRR
  • Hunnenkoenig
    Valszeg, mert en mar mindet felvasaroltam :-)
  • I.C.ram
    Mennyibe kerül egy játék? (SWG)
  • Hunnenkoenig
    Á, olyat en nem teszek...mas bajan nem akarok meggazdagodni :-)

Hmuda, menj el a postara es kerdezd meg a postai vénnyel valo atutalast!
    Nalunk lehet postan küldeni let.

a cimem lent van. Ha sikerült, szoljal. Ha olcsobb, mint a bank, akkor masoknak is azt ajanlom :-)

(csori postas szidni fogja a familyteket!)
  • antijedi
    tegyél rá árrést hogy emgérje neked is :P
  • yafyaf
    na en holnap atutalom a zsozsot Hunnenkoenig, az en kapcsolatom nem tudta megszerezni Ausztriaban :/
  • Hmuda
    Tuti nem lehete valahogy postai úton megoldani a pénzt?
  • magus
    pentek van
  • Hunnenkoenig
    Az eljaras a következö:

Atutalsz a bankszamlamra 30 eurot[/b} (A jatek 25 euro + 5 euro postaköltseg):

Cimem (bank neha keri):
    Attila Beke
    1150 Wien
    Schanzstrasse 36/7

Bank:
    Bank Austria
    1150 Wien
    Märzstrasse 45

Szamlaszam: 00721570620
    Bank azonosito: 20151

Az atutalasnal adjatok meg targykent "SWG megrendeles"

Miutan elküldted a penzt, küldesz nekem egy emailt az [email protected][/b} cimre a neveddel es a cimeddel, ahova a jatekot küldhetem.

Ennyi.

Ha elküldted a penzt, en megveszem a jatekot. Penzt visszaküldeni nem tudok. A jatek szallitasa a penz megerkezesetöl szamitva kb 7 napot vesz igenybe. Ha ezzel egyetertesz, küldd a penzt es legy türelmes.

Ha nem bizol bennem, nem kell elned a lehetöseggel. :-)
  • Hunnenkoenig
    A penz mar valszeg itt van es holnap megyek a jatekert es feladom.

Viszont mostmar kezd egy kicsit elfajulni ez a rendelgetes :-)

Ezennel kihirdetem, hogy prolongálom a beszerzest es mindenkinek, aki jövöhet pentekig elküldi a penzt, meg megszerzem, de utana STOP!

Nem igazan csipem, hogy minden nap egyenkent jönnek a levelek es mindenkinek egyenkent kell elmagyarazni, hogy miröl is van szo.
    Szoval most szolok: Ha kell a jatek, olvass vissza, hogy hogyan kell megrendelni es irj es utald at a penzt, hogy az PENTEKIG MEGJÖJJÖN!
    Ennyi idö eleg mindenkinek, hogy meggondolja, kell-e neki a jatek.

Nekem sincs mindig idöm üzletbe es postara jarkalni, azonkivül itt is veges szamu a cucc! Nem vasarolhatom fel az egesz keszletet. Gondoljatok szegeny osztrak sorstarsaitokra is :-)
  • harczos
    akkor ezexerint az enyém még nem érkezett meg.. :((
  • magus
    piros con mob alatt azt erted hogy a nevemellett levo kis piros minta, kor iros? csakmert abbol van tobbfele, nekem ugy jelezte a tuskeneket, amik 4 utes extraval, amugy meg meghaltam volna. de a naffokat is igy jelzi es azokat egyedul sehogysem utom le buff nelkul.
  • magus
    neeeem, a magyar epp kajalt, vmi kocsog kulfoldi akart 89 k ert buffolni a starport elott.
  • I.C.ram
    Egy magyar 89kért akart buffolni??? Na látod Lacc ilyenekről beszéltem :)
  • Lacc
    Piros con mobra semmi értelme rámenni, mert ha li is vered valszeg hosszú lesz a downtimeod. Egyszerűbb így több kicsit leverni ha már így akarsz fejlődni.
  • Lacc
    A buffolás 10k. Legrosszabb estben 15k. Elmész Coronet starport elé és ott kérsz, ennyi.
  • magus
    nekimegyek:) Ezert gyakorli latogatoja vagyok a wound gyogyitoknak:P Buffot az a baj h nemtok sehol se szerezni:( En nem vagyok doki, magyarokkozul 1 et ismerek, coronetnel ma 89k ert akart buffolni, belerohogtem a kepebe, trialon meg csak nem is lehet annyim, nemhogy meg 89k-t is adjak ki. Brandy az jo, csak ma pl voltam rancorra huntolni es ott ha belemutott a rancor es mindot utott, akkor azonnal nem volt eleg. Rancorra vadaszni amugy 1handed szempontbol nem volt tul jo, mert keveset sebeztem es lassan a tobbiekhez kepest, szal ilyen 600 xpket kaptam. De legalabb 20 k scouting xp-t osszeszedtem 1 ora alatt.
  • Lacc
    Ha vagytok 4en teambe, te vagy a tank és NEM vagy buffolva akkor az már régen rossz. Ez olyan dolog hogy buffal nincs értelme a páncélnek legtöbb esetben szvsz, anélkül meg elég ritkán mész neki piros con mobnak.
  • magus
    hat nem azert, de ha mentem mondjuk 4en egy teamban es te vagy a tank es teged utnek, ha nincs rajtad pancel akkor azonnal megdoglesz... De hogy erted hogy lassitanak?

#3548 ra tud vki valaszolni? Mert most nagyon raindultam a BH-ra
  • Lacc
    Én nem szeretem a páncélokat, főleg melee harcban nem. Lassítanak. A lehető legkevesebbet pakolom magamra.
    Persze PvP combatnál már meggondolandó, de moboknál zavar nagyon.
  • Gorii
    nem vedes ellen kel, hanem +5 one hand speed , fencerhez
  • Gorii
    felmegy , kozbe kiderult:)
  • magus
    nincs egy minimum 80 as kinetikes composite armor felso reszed?
  • ollie
    Ok gyerekek, holnap lejár a trialom, és mivel csak kb 15 órát volt időm játszani, ezért úgy is új karit fogok majd indítani, szóval ha kell valakinek egy jármű, plusz párezer pénz, az szóljon (újjoncok előnyben).