7195
-
#3630 Mondjuk a durability egész pofás. -
#3629 Magyarán minden experiment pontot a damage-re rakott oszt csókolom. -
#3628 A Gaffi nem rossz bár ránézésre zabálja a HAM-ot. -
#3627 geo boss vegnapjai:
egy WS muremek:
-
Braveheart #3626 Na vége a trialomnak :( -
pedrohsi #3625 az engem se zavar ha 1-2 percenként benyomja valaki a reklámot - és mivel kb 100an vannak egy helyen, egész folyamatos a csetablak:)
az viszont igen, hogy 5-6 emberke tenyerel a shortkeyen, és szinte semmit sem látni, mert ugyanaz a sor tölti az egész ablakot
egyébként még azt vettem észre, hogy picit lassan reagál a szerver(?) pl harc során - túlterhelt lenne, vagy csak az új publish bugzik? -
#3624 Akkor most elszégyellhetném magam, mert ma délután én is ott nyomtam a reklámot és boltoltam. De nem teszem, mert szerintem teljesen jó, hogy egy helyen megkapsz mindent, amit csak akarsz és nem kell 6 bolygót végigjárnod. Csak kimész a SP elé kiabálsz egy kicsit és tuti meglesz, amit akartál! ^.^ -
#3623 Én még mindig nap, mint látom, ahogy tépik, marják egymást a fórumon, néha olyan ordenáré módon, hogy az már fáj. Hívtak engem is a Starsider-re mostanában: hát kösz, de kösz nem! :)
Érdekes módon Farstar-on nincsenek ilyenek, pedig ott sem 2 magyar játszik. Mondjuk ezzel nem akarom minősíteni az egész SS-es közösséget, mert nekem is nagyon sok régi ismerősöm és haverom játszik ott. De tény, hogy a rém a nagy tahók valahogy oda szelektálódtak... :P -
pedrohsi #3622 tudtam hogy ez lesz a válasz:)
én csak azt mondtam, hogy a SS-en ennyire nem nyomták a spamet.
és pont ezért nem keveredtem magyarokkal:) -
#3621 Nekem is votl alkalmam tapasztalni a Starsideres gnómautákat, Evenstar és kis csapatával az élen. :) -
#3620 Farstar-on meg nincsen "jó" kis ungárishe társaság, aki mást se csinál, csak egyfeszt a másikat marja, meg anyázik, mint a starsider-esek nagy része. Ezek után én nem csodálkoznék, hogy szinte minden új előfizető a Farstarra ment.
Megjegyzem a Farstar-on tényleg nagyon jó társaság jött össze. Az egyik legjobb, amihez eddigi pályafutásom alatt szerencsém volt. Mindenki rendes, segítőkész, és ilyen starsideres törzsi villongásoknak még hírét se hallottuk! -
pedrohsi #3619 Jah, és sok ökör aki a cnet szarport előtt spammol ezerrel:)
Ilyen azért a Starsideren nem vót:P -
#3618 lol -
#3617 Jaja, Farstar. Rengeteg magyar, remek társaság. -
#3616 Farstar tudtommal. -
#3615 Sziasztok!
HMUDA,ti melyik serveren is vagytok?
-
Nexushun #3614 Szeretném megvenni. De problémás.
1 Itthon nem találok ha van még mondjátok már meg hol
2 Hunnenkönig megvenné kint, de az OTP 5000-et levon a deviza átutalásra ugy hogy még drágábban jönne ki mint itthon
3 Olyan kéne akinek itthon tudok utalni és kint meg tudja venni és elküldené nekem a kódot e-mail-ban
4 Vagy valahogy másképp -
#3613 Na ilyet se lát minden nap az ember. Épp megérkeztem Anchorheadbe és csak annyit látok hogy az NPC-k egy nagyon nagy csoportja veszett módon menekül a vásorból. Végül a határban ráuntak de akkor is érdekes látvány volt.
És msot következzenek a vasárnapi kantinavató buli képei. Mint zenészek és táncosok, mi fent roptuk a színpadon, míg a többiek lent élvezték a műsort vagy csak lézengtek és beszélgettek. Fergeteges buli volt lézershowal, füsttel, konfettivel és playback droidokkal. :-)
A kis bevezető után kimentünk tüzijátékot nézni ami ugyebár elmaradhatatlan része a shownak.
Ezután visszamentünk még zenélni a hallgatóságnak. Tevékenységünket buffokkal, pénzzel és tapssal honorálták. Még a kis habos droidomat is elővettem hogy bevessem a kedvenc örjáratozós trükkömet (az egész szinpad habban úszott). :D
-
#3612 Lol most olyan droidokat gyártok százával, vidd innen azt a képet herótom van tőlük :D -
#3611 Miért a kis habos droidom tán semmi? A fél kantin habban úszott. :D -
#3610 Nekem is az jön be a legjobban. :-) -
#3609 Azok a jawás neonfények nem semmik :D -
#3608 A legalsó kép ÜT!!! :DDD -
#3607 Azahi és én kicsit bulizgatunk.
Méghogy ma is ritkák a jedik. Ezen a kettőn kívül még három a törzsvendég nálunk. :PPP
És még a Dwarf Nunás képröl hitték hogy kicsi állat. :DDD
-
Madmaxx #3606 Első yetim
-
#3605 Nálam fél beállításokkal is szebben néz ki a grafika. -
#3604 ha shirt a megnevezése akkor igen. -
#3603 valamelyik nap volt egy jó duel party mining-on dueleztem egy jedivel lenyomott, egy fencer csaj lenyomta a jedit, én meg lenyomtam a csajt, szóval jól elvoltunk:) -
#3602 hát igen eről beszéltem naponta több jedi duelt látok mint előtte összesen. Majd ha elérik a knight szintet nem fognak annyira villogni ugyanis az ellentétes faction overtként támadhatja bármikor. -
#3601 Városban pl. Coronetben ahol nem látok a tömegtől, 9 fps :D Kint a szabadban 30, de egész jól elvagyok így. -
#3600 Osztrák sorstársak így jártak :) -
Rasti #3599 Hehe ez jó :)
" Nem vasarolhatom fel az egesz keszletet. Gondoljatok szegeny osztrak sorstarsaitokra is :-)"
Ugy sajnálom szegény Osztrák sorstársakat :)
Csak egyszer cserélne valamejik velem fizetést :))))))))))
-
#3598 Szerintem lassult. Bétában nem akadt ennyit a városokban. -
Madmaxx #3597 valamivel igen -
#3596 mocskos birodalom, salalalalla, hej mocskos birodalom, saaaaaaa lalalalalalaa.
amugy meddig kell csinalnom ezeket a hulye delivery missionokat c3po nak hogy tovabblepjek? -
#3595 Egy fontos kérdés:
Megjelenés óta gyorsult a játék? Tehát dolgoztak rendesen az engine-n is? -
#3594 legalabbis ugy emlekszem...amugy szerintem is ok a kard
-
#3593 nekem Ti4200 van, de nekem vekonyabb a feher resze.... -
#3592 Nekem teljesen rendbenlévőnek tűnik ez a kard szerintem tök jól néz ki. A filmben is ilyen... :) -
#3591 Mindenesetre én már sok képet láttam a jedikröl az SWG-ben és egyik kard se közelítette meg a KOTOR karját.