Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Amíg nem jutok valahogy SWG-hez, addig nem, mivel folytatni szeretném a Trial-os karakterem. Sajnos, hogy mikor sikerül beszerezni az nagyon kétséges a hazai viszonyok miatt. Most külföldrõl próbálok intézni egy haveron keresztül. :/
Jockey
én nemtom ti, hogy csináltok annyi lóvét, de valamit lehet én bénázok😛
majdnem master swordman vagyok, és alig van 320k-m, és kb3/4éves az acc, igaz félévet kihagfytam, de amikor játszottam csak naffgroupiztam meg egyebek😛
áruljátok el a titkot, hogy lehet sok pénzt csinálni😛, nekme a buff elviszi az aznapi bevételem kb😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mayday
Mire kimasterolod a BH-dat, lesz a 3m is 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hmuda meg Rince, akkor ti most már nem is tudtok jönni? Lejárt a trialotok és még nem kaptatok SWG-t?
Nekem tuti hiányozni fogtok ... én idõközben már letelepedtem pannoniában és tegnap értem el életem elsõ 1 millióját a játékban. 8-))

hidd el hogy fogsz mikor elkezdünk vallatni 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

ollie
Én nem fogok behódolni a birodalommnak!!!!

ollie
Szerintem meg tartalmazhat számot is, én úgy emléxem.

Hmuda
Nemhiába a kedvenc videóm. 😄DD

Mellesleg érdekelne, hogy hogyan csinálták meg a neveket mert nekem multkor azt írta, hogy csak egy nagybetût és semennyi számot nem tartalmazhat a nevem. Ezek meg itt rendesen TK-421 szintû nevekkel rohangálnak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
A harvest creture képesség a scoutok sajátja. Ha scout vagy akkor csak leölsz egy szörnyet (nem humanoid mobot) és csak a radial menüben kiválasztod hogy mit akarsz kinyerni a lényböl (bõr, csont, hús).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Cuccoakt a bazárban tudsz eladni. Ha használt a cucc akkor általában kevésbé vevõk rá az emberek (CDEF fegyvereket meg alapból destroyolj mert senki nem veszi õket, max 50 creditért de akkor meg nem éri meg már eladni sem).

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hmm...hogy lehet gyorsan eladni a már nem használt holmikat (páncél, fegyver)? Mit takar ez a harvest dolog?

Rincewind
A trial-om alatt egy Ubese set-et, egy landspeeder-t és 3 pet-et kaptam. De ezeknek az árát mind visszatérítettem, részben néhány 10 ezer harvestelt állati húsban, részben a kezdõknek (és egyebeknek) juttatott anyagiakban, mert õk elõbb utóbb úgyis kértek volna valakitõl. A fegyverem, a Compsite, amit hordtam, mind saját vétel, õsszespóroltam az árát, mert állandóan játszottam.
Rincewind
"Hat ez az, mikor a newbiek ingyen kapnak über fegyvereket meg peteket."

A páncél, ami rajtam volt, saját pénzbõl lett véve, a fegyver úgyszintén. Speciel a két állatot valóban kaptam, de gond nélkül meg tudtam volna venni magamtól is, mivel az utolsó napokban már annyi pénzem volt, hogy 30 ezer credit-eket adtam oda másoknak, mert nem tudtam már mire költeni és állandóan tele volt 50k-s limitem.
Nem tudom miért kell alapból azt feltételezni valakirõl, hogy biztos összekunyizta a dolgait, meg mások segítették. Meg se fordult a fejedben, hogy esetleg a két hét alatt non-stop játszottam és önerõbõl jutottam el oda, ahol voltam...?
ollie
ááááá értem 😉) fennt vagy a friends listában 😊)

Kandurex
Drizz Mad

ollie
Miylen néven voltál?

Kandurex
Ott a jobbak már 50k kezdõdnek 😊

Kandurex
4-5k (jellemzõen az összes típusnak egy a sebzése)

de ezek az alap cuccok, az igazán übert-táp cuccokat a játékosok készítik.

zoli80
nem sok,azt hittem drágábbak a cuccok.egy sima pisztoly pl mennyi?

Kandurex
12k

zoli80
mennyi volt?

Kandurex
Help! vettem egy landspeeder X34 -t, hát nem tûnik valmi extra gyors járgánynak, ippen, hogy gyorsabb, mint én burst run -ba gyalogosan) 😞 a jármûveket is updateleni kell vagy mi?

zoli80
nagyon bejön a jatek,mar egy csomo mindent megtanultam meg szereztem egy csomó cuccot!muszaj lesz befizetni ha lejar a trial.

a.carkey
Úgy augusztus környékén, de lehet, hogy más topic volt ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem voltál? TKM-ként sem? 😊 Pff! 😊

Ja, írtam a WS-re a fórumon, a screnshotok közé valamit. Nem õ volt az? Sajna a memóriám már nem a régi. 😞 ( 😊 )

Valahol az általánosba írtad be, ami valahogy úgy kezdõdött, hogy "megszülte az SWG az elsõ ..." kb. 😊

A medve nem játék.

Hunnenkoenig
Hat ez az, mikor a newbiek ingyen kapnak über fegyvereket meg peteket.
Mikor en mentem Endorra, a legelsö allat, ami megtamadott, 5 masodperc alatt kicsinalt...mondjuk akkor meg nem voltak buffok. Azota meg nem voltam :-)

Mindenesetre hidd el, hogy bizonyos bolygok alapbol nem kezdöknek vannak. Az, hogy manapsag mar barki leszoloz mindent, az egy dolog, de nem az volt tervbe veve. Legalabbis kezdetben.

shaba23
jah, már megtörtént...de nem igaz, hogy most még fél óráig updatel...
Hmuda
Nem csak elinditod az installt és olvasol.

shaba23
francé' nem olvasok😊 megszoktam, hogy csak a nextet nyomom ész nélkül😊
shaba23
akkor most reinstall? 😊
Hmuda
Az install legelején lehetett igényelni. 😛

shaba23
nem elképzelhetetlen, hogy nagyon béna vagyok, de most telepítettem fel a trial-t és kér valami account key-t..
namármost én ilyet honnét szedek??
zoli80
probáltam kuldiket csinálni,eljutok a helyre ahova a nyil mutat de pl nincs ott semmi😞
miért?

Rincewind
Nyíltan azthiszem sose foglaltam állást ezügyben, ennek ellenére természetesen nekem is megvan a véleményem, csak éppen magamban tartom, mert semmi közöm hozzá. De ettõl még tény marad, hogy a Farstar-on nincsenek ilyenek.
zoli80
tudom de a pisztolyokat eladnam,semmi pénzem.

Rincewind
"Ha te novice-kent szoloztal, akkor en irnek egy bugreportot rola a helyedben :-)"

Ezt nem értem, miért lenne a Dantooine haladó bolygó? azért mert, vannak übertáp szörnyek is? Azok mindenhol vannak. Dantooine-on ugynúgy megvannak az alacsonyszintû küldik, mint bárhol, el lehet menni például Lesser bol-okat ölni. De két 20-körüli pettel a quenkerek is csak kékek voltak, gond nélkül szolóztam. Most akkor vagy én vagyok túl jó, vagy a többiek nagyon bénák, mert kettõ pistol skill-em, ha megvolt...
a.carkey
Attól függ, milyen fegyverrõl van szó. Nem drágák.
Ja, és tudod is használni?

A medve nem játék.

zoli80
képzeljétek,egy tök idegen srac a sivatag közepén adott nekem egy pisztolyt,egy carbine nevut fegyvert meg egy puskat és mindezt ingyen.rendes volt!mennyibe kerul kb a cucc osszesen?

aha okesz 😊 NAh akkor betérek majd egyhez kissé más foltok kialakitására 😊

Hmuda
Az ID tudaja a külsõdet megváltoztatni (és nemcsak a twi'lek bõrszinét) és csak úgy extraként õ képes még a statmigrationra is.

tényleg az image designer csak a statsokat tudja megváltoztatni vagy pl. egy twilek börszinét mintázatát is?

Kandurex
Nagyon jó volt a mai játék. Szinte egész végig bandáztunk a többi Magyarral. kb: 10-15 -en rendeztünk egy pár HUNT -ot. Egy pár küldetés erejéig Olliet is láttam. Sokat fejlõdtem 10x annyit, mint amikor soloztam. Most találkoztam egy JEDIvel is....EZ JÁTÉK ÜBER KURVA JÓ!

Hmuda
Hát max ha kihívod duellezni.

Saját szintemhez passzoló rebelekkel nem lehet pvp-zni?
Hmuda
Ez benne a szép. Nincs az, hogy két nap alatt kimaxolod a karid aztán megunod hanem meg kell szenvedni vele.

magus
joh en jatszottam vele 20 percet tanultam csak nem birtam ki hogy ne lassam

Hmuda
Hát arrol ne nagyon álmodj, hogy a 14 nap alatt bármikor is sokáig lennél overt. A 14 nap alat nem nagyon jutsz el olyan szintre, hogy a TEF-killer rebelekhez hozzáérj.

Hát én 3. napja nyomom, van 1-2 3as szintû képzettségem, full bone armorom, aztán ennyi...

Amúgy elmentem mos krayta mos eisley-bõl és útközben találtam egy barlangot a hegyoldalban. Láttam hogy jó sok ellenfél van bent, szóval nem mentem be 😉

A Krayt sárkány temetõ meg király hely, de rájöttem hogy legalább 2-3 hónapot kell játszani ahhoz hogy vki normális karkatert csináljon 😞

War. War never changes.

Hmuda
Dehogyis. Az igazi karim (ami majd folytatok a fullal) már majdnem Master Artisan és majdnem novice Rifleman, szóval van még mit dolgozni rajta.