7195
10877436381340714828.png
  • Hmuda
    Mondjuk a durability egész pofás.
  • Hmuda
    Magyarán minden experiment pontot a damage-re rakott oszt csókolom.
  • Hmuda
    A Gaffi nem rossz bár ránézésre zabálja a HAM-ot.
  • Gorii
    geo boss vegnapjai:

egy WS muremek:

• Braveheart
    Na vége a trialomnak :(
  • pedrohsi
    az engem se zavar ha 1-2 percenként benyomja valaki a reklámot - és mivel kb 100an vannak egy helyen, egész folyamatos a csetablak:)
    az viszont igen, hogy 5-6 emberke tenyerel a shortkeyen, és szinte semmit sem látni, mert ugyanaz a sor tölti az egész ablakot
    egyébként még azt vettem észre, hogy picit lassan reagál a szerver(?) pl harc során - túlterhelt lenne, vagy csak az új publish bugzik?
  • Rincewind
    Akkor most elszégyellhetném magam, mert ma délután én is ott nyomtam a reklámot és boltoltam. De nem teszem, mert szerintem teljesen jó, hogy egy helyen megkapsz mindent, amit csak akarsz és nem kell 6 bolygót végigjárnod. Csak kimész a SP elé kiabálsz egy kicsit és tuti meglesz, amit akartál! ^.^
  • Rincewind
    Én még mindig nap, mint látom, ahogy tépik, marják egymást a fórumon, néha olyan ordenáré módon, hogy az már fáj. Hívtak engem is a Starsider-re mostanában: hát kösz, de kösz nem! :)
    Érdekes módon Farstar-on nincsenek ilyenek, pedig ott sem 2 magyar játszik. Mondjuk ezzel nem akarom minősíteni az egész SS-es közösséget, mert nekem is nagyon sok régi ismerősöm és haverom játszik ott. De tény, hogy a rém a nagy tahók valahogy oda szelektálódtak... :P
  • pedrohsi
    tudtam hogy ez lesz a válasz:)
    én csak azt mondtam, hogy a SS-en ennyire nem nyomták a spamet.
    és pont ezért nem keveredtem magyarokkal:)
  • I.C.ram
    Nekem is votl alkalmam tapasztalni a Starsideres gnómautákat, Evenstar és kis csapatával az élen. :)
  • Rincewind
    Farstar-on meg nincsen "jó" kis ungárishe társaság, aki mást se csinál, csak egyfeszt a másikat marja, meg anyázik, mint a starsider-esek nagy része. Ezek után én nem csodálkoznék, hogy szinte minden új előfizető a Farstarra ment.
    Megjegyzem a Farstar-on tényleg nagyon jó társaság jött össze. Az egyik legjobb, amihez eddigi pályafutásom alatt szerencsém volt. Mindenki rendes, segítőkész, és ilyen starsideres törzsi villongásoknak még hírét se hallottuk!
  • pedrohsi
    Jah, és sok ökör aki a cnet szarport előtt spammol ezerrel:)
    Ilyen azért a Starsideren nem vót:P
  • DarkHorSe
    lol
  • Hmuda
    Jaja, Farstar. Rengeteg magyar, remek társaság.
  • I.C.ram
    Farstar tudtommal.
  • EndreMan
    Sziasztok!
    HMUDA,ti melyik serveren is vagytok?

• Nexushun
    Szeretném megvenni. De problémás.
    1 Itthon nem találok ha van még mondjátok már meg hol
    2 Hunnenkönig megvenné kint, de az OTP 5000-et levon a deviza átutalásra ugy hogy még drágábban jönne ki mint itthon
    3 Olyan kéne akinek itthon tudok utalni és kint meg tudja venni és elküldené nekem a kódot e-mail-ban
    4 Vagy valahogy másképp
  • Hmuda
    Na ilyet se lát minden nap az ember. Épp megérkeztem Anchorheadbe és csak annyit látok hogy az NPC-k egy nagyon nagy csoportja veszett módon menekül a vásorból. Végül a határban ráuntak de akkor is érdekes látvány volt.

És msot következzenek a vasárnapi kantinavató buli képei. Mint zenészek és táncosok, mi fent roptuk a színpadon, míg a többiek lent élvezték a műsort vagy csak lézengtek és beszélgettek. Fergeteges buli volt lézershowal, füsttel, konfettivel és playback droidokkal. :-)

A kis bevezető után kimentünk tüzijátékot nézni ami ugyebár elmaradhatatlan része a shownak.

Ezután visszamentünk még zenélni a hallgatóságnak. Tevékenységünket buffokkal, pénzzel és tapssal honorálták. Még a kis habos droidomat is elővettem hogy bevessem a kedvenc örjáratozós trükkömet (az egész szinpad habban úszott). :D

• Lacc
    Lol most olyan droidokat gyártok százával, vidd innen azt a képet herótom van tőlük :D
  • Hmuda
    Miért a kis habos droidom tán semmi? A fél kantin habban úszott. :D
  • Hmuda
    Nekem is az jön be a legjobban. :-)
  • Lacc
    Azok a jawás neonfények nem semmik :D
  • Rincewind
    A legalsó kép ÜT!!! :DDD
  • Hmuda
    Azahi és én kicsit bulizgatunk.

Méghogy ma is ritkák a jedik. Ezen a kettőn kívül még három a törzsvendég nálunk. :PPP

És még a Dwarf Nunás képröl hitték hogy kicsi állat. :DDD
  • Madmaxx
    Első yetim
  • ollie
    Nálam fél beállításokkal is szebben néz ki a grafika.
  • LSC
    ha shirt a megnevezése akkor igen.
  • LSC
    valamelyik nap volt egy jó duel party mining-on dueleztem egy jedivel lenyomott, egy fencer csaj lenyomta a jedit, én meg lenyomtam a csajt, szóval jól elvoltunk:)
  • LSC
    hát igen eről beszéltem naponta több jedi duelt látok mint előtte összesen. Majd ha elérik a knight szintet nem fognak annyira villogni ugyanis az ellentétes faction overtként támadhatja bármikor.
  • Lacc
    Városban pl. Coronetben ahol nem látok a tömegtől, 9 fps :D Kint a szabadban 30, de egész jól elvagyok így.
  • I.C.ram
    Osztrák sorstársak így jártak :)
  • Rasti
    Hehe ez jó :)
    " Nem vasarolhatom fel az egesz keszletet. Gondoljatok szegeny osztrak sorstarsaitokra is :-)"

Ugy sajnálom szegény Osztrák sorstársakat :)
    Csak egyszer cserélne valamejik velem fizetést :))))))))))
  • Rincewind
    Szerintem lassult. Bétában nem akadt ennyit a városokban.
  • Madmaxx
    valamivel igen
  • magus
    mocskos birodalom, salalalalla, hej mocskos birodalom, saaaaaaa lalalalalalaa.

amugy meddig kell csinalnom ezeket a hulye delivery missionokat c3po nak hogy tovabblepjek?
  • I.C.ram
    Egy fontos kérdés:

Megjelenés óta gyorsult a játék? Tehát dolgoztak rendesen az engine-n is?
  • Hunnenkoenig
    legalabbis ugy emlekszem...amugy szerintem is ok a kard
  • Hunnenkoenig
    nekem Ti4200 van, de nekem vekonyabb a feher resze....
  • Rincewind
    Nekem teljesen rendbenlévőnek tűnik ez a kard szerintem tök jól néz ki. A filmben is ilyen... :)
  • Hmuda
    Mindenesetre én már sok képet láttam a jedikröl az SWG-ben és egyik kard se közelítette meg a KOTOR karját.