7195
10877436381340714828.png
  • Hang Szoró1733
    Sziasztok!
    Mi hír mostanság a játékról?
    Voltam a weblapján, de nem vettem észre semmi újítást...
    Hátha ti igen :D
  • shaaktii
    Üdv, szeretném a segítségeteket kérni. Pár hete megcsináltam a warren első részét, de a másodiknak elakadtam az elején és hagytam is. Szeretném most végig csinalni a másodikat (Imperial worker), de nem emlékszem hol ért véget az első hol kezdődik a második. Tudna valaki segíteni vagy adni egy leírást? Köszi
  • cikasz
  • Kisponyi
    Közben tovább olvastam ezen az oldalon és kiderült a disney újította meg az SWG jogait. Ez így érdekesen hangzik.

Vmiért nemsikerült előbbi linkelés :D Talán most
  • Kisponyi
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_22_jam5kcrd9l.png
  • Kisponyi
    Egy érdekes dolog amit kis kutakodás után találtam. SOE részéről érdekes lépés és talán összeesküvés elméletekre ad okot.

• a.carkey
    Ezt láttátok? Nem kicsit merítettek az SWGből ...

Még a monsterek megdöglése is ismerős. :)

• cikasz
  • a.carkey
    Jaj :)
  • BooMiller
  • eurom
    dupla slice -al :D
  • BooMiller
    Jaja über krytos scatter pistole:)) ami felgyújt:DDDD
  • shaaktii
    Én is azt kezdeményeztem, de azért gondoltam rákérdezek.
  • shaaktii
    Egyébként csak szimplán pénzkereseti használatra van, smuggler slicingel fűszerezve.
  • Torzonborz
    Ha jól emlékszem pistolert favorizálták BH mellé de majd valaki javít ha mégsem.
  • shaaktii
    Sziasztok
    Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy BH mellé mi a jobb? M Pistoler vagy Carbiner? Vagy tudtok esetleg valami más buildet?
  • MerlinW
    Akkor pont arról az időszakról maradtál le, amíg jó volt a játék:)
  • a.carkey
    Ha jól emlékszem csak a karaktergenerálás volt nálam három és fél óra, miután minden classt, fajt kipróbáltam. Majd másnap reggel hétkor töröltem az egészet a francba, és csináltam egy újat, mely 2003 nyarától volt meg egészen ameddig le nem lőtték (na meg az altjai).
  • BarackHUN
    Hát jó nyilván vannak határok, legendary weapont se slicoltatnék jött-menttel, de az tényleg igaz hogy sok a rendes játékos az SWG-be, és nem nagyon találkoztam még behúzással (más játékba rendes szakma a "scammer", csak azért csinálnak karikat hogy lopjanak vele stb...).
    Lényeg a lényeg, kapja be a SOE amiért behozta azt a fos NGE-t, akkor már inkább a CU maradt volna, vagy természetesen a pre-cu.
    Remélem felvirágzik az EMU:)
  • shaaktii
    Nem semmi ahogy elrohant az idő, még mindig emlékszem milyen izgatott voltam mikor először meghallottam az azóta is kedvenc star wars zenémet mikor először léptem fel.
    http://www.youtube.com/watch?v=B_7TR-X4eFY
    Sokszor visszamennék ahhoz a pillanathoz
  • MirandaBrill
    Ma 10 éve, hogy elkezdtem játszani SWG-vel
  • shaaktii
    Azért én egy BH vagy Mando sett-et nem adnék már ki a kezemből egy könnyen:) Ris-t is annál javíttatom akitől rendeltem:)
    Guild azért lenne jó, mert még nem lehet magyar chatet csinálni, így tudnának az éppen elérhető játékosok beszélgetni egymással "szobában"
  • BarackHUN
    Újragondolva a guild dolgot, csak akkor lenne létjogosultsága ha annyi aktív ember lenne hogy megérje, de én is dolgozom, meg gondolom még sok más ember is, így lehet tényleg az a legjobb megoldás ha barátlistára rakják egymást az emberek, és ha úgyvan partyznak egyet, vagy max belépnek egy már kiforrott guildba a magyarok is, és akkor is egy helyen lennénk:)
    De ez csak az én szerény véleményem, viszont örülök hogy ismét érezni az SWG feelinget, pl ingyen sliceoltak nekem armort, mert látták hogy nem áll a karim valami jól anyagilag (pedig direkt gyűjtöttem rá pénzt missiókkal), meg ilyen apróságok (persze utána utaltam neki az összeget amit kigondoltam érte). Más MMO-ba abban a pillanatban ahogy átadtam volna az armorom behúztak volna, itt meg egy másodpercig se jutott eszembe hogy ne adjam oda mert átvághat, és így is lett, visszaadta sliceolva, az ilyen apróságok miatt más MMO az SWG mint a többi (legalábbis amikhez eddig szerencsém volt) szerintem:)
  • MirandaBrill
    Sokszor vagyok a játékban " Zuzanna " néven megtaláltok
  • shaaktii
    Egyébként vannak páran akik ráköszönnek az emberre normálisan, persze ellenpélda is volt már. Én speciel mindenkire akiről azt gyanítom vagy tudom hogy az.
    Amúgy ha van rá igény csinálhatunk egy magyar guildet, amit itt hírdetni tudunk. Biztosan belépnének páran.
  • a.carkey
    Ugyanígy tapasztaltam én is. Sőt, évek óta nem játszunk már együtt, mert a család miatt sokkal kevesebb az idő, mégis, máig tartom egy pár régebbi (2003 július) emberrel a kapcsolatot, csak úgy RL.
  • a.carkey
    Nem kell velük foglalkozni. Ősi magyar mmos szokás fikázni a magyarokat.

De nem is felt. kell állandóan guildelni. Faszán megvan nélküle is az ember. Főleg az swgben, ahol mindent egyedül is el lehetett érni már 2003ban is. Pedig akkor még swg eu szerver sem volt, sőt, még nem volt akkora magyar mmos közösség sem. Kb. semmilyen nem volt, a wow is csak azután indult be. Mégis volt magyar swg guild ami összefogta a starsidereseket, annak volt először (magyar) városa a dantoon, kb. azonnal, és light és dark oldalon is magyarok voltak a top jedik. stb. stb. (Starsider, 2004).
  • BarackHUN
    Hát ha ez tényleg így van elég sajnálatos, azért régen nem volt olyan hogy ha 2 magyar meglátta egymást ne köszönt volna, vagy ne lett volna egy jó szava a másikhoz. Legalábbis Starsideren. Nekem sincs bajom egy jó külföldi guilddal, nincsenek nyelvi problémáim, de azért csak az az igazi ha az ember az anyanyelvén hülyéskedik, persze ha van rá mód, meg mivel nem is régóta tolom basilisken, csak pár napja így nem vagyok tisztába a guildokkal, hogy melyik ami szívesen lát kezdőket is akár. De köszi a választ azért :)
  • shaaktii
    A magyar játékosok szégyenlik hogy azok többnyire, vagy inkább kerülik egymást nagy ívben, eddig ahánnyal beszéltem az mindig azt mondta hogy ő biztos nem mert a magyarok trollok meg egyéb obszcén jelzők, nekik a külföldi guild a menő. Aki meg benne lenne alig van fent szóval macerás.
  • shaaktii
    Én gyakran fent vagyok, Harc Muvesz neven, de magyar guild nincs.
  • BarackHUN
    Sziasztok!
    Basilisk-en vannak aktív magyar játékosok? Illetve van magyar, vagy legalábbis többnyire magyar guild?
    Saipo Ami néven játszom, de még nem nagyon találkoztam magyarokkal:)
  • cikasz
  • BooMiller
    :) nekem is megfelelne mint original Darjani lakos:)
  • shaaktii
    Remélem igazad lesz, a darjani szerver tetszene mert sok jó ötlettel indulnak a fiúk, ha megfelelő játékosállomány összejönne nem lenne kérdés hogy oda megyek.
  • shaaktii
    Szia Miranda, küldtem pm-et
  • shaaktii
    Ember senki sem hülyézett le senkit, de ha már a hülyeségnél tartunk mi értelme jedit grindelni egy 100 fős szerveren pláne ha nem is működik még úgy ahogy kellene? De amúgy tényleg kár szájkaratézni ezeken sok értelme nincs.
    Jelenleg ha felvettél egy tank kasztot akárki ugrik rád kb fél óra pvp vár rád. Szóval nekem tök mindegy onnan mennyi a pingem. Az minden lesz csak nem pörgös pvp. Kb 90% miss, amit meg be is kapsz a regened pillanatok alatt visszatölti.
  • MirandaBrill
    Elkezdtem ismét játszani, de sajnos senki ismerőst nem találtam, játszik még valaki? A facebookon pedig nem találom az swgemu.hu oldalt
  • BreakDown89
    Akkor én meg elárulom neked, hogy ha egy BH/másik frakció ugrana rád, nagyon is fontos lenne a számodra is, hogy +100ms-ed van, vagy -100ms-ed. Egy online FPS-ben valóban sokkal zavaróbb, de itt sem sokkal kellemesebb.

Mind1, ezt a témát egyszer már azt hittem lezártuk. Mindenki másképp éli meg. Teljesen más lairozás közben 250 pingel játszani, és megint más egy pörgős pvp mellett, amikor minden másodperc lehet az utolsó.
  • MerlinW
    Attól, hogy egy szerver amerikai, még nem jelenti azt, hogy csak amerikaiak játszanak rajta. Az a +100ms latency pedig nem zavar téged semmiben. Főleg nem egy nem realtime harcrendszer esetén. Ha te lassúnak érzed a szervert, azt Amerikában is lassúnak fogják érezni, tehát a hiba máshol lesz.
  • BreakDown89
    Jól van shaaktii, neked van igazad. Mindenki más hülye. Részemről a vita lezárva.