Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Csodálkoznék, ha mondjuk a projekten a legtöbbet dolgozó ember havi néhány óránál többet foglalkozna vele.
Hobbiprogramozókkal ingyen nem lehet ilyen szintû játékot megírni.
Valószínûleg hamarabb hagyják abba a fejlesztést (szép lassan mindenki megunja), vagy hamarabb merül feledésbe a projekt, mint hogy kijönne egy hosszú távon is játszható játék.
És ne feledkettünk el arról se, hogy még ha esetleg kijönne egy wipe-mentes verzió, valszeg a support az 0 lenne, ami nélkül nehéz mmo-t játszani.
Spread De Love!
mmonomad és pvpista
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
I S A e o e m o w s m !
Türelem SWG-t terem 😊 És mi újra átélhetjük a Saga-nk 😄DD
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
[merlinw.org]
Se a Publish 3 -ról.
Se a Wipe -ról.
Se a Suncrusher -rõl.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hallottam fél fülel, hogy jövõ nyárra már a végleges fog futni, de persze ez csak egy hasraütés volt. A neten nem nagyon találtam célkitûzést napra belõve. Továbbra is a "when its done" a mottó?
A kérdésedre legyen is korrekt válasz. Igen mûködik nem original verzióval, de az emu fejlesztõi nem támogatják a kalóz verziókat, viszont nem is ellenõrzik a kliens-hez kapott serial-t és mivel az emu nem kér serial kódot az account/játék létrehozásához/telepítéséhez így mûködik. Remélem érthetõ és kielégítõ a válasz. 😊
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
mmonomad és pvpista
õõõ szerintem egyértelmû csak lehet hogy nekem nem.
Egyébként elégsokan játszanak néha Mos Eisley-ban néha nem lehet megmozdulni. Fõleg a Cantinában szerintem jó csak van néhány dolog amit nem ártana tudnom. Pl:Ûrhajó dolog hogy van mert nem igazánláttam még embereknél. Bár még régen valamikor egy jó 1-2 éve mintha nován adot is volna egy TIE Fighter-t (de nem biztos) szerintem megéri letölteni.
Örülök, hogy sikerült...néha nem egyértelmû, hogy mi, merre van?
Amúgy milyen most az emu? Lehet vissza kéne néznem nekem is.
Köszönöm a segíséget.
Coronetbe találtam egy lázadó akármit annál jelentkeztem és mostmár be enged a lázadó bázisra.
Mégegyszer köszönöm a segitséget.
Ha emlékeim nem csalnak, oda csak akkor tudsz majd belépni ha már rebel vagy. Vannak a bolygókon recruiterek akiknél tudsz csatlakozni az adott frakcióhoz. Valamennyi faction point kell hozzá, szal lehet meg kell csinálnod pár faction küldit.
Lenne egy olyan problémám hogy elmentem a lázadó bázishoz de nem tudok be menni jelentkezni mert valami energia pajzs van ott.
És az lenne a kérdésem hogy az eltûnik egy idõ után vagy csak bizonyos idõnként lehet jelentkezni vagy már nem lehet?
A Segítséget elõre is köszönöm.
Valaki behúzott Mos Eisley -be egy Ancient Krayt Dragon -t!!!!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mmonomad és pvpista
Én is figyelgettem az Emu éledési folyamatát, ami kár hogy ilyen hosszú, de végre igen jól játszahtó verziót adtak ki a srácok. Amiért nem lehetünk eléggé hálásak szerintem. 😉 Gyorsan meglovagolva a régi emlékeket bejelentkeztem és csináltam egy Marksman-t. A karakter jelen pillanatban úgy áll, hogy MMarksman, MPistoler és Bounty ágon a Pistol, illetve az Investigation ág épül. Másik karakter MBrawler, TKN és Fencer kombó. Mivel én is régi motoros volnék a "szakmában" igazán örülnék neki, ha sikerülne esetleg egy magyar közösséggel felvenni a kapcsolatot ingame. Szóval, ha sok-sok magyar játékos van az Emuban kérlek jelezzétek! Karian és Halerion néven vagyok. Üdv! 😊
Szeretnék érdeklõdni az ügyben, hogy esetleg van-e a Basilisken valami nagyobb magyar tömörülés?
Köszi a választ!
mmonomad és pvpista
Hát a Liberatoron két éve játszottam néhány hónapot és az már elég jó kis "valami" volt. No persze bugoktól hemzsegett és sok dolog még meg sem volt csinálva/ki sem volt javítva, de látszott a törõdés rajta. Tavaly õsszel aztán felmentem Basilisk-ra is, hát érezni a különbséget. 😊
A következõ lépés ugye a SunCrusher lesz, ami elméletileg már a végleges változat nyílt szervere lesz - amolyan utolsó utáni teszt.
Bár valami nagy csoda kellene hozzá, hogy még idén kijöjjön. Pedig már így is készítik vagy 6-7 éve legalább...
A medve nem játék.
"Those 200,000 customers - customers - you blithely dismiss as "dregs" and "weirdos" - are paying your salary. You can't just blow them off for the mythical millions of people looking for a better game."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Elõször az NGE-vel, aztán meg azzal, hogy lelõtte az swgt😊
Amúgy teljesen igazad van. Swtorban nem annyira jön át a multi feeling, nem igazán van társasági élet, ráadásul kimaradtak olyan dolgok, hogy átmegyek sötétbõl repnek, vagy viszont...milyen jól meg lehetett volna csavarni így a sztorikat még!
Mondjuk pont ez a nagy hátránya is az swtoros fejlesztéseknek. Nem rugalmas a rendzser. Ha bármit bele akarsz tenni, az egész cuccot fel kell forgatni. Új fajok, kasztok berakása procedúrás. Új questek is. Roppant limitált a dolog. Ez jól mûködik egy single player játéknál, de multiban nem.
Ezért erõltetem én mindenhol azt, hogy a szabad világoké, a sandboxé a jöcõ. Az instanceolt játékok mind szarok.
Nézzétek meg, hogy bármelyik pvp játékban is már megy a hiszti, hogy kell új map meg wz meg ilyenek. már a gw2 játékosok is húzzák a szájukat, hogy hát kéne vmi új.
Ha van egy nagy, nyitott világod, nincs ilyen problémád. csak célokat/jutalmakat kell adnopd és megy a harc non-stop. Mivel sok terep van, nem lesz unalmas sosem.
Van pár elég jó ötletem arra, hogy mivel lehetne ezeket feldobni és mitõl és hogy mûködhetne az egész rendzser kurva jól, de nem nagyon kíváncsi rá senki😞.
Helyette maradnak a theme parkok meg pvp areak, stb stb.
Fölösleges szomorkodni, de mégsem tud az ember közömbös maradni. 16 évesen kaptam valami csodát a középiskolás évekre (a féktelen bulizásokon és csajokon kívül), erre elveszik tõlem mielõtt betöltöm a 18-at. Hát milyen dolog ez? 😄 Engem a SOE megerõszakolt, kérem szépen. És Titeket is, csak nem tudjátok! 😄
Sajnálom én is mert semelyik másik MMO nem jött a közelébe sem az eredeti swg-nek. Kipróbáltam pedig jó sokat😊.
Ráadásul az utolsó idõkben szépen jöttek ki az új tartalmak is és ráadásul a vége idõszak NGE már kurva jó volt. Nagyon szépen helyrerakták.
Anyáztam én is amiért az swtor miatt lelõtték, fõleg úgy, hogy gondoltam az nem egy swg 2 lesz. Hát nem is lett.
Az sem rossz, csak teljesen más pálya. Én pl. most oda is visszamentem és per pillanat élvezem minden pillanatát. Okés, kellett hozzá majdnem egy év távollét.
Szerintem is elbírna a világ 2 különbözõ rétegnek készült star wars mmo-t, de attól tartok, hogy az a jó kis sandbox életérzés egy ideig még hiányozni fog az mmokból. Egészen addig, amíg vmi fejlesztõ cég majd fel nem fedezi újra. Utána majd megint csak olyanok jönnek egy ideig.
1. Semmi baj nincs azzal, ha egy sztori orientált, wow klón star wars játékot a piacra dobnak mmo címszóval. Hogy miért?
2. Mert alapvetõen szerintem simán elfért volna egymás mellett az SWTOR és az SWG. És ehhez is csak két dolog kellett volna: egyrészt nem másnak eladni a TOR-t, mint ami (egy kötött rpg), másrészt pedig nem elb*szni az SWG-t.
Ez egy marha nagy franchise, a legidõsebb rajongói ma már nyugdíjas korban vannak, tehát ne mondja nekem senki, hogy nem lenne nyereséges még akkor is, ha megosztódna két játék között. No persze a profit központú felfogás mellett ez szóba sem kerülhetett. AZ NGE utáni SWG-t pedig bárki leváltotta volna. Ez a szomorú igazság.