7195
-
#6835 "Aki játszani akar az már most játszik,"
Hát ...nem.
Darjanira amúgy több ezren regeltek eddig , ha kimenne körlevél hogy hopp holnaptól live a server és csak a 10 %-a nézne be már meglenne a 2k játékos.
És ez csak a Darjani , a többi emu server még sehol sincs. -
shaaktii #6834 Hát ha neked jó az hogy bárhová mész üres területen farmolgatsz egy magad és grindelsz a jedivel váljék egészségedre. PVP? Ne nevettess már. Pvp szinte csak live eventen van, és annak ellenére hogy ez egy kiváló játék a pvp része borzalmas, ha aktív lenne sem élvezném. Aki játszik nem a pvp miatt teszi..
Igen, szívesen játszom az emu szerveren ha megmarad a létszám, és nekem ez nem jelent problémát ahogyan neked az üres szerver nem jelent. Ennyi.
Üres fecsegés az, hogy majd ha teljesen kész lesz a szerver akkor jönnek a népek. Aki játszani akar az már most játszik, mert tudja hogy egy hónap sem kell hogy elérje a mostani szintjét. Reklámja sincs a szervernek, honnan tudnák az emberek hogy élesben megy ha nem is érdeklődnek iránta? De ha lenne is, akkor is ott van már megannyi mmo amit nem fognak ott hagyni. Ha másik szerverre is megyek az a Darjani lesz, de félek attól hogy gyér játékosállománnyal rendelkezik majd.
Emberi időben? Nálunk számított időben is ugyanannyian vannak a szerveren, éjjel az amcsik nappal az európaiak, a létszám mindig 1900-2500 között mozog éjjel és nappal. Ha nektek ennyi emberből nem sikerül társaságot találni és beszélgetést kezdeményezni hát no comment. Fél 8 van 2300 online fővel. Szerintem ez még elég játszható idő.
Na további jó játékot, kevesebb laggal -
#6833 Ja mert még nem végleges. Amint az lesz a sok lepényleső rárepül mint légy a szarra... :D -
#6832 Nincs 2-3k EU bétista, és szerintem aktív sem lesz annyi Európából. Eltelt cirka 10 év az első EU szerver óta. -
#6831 És ? Nyomtam én is ott . Ez viszont nem hivatalos server , lényegesen rosszabb latnecyvel. -
#6830 starsider mhh:) azért jobb a kisebb ping:) -
#6829 8 évet nyomtam USA szerveren. Semmi baj sem volt vele, sőt, az egyik legjobb szerver volt. -
BreakDown89 #6828 Had magyarázzam el, semmiképp sem bántásból - neked:
1. Amerikában -6-tól -9-óráig tekerhetsz vissza időben, ergo akkor van a legnagyobb forgalom, amikor én már javában alszom - leszámítva persze az éjszakás műszak utáni egy órás játékomat, mert aztán eldőlök mint a zsák.
2. Nekem picit jobban laggol, és szó sincs coronet cantináról. Had ne mondjam, hogy PvP-ben ez sokkal idegesítőbb, mint PvE alatt. Nem teszi teljesen tönkre a játékot (hiszen akkor most sem játszanék vele), de éles harc közben minden megspórolt ezred másodperc életmentő lehet.
Szóval ha te egy 8000 km távolságú szerverről akarsz majd nyomlni, ha ez az egész végleges üzemmódba csap át, az már a te bajod. Én viszont iylen kis kékvérű játékos vagyok és szeretem ha 60-70 ping körül mozgok.
Nem sír a szám jelenleg, mert jobbat úgy sem találok, de én speciel marhára örülnék egy európai/magyar szerónak a kész változatnál - igen, akkor is ha ez azt takarja hogy nem 3000-en leszünk, hanem csak 500-an.
Tapasztalatból mondom, hogy 50-100 aktív játékos mellett már igenis élvezetes az SWG. Persze minnél több, annál jobb. -
#6827 Mert talán az EU játokosok szeretnének emberi időben normál latency mellett játszani.
Nem mellesleg később mikor már - ki tudja mikor - nem béta lesz talán többen is lesznek mint 2-3k. -
shaaktii #6826 Nem bántásból de mi a fenének kellene még egy szerver? Minek megosztani azt a 2000 főt? Annyira élvezetes ilyen 100 fős szerveren játszani? Egyedül Coronet cantina laggol, azt meg simán ki lehet bírni. Napi egyszer lagolok vissza a vadonban. Részemről remélem nem is lesz új szerver, és nem az lesz hogy itt is lesz 200 szerver 2-3k játékosra. -
BreakDown89 #6825 egészen véletlenül nem tudjátok, hogy van-e működő európai swgemu szerver? Kicsit irritáló, hogy mindhárom legnépesebb szerver (basilisk, hydian way, veers) amerikai kézen van - a ping így 200 alá sose esik.
Azzal tisztában vagyok, hogy a Darjani brigád akar majd fellőni egy szervert, de ez még a jövő zenéje. Jelenleg semmi életjel más szerverről? Sírva fakadnék (örömömben), ha 100 alá esne a pingem. :) -
#6824 -
BreakDown89 #6823 Nos igen, ez az én fejemben is megfordult. Pont az az ember hív minket vissza, aki levezényelte a játék szétcseszését. Aztán 2012 júliusában beismeri, hogy "hát bizony ez tényleg rossz döntés volt anno". Fél évvel a játék bezárása után. Hát a k*rva anyját az ilyennek.
Akkor se fizetnék be rá, ha hibátlan mmo lenne. Nálam ez elvi kérdés. Egyszer elvesztették a bizalmamat, vissza nem kapják ebben az életben. -
#6822 Kiemelném benne azt a buzeránst aki szétbacta az SWG-t... -
#6821 Ezt azért lehetett sejteni, ha licenszelték volna SW-t azt biztos hamar megtalálják.
Így viszont kétlem hogy "hazaérnénk".
Egy SWG féle rendszert használó mmo SW nélkül nem hazatérés. :( -
BreakDown89 #6820 Konklúzió: az emu készítőknek végképp nem kell a kardjukba dőlniük. :) -
BreakDown89 #6819 http://www.escapistmagazine.com/news/view/131715-SOE-Star-Wars-Galaxies-Fans-Will-Feel-At-Home-in-New-MMO !!!
Kiemelnék belőle egy fontos részt: Sadly, Smedley was also able to confirm that the new MMO is "not a Star Wars game". -
#6818 Reb, Imp és Neu ace pilotom volt, mindegyikhez egy-egy kedvenc hajóval. Az űr nagyon hiányzik. :( -
Bandras DaSilva #6817 Amúgy az a vicc, hogy mire lelőtték az NGE sem volt már rossz. Nem azt mondom, hogy a legjobb dolog votl a világon, mert nem, de eléggé jól működtek benne a dolgok, ráadásul jöttek mindig új ötletek is, a heroicok is elég jóra sikerültek.
Nekem a Hoth birodalmi oldala tetszett a legjobban (mondjuk a rebelt nem próbáltam, de nem is vot soha rebel karim swgben). Annak iszonyú jó hangulata volt.
No, de enynit a múltról, lássuk mit hoz a jövö! :D
-
#6816 Öt hónapom nekem is van a TORban, CEt is megvettem, mégis csalódtam. Van ez így. Amúgy sok gond akkor sincs vele. Nekem nem volt MMO, és kevés is volt, de alapjaiban jól megdizájnolt valami, persze sok dolog az elején félre lett dizájnolva, de az már legyen azok problémája, akik még mindig nyomják.
Hidd el, sokan mennének, de sokan vissza is mennének.
Ha az SWGt a régi (szerintem még mindig "tök okés") motorral adják ki, akkor sokan megnézik, de sokan ott is ... Anno elismerték, hogy elqurták az NGEvel, szóval ezen már túljutottak. Így nagy beismerésre nem számítok, viszont örülnék, ha rebootolnák. Erre - mivel meg van a pre-CU, CU és Pre-NGE adatbázis is, ezt elismerték régen, ill. a leállítás kori állapot, sok tehetség nem kellene egy reboothoz. Tehát ha még a régi cuccokat, accot és szintet is visszakapnám, az még inkább örömre fakasztana. :) De ha nem, és egy jó kis SWG jönne vissza 2014-es viszonyokhoz, akkor itt nagy probléma nem lenne. Simán újrakezdeném. Persze, ha nem NGE.
-
Bandras DaSilva #6815 A hivatalos magyarázat az volt, hogy lejárt a licensz és e SOE úgy értékelte, hogy nem kifizetődő meghosszabbíttatni. Gondolom egy "kicsit" emeltek az áron.
De ez mindegy is. Smedley eléggé a bögyömben van (meg még egy pár százezer embernek) szal végre előállhatna már valami igazán jó hírrel:) -
shaaktii #6814 Ha valóban a TOR miatt zárták be az SWG-t akkor nagyobb trollok mint gondolná az ember. A TOR önmagában egy hulladák játék lett, magában hordozza azt ami miatt sokan abbahagyták az SWG-t magát. Ez az egész old republikos hülyeség és ami mögötte van csak egy összecsapott pénzsóvár marketing. Ezt most értem magára az egészre, x ezer évvel korábban hülyeségekre. Nem álmokra épül mint a rendes 6 rész, hanem a pénzszerzésre. Sokaknak ahogy nekem is annak nincs köze a starwarshoz. Ezért sem játszák sokan a TOR-t már megjelenéstől kezdve szinte.
Nosztalgiázni jó az SWGEMU, és játszák jó páran ahhoz hogy még életképes is legyen. Ha nem hozzá hasonló mmo-t adnak ki részemről másból nem kérek mert a nyomába sem léphet. -
Bandras DaSilva #6813 Reméljük hamarosan jön több info is.
Sajnos, egy swg2-t én sem tartok reálisnak, de hátha tévedek :)..ugyanakkor hasonló rendszerrel lehetne nagyon klassz kis játékot csinálni.
Sajnos nem fér meg 2 sw témájú mmo a piacon. Az SWGt is azért kellett kinyírni mert jött a TOR...persze ezt nem így vezették fel, de ez volt mögötte.
Relaunchnak sem nagyon van érteklme mert eléggé elavult már a régi swg motorja meg a kinézete. Teljes ráncfelvarrás talán működne, de én nem hiszek már ezekben.
Remélem nem eqnextre gondolt...
-
#6812 Új MMO-t kapnak a Star Wars Galaxies rajongók -
shaaktii #6811 Szerintem aki valaha játszott Swg-t annak nem fog már annyi élményt adni egy új sw mmo. Már maga az SWTOR is egy nagy kudarc, az elején sokat játszották, de azt is már csak az igazi fannok játszák. Aki mást mond az "hazudik". Egy új színvonalas swg alapú mmo végérvényesen hazavágná a TOR-t. -
#6810 "ami teljesen SWG rendszer alapú"
Ez már most is készül , úgy hívják The Repopulation. KS-en is kint van most , az 50k-s goalt már bőven túllépte , most 146k dodónál tart. -
BreakDown89 #6809 1. Ezzel a mondattal az NGE óta lehet vitatkozni.
2. Az igaz, hogy két teljesen eltérő korszakban játszódik, de ettől függetlenül szerintem nem éri meg nekik kockáztatni - gondolj bele hány TOR játékos lépne át abban a pillanatban SWG-be, amint fellőnék újra a hivatalos precu szervereket...
3. Azt én sem hiszem, hogy star wars játékon dolgoznak. A régi rebootal viszont gyakorlatilag elismernék, hogy elbaszták anno a dolgokat az NGE-vel, ami sajnos hatalmas presztízs veszteség lenne a részükről (még most is). Kivéve ha az NGE féle verziót akarják rebootolni, akkor viszont végképp nem érdekel a dolog. Sajnos ez a helyzet: rollback = beismerés hogy elcsesztük. Na ez az, amit egy cég nem tehet csak úgy meg a játékosok kedvéért. Ez színtiszta politika.
A TOR-al valóban nincs gond, ha szeretsz egy nagy csőben kalandozni, ahol néha vannak "mellékjáratok" is. :D A szabadság nálam nem itt kezdődik. Mondom ezt úgy, hogy fél évet lenyomtam benne. Köze nincs az SWG-hez. Veszteséges, nem jó kedvükben álltak át a mikrotranzakciós modellre. Természetesen az is közrejátszott, hogy a legtöbb mai MMO ezt favorizálja, de egyértelműen lehetett látni, hogy a megjelenést követő néhány hónapban már lankadt a lelkesedés a játék iránt. Egy MMO-nál pedig muszáj tartani egy bizonyos számú játékos állományt. Nem az első hónap statja számít, hanem az első évé. -
#6808 1. nem kamu, mert ők sem hülyék
2. nem zárja be, simán megvan egymás mellett két sw mmo, mert két totál más korszakról szól
3. kizárt, hogy swg alapú mmot csináljon a sony. ehhez neki nincs már akkora kapacitása. a régi rebootjához viszont sokat nem kellene tenniük
Hány milliót vertek a Waterworldbe és a Postmanbe? Van ez így. Amúgy a TORal sok gond nincs, még az sgről is sokan nyomják. Persze időben bizti nem lesz 8 éves évforduló, mint az SWGnél, de egy darabig még kitart. -
BreakDown89 #6807 Amíg fut a The Old Republic, addig ez felejtős. Kétlem, hogy két masszív SW MMO-t is futtatnának egyszerre, ráadásul két különálló cég. Nem hiába zárt be pont a TOR előtt az SWG.
Konklúzió:
1. Kamu a hír.
2. Bezárja kapuit az SWTOR, ezzel tisztában van mint a BioWare, mint a SOE és folyik a munka a pótlásra (SWG 2).
3. Reklám az egész, és ez a "star wars féle" játék se nem Star, se nem Wars nem lesz. Gondolok itt egy olyan MMO-ra, ami teljesen SWG rendszer alapú (leszámítva persze a világot), de teljesen másféle scifi univerzumban játszódik.
Tekintve, hány milliót vertek bele a TOR-ba, szerintem csak az 1. és a 3. opció játszik. -
#6806 Új grafikus motor, pre-nge játékmenet, nge fícsörök, havidíjasan. (7 dollár/hó), még a film előtt. -
#6805 Ha ez igaz, az emut készítők a kardjukba dőlnek ... -
shaaktii #6804 Szerintem már nem fognak tudni olyan színvonalú játékot csinálni mint az swg. Sosem fognak adni a játékosok véleményére valamint aki megszokta az swg-t nehezen áll át valami újra. Ha hasonló lenne az összeállítása mondjuk a kasztrendszernek, a buffoknak, de jobb lenne a pvp a grafika, több faj lenne talán még azt mondom beválna. Persze ez még minimum 3-4 év mire ki fog jönni, pláne ha csak tervbe van iktatva. -
#6803 Olvassátok el figyelmesen, főleg a cikk közepét -
shaaktii #6802 De a játék már alapból megszűnt hivatalosan, és másolt játékkal is fel lehet menni ugyanúgy, nem kell cd kulcs. Szóval nyugodtan használjatok másolt játékot. -
#6801 Azt csak a jogi problémák elkerülése miatt írják. -
shaaktii #6800 Nem csak eredeti dvd-vel megy, viszont ha letöltesz egy eredetit már működik mivel az emu nem kér cd kulcsot, így már nincs olyan dvd ami eredetinek minősülne. Csak szimplán tölts le egy klienst. -
#6799 Csak eredeti dvd-ről lehet telepíteni? (hivatalos honlapon ezt írják)
NGE eleje óta nem játszottam, és azóta volt egy költözés is, úgyhogy meló lenne előkotorni a dvd-t, mivel fogalmam sincs, hogy hol van :)
De amit most írsz az eléggé jól hangzik, mondjuk én pont a CH, majd Jedi-t akartam volna tolni, de azért még van sok finomság a játékban.
Köszi a helpet!
-
shaaktii #6798 Üdv
A nevem Harc Muvesz a hivatalos SWG EMU Basilisk szerveréről.
Szeretném leírni minden érdeklődő ember kedvéért, hogy a szerver már 95%-ban pre Cu állapotban van. Imp/Rebel/Jabba Themepark elérhető. Droidok gyárthatók, mesterséges intelligencia még nem megoldott. Jedi kaszt kivételével minden kaszt játszható, kivétel a Creature Handler mely még csak teszt állapotban érhető el a teszt szerveren, de hamarosan az is beiktatásra kerül. A játékos közösség egyre növekszik, egyre több a player city, és majdhogynem alig van belakatlan terület. Elérhető speciális armorok,R.I.S.- BH armor, Mandalor body suit(erről nem olvastam még de láttam saját szememmel játékoson aki nem admin volt). Utóbbiból értelemszerű hogy a DWB működik. Olyan ostobaságokat pedig ne terjesszetek hogy a fejlesztés sehogy sem áll, mert attól hogy nincs droid végtag meg JTL ami mellesleg egy kieg még tökéletesen fut a játék. Amiatt nem játszani hogy wipe lesz merő butaság, mivel egy heti játékkal visszahozható a szint.. Egyre több a fejlesztő, és a játék már már teljeszen visszanyerte játszható formáját. Akinek ez béta állapot nem tudom mi az amit játszhatónak nevez. Ráadásul a szerver is lagmentesebb mint a hivatalos szerver volt, talán coronet cantina kivétel.
Idén a fejlesztés azon szakaszába lép, ami tökéletes pre cu állapotot mutat, ezt követi majd JTL és a pvp normalizálása a játékban.
Aki kedvet kap a játékhoz dobjon egy mailt vagy pm-et a játékban, ha nem tudod mi a játék lényege mit és hogyan kell csinálni akkor is írj és segítek elindulni. Akár egy kezdő magyar guild beindításában is benne lennék.
Kreáltam egy fb közösségi oldalt, ahová akár adminnak is felvennék embereket, afféle közösséggyűjtőként működne.
https://www.facebook.com/swgemu.hun
A hivatalos swgemu oldalt itt találjátok:
http://www.swgemu.com/forums/index.php
A működő Lanchert pedig itt:
http://www.swgemu.com/forums/content.php?r=417-SWGEmu-LaunchPad-November-2013
Üdv: Harc -
BreakDown89 #6797 Tegnap meglátogatott egy BH... ^^
jedi vs. bh -
BreakDown89 #6796 Holnap kész lesz a végleges template:
MLS / MDEF / Healer 3xxx / Enhancer xxx2
Szerintem fasza kis tank template. Sajnáltam megválni a healer 4xxx-től, de nagyon kell az a channel force az enhancernél. :(