Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Sz'tem nagyon jók a kiscsirkék! ^.^
Persze beleülni jobb lenne, de így is megvan a feeling, tisztára valami Birodalmi tábornoknak érezheted nmagad:
- Lépegetõk elõreeeeee! 😄
I.C.ram
Hát nem kicsit! Micsoda baromság ez, hogy AT-ST csatangolnak egy emberke után. Tiszta baromság. Egy rancor, vagy egy más elõlény, vagy droid még ok, de ilyen harcigépek?
Lacc
Carkey ezek veszett jó képek! Mondjuk kicsit illúziórombolók ezek a AT-ST petek 😊
De jó képek nagyon, még sok ilyet.
Gorii
egy erdekes nevu ranchor , meg feri szep woundjai: :

a.carkey
Nézz el a fenti linkre. Ott már kitárgyalták, mit lehet tenni. Azt hiszem ... 😞

A medve nem játék.

Detori
Hi!

Nemrég szedtem le a trial verziót és végre eljutottam a telepítésig.
Ez meg is történt és amikor végre eljutok a "Station LaunchPad'-ig, akkor azonnal updatelni kezd. Ez még rendben is volna, de minden egyes alkalommal megszakad az update és azt a hibaüzenetet küldi, hogy "Download aborted, please start again"...
...találkozott már valaki ilyen hibával?

Thx,
Detori
Hmuda
Sajna vannak jabbánál valarial-ellenes küldik amikmeg erõsen csökentik a valarisan hozzáállásom. Nem bajy, legalább lesz loot. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Ha most sok Jabba fp-d van, nyomd le a Jabbát. Ha alig vagy mínuszban, szintén!

Valarian quest miatt úgy is -5k Jabba fp-ben leszel ...

A medve nem játék.

Hmuda
Télleg, ugye az nem zárja ki a Valarian küldiket ha elõtte megcsinálom Jabba küldijeit (ha megvan Jabba csak elkezdem irtani az embereit és attol úgyis nõ a Valarian megbecsülésem). Szóval lehetséges vagy kizárják egymást?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Starsider, 2003 júliustól-2004 júniusig

Itt is van jó közösség!

A medve nem játék.

a.carkey
Ûr kiegészítõ

A medve nem játék.

a.carkey
Esik ...

A medve nem játék.

a.carkey
Imperial POWA

A medve nem játék.

a.carkey
Imperial POWA

A medve nem játék.

a.carkey
The Battle of Talus

A medve nem játék.

a.carkey
Séta elõtt ...

és séta közben ...

A medve nem játék.

a.carkey
Solo Hunting

A medve nem játék.

Mayday
HALÁLCSILLAG - FIRST PROJECT MEETING

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Mystical Glowing Orb - Lady Valarian Quest

A medve nem játék.

ollie
lehet, hogy nincs elég szabad hely a c: tempen??

magus
kiszedtem regobl mindent, gamespyt, sonyt, star warst, mindent, most meg mkfagy mielottmeg tempbe pakolna mindent😞

magus
van uj keyem, csak kifagy atz install

Gorii
egy fun kep ne legyen ojan szaraz ez a forum😊 :

ha egy uzlet beindul😊

Gorii
nekem meg nemvolt szerencsem hozza, de sokan egyedul olik meg
a durvabb kraytot is

Gorii
sztem random jelennek meg , gondolom napi x szamu

Hmm nem tom én éjjel voltam a krayt graveyardnál és egy sárkányt nem láttam 😞 Mit kell csinálni hogy elöjönnek a kicsikék?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

engem asszem spherion hívott kraytvadászatra az ucsó elõtti trialnapomon. kicsit félve mentem bele feltörekvõ artisanként, mellette 3as rifle skillel meg egy közepes lézerfegyóval (bár rendesen föl lettem buffolva), de aszonta nem lesz nagy ügy. hát nem is lett. míg én kb 2-300akat sebeztem, addig õ 2-3000-eket szedett le a kraytból, így pár perc alatt kimúlt a dög, és szerzett is belõle egy dragon pearlt. aztán indultunk volna vissza, erre még 2 kraytba is belebotlottunk, amivel már küzdöttek néhányan, bár ez már a graveyardon kívül volt, és elvileg ezek már nem dobnak pearlt..nem is tették. visszaérve mos kraytba azt láttuk hogy oda is berohant egy sárkány, amit a helyi birodalmi gárda osztott rendesen, majd késõbb a pc-k is besegítettek. érdekes látvány volt amint a rohamosztagosok mindenfelõl lõtték a 'picit' 😊

ollie
http://www.rpgplanet.com/starwars/resources/SWG-QuickRefCard.pdf

Gyerekek, ezt találtam, nagyon jó cucc!!!

új gamespy acc készitése és aztán új key kérése a:
http://www.fileplanet.com/betas/starwars_galaxies.aspx
oldalról.

Gorii
+ szeretnem megemliteni a magyar kozosseget farstaron (Danntooine, Pannonia). reg talalkoztam ennyi segitokesz rendes playerrel, ez nagy plusz pont volt nekem az elofizetes
iranyaba😊

Gorii
en nem akarok senkit megbantani , SWG tenyleg nagyon jo game mert nem csak agyatlan tapolasrol szol , ezert is vettem meg 2het utan, egyenlore a tapolos reszebe vagyok benne amit meg is untam, keszulok is szakmat valtani (pl smuggler)

Hunnenkoenig
Marmint nincs idöm valaszolni a messageekre, meg elolvasni most a forumot.

magus
nojo koltoi tulzas, de te hogy csinaltad meg, hogy kaptal egy uj uniqu keyt? vaggy hogy lehet szerzeni egy ujat?

Hunnenkoenig
Sracok. Sajna nincs sok idöm, mert rohannom kell.

Eddig kb 10 SWG megrendeles van.

A Jatek 29,90 euro plusz kb 5 euro a postaköltseg!

Eddig egy ember jelezte, hogy neki inkabb Amazontol kell, akkor is, ha varakozasi idö van.

Penteken tudok vele erdemben foglalkozni. Akkor kiirom ide az adatokat, de elküldöm privatban is azoknak, akik eddig küldtek jelentkezest.
Addig meg irhattok!

Üdv!

Mayday
Ugy tudom, hogy a weapon repair tool minosege szamit, es ez esetben mindegy, hogy Master Weaponsmith, vagy egy zoldfulu akarki javit.
Lehet kapni 98-99%-os repair toolokat, amivel jo esely van javitani. Vagy total taccsra megy a fegyver, vagy maxra javul, de a max condition mindenkeppen csokken!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gorii
mit is kene ezen forditani?

El van túlozva mind a TKM mind a CH. Még a novice CH is kiküldi a kis patkányát ami tankol és közben ö meg nyugodtan szedheti a mobokat. Ezen jó lenne ha változtatna a SOE.
Ezt most a kryat vadászattól függetlenül mondtam.

hmm neked érdekes SWG-d van. Nekem csak 2 gigás az install. Neked már benne van a Jump to Lightspeed is? 😊)

Gorii
ranchorol meg annyit normalisan belott statok normalis comp sett +buff+vasary jo weap , csirkek ,2en oltuk oket (lasd alabbi shotok) egyedul az ancient bull nezehezebb a nagyobb res miatt. persze pl nightsister kemenyebb lenne nekunk mivel immunis alig sebeztuk:😊 ott menekules volt:😊

magus
hogyan kell ujra regelni magamat? uj accountot csinalni? ha rabokok hogy new account akkor ker i aregistration keyt, amit install kozben kaptam meg, azt lehet ugy kapni vhogy, hogy ne rakjam ujra ezt az 5gigas installt?

Gorii
mert is? en master pistoleer vagyok meg majdnem master ch, compra belott statok 80% os comp set+buff, jon Sznupi aki BH szinten ua, sima krayt szvsz nem nagy szam, tudok sracot aki egyedul oli oket

Gorii
vasaryt adok neked van nalam eleg

Érdekes lesz 3an Kraytot ölni 😊

Gorii
oki megyunk akkor leszunk 3an eddig, este 8fele tervezzuk ha szerencsenk lesz megis jelenik😊, tatooinere kell menni

Ctrl+A és akkor kijönnek azok a cuccok amiket csinálhatsz. (Actions palette). Ott nézd meg mi minek a röviditése. (mood, social, combat) ott minden megvan

ollie
köszi a segítséget! a konzol parancsokat senki sem tudja? lehet hogy nem is konzol a nevük, az üzenõ ablakba lehet beírni õket.

neked se adok fegyvert javitani.

Ha majd mindenkinek meglesz és kicsit bikábbra fejlõdõtt, el kéne menni megcsinálni a Corvette missiont. Kéne az a AV-21 landspeeder 😊

cifuatwork
Én Engineering 2-es próbáltam (akkor kapod meg a Weapon/Armour repair tool-t), és egy szép kis karabélyt csontra hazavágtam (állapota 1/1, sebzése 0 😊)).

Vannak Armout és Weapon repair toolok amivel megjavithatod, de szerintem nem nagyon érdemes, mert ha nem vagy képzett akor lefogja vinni a maximum durabilityjét a tárgynak. A master armour és weaponsmithek asszem megtudják csökkenés nélkül is javitani.