Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
A JTLS-hez ha jól tudom alapból két nagy bázis fog járni.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
ha aktíívan több órát eltudok tölteni az ürben, akár missionekt csinálva, akár azzal hopgy utazok egyik bázisról amásikra, az nekem már bõven elég elfoglatságot fog jelenteni
ha kooperative modba tok hentelni, repkedni akármeyik magyarral az még jobb lesz😊
igazából az ürbe lenne igazi feelingje az overtes részének is a dolognka, remélem ez benne lesz, ahogy 4 overt birodalmi vagy rebel tökmind1m, csatázik a másik oldallal, woahooo, de jó is belegondolni😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amúgy ezek ellen a vérpistikék ellen lehet tenni valami? 😊
Vagyis az AT-ST legyen szar, mert nincs hozzá méltó rebel pet, meg rebel vérpistike nem tudja leszólózni, de nehogy már megerõsítsék a TIE-Fighter variációkat páncéllal, mert az nem "esvés", ugyanis a végén a rebel vérpistike nem tudja majd leszólózni az agyonpáncélozott X-Wing-jével.
Úgy kéne, ahogy a filmben volt az imp fölény, vagyis a földön az imp szerkezetek a jók és õk az urak, a levegõben a rebek a jobbak vadász szinten, persze a csillagrombolóig, és senkinek nem lehetne egy rossz szava sem. 😊
Vissza kéne térni az alapokhoz, vagyis a valós trilógiához!
Legyenek találékonyak a játék fejlesztõi, és csináljanak valamit, amivel kiegyensúlyozhatják a játékot, mondjuk legyenek felkelõbarát NPC-k, akik házaikba el tudják rejteni overt rebel játékosokat, meg ilyesmi. De ne azzal egyensúlyozzák már ki a játékot, hogy nevetséges szintre butítják le a birodalmiakat. 😞
Elvileg egy RPG-nél a lényeg pont a szerepjátszáson lenne, vagyis ha közvetlen harcban nem tudom lenyomni az ellenfelet (ami ugye egy AT-ST ellen sanszos lenne amúgy), akkor agyalnom kelljen, hogy valami trükkel gyõzhessek.
Ez olyan, mint az X-wing vs. Tie Fighter, ahol a nagy erõkiegyenlítésben olyan szánalmas megoldásokra vetemedtek, hogy mindenképpen 1:1 arány legyen a birodalmi és a felkelõ vadászok között, hogy a Tie vadászokra pajzs került, meg hasonlók. Ez nem Star Wars, hanem annak a megcsúfolása...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mi lesz az ûrkiegészítõben?!
War. War never changes.
Sebaj.
Max a commando vagy egy Ewok! De Ewok cast nincs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"The trees move. Do you not see it?"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
most az ID-vel szorakozgatok 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Meg is mondanám a chellos proxy címét ha tudnám de már nekem is adsl van. De nem nehéz megtudni, ésha azt berakod akkor elvileg menni fog.
max CH lehet
Régen heavy páncéljuk volt, és majdnem mindenre 100% res. Mára ...
A medve nem játék.
Amúgy ez régi kép. Sajna már csak 1 db lehet elõl. Szerintük nem nerfelték, mert 50k hamos lett 18 helyett, de med páncélos, jószar védelmekkel. 😞 És csak 1 lehet elõl. Na mindegy. Most már szart sem érnek. Ha három lehetne elõl, még csak-csak, de így ... 😞
A medve nem játék.