Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
ha master marksam akarok lenni minda 4et ki kell maxolnom ?

Swedish people are albino monkeys

Lacc
Jól néznek ám ki 😊
Rincewind

PREMIERE1
Most tartunk a Ep IV-nél. A JTLS-tõl (vagy talán a 10-es patchtõl) jön az EP V ERA. Az EP VI ERA-ra ígérik a Death Star-t. Szóval lesz!

A JTLS-hez ha jól tudom alapból két nagy bázis fog járni.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Jockey
hát én nagyon remélem, hogy lesznek ûrbázisok is, bár nem nagyon olvastam el mg mi a terv, csak videókat láttam
ha aktíívan több órát eltudok tölteni az ürben, akár missionekt csinálva, akár azzal hopgy utazok egyik bázisról amásikra, az nekem már bõven elég elfoglatságot fog jelenteni
ha kooperative modba tok hentelni, repkedni akármeyik magyarral az még jobb lesz😊
igazából az ürbe lenne igazi feelingje az overtes részének is a dolognka, remélem ez benne lesz, ahogy 4 overt birodalmi vagy rebel tökmind1m, csatázik a másik oldallal, woahooo, de jó is belegondolni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ez illuzióromboló 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

PREMIERE1
Majd ezt is tervezik a jövõben. Lehet, hogy az SWG 2-ben!

PREMIERE1
Odamész a starporthoz, elõhívod a datapadod, és generate spaceship. És már tölt is. Felszálltál ...

ollie
Jó lenne, ha a kieggel Elite szerûvé válna az egész. Apám az lenne a fíling!!! Eljátszhatnád Han Solot is, tiltott áruval menekülve a birodalmiak elõl.

Lacc
Ez túlzás.
csak csendben megjegyzem hogy nem tünt fel hogy ennek az mmonak már réges rég semmi köze nincs a star warshoz ? 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Remélem a felszállás és leszállás is modellezve lesz, mert elég kiábrnánditó lenne a BUY TICKET TO YOUR SPACECRAFT gomb!

Amin nekem kéne az a KSE Firespray hajó (Slave I) illetve valami többszemélyes Gunboat. Remélem itt is lesznek kis kütyük amivel lehet tuningolnia a hajókat (egy pajzsgenerátor itt, egy radarzavaró ott, ionágyúk a lézer helyett stb 😊 )

cifuatwork
Szerintem ha csillagrombolót ne is (bár szó se róla, annak lenne csak feelingje igazán), de kissebb cap.shipeket azért lehessen. Pl. Coréliai korvett.

Jaja lesznek

Lacc
Egyébként lesznek bázisok is az ûrben elvileg nem? Hallottam valami ilyesmit.
Lacc
Jó poén lenne tényleg egy ilyen csillagrombolót vezetni ilyen sok emberrel, és úgy látom messze nem megvalósíthatatlan. De ennek ellenére nem sok esély van erre persze, a balance miatt 😊
ollie
Hamar eltûnne egy-két bolygó a csillagtérképrõl 😊

jaja ezüst joystickkal gyilkolhatók 😊

Kár hogy csillagrombolót nem lehet vezetni majd 😊 Pedig élvezném ahogy mondjuk 50-60 más játékossal egyetemben orbitális pályáról osztanám az áldást 😊))))

cifuatwork
Errõl van szó. Amúgy azzal én is egyetértenék, hogy a Tie Fighter ne legyen "felerõsítve", de akkor igenis legyen sokkal-sokkal olcsóbb és legyenek bõséges létszámfölényben.

Amúgy ezek ellen a vérpistikék ellen lehet tenni valami? 😊

PREMIERE1
Amúgy ez tényleg brutál, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy pont azok áskálódnak az ûrkiegészítõs imp vadászok erõsítése ellen, akik tûzzel-vassal követelték az AT-ST nerfet! Vagyis a rebek. 😊

Vagyis az AT-ST legyen szar, mert nincs hozzá méltó rebel pet, meg rebel vérpistike nem tudja leszólózni, de nehogy már megerõsítsék a TIE-Fighter variációkat páncéllal, mert az nem "esvés", ugyanis a végén a rebel vérpistike nem tudja majd leszólózni az agyonpáncélozott X-Wing-jével.

Úgy kéne, ahogy a filmben volt az imp fölény, vagyis a földön az imp szerkezetek a jók és õk az urak, a levegõben a rebek a jobbak vadász szinten, persze a csillagrombolóig, és senkinek nem lehetne egy rossz szava sem. 😊

Vissza kéne térni az alapokhoz, vagyis a valós trilógiához!

cifuatwork
Na ez az, amit viszont nagyon tudok rühelni. 😞

Legyenek találékonyak a játék fejlesztõi, és csináljanak valamit, amivel kiegyensúlyozhatják a játékot, mondjuk legyenek felkelõbarát NPC-k, akik házaikba el tudják rejteni overt rebel játékosokat, meg ilyesmi. De ne azzal egyensúlyozzák már ki a játékot, hogy nevetséges szintre butítják le a birodalmiakat. 😞
Elvileg egy RPG-nél a lényeg pont a szerepjátszáson lenne, vagyis ha közvetlen harcban nem tudom lenyomni az ellenfelet (ami ugye egy AT-ST ellen sanszos lenne amúgy), akkor agyalnom kelljen, hogy valami trükkel gyõzhessek.

Ez olyan, mint az X-wing vs. Tie Fighter, ahol a nagy erõkiegyenlítésben olyan szánalmas megoldásokra vetemedtek, hogy mindenképpen 1:1 arány legyen a birodalmi és a felkelõ vadászok között, hogy a Tie vadászokra pajzs került, meg hasonlók. Ez nem Star Wars, hanem annak a megcsúfolása...

Jockey
Az ûrkiegben én leszek, egy teljesne tökmind1 milyen hajoval😊, és repkedeni fogok egésznap, kb ez lesz ürkiegben😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ollie
Ûrhajók

Az még jó hogy egymáson át lehet gyalogolni, de hogy a AT-ST-k is...
Mi lesz az ûrkiegészítõben?!

War. War never changes.

Lacc
Hát hogy mennyiért kötötték azt már meg nem mondom, a szokásos díj volt ha jól emlékszem. De ide a telepre most húzták le az adsl-t 2 hónapja, eddig nálunk se volt ilyen. Nézz utána, lehet hogy már lehet nálatok is mert most terjeszekedtek (ha eddig nem volt és azért kérded).
PREMIERE1
Miért? A filmben volt? Szárazföldi "peteket" csak a Force Commanderben kaptak elõször, ami nyilvános volt. Jól is néznénk ki, hogyha nekik is lenne valami "sztarvarszos" petjük. PFF!

Sebaj.

PREMIERE1
Mert egy ember lazán elbánik egy AT-ST-vel? LOL!

Max a commando vagy egy Ewok! De Ewok cast nincs!

ollie
Õk meg elõveszik a zsebjedijüket. 😄

LSC
Hát még szép ha 3 lehetne elöl. Azt az overt impecske elõvenné azt kész. A rebeleknek nincs ilyesmi ezért is könnyebb az imp oldal.

LSC
ezt csak az elején látod így ugyanezt gondoltam én is mikor elkezdtem hogy de jó neki van 2 rancor-ja. Kimasterolsz egy rifflemant vagy swordsman-t azt teljesen jelentéktelennek fognak tûnni. Mellesleg a TKM mitõl természet feletti? PvP-ben szinte bárki el tudja verni ha van pár PvP-s kajája NPC-k ellen nagyon hatásos az tény.

Gorii
hat tokmind pet nelkul is le lehet utni barmit buffal, annyira
nem nagy szam egy pet se

Kandurex
Egyébként van valamilyen statisztika a szerverekrõl, a játékosok számáról, terhelésrõl, különbözõ szakmák favorizálásáról + fegyverek écsatöbbirõl?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

s0n1c
Hm, mennyiért kötötték be? Egész városba van, vagy csak bizonyos körzetekben?
LOL 😊

Calver
addig jó, nekem ma Coronetben medcenterbe besétált arc, 1/1 healthel, 999es woundal, szintugy ilyen actionnel és mindal, namost ezen normális ember elszörnyed, egy xp hiányos medic mosolyog és elkezd xp-t gyüjteni szépen

"The trees move. Do you not see it?"

Laza
nah de Feco eddig nem igen ment kemeny szornyekre, es megis mar nem eloszor ilyen... en meg mar unarmed4, es commando vagyok, de meg senki nem nyomott ram ilyet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
uj frizura 😊
most az ID-vel szorakozgatok 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Menj el Sarlachozz és csinálj róla pár fotót! Rögtön szerzel 400-500 woundot 😊

Laza
nem ertem Feco mit csinla?!?!? nekem 20-nal nagyobb woundom sose volt...

Lacc
Ha jól emlékszem be kell állítani rendesen a proxyt az explorer net-beállításokban. Már ha chellod van, azzal szokott szarakodni.
Meg is mondanám a chellos proxy címét ha tudnám de már nekem is adsl van. De nem nehéz megtudni, ésha azt berakod akkor elvileg menni fog.
Hol irtam?
max CH lehet

s0n1c
Asszem ez valami proxy szarakodás, nekem is uaez volt anno, de sajna már nem emléxem. Viszont Scythe-nak tudni kéne elvileg, nekem is õ segített ebbe. (Scythe = Lacc)
Kandurex
A TKM az oké, de mi a HC?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Igazából nem tartom jónak, hogy minden ilyen kibaerõs. SZóval szerintem szerencsés ha gyengitik a peteket. Igy legalább az emberek küzdenek és nem a petek, és rá lesznek kényszerülve arra hogy csoportokat alkossanak. Ami még mindig nevetséges hogy creature handler egyszerre több állatot tud elõhozni. Na meg a TKM természetfölötti ereje.

a.carkey
Pedig szart sem érnek ... Hidd el!

Régen heavy páncéljuk volt, és majdnem mindenre 100% res. Mára ...

A medve nem játék.

HÁt azért nem mondanám hogy szart se érnek ...

a.carkey
Csak ezredesnek! Csak ezredesnek! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ha neked is lenne három, és imp lennél, nem lennének kétségeid, hogy baromság-e ez, vagy sem.

Amúgy ez régi kép. Sajna már csak 1 db lehet elõl. Szerintük nem nerfelték, mert 50k hamos lett 18 helyett, de med páncélos, jószar védelmekkel. 😞 És csak 1 lehet elõl. Na mindegy. Most már szart sem érnek. Ha három lehetne elõl, még csak-csak, de így ... 😞

A medve nem játék.