7195
-
pedrohsi #3790 ha meglesz a master commcsim, asszem én is elnézek a DW-be pár kigyúrt és kopasz haverral:) -
Fikusz #3789 kimondta hogy meghaltunk? -
#3788 Hali!
Honnan lehet letölteni a patcheket webes felületről? -
Madmaxx #3787 szerintme mi is ott halhattunk meg :) -
Fikusz #3786 Lementünk az aljára -
#3785 Volt tegnap magyar DW?
En penteken voltam, 17-18-an voltunk, csupa master, aztan becsuszott egy hiba a 12-14. teremnel, ket doki megfekudt, aztan az egesz party :)
5 SBD volt benn, meg jonehany BS, meg Ghost, Wraith...
De regen ereztem ilyen jol magam, meg kell hagyni! -
#3784 Tegnap én is csináltam trial karit, ha valakit érdekel a név: Icram Starchaser -
#3783 na nyomjatok a screenshottokat a tegnap esti dwbol, kivancsi vagyok -
#3782 ugye ugye, es ha meg a magyar csatira is bejoinolsz akkor meg tobb magyart talalhatsz akivel lehet kuldizgetni. Kezdokent amugy erdemes beallni egy nehez csoportba is, mert ha jol csinalod te folyamatosan tudod bevinni a max sebzeseidet, es nem fognak teged utni ha van egy fejletteb tank a csapatban aki birja az uteseket, szal igy konnyen lehet fejlodni. -
#3781 thx -
#3780 Én vagy lusta lennék minet megnézni vagy nemtudnám mindet megani egy helyre, úgyhogy marad az egyetlen megoldás: csak egyet használok. -
#3779 nekem van több mél címem is, prím, freemail, mailbox, stb.... 85% az esély, hogy valamelyik épp akkor szarjon be, ha én le akarom szedni a méljeimet..... -
#3778 Itt is detto. Már egy napja várok egy aktiváló levélre a SimCity honlapra. Persze sehol semmi. Ideje lenne szolgáltatót váltani, csak nemtom hogy mire. -
#3777 Ha kell gyors BF és mind-wound gyógyítás, esetleg lassabb health-action, keress meg Bestine-ben. Hmu'da néven tengődök még 13-áig. -
#3776 Csak meg akarom várni, míg lejönnek a méljeim, de a gec prím pop3 szerver már megint szaraxik :'-(( -
#3775 Restartolom a gépet, és belogolok :-) -
#3774 Örülök hogy tetszik. És annak is örülök hogy a Farstarra jöttél. :-) -
#3773 Hűűűű, ez a tegnap este nem volt semmi!
Belépek a FarStar -ra, megyek 50m -t, mire valaki rámszól: "Szia :-)"
Elvagyunk 1 kicsit a med centerben, mire hirtelen mindenki elkezd kiabálni (angolul), hogy "védjétek a várost", kimegyek, erre ott ál szembe velem egy Tuscen[6szín]...... 730-t sebzett, szal gyorsan a cloning facility -ben találtam magam.... Kimegyek, elindulok vissza, hogy gyógyítsam a harcosokat, erre meglátok 1 nevet az utcán...... Egy magyar nevet! Összeáltam vele és elmentünk küldizni, és onnantól kezdve aki csak csatlakozott a csapathoz, az mind magyar volt...
K*rva jó magyarul beszélgetni, és nem angolul, nagyon örülök, hogy rátok találtam! -
#3772 Tehát ott éjfél lesz mikor nálunk reggel 9 -
#3771 -9 óra.... -
#3770 kössz de az nálunk mennyit takar? Pl ennél a postnál ott mennyi az idő? -
#3769 hmmmm nemtom ravenni tesomat hogy meg ma elmenjen vmi shopping mallba es megvegye, sztem ma mar nem probalom ki az eredetit:( -
#3768 Amerikiai central idő szerint éjfélkor -
#3767 valaki tudja esetleg mit takar a Midnight Central Time? Ennyit írt a csávó. -
Ewron #3766 Igen, sajnos utalni kell. Nézd meg majd a visszaigazolást, amit a rendelésedről fogsz kapni e-mailen. Azon rajta lesz a Bestellnummer. -
#3765 Bakker, ezt átutalással kell?
a Bestellnummer az a 8509? -
Ewron #3764 Hát szerintem ez nem egészen így van. Bemásolom ide azt, amit már a swgalaxies.hu fórumában írtam a beszerzésről:
"Sziasztok! Nekem is sikerült beszerezni végre a programot, méghozzá Németországból. Az E-bayen találtam egy céget: www.poweronlineshop.com
A játék ára 19.99 euró volt, a postaköltség 5,50 euró. Az összeget előre kellett utalni. Miután náluk beérkezet a pénz, két munkanap múlva megkaptam a programot. A CD-key jó volt, nem volt vele semmi probléma.
Az OTP a banki átutalásért 2.000,- Ft-ot vont le, de így is 8.400,- Ft-ból meg lett a program 12.000,- helyett. A kezelési útmutató németül van!
Egyébként nagyon korrektek voltak, előtte e-mailen minden kérdésemre válaszoltak."
Szóval a postaköltséggel, és az OTP pofátlan átutalási költségével együtt is csak a 70%-ba került, mint itthon... -
#3763 ize en legkozelebb vasarnap este leszek vagy hetfon ugyhogy sry de most nemtok menni nst irtani :) -
sznupi #3762 Érdekes lesz, de én max letankolni tudom, mást nem tudok vele kezdeni, csak nézni ahogy szetveri az armorom. 8-))
Meg ugye sokat látni se fogok, mert jön majd a sok rakéta a commandotól. 8-))
Jah és NSék szeretnek rámenni arra aki tudja őket sebezni, szal nem biztos, hogy a tankokat fogják ütni. -
#3761 Menj majd fel a magyar csetre. Jobb klikk valamelyik chat tab-ra, join chanel, a publik csatornákon megkeresed a magyar nevű csatit és ott beszélhetsz a többiekkel ha van kérdésed. :-) -
#3760 csináltam karit a Europe-FarStar -on, a nevem "laszlo petrik" és majd valamikor délután vagy este fele leszek.... -
#3759 alkalmi vetel volt -
#3758 és azt megtod mondani h hol? vagy kérdezzem az illetékest? -
#3757 Az automex is úgy szálljt mint a CDGalaxis? Szóval te belerakod a kosárba, a csomaggküldő szolgálat kihozza és a kézbesítőnek kell kifizetni? Mert akkor megrendelem de izibe. -
#3756 gyere icq-ra -
#3755 [email protected] -ra ment -
harczos #3754 de (harczos csak egy van :) ), mailt viszont nem kaptam -
harczos #3753 nem kaptam mailt.. -
#3752 Te nem az a harczos vagy, aki tölem rendelte?
Hisz mar elküldtem a kulcsot emailben!
A triallal jatszhatsz tovabb csak az uj kulcsot kell neki megadni. -
harczos #3751 picsába, lejárt a trialom....micsoda szülinapi ajándék...
a 14 nap éjjel 1 körül járt le, de reméltem, hogy még este be tudok nézni.
na sebaj remélem holnap meghozzák a fullt...