Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Jah, én még a béta latt halálra kerestem magam a "Smuggler Pants" névre keresztelt casual pants-eimmel... ^.^
Mivel mindenki úgy nevezi el a cuccokat ahogy akarja, valószinüleg vmi hagyományos rifle. 😊 Jó trükk az új márkák bevezetése, hogy az embereket ezzel ösztönözzék a vásárlásra 😊 Haver is csinált TYLFORCE megaarmourokat amik valójában csak átlagos csontpáncélok voltak. SOk idióta tudod csak megnézi a nevét azt azt hiszi milyen fasza, de a statsokat már nem kukkolja meg 😊 Én is bevezetem majd a MaXXimuM márkát a piacra 😊 Vegyétek mint a cukro!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

igen jöhetne már 😊 ó istenem kérem szánj meg egy SWG-vel 😊

Lattam egy vendor haz falan Berserker Rifle-ot,de egy vendornal sem lattam.Valami info hol is lehet?

Triathlon for life

Ugy mentem be utana Coroneten a Medcenterbe,hogy aki sok xp-t akar az nezze meg a statjaimat😊Egyebkent meg nem nagyon izgat a dolog,mert ez csak a trial.Ahogy meglessz a full,onnantol kezdodik az igazi jatek.

Triathlon for life

lol lol 😊

Volt buffom,de miutan levert a Borzadaly,elszallt,es azutan meg a rohadt vercsirkek,csipkedtek meg a valagamat😊

Triathlon for life

😊) a kulcsszó a BUFF 😊

Majd megneznelek teged egy ranchorral szemben,harom klonozas utan😊

Triathlon for life

Ami küldetést talász a terminálokban azok mind egy kb. 2000m sugarú körben lesznek a termináltól számitva. Értelemszüen ha a tatooinon válalsz el missziót akkor az tatooinon lesz. (ez nem igaz mindig az NPC-ktõl felvett küldikre). Gyorsutazás a futás (burst run = F5) és a különféle hátasokkal, járgányokkal lehetséges 😊 Mivel ezek gyosrabbak 😊) Tehát erre össze kell guberálni a pénzt (Egy landspeedert már találhatsz 6k kreditért) illetve ha kis zöldség (gyk. R2D2) küldetését megcsinálod akkor kapsz egy speederbike 5x elõhivásra feljogositó bónt. Eleinte érdemes kimenni a város szélére és ott a 2. szintig fejlõdni sok sologból a szörnyek irtásából (márha fegyverhasználó kaszt vagy). A küldetések amugy megszivatnak alap kezdõként ha semmi tapasztalatod sincs. A launchpadnél meg az optionsben állitsd alacsonyabbra a detailt és a textúrákat.

magus
😛

hat megnezem neked milyen mmorpg nem bonyolult 8 fpsel😊

azert valaszolhatnal

hát igen még pici vagy hozzá 😊

magus
habar ugiys feltettek mar zeket a kerdeseket azert lenne par kerdesem...

most segitett egy srac es vegre kivezerelt a rohadt varosbol. felfejlezstettem a one handedemet 1 szinttel, akkor gondolom most a ksill trainer fogja megcsinalni nekem. level ugye nincs benne, akkor xp-t miert kapok? a kuldiket ha elvallaok az mind a tatoinon lesznek? egyaltana van benne gyorsutazas, vagy el kell odaig gyalogolnom. kicsit bonyolult meg a game nekem

MerlinW
ha jól emléxem Hunnenkoenig 29euro +5euro postaköltséget említett

[merlinw.org]

ollie
Jah, meg a jövedéki adós cuccokat nem lehet 😊

Jó azért néger rabszolgalányokat, uzikat és a hernyót hanyagold 😊

Lacc
Jah igaz.
Az Európai Únióba való belépésünk után azt és annyit hozol át a határon amennyit akarsz.

Nem online rendelést kérdeztél, tehát én sem online árat mondtam. Bemész a boltba és 30 euroért a kosaradba teszed. Online rendelésnél amazontól 25 euro + rakat nap amig megérkezik.

Shiver
ha mennék a héten mennék 😊 de erre még visszatérünk mert határon azért nem akarok 20 doboz SWG-vel átjönni ki tudja hol állítanak meg, látva, hogy a hátsó sor fullig tele van feketés-lila dobozokkal 😊 a végén még ott helyszínen seggbekúrnak 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
igen ám de az online rendelés esetén, vagy tévedek?

Laza
ezert mondtam, hogy rovid tavon biztos, hogy csak igy oldjak meg... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PREMIERE1
Ha nem rebdevek lennének, az impek erõsödnének! De mivel rebdevek vannak, nem az impek fognak erõsödni ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Hunnen azt mondta hogy 30 euro. Ha mész most akkor nekemk is hozzál 😊

Shiver
Egy olyan kérdésem lenne hogy Bécsben valamilyen shopping citybe mennyibe kerül az SWG????

cifuatwork
Egy MMORPG alapkovetelmenye a normalis balance rendszer... SZVSZ ha ez nincs, akkor a jatek sohasem lesz 'normalis', mert mint minden jatekban, itt is tobben alnak az erosebb oldalra, mig vegul a jatek jatszhatatlan lesz...

Megbocsáss, de az erõviszonyokat egy szerepjáték esetén nem csak a fegyverek/felszerelés esetén kellene kiegyensúlyozni...
Legalábbis én így vélem...

Jockey
hehe épp rosszul gondolod😊
épp az impke tudják mi van, mert õk vannak még elnyomásba (populáció alapján), így valszeg az impke erõsõdnek..😊
amúgy én mint írtam nem vagyok elkötelezve egyik oldalnak sem, de mindig is a kihívást szerettem, és amennyi rebel van, hát lehet imp leszek ha majd egyzser döntés elé kerülök, bár ki tudja..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

PREMIERE1
Valamit tudhatnak a lázadók, mert jóval többen vannak ... 😊

Laza
Nehogy azt gondoljatok, hogy valaha is egy az egyben olyan lesz az eroviszony a ket tabor kozott, mint a filmben...
Pont azert, mert az egy film, ez meg egy MMORPG...

Egy MMORPG alapkovetelmenye a normalis balance rendszer... SZVSZ ha ez nincs, akkor a jatek sohasem lesz 'normalis', mert mint minden jatekban, itt is tobben alnak az erosebb oldalra, mig vegul a jatek jatszhatatlan lesz...

tehat vhol meg kell huzni a jatek es a film kozotti hatarokat... es ez nagy valoszinuseggel az eroviszonyok egyenlitesevel fog jarni... legalabbis rovidtavon biztos... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shiver
a beállítások helyét megtalálom 😊

a csellós proxit nem 😊

cifuatwork
Akár még az is (kézi protontorpedó-vetõ?). De a lényeg, hogy ne tegyék nevetségessé a játékot, éa próbéáljanak már megtenni mindent, hogy visszaadják az SW hangulatát, és nem ilyen vérpistikék véleményére adni....

Lacc
A beállítások helyét nem találod vagy azt hogy mit kell oda beírni? 😊 Mert utóbbiba már én se tudok segíteni, nem vagyok csellós, de ha megkérdezel valaki olyat biztos tudja a csellós proxy címét.
Shiver
csellós probléma miatt

Shiver
mik a proxy beállítások mert nem találom sehol

ollie
basszus, akkor kell vennem még egy giga ramot

NEM! 😊 Egyszerüen zabálja a RAMot. Nekem is le kellett butitanom a grafikát low modellekre és texturákra hogy ne csak diafilm nézés legyen a városokban. Amikor megjelensz Coronetben hallod is hogy elkezd tekerni a vinyó mint állat mert betellik a RAM és elkezdi használni a virtuális memóriát.

LSC
szerintem ha lenne a rebeleknek fp-ért vehetõ prototype rocket launcher vagy valami ami egy lövés lenne de az lesebezné az at-st felét. Szerintem így már korrektebb lenne.

ollie
Na de itt a kicsi sávszél miatt szaggat nem?

PREMIERE1
És hány ilyen van? 😊 Sajnos! 😞

ollie
Én tegnap elnéztem Ankh-Morporkba, de egy db játékos sem volt 😊))

Mondjuk ha Kókuszcsoki-vadász vagy Komondor akar lenni akkor nem árt a master marksman 😊

[NST]Cifu
A várostól függ, a Corélián menj el Coronetbe, ott a Starport elött 50-150 játékos biztos lesz 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Calver
leglátogatotabb hely? Corellia, Coronet. de ott se fogsz egy playert se látni, meglehetõsen nehéz õket észrevenni 1 fphval (frame per hour), merthogy ugy fog szaggatni ha nincs 1,5 giga ramod és vmi ultramodern vidkártyád. mindezek ellenére birom azt a helyet, jó poén leülni medcenterbe és tápolodni

"The trees move. Do you not see it?"

Kandurex
Melyek a látogatottabb helyek amúgy? A Tatooine az alap, ott nyüzsi van. A Dantooine se rossz. De pl. a Corilla rendesen kiábrándító volt...1 azaz 1db playert se láttam..szellemváros...brrrr..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
úgy is ki kell mindent masterolni a master marksmanhoz

Calver
hogy legyen mit kérdezned
a készítõk így találták ki, a fene se tudja hogy miért... de mégis miért akarnál master marksman lenni? akkor már inkább masterold ki azt az ágat amiben fejlõdsz (pistoleer, carbineer, rifleman)

"The trees move. Do you not see it?"

Mert annyi 😊 TANITÓ PONT (Apprentice XP). Ezeket akkor kapod ha másik játékost megtanitasz valamire (kivéve nyelvek). Minnél nagyobb szintû képzettséget tanitasz meg annál több AP XP-t kapsz. HA valamiben master akarsz lenni ahoz mindent ki kell maxolnod alatta.

ollie
miért pont 620 XP???

[NST]Cifu
Igen, plusz kell szerezned 620 Apperintice XP-t, amit akkor kapsz, ha másokat oktatsz. Nem véletlen, hogy a Starportok elött tömött sorokban állnak a profi játékosok, és árgus szemekkel nézik, hogy ki az, aki valamit tanulni akar...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ollie
ez jó kérdés, én is kiváncsi vagyok rá