Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
most segitett egy srac es vegre kivezerelt a rohadt varosbol. felfejlezstettem a one handedemet 1 szinttel, akkor gondolom most a ksill trainer fogja megcsinalni nekem. level ugye nincs benne, akkor xp-t miert kapok? a kuldiket ha elvallaok az mind a tatoinon lesznek? egyaltana van benne gyorsutazas, vagy el kell odaig gyalogolnom. kicsit bonyolult meg a game nekem
A felhők felett mindig süt a nap
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A felhők felett mindig süt a nap
Megbocsáss, de az erõviszonyokat egy szerepjáték esetén nem csak a fegyverek/felszerelés esetén kellene kiegyensúlyozni...
Legalábbis én így vélem...
épp az impke tudják mi van, mert õk vannak még elnyomásba (populáció alapján), így valszeg az impke erõsõdnek..😊
amúgy én mint írtam nem vagyok elkötelezve egyik oldalnak sem, de mindig is a kihívást szerettem, és amennyi rebel van, hát lehet imp leszek ha majd egyzser döntés elé kerülök, bár ki tudja..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Pont azert, mert az egy film, ez meg egy MMORPG...
Egy MMORPG alapkovetelmenye a normalis balance rendszer... SZVSZ ha ez nincs, akkor a jatek sohasem lesz 'normalis', mert mint minden jatekban, itt is tobben alnak az erosebb oldalra, mig vegul a jatek jatszhatatlan lesz...
tehat vhol meg kell huzni a jatek es a film kozotti hatarokat... es ez nagy valoszinuseggel az eroviszonyok egyenlitesevel fog jarni... legalabbis rovidtavon biztos... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"The trees move. Do you not see it?"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a készítõk így találták ki, a fene se tudja hogy miért... de mégis miért akarnál master marksman lenni? akkor már inkább masterold ki azt az ágat amiben fejlõdsz (pistoleer, carbineer, rifleman)
"The trees move. Do you not see it?"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!