7195
-
Gergoid #3830 Sziasztok!
Engem is megfogott a trial és a játék hangulata (amúgy is imádom a Star Wars világát) és nekem is gondjaim vannak a játék beszerzésével. Nekem és az egyik haveromnak kellene a játék. Tud vki segíteni a dologban. Nem tudom, hoyg Hunnenkoenig-en keresztül lehet-e még játékot beszerezni és mi a módja, vagy esetleg más ötleteket is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm.
Gergoid -
#3829 http://www.gamespot.com/promos/swgalaxies/ -
#3828 Irta, hogy nem lama, es ha olvasnad az angol szöveget, ott van, hogy a program most nem elerhetö es nezzen vissza kesöbb!
Probaljatok a gamespot-on! Most ott megy!
Gondolom, azert, hogy ott is exclusive lehessen. -
#3827 csinűálsz új gamespy accountot, belépsz vele, felmész erre a címre, itt kapsz keyt, csinálsz uj station.com accountot majd belépsz azzal SWG-re. csókolom-csókolom. -
#3826 ez kicsit eros :) -
#3825 Bazzeg, fölraktam a Dark age of Camelot 7 napos trial -ját, mert megesz az unalom... 1 szóval:
Gááááááááány!
Mért nem generálnak kódot???
"We regret the program for Star Wars Galaxies: Empire Divided is currently unavailable.
Please check again at a later date for updated information.
-The FilePlanet Staff" -
#3824 Tudom, meg is tettem, de nem generálnak per pillanat kódot! Legalább is nekem.... Ha neked műxik, plz priviben küldj 1 kósot......
Nekem nem kell magyarázni, nem vagyok láma :-) -
#3823 Regisztrálj egy új accot a FP-re és azzal igényelj újat. De akkor totál új karit kell kezdeni szóval nem éri meg. -
#3822 ÁÁÁ!
Lejárt a trial-om, és nem műxik a tril kódgeneráló.....
ÁÁÁÁ! -
#3821 hát a fencer elég gyengusz pve-re pvp-ben elég hasznos. -
#3820 -
#3819 addig talan kiheverem hogy a wordsman 4x akkorat sebez a mokkra mint a fencer. -
#3818 hát sajna csak most olvasom de hidd el holnap fel foglak hivni mert ma 22:00 korul kiléptem az elvileg 15.éig érvényes trialombol és épp a falat kaparom hogy nem tudok játszani! -
#3817 magyar internet száksz -
#3816 felfújható Leia! áááááááá -
#3815 Hat, ja...lehet, hogy ö volt az 1 milliomodik doboz tulajdonosa es kapott hozza egy ajandek fenykardot, esetleg egy felfujhato Leia hercegnöt :-) -
#3814 Szerintem egy fenykard.
Akinek kuldted, sztem force sensitive jatekos lehetett :) -
#3813 Bomba vagy Anthraxos dobozka? -
#3812 Nem, hanem a postan, mikor lemerte a csavo, a csomagnak TÖBB VOLT a sulya, mint a többie. Hülye modon elfelejtettem megkerdezni, hogy melyik az.
A lenyeg, hogy abban valoszinüleg valami volt, ami a többiben nem. -
#3811 ennél több?? úgy érted valaki beletesz még valamit út közben? :DD -
#3810 Bocsanat, nem jatekkal és harom CD-vel, hanem:
a jatekkal (3CD) !!! -
#3809 Na, ma sikerült a jatekokat vegre valahara postara adnom. Bocsi a kesesert, de hat tudjatok, hogy van ez...
Valakinek a csomagja nehezebb volt, mint a többi!
A dobozban ezeknek kell lennie:
1 müanyag DVD tok a jatekkal es 3 CD-vel.
1 poszter
1 vastag kezikönyv
1 vekony kezikönyv
1 kiegeszitö lap
Akinek ennel több vagy kevesebb van, az kerem jelezzen!!! -
#3808 Már volt. Régi. -
#3807 Star Wars: Jump to Lightspeed tréler -
#3806 Nya itt van a kezemben a kodom, kiprobaltam, mukodik. yeehaw.
CALVER HA OLVASOD AKKOR HIVJ FEL ITT VAN A TIED IS. -
#3805 Egy SWG keresi gazdajat!
Aki atutalt nekem penzt, de meg nem kapott sorszamot, az jelentkezzen legyen szives!
Kaptam egy atutalast mindennemü info nelkül.
Jelentkezzen a tulajdonosa.
(A vicces embereknek mar most szolok, hogy az atutalas szama alapjan be tudom azonositani, szoval csak az jelentkezzen, aki valoban atutalta es meg van neki az azonosito szam!) -
#3804 starsider-en jó. -
Madmaxx #3803 senkinek nem megy! mindeki anyázik. most nem is nyomom ezért. -
Nexushun #3802 Ez az új pecs betett. Nektek sem megy a chat? -
#3801 Arra nem gondoltál, hogy ő a játék nélkül akarja leszedni a patcheket? -
Isten vagy!
-
#3799 Egyszeruen felmesz, egerrel megfogod az also szelet a ToolBarnak, es lehuzod, es kettes lesz.
Az also sort Shift+F1... kombokkal hasznalhatod. -
#3798 LOL!
Azokat induláskor letölti és telepíti saját maga, mint minden normális MMORPG -nél..... -
#3797 Hogy a fenébe van neked dupla toolbar??? -
Freeeee #3796 Es hogy tetszett?
K'feri -
Nexushun #3795 Ma én is voltam DW-be. Mi is voltunk vagy 15-en. És mi is meghatunk :) -
#3794 lehet nem ugyanaz volt de akkor is jó:) -
#3793 voltunk karajozni amikor még egyedül voltam volt egy jó poén (szerintem). Ráhúztam dömét pár npc-re erre a reakciója az egyiknek:
közben páran besegítettek (npc)
azt mikor már doglődött döme, gízdán beszólt aki összeszarta magát az elején:)
-
#3792 Investigation 3-tol jonnek! -
#3791 maxxek meseltek hogy voltak, Mayday! egyebkent bhkent jediket csak masterkent lehet kapni mission terminalokban?