Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyenlõre ennyi
A felhők felett mindig süt a nap
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A felhők felett mindig süt a nap
én ugy vettem meg anno, hogy a "régi" film volt benem, nem olvastam utána a storynak, stb
szal mondhatni tök semlgesen fogtam neki az swg-k, és ennek ellenére bejött nagyon, szal nem kell hozzá sw funnak lenni hogy élvezni tudd😊)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Innen le lehet szedni a Trial-t, de telepítéshez kell egy fileplanet account, és telepítés közben legyél bejelentkezve oda, mert onnan fogod megkapni a trial serialt.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De ha kulfoldon (Becsben pl) tenyleg csak 30 euro, akkor az nagyon jo ar, mert 260-as arfolyammal szamitva az csak 7800 HUF!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Puke Armor? Vagy hol lattad? (Azt tudom, hogy Farstaros vagy)
Nekem is kene mar valami korrekt uj armor, de nekem fajombol adodoan csizma meg kesztyu nem kell, az nem jo fel, lol 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Még mindig a csövessel vagy?😄 Hja és ti melyik serveren vagytok?
Triathlon for life
keresd meg es tedd el a Budaorsit, mindkettot 😊)))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ma este megyek pestre, holnap indul a repülöm, megyke 1 hét nyaralásra, szal addig is legyetek rosszak😊
Tegnap viszont elhatároztam, hogy megszerzem a Black Sun-os csávóktól a BH armort ( nem a mandalorian armort ), Yavin IV-en szoktak spawnolni a BS-es emberkék, tegnap találtam is párat, de ( és itt jön a lényeg ), egyedül még full compositeban ( kinetices ), állig felfegyverezve mindennel amit csak használni tudok is kevés voltam hozzájuk.
Pár infó róluk: Black Sun Guard 22k HAM es 30% feletti védelem minden ellen, Black Sun Assassin 32k HAM és 40% feletti vedelem mindenre. Egy guardot még csak csak leszedtem, de maradt utana kb 200 health pontom a 3200-re buffolt karimnál. Aztán jött az Assassin, na az földrevágott kétszer is, aztán megölt, ugyanis a drága STUN-os pisztollyal lövöldözött ami ellen szart sem ért az armorom, lövésenként 400, 500 Healthot kapott le rólam. Azóta pénzt gyûjtök egy 30% kinetic, 75% electricity, 85% all tipusú super PvP-s composite armorra ( az egész sett 2.5 millió ), plusz kell szereznem egy STUN ellen elég jól védett petet is. 8-))
Szal azért vannak olyan NPC-k a játékban akik kicsit komolyabbak és nem egyszerû hentként kell õket legyakni. 8-))
En nem trialoztam, hanem megvettem marciusban, a helyzet akkor sem volt konnyebb, de akartam, es meg is szereztem 😊
Es akkor en ket darabot vettem, mert egyszerre kezdtuk egy baratommal.
Eredmeny:
Budaörs Tesco: 2db
Megapark Tesco: 3db
Váci úti Tesco: 2db
Ez nem igeret, a rendszer es a valos keszlet kozott szokott lenni elteres, de nagy esellyel ezek meg megvannak.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
repülni akarok rpecsizni akarok uaaaaa😊
Triathlon for life
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Csak arról lenne szó hogy 5 percre kipróbálnám az accjával, hogy be lehet e lépni a trialos verzióval (illetve felpatcheli magát), vagy igaz e ami a faq ba van hogy újra kell rakni a retail cdkrõl. Ezzel sok embernek tenne nagy szivességet.
Triathlon for life