Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menj a starport,vagy a kentin ele,es kiabalt hogy tanulni akarsz.Perceken belul ott lesz valaki es megtanit teged,ingyen es bermentve.O is jol jar mert kap 20 tanulasi pontot ami majd kell a master szinthez.

Triathlon for life

Mayday kiraly vagy,mar fel is telepitettem,es most folyik a peccseles.Egyebkent meg kit erdekel hogy Becsben olcsobb par ezer forinttal.En,amilyen SWG lazban vagyok,meg huszezerert is megvettem volna.

K'feri

Triathlon for life

ha megcsinálod a droidod küldijeit, akkor lesz 5 alkalommal használható járgányod is, meg egy ingyenutazásra jogosító kupon, meg kb 2-3k kredited, abból megveheted az elsõ skilled, aztán meg a mission termináloknál vállalj könnyebb küldiket

magus
creditem az termett a bankban gondolom a szornyek miatt...

magus
na igen, vagom, csak akinel en akartam megvenni a skill trainernel annak kellett 1000 credit kulonben nem tanit meg. hajj lehet lekene olvasni a helpet😞

Lacc
Na srácok, befizettem a havidíjat, vagyok megint. Indítok új karit a farstaron, aztán jövök. Még egyelõre patchel.
magus 😊 LOL! csak ennyit tudok mondani 😊 Ez nem a te játékod 😊
Skilleket meg nem venni kell, hanem megtanulni másoktól 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Knox
creditet kuldetésekkel szerezhetsz, vagy ha gyartasz valamit és eladod! Javaslom csatlakozz másokhoz!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

magus
nem tudom megveni a swordmaster lvl 1 skillt mert nincs 1000 creditem. a szornyek nem dobnak creditet. talaltam egy olyan kuldit hogy keressek meg vmi elkoborolt vak haziallatot. megyek, gyalogolok 1 km-t, nezem ott egy szemetkupac. megbirizgalom, kijon 5 db patkany azonnal meghalok. jo akkor ezeket nem csinalom. hogyan szerzek creditet amivel cuccot tudok venni? meg most letetl 60 mp aztan ugyanott ujrakezdtem, es most gyalogolhatok vissza

Shiver
mi ma megyünk Levivel Rióba, szal ha akarsz csatlakozhatsz

A felhők felett mindig süt a nap

Knox
Hmmm, mi lehet itt?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Jockey
shiver: nemtudjuk megoldani, mert ma este megyek fel, olyan 10 felele érek fel(ma dolgozom), és reggel 8kor megy a repcsi, szal nehézkes😊
mondjuk a közeljövõben fogok pesten járni, de az még odébb van szal..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mayday
Na Tessek!
Megmondtam, vagy megmondtam?
Megapark, 3db, igazam lett! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

magus
lol ingyenkaja?😄

ja amugy mar csak 1 kerdes, atan jatszom miutan megbasztam a datanetesek anyjat hogy creditet hol szerzek?😄

magus
electro worldben lattam mar eleg regen

ollie
ez tényleg érdekes 😊)

Rincewind
Rincewind
Rincewind
Ahh kapja be, mindjárt... 😛
Rincewind
Itt vajon mit osztanak? ^.^

Laza
nah, ez megint a macera... en meg mindjart megyek hazafele, es ekozben beugrok egy parkoloba, ahol atveszem az arut... ennyi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
inflacio... az ido erteke is rohamosan romlik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shiver
mindenkinek jó biznisz 😊

Shiver
de én bizniszt csináltam ebbõl olvassad lejjebb #2999

ez csak 7 perc volt 😊

Shiver
tudom

Laza
csak ki is kell menj erte 😊

Shiver
mármint hogy 7500-ért

Shiver
na én ezt valszínüleg 9000 ért veszem meg bécsbe 😊

Laza
11900...

Laza
nah, ennyi.... akinek kell, menjen el a Tecoba, ott van meg egy (m5)

ollie
Mennyibe kerül?

Laza
akiket ismerek, es mostanaban vettek Mo.n, mindenkinek jo volt... na mindegy.. 😊

meg 5p 😊

Bontsa ki öket titokban és jegyezze le a cd-keyeket azt megvagyunk 😊 anyni elég lesz 😊

Nem kell mert már megrendeletem ezenkivül sok fórumon irták, hogy a kelet-európába szállított játékok keyével valami gebac van. Mikor csatlakozol kiirja hogy already registered. Tehát elég lutri a helyzet meg drága is 😊

Laza
ARCOK ITT A NAGY LEHETOSEG!!!!!

FREEEEEEE BAHATOM MOST VAN A TESCOBAN (M5) ES KEZEBEN VAN 3DB SWG...
EBBOL VAN 1, AMI ELADOSORBA KERULHET....

A NAGY KERDES AZ, ELHOZZA E, VKINEK KELL E??????

VAN 10 PERCETEK 😊

Ctrl+S a barátod 😊

magus
aha, es most komolyan nem talaltam mseg sehol a karakterlapomat, ahol mutatta volna mennyi kell meg a 2. szintig😊 ccsak az egyik skillem fejlodott fel. amugy penzt mibol kapok? amit dobnak szornyek azokat kell eladnom? vagy fejlodjek, es utana kuldetesek.

ja amugy nemtom mirejo a tuzijatek amit dobott vmi szormok, de tokjopofa az ejszaka kozepen

Shiver
nemsokáig mert lesz teljes 😊

1 napos késések elõfordulnak de téged is utolér a vég 😊

Shiver
rendben 😊) egyébként tegnap járt le a triálom és még ma is tudok vele játszani 😊))

keresni foglak 😊)))))

Shiver
egyébként Abazgep

Shiver
titok 😊)

nembaj majd kapsz a lángszórómmal a gémben csak találjalak meg 😊 Milyen néven is játszol ? 😊

Shiver
nyehehehehe 😊

szemét 😊)

Hát nekem meghatározó élmény volt az egész trilógia. Emléxem még mikor kis tökös 7-8 évesként láttam elösször videón. Persze feliratosan 😊 Ez úgy 88 körül lehetett és azóta is megmaradt kedvencnek 😊

Shiver
enyimé a 3k 😊))) háháháh 😊

Shiver
ja és 3k 😊))