7195
10877436381340714828.png
  • LSC
    1.5 óráig az ancient dragont ütöttük ketten az meg 95% resist mindenre heavy armor, dizzy, knockdown, stun, és intimidate-t oszt.
  • LSC
    uh hogy lehetett másfél óra? Nem nagyarcból de két riffleman elintézi kb 5 perc alatt.
  • Hunnenkoenig
    a Burggasse-Stadthalle fele...
  • Hunnenkoenig
    Bocs, nem 16-os hanem 18-as villamosra!
  • Hunnenkoenig
    Südbahnhofnal felszalsz a 16-os villamosra es elmesz a westbahnhofig, onnan meg mar tudod :-)
  • Furko
    Leszedtem enis a trialt, de igen erdekes: mindenkeppen a C meghajtora akarja installalni, ott meg csak 200 mega van es sehol nem lehet atallitani.
    Ha valaki tud megoldast legyen szives ne keslekedjen Elore is kosz.
  • Gorii
    NS cave kipucolasa kepekben:)

ns elder, 365k ham 80% kine res, tobbi 100%, kb 1.5 orat utottuk:)

vege fele:

pok boss (medium armor), ez mar joval konnyebb volt :

• PLaci #3863
    Ajjjaj....... Reggel 9-kor érkeznék, és este 8-kor távoznék a városból.... Kell az a südbahnhof :-)
  • PLaci #3862
    Westbahnhof storno, azt már tudom :-))
  • PLaci #3861
    Hmmmmm.... Meg egy normális térkép, hogy a pályaudvarról hogy jutok el oda..... (westbahnhof vagy südbahnhof)
  • PLaci #3860
    Ott ziher, hogy van? (mármint épp raktáron) :-)
  • PLaci #3859
    Még nem tom pontosan, de pár napon belül kell, mert lejár a 2. trial-om, és nem akarom elvesziteni a cuccait :-)
  • Hunnenkoenig
    Jol is teszed! Talan ott olyan infot is kapnal a vegen, ami nem masodkezböl van talalgatasok alapjan, meg olyanoktol, akik nem is jatszak a jatekot es hallomasbol belemagyaraznak valamit valamibe, amit a nagybacsijuk kisöccsenek az unokahuga meselt...
  • Hunnenkoenig
    Mariahilfer strasse 42-44 Saturn (Gerngrossban)
  • ollie
    Ja én is úgy gondoltam, hogy előre odaadom a pénzt. De még nem 100%, hogy kell. Mikor mész végül is?
  • PLaci #3855
    Hozok, ha adsz pénzt, és tudunk boltot, ahol biztos megtalálható....
  • Mayday
    Ja, es ez nem reklam akart lenni, elore is bocs, de ez az oldal csak ezzel foglalkozik, ezert ha jatszol SWG-vel, erdemes lehet latogatni.
    Es en is szeretem bizonyos szempontbol a Hardwiredet, iszonyu sok informacio jelenik ott meg, mindent meglehet tudni, csak nekem a cikkek altalaban nem tetszenek, ez az eroltetett, sokszor ertelmetlen stilus, amin meg sosem tudtam el sem mosolyodni, pedig nehany eve latogatom. :(
  • Mayday
    Ti tudjatok.
    Csak fejlesztesrol, hirekrol, dev beszelgetesekrol, megjelenesekrol, cikkekrol, tervekrol, stb. ott nem fogsz olvasni.
    De vegulis Te tudod.
  • Laccnemotthon
    Én oda sosem járok. A hw-n vagyunk elegen.
  • Mayday
    Hat sztem kozel sem a hardwireden, bar lehet, hogy ott is vannak...
    www.swgalaxies.hu, na, ott vagyunk igazan.
  • ollie
    Hőőőő esetleg tudnál nekem is venni egy példányt?
  • PLaci #3849
    Azt az infót kaptam, hogy te Bécsben élsz, így segítségemre lehetnél....
    Nem akarok én átutalásokkal bajlódni, és átutalási díjakat fizetni, és mivel belföldön 90%-os kedvezménnyel utazhatok, gondoltam kiugrok Bécsbe a játékért....
    Csak annyi infó kéne, hogy hol tudom megvenni a játékot.
  • I.C.ram
    Hardwired fórumon van az SWG apraja-nagyja.
  • LSC
    amióta lejártak a trialok kihalt ez a fórum:(
  • Hunnenkoenig
    Nehogymar az 5. oldalon legyünk vaze...
  • PLaci #3845
    Bazzzeg!

Igen nem vagyok láma, én is azon anyáztam épp, hogy a fileplanet nem generál kódokat, a fene se gondolta, hogy most már más generalja azokat.......
  • Calver
  • PREMIERE1
    És még hány ilyen van! :)
  • Calver
    asszem csöppet leterhelt az oldal, negyed órája még mindig nem küldte a levelet
  • Serpa
    Erről most hallok először.

• Serpa
    "Béta fénysebességgel !

Megkezdődőt a Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed béta tesztjére a jelentkezés. Mielőtt még nekilátnátok a regelésnek, meg kell felelni egy aprócska kritériumnak: aktív accal kell rendelkezni az SWG-hez. Akinek ez megvan, az itt tud jelentkezni. Ezen az oldalon pedig megkuksizhatjátok a kiegészítésben szereplő űrrepülőket. Szerintem nagyon finom a kínálat, érdemes ránézni."

by Gamestar.hu
  • Calver
    azon a linken amit én adtam szintugy nem kell letölteni csak bepötyögni azt a pár karaktert és kapod a kódót...
  • Calver
    elején: maxra actiont, többit health és mind között elosztani, inkább többet a healthre, aztán meg ugyis buffolva leszel szóval késöbb IDzésnél mehet minden mindra.
  • Gergoid
    Na és még egy kérdés jutott az eszembe. Milyen kezdő tulajdonságokat (elsődleges, masodlagos)ajánlotok egy leendő Pistoller-nek. (valószínűleg Twi'lek)

Gergoid
  • Hunnenkoenig
  • Hunnenkoenig
  • Hunnenkoenig
    Canceal account
  • ollie
    3829-ben ott van, ráadásul le sem kell tölteni, rögtön nyom egy új serialt regisztrálás után (kipróbáltam).
  • magus
    tud eros lenni, a spin 2 nagyon brutal, csak a mokkok elen pont nem jon be.

amugy nem lehet vhogy lefagyasztani a accomat? mittomen nem vagyok itthon 1 hetig es akkor nem szamolna?
  • Calver
    érdekes, nekem müködik. meglepő. de esetleg rámutathatnál, hol van hogy a program nem elérhető...