7195
10877436381340714828.png
  • Lacc
    Meg lett hosszabbítva Aug. végére én úgy tudom, mindenki ezt mondta bent is.

Egyébként vannak a triallal megkötések. Pl. nem rakhatsz le és nem is managelhetsz házat. És maximum csak 50k credited lehet.

Egy normális páncél 250k credit csak viszonyításképp :) De meg lehet kerülni ezt is, igaz kicsit nehézkesen. Odaadod a pénzedet valakinek aki előfizetett, ő lesz a bankod és megveszi neked a jó cuccokat. Persze valami havert kell megkérni :)
  • ollie
    a fileplanet szerint csak július végéig
  • Adam5
    loser kérdés de... trialban ugyanazokat lehet csinálni mint a fullban?
  • Lacc
    Augusztus végéig.
  • Adam5
    Nyah most szedem le a trialt. Nem tudjátok hogy a trial meddig él még?
  • Gorii
    aki regebbi westel elofizeto, es kapott westeles dombor visat
    azzal is muxik
  • Gorii
    ehhez ha sikerulne beszerezni az energys lancet , 5perc:)
  • Lacc
    SWG esetében elég jól lehet fizetni mindenféle kártyával, más mmorpg-kel amikkel volt szrencsém játszani nem teljesen így volt... Legtöbb helyen csak a dombornyomott visa-t szeretik.
  • Gorii
    jaja tokmind1 csak VISA legyen:)
  • Freeeee
    Az OTP-s Webkartyat is elfogadjak.Nekem mar le is volntak az elso reszletet.

K.Feri
  • Zeenoo
    Hali
    Cáfolnom kell! Nekem OTP-s Visa Electronom volt és külföldön is rendszeresen fizettem vele.
  • sznupi
    Én Postabankos vagyok és Visa Electronnal fizetek, szal bank függő, hogy elfogadjak-e vagy sem, az OTP-s Electront tuti, hogy nem fogadjak el.
  • ollie
    Az electron nem dombornyomott, szóval nem valószínű, hogy elfogadják, viszont itthon nagyon elterjedt.
  • Hunnenkoenig
    Visaval lehet fizetni. Nem tudom, mi az az electron, de ha valami Visa Mickey Mouse valtozata (ertsd valami gagyi badarsag) akkor nem hiszem...

Inkabb vigyel keszpenzt :-)
  • LSC
    sok a fölös páncélod?:) Dathomir nightsister stronghold és körülötte benne van a POI-ban.
  • magus
    ilyet hol talalniM?
  • sznupi
    Hmmm, Ti igencsak elnéztétek a dolgot. Amiről LSC beszél az NightSister Elder, amit goriiék öltek az meg Spiderclan Elder, a kettő nem ugyanaz, csak hasonlítanak egymásra, mindkettő ugyanannyi HAM, csak a resistek teljesen mások. NS Elder ellen tényleg rifleman meg swordsman kell, Spiderclan Elder ellen viszont teljesen más. Szal mindkettőtöknek igaza van az adott NPC-re értendően. 8-)))
  • Nexushun
    Ja egyébként már hamarabb végeznénk vele. Akor 450-et mérgeztem most már 1050-et
  • Nexushun
    A miének nem ilyen volt. Minden 100% volt kivéve kinetic meg még valami 80%.
  • Gorii
    mas sebezni 80% ra mint 25 re:)
  • Gorii
    ez 80% kine volt, meg meg vmi, szal kinevel tudtam utni, egyedul
  • LSC
    először is az eldernek majdnem mindenre 100% kivéve energy (25%) blast (25%) és lightsaber (0) és a rifle energy-t sebez
  • LSC
    este jönnek a képek.
  • LSC
    azt nem mondtam hogy kinetikkel azt mondtam két riffleman leüti 5 perc alatt.
  • PLaci #3886
    +1....
    Mennyibe kerül 1 villamosjegy, és milyen sűrűek az ellenőrök? :-D

+1....

Mettől meddig vannak nyitva?
  • Nexushun
    Hát egy 370K Ham-os mindenre 100% védelmü kivéve kinetic 80% te leütsz két riflemannal 5 perc alatt azt tényleg megnézném :)
  • Gorii
    ezt most nemertem ..
  • Gorii
    hat nemtom sztem kevertek vmit, ez 80%kine 80% volt meg vmire tobbi 100%, mivel 3 fele weapom van long vibro axe(kinetic) , lance(elec), meg az energy lance , ami raadasul marha ritka. egy 600dmg es pupos vibroval utottem, 80% resre 370k ham + pite mergezte
  • PREMIERE1
    Akkor ez nem tipikus Elder volt, hanem egy a kicsik közül. :) Kis "Kolompár" Giovanni Elder :)

PS: Amúgy az NS Eldereknek tényleg 100% kinetikre. Amúgy melyik szerveren nyomod? Lehet, hogy ott van csökkentett mód is! :)
  • Gorii
    egyedul utottem+ pite mergezett, neked biztos 5perc lenne kineticcel utve pf
  • Gorii
    ennek kinetic 80% volt , demind1
  • Gorii
    pf, nem vagyok rifleman
  • LSC
    meg a két riffleman azonos statra lő.
  • LSC
    mellesleg kinetic-re 100% a védelme.
  • LSC
    ja meg energy és blast-ra is csak 25% bocs. Egy lövés kb 900-2300 között vesz le másodpercenként ezt számold ki két rifleman-nál. Ja és ha a fele lement neki elkezdenek csökkenni a védelmei. Nem tudom mi a hihetetlen ebben.
  • LSC
    mi a lol? Bizonyítani kell vagy mi?
  • Nexushun
    100%-os védelme van kivéve kinetic az csak 80% lol
    Ja meg fénykardra nincs semmi :)
  • Nexushun
    Ne haragudj de ez lol :)
  • soliol
    Hello!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu
  • PLaci #3871
    Köszi! :-D

Azt nem tudod véletlenül, hogy lehet-e náluk Visa/Electron -al fizetni?

Akinek kell a játék, annak szólok, hogy pénteken megyek ki valószinű, és addig szóljon... :-)