Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Meg tobbnek kellene eltelnie szvsz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Igen quest alapú. Na már most ezidáig se volt 1szerû Jedinek lenni és ha jól olvastam NEM VICC a negyedéves küldetés sorozat. Szerintem tökéletes, igenis teljen el egy 1/3 or 1/2 év ahhoz, hogy yetizünk.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Quest alapú lesz az egész? Hát szvsz ez nagy hülyeség. És még el is mondják... Uhh...
csak quest alapú lesz. semmi köze nem lesz a masteroláshoz. Az egyetlen segitség hogy a már most kimasterolt szakmák beleszámitanak majd a jedi próbák teljesitésekor valahogy.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

LSC
csak két féle lehetõség lessz (eddigi tudomásom szerint), elsõ amit mondasz hogy quest alpú küldetéssel megnyitod a jedi slot-ot a másik meg hogy kimasterolod az 5 alap professiont és akkor az alap karidból lehet jedi quest nélkül.

Kandurex
várd ki, érzésem szerint nem lesz egyszerû az a küldetés rendszer..

magus
nyehe😄

LSC
a jedi "rendszerváltás" után minden 3-ik ember jedi lessz 😞 a fõ kariból pofon egyszerû lessz force sensitive-t csinálni egyeseknek meg ugye nem gond 2+ több accountot fent tartani.

fogalmam sincs 😊

LSC
van nekünk is pár mennyi ér? Én még nem foglalkoztam az eladásával.

Hunnenkoenig
Ok, itt leirom, hogyan lehet megoldani az SWG megrendeleset tölem (ausztriabol).

Találtam egy üzletet, ahol <b>24,90</b> euroert aruljak a jatekot. (nemet kezikönyvvel)
Viszont most csak 1 darab van nekik. A következö szallitmany kb. 10 nap mulva erkezik.

Ez elegendö arra is, hogy mindenki at tudja utalni a penzt a szamlamra.
Ha megjött mindenkitöl a penz, akkor en megveszem a jatekot es azonnal postara adom, ami kb 2-3 nap, mig eljut magyarorszagra.

A bankatutalas egy kis penzbe kerül, de meg igy is lenyegesen olcsobb a cucc, mint magyarorszagon.

Eddig 6 megrendeles van.

<b>Harczos
Freeeee
MerlinW
Kandurex
Ollie
Zeenoo</b>

Ha Te is szeretnel meg, akkor küldd el a penzt es irj, hogy küldtel penzt es akarod a jatekot.

Az eljaras a következö:

Atutalsz a bankszamlamra <b>30 eurot</b> (A jatek 25 euro + postaköltseg):

<b>Attila Beke
Bank Austria
00721570620
Banki iranyitoszam 20151</b>

Az atutalasnal adjatok meg targykent "SWG megrendeles"

Miutan elküldted a penzt, küldesz nekem egy emailt az <b>[email protected]</b> cimre a <b>neveddel es a cimeddel</b>, ahova a jatekot küldhetem.

Ennyi.

Ha elküldted a penzt, en megveszem a jatekot. Penzt visszaküldeni nem tudok. A jatek szallitasa a mai naptol szamitva kb 14 napot vesz igenybe. Ha ezzel egyetertesz, küldd a penzt es legy türelmes.

Ha nem bizol bennem, nem kell elned a lehetöseggel. :-)

force crystalt. a fénykardok elengedhetetlen alkatrésze.

LSC
uh télleg mit osztanak ott jedi accountot?

Laza
nah, amiket tegnap vettunk Tecoban, mindketto good serialos... mar aktivaltuk is... 😊

tehat ha kell meh vkinek, M5-osnel a Tecoban talan megvan meg az az egy.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kandurex
Te milyen képlopót használsz?

Hmuda
Erre szerintem magátol is rájött ha írta, hogy nem lázadó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Azt nem azert nem tudod, mert nem vagy lazado sztem...
Nem is Equipelheted, vagymi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hmuda
Én a madárra esküszöm. Édi kis struccom volt és ultrabrutál hangja volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zoli80
ja meg vettem egy laser carbinet de nem tudom használni mert nem vagyok lázadó,pedig a leirasban nem is emlitette,szomoru.

zoli80
én egy kis vaddisznot vettem,nagyon édi de amikor rákuldtem egy minipatkányra félutón megdöglött szegény😊

Régen volt igy. Mostmár más a jedivé válás folyamata.

Szerintem a BH csak akkor lesz igazán jó és élvezetes kaszt, ha a játékosok egymás fejére tehetnek vérdíjakat.

Mayday
Szerintem jo az a scout is.
Sajnalom, hogy mindenki csak azt nezi, hogy melyik szakma sebez tobbet, mi harcol jobban.
Nem a legjobb harcos a BH, ez teny, de azt a jatekelmenyt, amit a celpontok felkutatasa, levadaszasa ad, boven karpotol ezert! Foleg meg egy pc jedi hunt megszervezese 😊))
Es nezzuk szerepjatek szempontjabol - kell ez a scout. Es ha az ember tisztaban van a sajat erejevel es gyengesegevel, ritkan klonozzak! Ha valakinek meg harcos tap kell, az legyen kommando, meg TKA, meg mittudomen, mi.
Felvehet az ember meg olyan felszakmat is, ami bonusokat ad neki harcra - en speciel "rohadt", taptalan Rangert vettem fel, mert ez tetszik 😊

PREMIERE1
Bár valóban szép szakma, de a rohadt scout miatt nem feltétlenül éri meg.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Igen ám, de alig van védelmed! Ha nem sikerül pl. a knockdown, - pl. egy brawler combo ellen -, vagy nem találsz el egy dodgeos pistoller karit, akkor enyhén szólva is annyi az esélyed, mint a trójai falónak az epsomi derbyn. Következõ utad nagy valószínûséggel a clonozóból vezet majd ki. 😞

PREMIERE1
1000 xp egy player factio bázis termináljának "megsliceolása", ha pvpzel, akkor ez is segíthet ...

Húúú, tegnap kezdtem el elsõként látni, hogy megérte a Bounty Hunter szakmát választanom. 8-))
De aki ezt választja, annak javaslom, hogy csak akkor kezdjen neki ha nagyon türelmes tud lenni, mert a scoutnál a csapdázás meg a sátrazás igencsak nagy türelmet igényel és ez még csak a lájtosabb dolog. 8-))
Tegnap meglett az összes BH fegyver skillem és ráálltam az Investigation, vagyis a BH küldetések teljesítésére. Kaptam ötleteket, tanácsokat és hasznosítom is õket, de azt kell mondjam, hogy az elsõ két szint elérése baromi unalmas és rohadt lassan jön az XP, 4 óra alatt összesen 2300 XP-t tudtam összeszedni, viszont amit a fegyverekkel tudok mûvelni, az valami brutális. 8-)) Ha Carbinal lövöm az ellent, van, hogy fel sem tud kelni a földrõl egy jó használt knockdown meg confusion shot következményeként. 8-))

Lacc
Na már egészen jól fejlõdtem, groupoltunk egy jót 😊 Vettem egy landspeedert is, nagyon feelinges.
Meg vettem egy kétlábú dögöt is, de arra még nem tudok felülni. Azt mondták, meg kell várni míg felnõ, de nekem már felnõttnek tûnt 😄

Meg jedivé úgy lehet válni ha kimaxolok egy rakás szakmát? Hát azt hittem bonyolultabb ennél.
Jaja úgy volt. Most is megtanulhatsz mindent, mivel visszanyerheted a skillpontjaidat amit már elköltöttél, ha feláldozod azt a képzetséget. HA valamit kimasterolsz az meg bekerül a karaktered leirásába. Tehát kimasterolsz egy szakmát, de aztán dobod. Igy bekerül az infoba hogy te azt már elsajátitottad és visszanyered a skillpontjaid, de természetesen azon skilleket elveszted amit feláldoztál.

Kandurex
ha 3,5 szakma, akkor, hog volt régebben a jedivé vállás? Emlékeim szerint valami 5 kellett kimaxizni...

magus
aza baj az mmorpgkkel nalam, hogy ha leulok jatszani akkor ott kel ulnom min 2 orat hogy azt mondhassam volt ertelme. ebbol 1 ora jatekido 1 ora swap

Nem de néhány száz dollárért már vehetsz ebayen magadnak yetit 😊

magus
akkor gondolom olyan sincs hogy ha esetleg tobbet fizetek havidijnak kapok tobbet?😊

Hát nem éppen. 😊 Van 250 skillpontod amit felhazsnálhatsz. Ez kb. 3,5 szakma teljes kitanulásához (master) elég.

magus
amugy ha jol lattam itt ugy szintek nincsenek mint mashol hogy szintek es kapok eloszthato pontokat, hanem fejlodok, es akkor ertek vmihez. amugy mindent kilehet tanulni igyidovel, szal lehet ubergigamegahiper conan kinezetu operaeneksnom aki melleleg csempesz?

Knox
tehát swgalaxies.hu! bocs!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
látogass el az swglaxaxies.hu-ra, ott olvasd el a forumot, nekem nagyon sokat segített, sok kérdésre választ kapsz alapvetõen képet kapsz az egészrol! Ajánlom továbbá figyelmedbe ugyanitt az "irások" rovatot, ott is sok jo dolog van!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Rincewind
Magyar chat-re menj fel!
Király! Akkor ha minden igaz holnapra talán már nekem is meglesz! 😊

Hmuda
Egyáltalán nem kell nagyon tudni pofozkodni a zöldike küldijéhet. Kezd el õket nyugodtan, nem hiába nevezik noobhelper droidnak.

na megnéztem egy fullos accontal a trial installációmat és tökéletesen megy, tehát ahogy planetsidenál is, itt se kell újrarakni a dobozos cdkrõl (a faq hazudik). THX TO SCYTHE
Ezek alapján elég a cdkeyt elküldetni külföldi ismerõssel, nem kell fizikailag a dobozt megszerezni, és ez nagy könnyebbség (kanadában 4500 ft körül van a searsben, ismerõs megveszi és letelefonálja/leemailezi a kodot és kész is van)
Lacc
Emberek, most épp Mos Eisley környékén szerencsétlenkedek, de jó lenne már valahogy dumálni a magyarokkal 😊 Kit kell megkeresnek ingame?

Egyelõre még Unarmed Combat I-et sikerült megszereznem, a város körüli monsztákat ütöm vágom. A droid küldijével még várok, úgy tudom ahhoz kéne is tudni verekedni 😊 Valami pénzt kéne szereznem, de nem nagyon tudom hogy kéne. Felvettem a scoutot, megpróbáltam berakni a kiszedett húst a bazárba de nem nagyon veszik eddig...
Shiver
de a gyerek tuti milliomos azért mondta hogy nem érdekli 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Hmm azért 5000 forint az 5000 ft. AZ már majdnme 2 hónap extre game.

Shiver
azt érdekli mondjuk aki lecsúszik arról az egyrõl és játszani akar vele

A felhők felett mindig süt a nap

magus
nem rossz😊 kosz😊

Rincewind
Nem igazán. Lesz ez még ennél sokkal több is. 😉
zoli80
70000pont kell a 4es carbinehoz,sok egy picit nem?😊

zoli80
találkozzunk a piacon,ma már én is utöképesebb vagyok😊