7195
-
#3910 Meg lett hosszabbítva Aug. végére én úgy tudom, mindenki ezt mondta bent is.
Egyébként vannak a triallal megkötések. Pl. nem rakhatsz le és nem is managelhetsz házat. És maximum csak 50k credited lehet.
Egy normális páncél 250k credit csak viszonyításképp :) De meg lehet kerülni ezt is, igaz kicsit nehézkesen. Odaadod a pénzedet valakinek aki előfizetett, ő lesz a bankod és megveszi neked a jó cuccokat. Persze valami havert kell megkérni :) -
#3909 a fileplanet szerint csak július végéig -
#3908 loser kérdés de... trialban ugyanazokat lehet csinálni mint a fullban? -
#3907 Augusztus végéig. -
#3906 Nyah most szedem le a trialt. Nem tudjátok hogy a trial meddig él még? -
#3905 aki regebbi westel elofizeto, es kapott westeles dombor visat
azzal is muxik -
#3904 ehhez ha sikerulne beszerezni az energys lancet , 5perc:) -
#3903 SWG esetében elég jól lehet fizetni mindenféle kártyával, más mmorpg-kel amikkel volt szrencsém játszani nem teljesen így volt... Legtöbb helyen csak a dombornyomott visa-t szeretik. -
#3902 jaja tokmind1 csak VISA legyen:) -
Freeeee #3901 Az OTP-s Webkartyat is elfogadjak.Nekem mar le is volntak az elso reszletet.
K.Feri -
#3900 Hali
Cáfolnom kell! Nekem OTP-s Visa Electronom volt és külföldön is rendszeresen fizettem vele. -
sznupi #3899 Én Postabankos vagyok és Visa Electronnal fizetek, szal bank függő, hogy elfogadjak-e vagy sem, az OTP-s Electront tuti, hogy nem fogadjak el. -
#3898 Az electron nem dombornyomott, szóval nem valószínű, hogy elfogadják, viszont itthon nagyon elterjedt. -
#3897 Visaval lehet fizetni. Nem tudom, mi az az electron, de ha valami Visa Mickey Mouse valtozata (ertsd valami gagyi badarsag) akkor nem hiszem...
Inkabb vigyel keszpenzt :-) -
#3896 sok a fölös páncélod?:) Dathomir nightsister stronghold és körülötte benne van a POI-ban. -
#3895 ilyet hol talalniM? -
sznupi #3894 Hmmm, Ti igencsak elnéztétek a dolgot. Amiről LSC beszél az NightSister Elder, amit goriiék öltek az meg Spiderclan Elder, a kettő nem ugyanaz, csak hasonlítanak egymásra, mindkettő ugyanannyi HAM, csak a resistek teljesen mások. NS Elder ellen tényleg rifleman meg swordsman kell, Spiderclan Elder ellen viszont teljesen más. Szal mindkettőtöknek igaza van az adott NPC-re értendően. 8-))) -
Nexushun #3893 Ja egyébként már hamarabb végeznénk vele. Akor 450-et mérgeztem most már 1050-et -
Nexushun #3892 A miének nem ilyen volt. Minden 100% volt kivéve kinetic meg még valami 80%. -
#3891 mas sebezni 80% ra mint 25 re:) -
#3890 ez 80% kine volt, meg meg vmi, szal kinevel tudtam utni, egyedul -
#3889 először is az eldernek majdnem mindenre 100% kivéve energy (25%) blast (25%) és lightsaber (0) és a rifle energy-t sebez
-
#3888 este jönnek a képek. -
#3887 azt nem mondtam hogy kinetikkel azt mondtam két riffleman leüti 5 perc alatt. -
#3886 +1....
Mennyibe kerül 1 villamosjegy, és milyen sűrűek az ellenőrök? :-D
+1....
Mettől meddig vannak nyitva? -
Nexushun #3885 Hát egy 370K Ham-os mindenre 100% védelmü kivéve kinetic 80% te leütsz két riflemannal 5 perc alatt azt tényleg megnézném :) -
#3884 ezt most nemertem .. -
#3883 hat nemtom sztem kevertek vmit, ez 80%kine 80% volt meg vmire tobbi 100%, mivel 3 fele weapom van long vibro axe(kinetic) , lance(elec), meg az energy lance , ami raadasul marha ritka. egy 600dmg es pupos vibroval utottem, 80% resre 370k ham + pite mergezte -
#3882 Akkor ez nem tipikus Elder volt, hanem egy a kicsik közül. :) Kis "Kolompár" Giovanni Elder :)
PS: Amúgy az NS Eldereknek tényleg 100% kinetikre. Amúgy melyik szerveren nyomod? Lehet, hogy ott van csökkentett mód is! :) -
#3881 egyedul utottem+ pite mergezett, neked biztos 5perc lenne kineticcel utve pf -
#3880 ennek kinetic 80% volt , demind1 -
#3879 pf, nem vagyok rifleman -
#3878 meg a két riffleman azonos statra lő. -
#3877 mellesleg kinetic-re 100% a védelme. -
#3876 ja meg energy és blast-ra is csak 25% bocs. Egy lövés kb 900-2300 között vesz le másodpercenként ezt számold ki két rifleman-nál. Ja és ha a fele lement neki elkezdenek csökkenni a védelmei. Nem tudom mi a hihetetlen ebben. -
#3875 mi a lol? Bizonyítani kell vagy mi? -
Nexushun #3874 100%-os védelme van kivéve kinetic az csak 80% lol
Ja meg fénykardra nincs semmi :) -
Nexushun #3873 Ne haragudj de ez lol :) -
soliol #3872 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
#3871 Köszi! :-D
Azt nem tudod véletlenül, hogy lehet-e náluk Visa/Electron -al fizetni?
Akinek kell a játék, annak szólok, hogy pénteken megyek ki valószinű, és addig szóljon... :-)