Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Találtam egy üzletet, ahol <b>24,90</b> euroert aruljak a jatekot. (nemet kezikönyvvel)
Viszont most csak 1 darab van nekik. A következö szallitmany kb. 10 nap mulva erkezik.
Ez elegendö arra is, hogy mindenki at tudja utalni a penzt a szamlamra.
Ha megjött mindenkitöl a penz, akkor en megveszem a jatekot es azonnal postara adom, ami kb 2-3 nap, mig eljut magyarorszagra.
A bankatutalas egy kis penzbe kerül, de meg igy is lenyegesen olcsobb a cucc, mint magyarorszagon.
Eddig 6 megrendeles van.
<b>Harczos
Freeeee
MerlinW
Kandurex
Ollie
Zeenoo</b>
Ha Te is szeretnel meg, akkor küldd el a penzt es irj, hogy küldtel penzt es akarod a jatekot.
Az eljaras a következö:
Atutalsz a bankszamlamra <b>30 eurot</b> (A jatek 25 euro + postaköltseg):
<b>Attila Beke
Bank Austria
00721570620
Banki iranyitoszam 20151</b>
Az atutalasnal adjatok meg targykent "SWG megrendeles"
Miutan elküldted a penzt, küldesz nekem egy emailt az <b>[email protected]</b> cimre a <b>neveddel es a cimeddel</b>, ahova a jatekot küldhetem.
Ennyi.
Ha elküldted a penzt, en megveszem a jatekot. Penzt visszaküldeni nem tudok. A jatek szallitasa a mai naptol szamitva kb 14 napot vesz igenybe. Ha ezzel egyetertesz, küldd a penzt es legy türelmes.
Ha nem bizol bennem, nem kell elned a lehetöseggel. :-)
tehat ha kell meh vkinek, M5-osnel a Tecoban talan megvan meg az az egy.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem is Equipelheted, vagymi?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sajnalom, hogy mindenki csak azt nezi, hogy melyik szakma sebez tobbet, mi harcol jobban.
Nem a legjobb harcos a BH, ez teny, de azt a jatekelmenyt, amit a celpontok felkutatasa, levadaszasa ad, boven karpotol ezert! Foleg meg egy pc jedi hunt megszervezese 😊))
Es nezzuk szerepjatek szempontjabol - kell ez a scout. Es ha az ember tisztaban van a sajat erejevel es gyengesegevel, ritkan klonozzak! Ha valakinek meg harcos tap kell, az legyen kommando, meg TKA, meg mittudomen, mi.
Felvehet az ember meg olyan felszakmat is, ami bonusokat ad neki harcra - en speciel "rohadt", taptalan Rangert vettem fel, mert ez tetszik 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
De aki ezt választja, annak javaslom, hogy csak akkor kezdjen neki ha nagyon türelmes tud lenni, mert a scoutnál a csapdázás meg a sátrazás igencsak nagy türelmet igényel és ez még csak a lájtosabb dolog. 8-))
Tegnap meglett az összes BH fegyver skillem és ráálltam az Investigation, vagyis a BH küldetések teljesítésére. Kaptam ötleteket, tanácsokat és hasznosítom is õket, de azt kell mondjam, hogy az elsõ két szint elérése baromi unalmas és rohadt lassan jön az XP, 4 óra alatt összesen 2300 XP-t tudtam összeszedni, viszont amit a fegyverekkel tudok mûvelni, az valami brutális. 8-)) Ha Carbinal lövöm az ellent, van, hogy fel sem tud kelni a földrõl egy jó használt knockdown meg confusion shot következményeként. 8-))
Meg vettem egy kétlábú dögöt is, de arra még nem tudok felülni. Azt mondták, meg kell várni míg felnõ, de nekem már felnõttnek tûnt 😄
Meg jedivé úgy lehet válni ha kimaxolok egy rakás szakmát? Hát azt hittem bonyolultabb ennél.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Ezek alapján elég a cdkeyt elküldetni külföldi ismerõssel, nem kell fizikailag a dobozt megszerezni, és ez nagy könnyebbség (kanadában 4500 ft körül van a searsben, ismerõs megveszi és letelefonálja/leemailezi a kodot és kész is van)
Egyelõre még Unarmed Combat I-et sikerült megszereznem, a város körüli monsztákat ütöm vágom. A droid küldijével még várok, úgy tudom ahhoz kéne is tudni verekedni 😊 Valami pénzt kéne szereznem, de nem nagyon tudom hogy kéne. Felvettem a scoutot, megpróbáltam berakni a kiszedett húst a bazárba de nem nagyon veszik eddig...
A felhők felett mindig süt a nap
A medve nem játék.