7195
-
#3950 Én ezt tudom! :) -
#3949 akkor miért van az hogy a dantooine sokkal lagosabb mint bármelyik másik? Anno volt is egy olyan javítás hogy dantooine szerverét megerősítették. Ebből én azt vontam le hogy külön szerveren vannak a bolygók. -
#3948 Jah és ez néha nem olyan jó, mert ha jól le van terhelve az a tetves főszerver, akkor jönnek a chatlagek. De gondolom azért az a "főszerver" se egy szerever, hanem egy kisebb park, ahol meg vannak osztva a feladatok. Mert van, mikor a Sptialben nincsen lag, de pl. a groupchatben van.
Idegesítő egy dolog. -
Brett Shaw #3947 Köszi a választ!
Sznupi! Semmi gond. Én csak 1-2 hónapja kezdtem érdeklődni RPG-k iránt. Egyébként sem vagyok túl nagy játékos (FPS-el, repszimekkel játszottam eddig) Egyébként a Kotor is beszerzés alatt van. A SW Galaxiesre nemrég bukkantam, megtetszettek a képek, jó hangulatot árasztanak, nagyon tetszett, hogy szinte minden szereplő, lény szerepel benne, ami az SW univerzumban előfordul. Azt persze láttam, hogy netes játék, de abban biztam, hogy az Unreal Tournamethez hasonlóan azért valamennyire lehet off-ban is használni. Sajna akkor ez nekem teljesen alma, mert csak itt a mh.-en van netem... -
#3946 egészen addig amíg nem láttam ezt a játékot valakinél elsem tudtam képzelni hogy én havidíjat fizenék bármiért is. Azóta elképzelhetetlen hogy abbahaggyam (most legalábbis). A havidíj nemcsak a lehúzásról szól hanem arról hogy folyamatosan bővítik a játékot űber quest-ekkel fegyverekkel és egyébb tárgyakkal, hibákat javítanak mégha még mindíg sok marad benne. -
#3945 Így van :) Vagy nem kell menni egyszer pizzázni/moziba/nem kell annyit zabálni :DDD -
#3944 A galaxisokat egy szerver kezeli le, minden adatot meg a főszerver. A chat is a főszerverről indul, te csak a szobakreálásokat teszed rá a chatszerverre. A spatial, auction, stb. stb. beépített dolog, mind a főszerveren van! -
#3943 #3935 -re valaki aki tudja pls -
#3942 mellesleg meg nem egy szerver kezel egy galaxist hanem minden bolygónak külön szervere van és külön chat szerver kezeli a chat-et. -
#3941 Egy hónapban 1 hétvégén nem mész bulizni. Ennyi. És meg is van a havidíj. -
#3940 Nem volt. Csak ha ingyenes volt! :) -
#3939 Akkor talán gyűjts rá egy kis pénzt és TE fizess rá elő. -
#3938 de még nincs beüzemelve az eéőfizetés rendszer. Erre úgytudom nem volt még példa hogy havidíjas game működött volna előfizetés nélkül. De lehet hogy tévedek. -
#3937 te ezt már most tudod? Szerintem meg nem lessz. Melelsleg nem mindegy hogy 10000 emberrel játszol vagy 500-al. -
#3936 Az Offlinera értettem az első felét!
+ Azért két nap, mert ha kilépnél, nem mentené el a szerver, hol vagy, hanem az első ponton lennél, azért indulnál. Amúgy még gyalog is lazán be lehet járni egy játéknap alatt a bolgyó minden méterét ... -
#3935 hány óra a mi időnkben a 8PM CST? Thx. -
#3934 Ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy FPS-t. Ha fejlődni akarsz, ha harcolni, itt más játékosokra kell alapoznod. Ebben áll a zsenialitása a játéknak, mégha nem is túl tökéletes is az. Szóval, nem tudnál fejlődni, mert:
1. Nem lenne lóvé, így nem lenne pénzed, hogy fizesd a trainert.
2. Nem tudnál másoktól tanulni, mert ők sem tudják végrehajtani az első pontot.
3. Mindenki weak kari lenne. Novice Marksman, Novice Brawler.
4. Nem lenne harc, mert se téged nem sebeznének, se te nem sebeznél. Az aggro lények sem támadnának meg, mégha 1 cm-re is lennél tőlük.
5. Maximum mászkálni tudnál azokon a bolygókon, ahol indulsz, de semmi értelme nem lenne, mert az max. addig lenne élvezet, míg be nem járnád (2 nap), utána és közben sem gyarapodnál semmi játékélménnyel, hiányozna belőle az élet.
Tört szerverek esetében (ha egyáltalán megvalósítható lenne):
1. Az biztos, hogy nem lenne patch, vagy arra való lehetőség, ergo, azt kapnád, amit a CD-ről feltettél, az meg a legalapabb. Minden bugos lenne, nem tudnál gyártani bikeot, mert alapból nem volt benne, nem tudnál lovagolni sem.
2. Nem lenne nyersanyag, így semmit nem tudnál gyártani. Nem lennének tárgyaid, mert azt a főszerver kezeli, nem az alap szerverek. Kisgatyó kivételével nem lenne rajtad semmi. Nem írná ki mi vagy, mennyi pontod van, hogy állsz fakciók dolgában, stb., stb..
3. Nem kapnál mailt, nem tudnál kommunikálni senkivel, mert azt a főszerver kezeli. A chateken sem hinném, hogy bármi is megjelenne. Stb., stb..
Szóval kizárt, hogy megvétele és a havidíj fizetése nélkül BÁRKI is tudna ezzel az MMORPG-vel játszani!!!
-
#3933 hidd el én akár még az eredeti doom3ról is lemondanék ha szüleim meg engednék hogy elő fizetsünk rá de sajna nem :( -
sznupi #3932 Brett, nem hiaba MMORPG a jaták neve, de valójában Adam5 kérdésén buktam ki, sorry, hogy téged is érintett a dolog.
Szal nem lehet offline semmiképpen sem játszani vele, mert amíg nem loginoltál be a serverre, addig nem indul a játék. -
#3931 nem lehet offline, net nélkül sajna nem lehet kipróbálni -
#3930 Nyugi! Csak kérdezte! Jelezte is, hogy buta lesz a kérdés. Érdeklődött. Pont. -
#3929 sw kotor -
Brett Shaw #3928 Vazz ez aztán a pozitiv hozzáállás! :( Arra nem gondolsz, hogy nincs mindenkinek netje? A játék viszont egy kipróbálás erejéig érdekelne. -
#3927 úgy játszottál hogy leszedted és a saját gépeden kreáltál? -
#3926 És azt hiszed hogy majd az ugyanaz lesz? Igaz nekem 8, játsz tört szerveren, patchek nélkül, bugokkal, pár száz játékossal (nagyjából) egy ezrekre tervezett üres világban, ha neked ez így jobb. -
Nexushun #3925 Adam én is láttam a tört beta szervert. Nincsenek tárgyak nincs ruhád nincs küldetés nincs semmit :) Csak mászkálhatsz ennyi én kb 2 percig voltam fent -
#3924 meg van róla a véleményem... -
#3923 Nem kötelező elhinni. 1épként már most is csomóan leszedték a beta wow-t és nem az eredeti serveren mennek vele... -
Nexushun #3922 Adam az olyan is lesz... Ne számíts túl sokra. -
#3921 Igen hogyne. -
#3920 Egyébként elindul úgy is ha lejárt az előfizetés. A server-selectnél nézegetheted a karidat :P -
#3919 mé...
wow-on lesz -
#3918 Szeretem az ilyen n00b kérdéseket. Hackelt server ehh. -
Nexushun #3917 Vagy megveszed és folytatod a karid, vagy csinálsz egy új triál accot és kezdesz egy új karit megint. -
sznupi #3916 Ehhhh, hát az utóbbi két kérdésre inkább nem válaszolok ... offline meg hack server, pfhhh, no comment ... -
#3915 Engem meg még az érdekelne hogy ha lejár a triál akko lehet-e vmilyen módon még tovább használni? Pl vmi hack serveren vagy nemtom. Vagy ha lejár akko má a progi sem indul el? -
Brett Shaw #3914 Sziasztok!
Bocsi a lamer, buta kérdésért, de ezt a játékot abszolute nem lehet offlineban játszani? Pl. botokkal, ami közel sem olyan élvezetes, de legalább a hangulat és játék kipróbálásáért megérné. -
#3913 Ja én is kevertem a dolgokat. Általában személyesen lehet fizetni Visa Electronnal is, de online nem lehet hasznáéni, hacsak nem dombornyomásos. -
sznupi #3912 "Once you have activated the trial account key, you will then be able to play Star Wars Galaxies: An Empire Divided ("Game") for up to 14 days. You must activate your trial account key on or before 11:59 pm (PST) on August 31, 2004 or you will not be eligible to participate in the trial program." -
sznupi #3911 Az egy dolog, hogy külföldön fizetsz vele mindenhol, én is fizettem az OTP-s Visa Electronnal, de az SWG nem fogadta el az OTP-s Visa Electronom, csak a Postabankost.